Брекзит заприлича на изчисляване "квадратурата на кръга", заявила Меркел

Всички в ЕС са на една страна по въпроса за напускането на Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фасулско-pixRxR. Ма тя ако беше имна и знаеше формулата за лице на кръг -щеше да й е ясно и че авганистанец и циганин работа не вършат. Само плюскат и изнасикват. Ма тя момичето -партиен секретар. От де да знае таквиз неща ;)

На Шмекерела и влезна четвъртит, с размер на греда. Не може да си издействат задна вратичка към кралството, колкото и административни тунели да копаят, ...

lu4ka

Не е трудно. 3,14 по радиуса на квадрат. Ама когато не знаеш формулата, се получава лице на греда.

Не става въпрос за ЛИЦЕ на кръг, а за "КВАДРАТУРА на кръга" Да се начертаят кръг и квадрат с равни лица САМО с линия и пергел - нерешима задача. Напишете в гугъла: "Квадратура на кръга".

очакваше сеченеито да е на кръг, но го усети, че е квадратен!

lu4ka

Може и триъгълен, защото колкото по-малко ъгли - толкова по-трудно превърта.

ГДР комсомолката ще се занимава с ЮК.

Мдааа, първо ЕС заприлича на "Квадратура на кръга" ТОЧНО заради буля Меркел. Ако я нямаше Меркел, нямаше да има Брекзит, нямаше да има квадратури на кръгове...

Няма грешка, квадратирата на килията в затвор, лудница. Това смята Меркелица след като побърка Евпейците с налудничава интеграция на джагали уж работници

Нашата България неможем да оправим с брекзита се занимаваме. Повече да мислим как да оправим България. Великобритания не ме засяга, ако не са чужденците да им работят, ще изпукат от глад.

На Европейският народ му омръзна да слуша„брекзит”Останалите държави имат толкова много проблеми за решаване, занимават се само с брекзита! Като, че ли само Великобритания съществува на тоя свят. Какво толкова ги виличайте, заграбили са колониите само с войни и убийства! За мен те не са народ!

На Европейският народ му омръзна да слуша„брекзит”Останалите държави имат толкова много проблеми за решаване, занимават се само с брекзита! Като, че ли само Великобритания съществува на тоя свят. Какво толкова ги виличайте, заграбили са колониите само с войни и убийства! За мен те не са народ!

Тоест имат нужда да знаят пи докрай, което на английски ще рече пиии.. (peeee..), което си е нещо значимо.

някакъв китаец, който го знаеше до към милион цифри след десетичната запетая. Колко ли бира ще е нужно да изпие за да има достатъчно реее, докато китайчето изрежда.

Че какво му е трудното на изчисляването на квадратурата на кръг. То не беше ли πr² :)?

това е формулата зо лице на кръг. А какво е "квадратура" на кръг, знае само дежурното редакторче. Но бъдете снизходителни. Човека може да храни семейство.

Лафът е типичен за СССР, което е логично да се очаква от победителка на олимпиада по руски език.

Сега започват ядовете на дебилите от ЕС.

Така като гледам от Ук изпълняват доста послушно какво им кажат от ЕС дори Б.Джонсън си мълчи като видя на къде върви работата ,че и се оплакват как ЕС искало да ги накаже .

Долавя се някаква жалостива нотка в изказванията на евродебилите. Дали от UK не са ги прецакали някак почти в последния момент?

това е почти сигурно. Как се става империя, ако не прецакваш всички наред.