Караиванова не била получавала пари от КТБ, продавала ток

Номинираната за председател на Комисията за финансов надзор (КФН) Карина Караиванова и съпругът й не са получавали пари от КТБ, нямали депозити и кредити там.

Обратно в новината

Коментари - Караиванова не била получавала пари от КТБ, продавала ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

замесени с КТБ са професионалисти: Искров, Цацата, Вежди, тая кукувица.

и тая ли е опраскал? Мента щом я защитава работата е сериозна.

Едни в ГЕРБ купуват апартаменти направо от строителя на цени в пъти по-ниски от пазарните и с помощ от тъст песионер, други печелят от посредничество между затъналия финансово Енергиен Холдинг и случайно фалирала с над 4 милиарда банка, други печелят търгове за спирки с условия, на които случайно единствена фирма отговаря ... разложението в редиците е тотално и партията не върви никак към добро. Краде ли се като за последно или има надежда?

надежда. След ГЕРБ потоп.

С всяко назначение все нови и нови източници за обогатяване на ''избраните'' лъсват за сметка на вечно фалиращата, губеща и в затруднения държава. Хвалят се ГЕРБ, че премахнали посредниците за внос на газ, но ... търговците на електроенергия и другите накацали по веригата се множат. Ама нека същата г-жа Менда Стоянова сега ни обясни и как е наложително да се увеличи цената на електроенергията, защото иначе новоназначените държавни служители и семействата на вече назначените няма как да обяснят лукса и завидния си стандарт на живот и харчове.

Много ми е неприятно да го кажа,но за съжалени,България в днешно време прилича на тази жена- в лице и поведение/характер...Преди страната ни имаше образа на онова момиче от кутиите с локум...

Защо сега не попитат министъра на енергетиката Теменужка Петкова за колко е закупен този продаден за 300 000 ток и защо държавните енергийни дружества продават ток през посредници особено за големи корпоративни клиенти, каквато е била КТБ? Иначе странно е твърдението, че плащане по фактура е депозирано, когато е логично голяма част от клиентското плащане да се ползва за разплащане към доставчици или за избрани търговци продажбите са 100% печалба.

Милата тя,била продавачка на ток..в кой магазин това? После защо хората бягали от страната-ей заради такива "честни" физиономии,като на снимката!

На Мента Стоянова много и се набра. В началото от думите и прозираше профисионалисъм и спаведливост а от около година вече само рутина и безпринципност. Явно прекалено много си е повярвал и е време обстойна проверка и на нейната дейност... Има една поговорка " Дай им власт и след една година ги вкарай в затвора без да им даваш право да питат"..."те знаят защо"...

има нещо клингонско в таз мутра на снимката... вижте и челото можеш солар импулс да приземиш там.....

нищо ново под слънцето - то и дон корлеоне имаше хотели на името на познати хора ....

ПРОДАВАЛА ТОК!!! А ОТ КОЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ Е ТОВА, МАЗНО ЛАЙНО ЗАЩО НЕ КАЗВАТ?????????????????? ГЕРБ=МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОПЕЛДАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гербаджийска работа - все крадливи калинки.

Старата мента като какво се изявява - адвокатка на дявола?

Семейството е имало фирма за търговия с ел.енергия. Хахаххахахаах все едно са имали сергия на битака. Кой има такива фирми бе алооооо.

Ами на пазара са над 200 такива фирми.

А деца има ли?

От личен опит : Изключително малоумна , нагла и мега гроз... , опс , визуално неприемлива персона . Крадлива като катун орки. Спусната в МФ направо като директор . А не става и за чистачка . Обект на подигравки от страна на всички :)))) Няма място в държавната администрация !

Който я е спуснал - да бъде наказан ! Аман от крадливи измекяри !!!

За съжаление,повечето управляващи,поставени на важни позиции са такива...нищо чудно,че страната се срива...

Много точно и ясно обяснение: 1. Парите са си наши, от продажба на ток. 2. Га сам продавал, не е требало да казвам, че сам продавал. 3. Я стига сте внушавали, че сме корумпирани. Три много точни и ясни причини, защо тази не трябва изобщо да се допуска до тази позиция. Гарантирано от герб, щом отвисоко се юрнаха да я защитават.....

обясни, че тези 300 000 лева от КТБ не са получени от Карина Караиванова и съпруга й, а от "Е.ОН България Продажби" и "ЧЕЗ Разпределение България" за продаден ток на банката и нейните офиси в страната. Семейството е имало фирма за търговия с ел.енергия. Менда Стоянова уточни, че съпругът на Караиванова - Бранислав Ганозов, е имал акции в двете дружества, които по-късно е продал.

Насълзяват ми се очите от умиление като гледам как са си наредили законите. :')

Нещата са ясни и без да излизат публикации! Тоя боклук, доказан пртестъпник, дето досега заемаше поста, и който вместо да е в затвора щял "да се развива шрпфесионално в други аспекти на финансите в дфържавата" ( според неговите думи) , та той може да бъде заменен само от друг такъв боклук, далавераджия, дето да слушка какво му казват тия дето го назначават.

Как е по-правилно Имаш Волтаици и Ставаш Политик или Ставаш политик и имаш Волтаици. Койе е първото Яйцето, Петела или Кокошката?

Не знам, но петелът е напълно излишен в тази схема. Освен ако не планират " да се разрастват"

Без Петел Нема яйце, Без яйце нема КОКОШКА. Това е Българския вариант

Eга ти, Kенефа!!! 3ам. министър била,и TO,.. на финансите, и продавала ток, и бля, бля..."Bсичко, било наред"???????!! блаженни са "верващите!!!!;)) хахаха..хак му е,.. на ганю!!;)

Mного, ме изкефи, какво бил направил мъжът и!!!! : бил си продал акциите, когато тя станала зам.министър на финансите, а сега била единствен кандидат на кфн!!???? хахаха...егати врътката!!??;)) бил получил, мъжът и...300 000 лв. по личните си сметки???!! ;)) бил ги получил от E.OH??!! Cмятайте, Kолко, пък е одрал E.OH, от бедният българин, за да плати на "Tози", 300 000 лв??!! ;)).. и сега, госпожата 3ам.министър на финансите, като стане шеф на финансовият надзор, "Kво", и Kой, ще надзирава??!!;)) Mале, мале, какво безумие, наглост и лъжи!! Bсичко,.. било казано в HC??? Aми, то, в него има ли човек без фотоволтаиици??!! гоууем смях!! ;))xixixixixix....

Менда/Мента брани Карина/Калина. Всъщност,медиите,които нападнаха"калинката"на ГЕРБ,приложиха фотокопия на документи,показващи как точно се е сдобила с 300 хил.Нищо общо няма с продажбата на ток.Черно на бяло са си пари от КТБ.Типичен,пореден гербаджийски скандал.

я не мое да си платим тока за месеца тая продава ток и дали нема още 240 дека да си го купуват е си препродават

Ъая изглежда големо зми йче - така жестоко гледа

"Била продала ток за 300,000" лв, а с какви пари и доходи го е купила този ток??? Ало данъчните, да не би да го е получила като наследство от филанкишията????? Къде сте??? Спите ли???

Щом МенТа я брани, ясни са нещата....Гузен негонен бяга, казват мъдрите. Виждам повторение на картинката пред МС, когато се опитаха да назначат Пеевски за шеф на ДАНС... И пак лятото беше, ми се струва.

гьон сурат - на това се вика. щави българските кожи здраво!

Деее-ба, дъ зема да продавам ток бря...., току виж жена ми стане и тя председател на Къф Факън Номер...

Краставите магарета през десет баира се надушват !

от ГРОБ пак ни взеха за канарчета: "тези 300 000 лева ни ги било получила от КТБ, а от Е.ОН и ЧЕЗ за продаден ток на банката (КТБ) и нейните офиси в страната. Семейството има фирма за търговия с ел.енергия." А семейството произвежда ли ток? Или това е само начин да се легализират подкупи/рушвети? Утре ще кажат, че някой не са получил пари от Х., а от чистката му, щото те имали фирма за чистене, а Х. е платил на чистачката, а пък тя е дала парите на шефа си.

Като има фирма за ток, тази има ли представа с какво търгува? Същата далавера като жената на Кадиев.

защо не дадете на всеки българин да продаде по малко ток и да решим проблема с бедността.като давате само на министри и партийци вижте,че им създавате проблеми

Да продаващ ток в България трябва да си хвана господ за оная работа ( т.е. супер близък с властта ) - жената на Овчаров, жената на Кадиев .... Те ток не знаят какво е или как се произвежда , ама могат да го продават, защото са богопомазани . Нека опита един обикновен човечец да влезе в бранша ! Също като пазара на дрогата .

хорица оставете ги намира бе-и те милите ток продавали от оня протестърския на президента ,на капитал на НПО и на америк.посолство.Че на една длъжност и една зплата живее ли се.Питайте бай ваньо лаборанта от мега турбо университета на фолк певачките -НБУ.

Тази прилича на мен, но аз съм мъж все пак!

Абе те Бисеров оправдаха а тука за някакви акции ще спорим

Е, нали чу разговора между бившия градски прокурор Кокинов и Бойко Борисов. Това трябваше да изясни, как се решават делата. Заради такива разговори, няма и няма да има осъден политик.

И какво - ББ пак е премиер. Значи хората искат крадливи и прости хора във властта.

Единственото за което можем да благодарим на мафиотското управление е че и джихадистите се плашат от тях:((((( Един читав няма как да вирее между такава властова групировка...

Получила е превод от КТБ, плащането е по фактури от двете ел. дружества, където съпругат имал акции. Това ако не е една от най-старите схеми за пране на пари и получаване на подкупи, здраве му кажи.

Тези честни сини очи...Особенно едното!И тая точно в КФН??!!Ами дай да турим Митьо Очите за шеф на МВР!Публична тайна е как се взема лиценз за продажба на ток!Що всеха само другарите?Как така те продават ефтин ток ,а ние купуваме скъп?Мале....никога няма да се оправим!И тая ще ми говори за честност и прозрачност!Я кажи как честно и прозрачно прибара лиценза за такава дейност и кой ти помогна ма!

Ами , че той Митьо Очите може да се окаже по-добър в оперативен план от сегашната кокошка/социоложка/.

Той в оперативен плас със сигурност ще е по-добър.Въпроса е срещу кого ще "оперира".Факт, който ГЕРБ няма как да замажат обаче е,че цялата им "банка кадри" е или тъпа и нагла или откровенно некадърна или са кадърни,но не работят за народа ,а за себе си!Последните са малцинство!Проваляме се здраво като държава!

Забавно - не била от финансовата мафия, а от енергийната! Че се и обижда!

Ситуацията с ТАКА НАРЕЧЕНИЯ КОНКУРС ЗА ШЕФОВЕ НА ЦЕНТЪР ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ в момента премина наистина в сферата на брутална гавра. В четвъртък предстои окончателното ТАКА НАРЕЧЕНО КЛАСИРАНЕ, като двама са класиралите се за шефове на общинската фирма Християн Петров и Никола Рогачев. Христиан Петров, както вече отбеляза АФЕРА е лично протеже на лицето премиер Бойко Методиев Борисов /направете връзката с Орлин Симеонов вие, на нас ни писна от свински ГЕРБ черва!/. Петров минава за френски възпитаник и няма грам опит в дейността на фирмата, но пък е общински съветник от ГЕРБ. Никола Рогачев пък е финансист и също не блести с опит откъм специфичната дейност на фирмата, но пък бил с оксфордско сиви. Това обаче не е всичко. С арогантна наглост председателят на комисията на ТАКА НАРЕЧЕНИЯ КОНКУРС Николай Стойнев е предложил досегашната в.и.д. шеф на Център за Градска мобилност Румяна Милова, за чиято ювелирна дейност АФЕРА вече писа в КОЙ ПЪРЗАЛЯ БОРИСОВ ЗА ЦЕНТЪР ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ И В КОМБИНА ЛИ Е СЪС СИВИЯ КАРДИНАЛ ТАМ, като трети директор на общинската фирма. И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ РУМЯНА МИЛОВА ИЗОБЩО НЕ Е УЧАСТВАЛА ДАЖЕ В КОНКУРСА!!! Междувременно столичната кметица Фандъкова си назначи за заместник кмет по транспорта, 27 годишно протеже на бившия шеф на Център за Градска мобилност Любомир Христов.

Недоразумението софт кметица си назначила заместник по транспорта, който не се е качвал в обществения транспорт, както и тя,

Maфията е много яка, обхванала е всичко навсякъде, направо съм в потрес!

С ПОТРЕС НИЩО НЕ СТАВА, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ТЯХ!

Стоянова обясни, че тези 300 000 лева от КТБ не са получени от Карина Караиванова и съпруга й, а от "Е.ОН България Продажби" и "ЧЕЗ Разпределение България" за продаден ток на банката и нейните офиси в страната. Семейството е имало фирма за търговия с ел.енергия. Не знам , да се смееш ли , да плачеш ли от идиотските изпълнения на тази селянка Менда Стоянова. А това дете на природата, дето нема нищо общо с мъжа си, а иска да става шеф на КФН, няма ли уста сама да говори, а е необходимо стрина Менда да обяснява , как не спи в едно легло с мъжа си.

Като я гледам тази хубавица и си мисля - Баце явно е водил девойчето на разходка в парка...

за къра...

Баце не я познава ама фараона се опита.

Кой е "фараона"?

този крокодил на снимката да обясни как така е ...."продавала ток..."...?! такава варховна глупост и идиотя е трудна за разбиране и обяснение! погледнете я моля ви се ... госпоята проивежда и продава ток.... текста е транслитериран !

Не е необходимо да произвежда. А да търгуваш можеш и ти.

www.energienpazar.bg Това е фирма за продажба на ток. Има много такива. Ама ти откъде да знаеш.

евала Ристе.. Търговща пада мбадата дама и то не на марули, а на ток. Червена власть плюс илектрификация на целата страна..