Две фирми искат да търсят парите на КТБ

Две компании с богат международен опит са предложили услугите си да намерят парите на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Две фирми искат да търсят парите на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези не са добре. Тука за намиране говорят. И като ги намерят какво ? Ще намерят някакви пари в някакви офшорки (евентуално) и от там нали се почва, дела, доказване и т.н. Я върнат 1 милиард я не и то след 150 години може би.

Само две ?

Менда икономистката ни направи на "МИСИРИ"с това боже откровение и просветление.Много добре знае,че парите могат да се проследат и от Б-я стига да има добра воля.Всичко друго е време и мятане на серкмета.

Г-жо Стоянова, къде сте се разбързали толкова много?! Че то не е минало и една петилетка, защо е това бързане? И какви са тези чужди фирми, които да търсят кусурите на баш банката, на баш банкера, на специалните другари? Не така, моля ви?! Тук истинската работа могат да свършат само момчето или детето-чудо, комсомолецът с жълт оттенък, дялано в час по трудово, както и шефът на сарая, главен кукловод на България - пожизнен! Това е истината, не се отклонявайте от нея, не е здравословно за българите, а на-вече...за управляващите...

Г-жо Стоянова, къде сте се разбързали толкова много?! Че то не е минало и една петилетка, защо е това бързане? И какви са тези чужди фирми, които да търсят кусурите на баш банката, на баш банкера, на специалните другари? Не така, моля ви?! Тук истинската работа могат да свършат само момчето или детето-чудо, комсомолецът с жълт оттенък

Те така пенсионерите в квартала търсят парите от приваризация, от външнотърговски дружества, от концесии, от ... недочакаха намирането доста

Е КАКВО ИМА ДА СЕ ТЪРСИ- ДА СЕ ВЛЕЗЕ В ПЕРО ПРЕВОДИ И ЗАЕМИ И ВСИЧКО ЩЕ ИМ ИЗБОДЕ ОЧИТЕ.

Нашите управници ще направят мило за драго да се наеме фирма, която вместо да намери, ще ПРИКРИЕ разоряването на КТБ. Още повече биха дали за замитането на разграбванията на фондовете... Нали за това прикриване изтеглиха 16 млрд...

ха ха ха как къде са парите в партийните каси и

Сигурно е, че такава фирма ще свърши работа и то добра. Въпросът е - искат ли депутатите да се разбере истината?

Както каза Ханс Грубер в "Умирай трудно": "Ако си откраднал 600 долара, може и да минеш метър и да се откажат да те търсят, но ако си откраднал 600 милиона, няма никога да те оставят".

Точно обратното.

Не, ти грешиш. Продължението на горната фраза беше "... освен ако не си мислят, че вече си мъртъв" :)))

"Те дори предложили да обвържат възнаграждението си спрямо резултатите, които биха били постигнали." Едва ли не са ни предложили нещо много специално. В този бранш това е стандартна практика - друг вид договорености няма.

Вече са три фирмите! Да пишат и моята фирма, искам да търся парите! Понеже не съм чувал за фирми с опит, нищо че нямам, резултатите ще са същите. Е, чула Менда, че има желаещи, и давай да пише в закона. Това образование ли е? Сговор в чист вид!

Ти не си кон, а си магаре. Видял си, че атовете скачат високо и си решил, че няма начин да не го можеш и ти.

От миналата година досега всичко се окраде. Това стана ясно от интервю на шефа на бюджетната комисия Менда Стоянова пред в. "Стандарт". Тя е провела срещи с компаниите в края на миналата година.

въпроса за цената? 30%? 50%? А данс,а разузнаване? Аз лично смятам че е по-евтино да купят една тояга и да бият замесените. Ще стане по-бързо и лесно.

Кои са те - замесените? Всичко е преточено, прехвърлено, пре-прехвърлено и пре-пре-прехвърлено през безброй офшорни фирми и фирмички, на които не знаем кои са собствениците. Въпросните фирми, които си предлагат услугите да намерят парите, имат необходимите връзки и достъп до информационни масиви, за да проследят тези вериги и да стигнат до реалните собственици на офшорките, което ние не можем да направим. Не можем да го направим най-малкото, защото сигурно за това се изискват не съвсем легални методи, което една държава не може да си позволи официално да прави.

gradsofiа

Усещам се умерзен! Използваш ние за"държавата"! Браво не е необходимо да се оправдавате? Говорим за 1 000 000 000 евро комисионна! КАто плачеш за законни действия е добре да кажеш чии закони? в коя държава? за кои хора? А? Законно ли е Да се дават 40 000 000 000 УСД на израел а той да "дотира" стоките си и да ги продава по света на дъпингови цени? Законно ли е да си евреин и да отричаш до смърт? Кой пише законите? Него трябва да бием или пък не! Ако вземеш комисионна 1 000 000 000 УСД можеш да дадеш произволен рушвет на произволен администратор на БД. ТАка де не пишете дивотии!

Въоръжен със чушкопек стягам се за люта зима. Щот държавният юрдек, лъже, крадне като за мнозина! Чушкопеците са в ход, а бурканите строени. Джибрето кипи със плод, пред казани нагласени. Хапвам чесън,със пипер и домат полуманосан, за да плюска, МЕНТА ЕвРоПеец недодоносен. Здравна каса, НЕК и БЕХ, лично вече ще спасявам! А пък важното шкембе, с яхта ще се забавлява. Пенсийката ми марцина, ще деля със Ка-Те-Бе, за да хвъркат лимузини, по служебното трасе. Въоръжен със чушкопек икономии ще правя. За поредния юрдек дето пак ще ме спасява

Къде е Христо Бисеров?

При парите от КТБ. Пази ги :-)

След като фирима ще търси парите, за къв чеп плащаме тлъсти заплати на хиляди чиновници от БНБ, КФН, Сметна палта, ДАНС, БОРКОР, Плокурори, Следователи и пр.

Е, нямам какво да добавя! Всеки може да си измисли опит в търсене на пари! И да си направи фирма, па било и в Швейцария. Аз не знам да има такъв отрасъл на стопанството - търсене на пари. Защото няма.

А някой ИСКА ЛИ да ги намерят??? :D

СТИГА СТЕ ХВЪРЛЯЛИ ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА!!!КАТО ИСКАТЕ ДА СВЪРШИТЕ НЯКАКВА РАБОТА,ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ФОНД-ПЕНСИИ НО СЛЕД 09.09.1944Г.СЛЕД ТОВА КЪДЕ СА ПАРИТЕ СЛЕД 1989Г.МОГА ДА ВИ ПОКАЖА КРАЦИТЕ:БСП-ДПС-СДС-НДСВ-АТАКА-ГЕРБ!!!ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ???

Пенсиите бях окрадени още през деветдесетте, какво намесваш тук ГЕРБ?

Е, че то Герберите не са ли били по други партии? Или всите са първородни Герберчета, чисти и неопетнени? Котилото е едно, само оперението е различна!!!

Ще търсят шекелите на моше в пустинята.

А ЩО НЕ ТЪРСИХТЕ ПАРИТЕ НА ЦК НА БКП МА КРАВО :))) ... ИЛИ ПЪРВИТЕ МИЛИАРДИ НЕ СА ВАЖНИ :)))

Как ще сключват договори ,за да хващат самите себе си.

Е! Лесна работа, Менде - кажи им да почнат първо от "Сараи" АД и като хваната основния пакет от мангизите там, после да се разсейват с холдинговите им структури!

Щото е много трудно няколко държавни счетоводителя да седнат и да ги намерят "парите". Те нали паричните потоци не оставят следи... Пак някой да намаже комисионна, ей. Тия във властта каквото и да се случва все така го извъртат, че до комисионната да се стигне.

И дечицата знаят, че паричките на вложителите бяха отмъгнати от путлерци като отмъщение за канцелирания "троен шлем", всички следи водят към лубянка.

А на тебе кой ти отмъкна акъла? Или по принцип не си имал?

А дали някой ще се ангажира да върне Борат в България?