Неизвестни лица ”почистиха” мемориалa в памет на Немцов

Неизвестни лица са разтурили импровизирания мемориален кът на моста близо до Кремъл, където руският опозиционен политик Борис Немцов бе застрелян.

Обратно в новината

Коментари - Неизвестни лица ”почистиха” мемориалa в памет на Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свещите и цветята ги търсете на другата сутрин пред входовете ма московски гробища... за Задушница!?..изгодно...

Това е най-вероятното!

Бандата на Елцин и Немцов са изключително мразени в Русия и това е напълно основателно. Те бяха превърнали Русия в жалка колония. Бунта срещу Елцин беше смазан. Хората на площада бяха разстреляни с картечница. Помним!

Uragan

Принципно тази уборка би трябвало да е работа на хигиенните служби. Поне така процедират в нашата столица. Не да не са убивали хора пред Цум. Който иска мемориал да подаде необходимите искания и да плаща необходимите такси за заета градска площ, а не да се прави на ощипана мома.

triabva da ima i takiva memoriali v bg na naciobalnite predateli kolkoto poveche tolkova po dobre.

е най-силното логическо доказателство, че убийците (поръчителите) са в Кремъл и на "Лубянка"!

ти, щатски следовател ще да си...

Във Варна никой не смее да пипне каменната грамада на позора дето я направихме след смъртта на Пламен Горанов дори стана място за поклонение

Кажи му руснак, и не го обиждай повече.......!!!!!!

Кажи му русофоб и го гони да не мирише.......

Как няма да ги махнат, като смърди на национален предател!

Кажи му чалгаджия и му бий шута.!.

А колко време трябва да остане там? Дам му поставят една паметна плоча и толкова. Или трябва да има хербарий ?

Много шум за нищо! Антируската опозиция в РФ се чуди какво да измисли, за да привлече вниманието към себе си...

ей аиде стига МЕ промивахте с КАПУТА НЕМЦОВ ТОВА Е ПОДЛОГА НА ДЕМОКРАТА ЕЛЦИН ТЕЗИ РАЗГРАБИХА РУСИЯ И НАРОДА И ЕЛЦИН НЕМЦОФ АБРАМОВИЧ ДОБРЕ ОЧИСТИХА ТАЗИ МЪРША ПРОАМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА

СССР style

не заслужаваш и плюнка!

За предателите наказание!Абе хора,че то в Русия само през 90 -тe избиха 20 милиона души!Както впрочем и у нас в момента повече от 2 милиона живеят все едно са в Бухенвалд!Това било гадно според смелата боркиня за либерализиране ,тоест разбиване на държавата при това собствената!

нормално-такава е съдбата на предателите.

руснаци бяха избити от собствените си властници като "предатели" в последния век? Човек като ви чете остава с впечатлението, че Русия може да произвежда само оръжия и предатели!

Това НЕ са руснаци, а безродни хазари, които работят само за себе си и левитския интернационал!

А камарата от камъни защо още стои пред община Варна? Нали сега пак Бойко е на власт?

Путин и кликата около него са основно заплаха за мира на планетата. Озверял национал-фашизъм. Хора, бъдете непреклонни към новата заплаха на човечеството!

Заплахата, изроде, идва от израел и сащ - най-опасните за света международни терористи! Но идва Видовден!

Попитайте кои са спонсорите на Немцов и кой има сметка да го ликвидира за неуспелия им проект. Подобен на местния вариант "проста мрежа". Платени за някаъв проект, но той се проваля и вече не са платени, добре че не са избити.

Да очакваме следващата жертва на Путин да го изринат на бунището Восточна Рашистка Орда

Да очакваме кога тая миризлива БАНДЕРЛОГА ще каталяса, и да я изринем на бунището.!.

На тебе да ти даде господ пък нови бои и нови паметници за боядисване или пък ново дайре за танца на кришнарите

Този Немцовкакви заслуги към нас в България има , че да ни иформирате за всичко кои са му любовниците,извънбрачните копелета,колко развода има и т,н простотии?????

Не бе,ще търпят поклонения към национални предатели като тук!

РУСИТЕ ТРОЛОВЕ - ДАЙ ИМ ДА ГРАЧАТ.....

Досега три трола не са съгласни!!! ха ха ха

Руският изверг -най-голям изверг в света!

Убиеца Путин почнал да сънува кошмари и затова неговите лакей се опитват да умият кръвта....но кръв трудно се мие.

Измий си дриснята, че уфонтячи България.!.

Правилно!! Да има ред си требе. Ако всеки почне да си прави купчини където си поиска, Москвето ще заприлича на София:)

Както и у нас "требе ред". Къде що има путолюб - вън от България или в затвора.

Да видим кога и кой ще се сети да разчисти грозната купчина камънаци пред общината във Варна. Символ на какво са? В памет на онзи дето въведе модата на самозапалванията и го последваха още десетки с психични проблеми? Или на протеста за скъпия ток? Какво стана след него? Бойко подаде оставка. И кой ни е премиер сега? Някой си се опита да въведе нови символи за поклонение на тълпата, но не се получи. Затова камънаците трябва да се разчистят, все пак това е Варна в 21-ви век, а не талибанско село през 18-ти. Ако някой толкова държи на символиката - да поръча една красива паметна плоча и това е. С насипан камънак сами обиждаме себе си.

аз бих веднага гласувал за бакърджиев, ако тои ще взриви въпросния "паметник"

Кога и ние ще очистим родината ни от руски паметници и на тяхно масто да изградим български

след като очистим от американски мекерета първо-продажен блок и предателска мрежа.

ника и "аватара" до него - веднага си отговаря за предателската мрежа!

Каква "българия" си бе путинист такъв! Нали те виждам, че си чист предател.

А къде ще ходим тогава по малка нужда?

Ми ти както винаги, че по малка че по голяма - в гащите .!.ха..ха

е най-силното логическо доказателство, че убийците (поръчителите) са в Кремъл и на "Лубянка"!

The boxer

За предателите - толкова. 2 минути слава и след това - забрава.

или кого е предал?

The boxer

Народа си.

немцов беше известен основно като крупен крадец от елциновата ера и приятел на киевските превратаджии. едва ли много народ се е затъжил за него.

съветски агитпропчици! Това, което твърдите е лъжа, а да заливате с катран ЧОВЕК, когото сте убили, е повече от гнусно!!! Отвратителни болшевишки изчадия сте вие!

лъжат, крадят и въшки имат!

Посегателството стана каза лизателството...

за пластмасови бутилки е по интересна от тази.

Трябва да се "очисти" Съвецката армия в София. Разбира се - да остане Цар Освободител , но не и съветско- комунистическо-имперските атрубути. Това ще бъде отговор на наглото поведение на Путин.

Съветската армия освободи света от уроди като теб неблагодарни и донесе на България най_ човешкия и божествен строй. България се превърна в райска градина , хората щастливи , а сега при ес и нато просто ни няма.

Хехехехе. Това си е за виц на деня. Малоумниците страдат по времето, когато лежаха върху чужд гръб.

паметникът трябва да се взриви и взривяването да се покаже по телевизията директно

въз аз мислех че вече няма бунаци тъпанари като мен ама то не било така....))))

Че взривиш некому д.....я Ще си намерите накрая кво си дирите.

Очевидно форумните русофили имат същия профил и тука гледаме ефекта от руската пропаганда по изпълнените с емоции писания ...за съжаление филма който им прожектира Путин няма хепи енд и ще има и инфарктясали руски елементи съсем скоро:):):) Пийте си хапчетата че пролетта е сезон с повишен риск от инфаркти

Сигурно жителите на Луганска след облъчване в продължение на месеци от Тв Останкино може да повярват че в Украйна вече се организира второ нападение на Русия от фашистки елементи:):):) Винаги съм твърдял че Путин /КГБ/ са царе на пропагандата ,познавайки добре руский человек му предлагат най добрия микс от новини за да се чувста добре нищо че се намира в кенеф/ образно казано/ а иначе по темата ...не може да има цветя повече от 1 седмица за никой друг ....само за ....:):):)

Когато питате за ФСБ си задайте въпроса каква е ролята на ДАНС след като позволи да фалира КТБ и да се изкупи половин България за 1 евра и каква е ролята на ЦРУ, ФБР, NSA, CSS и всички останали служби в САЩ, който запалиха света?!

ДАНС дето беше превзет от ДПС, дето са агенти на КГБ??

И каква е ролята на ФСБ, след като позволи БВП да падне от 2,1 милиарда на 1,2 милиарда????

magit@abv.bg

и каква е ролята на ЦРУ, ФБР, NSA, CSS който вкараха САЩ в криза от 2008г. до есента на миналата година?! Че дори нямат едно златно кюлче в федералния резерв?!

Я да видим как изпълняват партийните заръки от Гьобелсовия отдел за пропаганда и агитация към амбасадата нашите "независими" журналисти! Да видим подвеждащите, йезуитски и насочващи заглавия: "Руските власти спират ТВ на кримските татари" "Неизвестни почистиха мемориала в памет на Немцов" "Полша обвинява руски диспечери за катастрофата край Смоленск". Ако тези журналисти претендираха за независимост, щяха да забележат и резултатите от проучването, съобразно което 80% от жителите на Луганск определят действията на Киевската власт като военна агресия. А не да ни занимават с измислени новини като тази за Немцовски мемориал. Нека да отворят тълковния речник, да видят какво означава мемориал.. И след толкова заключения на комисии и специалисти и доказаната вина на полския екипаж,да ни се предлага толкова евтино заглавие как някой все още мислел да съди видите ли руски диспечери. Да не забравят в обвинението и брезичката, в която се удари ТУ 154.

И кой я поднася тази новина от Луганск?? Руските окупатори?? казват колко са доволни окупираните?? те така за казвали че и ние сме доволни като са ни окупирали през 1944!! Аз пък твърдя че 80% искат руските боклуци да ги оставям да мира!!

Модераторе, не ти ли е обидно, някакъв руснак да те нарича булгаристанец!?!?!?

Кой управлява Русия и каква е ролята на Федералнат служба за сигурност/ФСБ/ в ръководството на федерацията? Темата коментира в предаването Конструкция Алекс Алексиев - експерт по ислямски тероризъм и анализатор на процесите в бившия Съветския съюз:Хората, които управляват Русия в момента са хората, на които Путин дължи властта си. Това са т.нар силови органи. Това е на първо място ФСБ, но там има и ред други организации като Министерството на вътрешните работи, което има свои войски, които участват в кампанията в Украйна. Има национален съвет за сигурност, който също е важен. Има я и президентската администрация, която е един от най-важните органи. Има и една друга формация - Кадиров/бел.ред президентът на Чечня Рамзан Кадиров/ и неговата войска. Той има около 20 хиляди въоръжени хора на негова страна. Той каза, че работи за Путин, но в момента той е напълно независим феодал. Това е причина между Кадиров и ФСБ да има остър конфликт, който беше в основата на отсъствието на Путин. Не е съвсем ясно как ще приключи този конфликт, но той съществува и ще става все по-остър.Алек Алексиев обясни, че заловените за убийството на опозиционния лидер Борис Немцов в Москва чеченци са много близки до Кадиров и залавянето им от ФСБ се определя от много анализатори като обявяване на война от страна на тайните служби срещу президентът на Чечня и жаление да ограничат политическата му сила.Фактът, че това се случи означава, че фактически цялата тази база, на която се крепи властта на Путин, се разклаща. Мисля, че убийството на Немцов беше края на Путин, коментира анализаторът.

Друг важен момент, според Алексиев е, че руският президент рязко е разкритикувал шефа на Роснефт Игор Сечин, който е смятан за дясната му ръка.Интересен факт, за който в България почти никой не говори е, че Кадиров е установил шериат в Чечня и е забранил на жените да излизат. В момента в Чечня се слага началото на една ислямистка република, смята Алекс Алексиев.Цялото интервю с Алекс Алексиев можете да чуете в звуковия файл.

За информация - Въпросният Алекс е щатен служител на ЦРУ и не го крие. Толкова е безпристрастен, колкото и служител на ФСБ. Така че, по-полека с такива "анализи"!

има огромна разлика! Така, че работата му за ЦРУ е комплимент за неговата личност! Там не се занимават с рекет на износителите през големи портове като питерския (Путин) или с карелски дървени афери (Патрушев). Да не се връщаме назад (Дзержински, Ягода, Ежов, Берия, Андроповы Крючков - все отбор "юнаци")!

за човек, предал Родината си.

никой не обича предателите...

Кой, предателя и кожодера Путлер?? дето унищожи Русия??

не. по-скоро като мекеретата от протестна мрежичка.

Немцов? Това, че руски армейски части воюват в Украйна? Барабар с руско оръжие? Или имената на приближените до Путин олигарси за да ги "ударят" санкциите? В края на краищата не са им откраднали парите, а са им блокирани в западните банки - за да не ги профукват, отдавайки се на лукса за сметка на ограбения от тях руски народ!

Ами....Добре. Ако някой днес пак изцапа с цветя, пак да се почисти!!!

Фашистите почистиха това, което противоречи на техните възгледи, бравос, модолци

Мунчо - колко точно описание на съдържанието ,продължавай с напъните може и да го нагънеш :-)

A бе що не кaжеш нещо зa товa че СAЩ зaпaлихa светa- Сирия,Либия,Ирaн,a сегa и Йемен! A нещо зa Гуaнтaнaмо,зa убитите,чернокожи децa в СAЩ ? Ти си лицемер,лъжец,двулучник,същия кaто твоите гисподaри !

На кой се ядосваш?

На Пут-ун, който върна Русия в 19 век.

В България политиците са безсмъртни. Спомнете си Доган, Костов, Борисов и Бареков.

А вие руснаците, още мислите, че другарят Владимир Илич е жив.

magit@abv.bg

Той е жив, а вие турците си мечтаете за паметник на Доган в центъра на София.

В Русия още стои кожляка на сифилистика Ленин на площада.И това ако е цивилизация, здраве му кажи.

magit@abv.bg

цивилизация в България е хибриден соросоид щерюгееца.

Трябва да се "очисти" Съвецката армия в София. Разбира се - да остане Цар Освободител , но не и съветско- комунистическо-имперските атрубути. Това ще бъде отговор на наглото поведение на Путин.

Абе какво толкова е станало - едни слагат цветя, други ги махат. У нас едни са построили паметник, други го цапат - нищо особено. Даже тия, цапачите, ги наричаме "художници". Няма никаква новина.

много бързa и лекa смърт зa човек предaл държaвaтa и нaродa си,стрaнaтa си нa чуждa държaвa,желaещa сaмо унищожaвaнето нa Русия -имaм предвид СAЩ !

Соросоида си е фекал. За какво му е на човек да ги замеря с фекали? На тях им става още по-хубаво

Путиноида е убиец!!! Виж в родината си, колко убийства извършиха!

magit@abv.bg

Знам едно, че в България от 160 убийства на грандове едно не е разкрито, докато в Русия ги намират и в Сибир.

не бих се учудил ако са нашенски българи верни на интересите на Москва!България е единственият сателит на бивщата СССР,която си запази и узакони репресивните ръководни кадри на БКП подчинена на КГБ на КПСС на МОСКВА, а и не само това те останаха безнаказани за престъпленията срещу български граждани и са на ръководни позиции във висшата и местна власт,затова и България и нейната икономика не може да се интегрира успешно във Европейският съюз,

Сега има ли някой да не му е ясно кой застреля немцов?какво им пречат цветята и снимките?оставете хората да скърбят.грозно е.явно няма да се върне от гроба.

Те правят майданче, може да скърбят вкъщи, в църква или на гробища.

Щом в Русия има соросоиди, значи е демокрация. Не може всеки соросоид да издига паметник на воля, има си гробища, там да уважат Немцов, цветя, поклон. Те искат да провокират Кремъл. Всеки съвестен гражданин е в правото да махне тази кочина на моста, дето е без разрешение.

Немцов е бил aгент нa ЦРУ също кaкто нягогa Горбaчов ( този Юдa ) ,остaвям те сaм дa си довършиш отговорa нa въпросa,той е рaботел зa рaзпaдa нa Русия и превръщaнето и в вaсaл нa СAЩ !