Кунева: Шенген е следващото ни голямо присъединяване

На десетата годишнина от договора за присъединяването на България към Европейския съюз, Меглена Кунева определи Шенген като следващото ни голямо присъединяване.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Шенген е следващото ни голямо присъединяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Офффф махай се бе Госпожа, стига си мяукала по студията, не си харесвана жена, нямате ли срам от Господ...

За да вкараме в затвора тази Курнеица-Пръмовица, не и е нужен Шенген! Шенген няма да и трябва дори и за бесилката!

и съд за Борисов 2 и паплач.

Г-ЖО КУНЕВА, ПЪРВОТО НИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НИ ЛИКВИДИРА, А ВТОРОТО ЩЕ НИ ЗАКОПАЕ. СБОГОМ МИЛА РОДИНО. ИМАЛО Е ЕДНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИ!!!!

ако пуфтим, хленчем и броим мъртвите. Ако баба ти Куневица и дедо ти Тиква с цялото им седерастко правителство увиснат по дърветата всичко бързо ще се оправи.

ПАТКА

buRgbuRg1

:) И на мен Кунева ми е неприятна , най-малко за това , че е комуноснаха ! И като такава най-много я плюят комКопелдаците ! :( Но , да сте чули да плюят някой от БСП , Кутев , Мая , дори СерГей , дори Гоце ДеСето , ... да сте чули да плюят Йотова , ... а да сте чули да плюят КГБе дрисливото Пуссле ? Всъщност , схващате ли , комКопелдаците плюят всеки който е за членство на България в ЕС и НАТО , плюят всеки който е против Русия и руските проекти в България ! :( Та , мисълта ми е , че комКопелдаците не служат дори на БКП -БСП , те служат главно на имперска Русия , на мамаша си Раша ! Това е тяхната първа и главна задача , Да служат на мамаша си Раша ! :( Затова казвам , че са червени безродни еничари кретени ! :( :(

Кунева: Шенген е следващото ни голямо присъединяване А следващото ви голямо присвояване кога ще бъде Кунева?

Тя не е от БСП. Репсективно няма нужда да краде милиарди за да вегитира. Може и сама да си заработи парите. Всеки случай, докато Станишев го правеха на Клоун, Кунева бе номинирана за комисар на годината. Станишев през това време го направиха председател на ПЕС без да има друг кандидат за длъжността. Аз не съм чувал за по-голяма девалвация. След това се чудеше как да си плати за поста. То не беше Сименс, то не беше АЕЦ Белене, то не бяха чудеса от гнус.

Що не вземе да се гръмне тази твар ненужна?? Такива като нея, Паси и цялата пасмина, дето загробиха България в НАТО и ЕС, трябва да гният в затвора до 3000-та година.

Аз не съм политик, но живея днес по-добре от преди. Интересно дали не с едължи на обрсазоваността ми. И интересно защо някои не са доволни от фактса, че можеш да си добре, ако си умен днес в България. Моля обясни ми! Ще ми бъде интересна бълвочта ти по въпорса :-)

В замяна на Шенген какво ще ни продадете този път? Реактори вече не останаха, сега може би направо БНБ им набутайте... вие ги можете тези неща. Историята ще ви помни.

Всеки договор се сключва за определен срок от време - в случая с ЕС. Интересно ми е кога ни изтича договора с ЕС или са ни продали завинаги.

Управляват ни ПрОдатели ! Четворната Коалиция- Четериглавата Ламя !

Няма ли да затваряме АЕЦ? После Шенген

Тази с кривата уста много се изхвърля !

Пак ли ще имитираш плачене ,ако ни приемат в Шенген др.Пръмова-Кунева.Преди за ЕС плака на рамото на царя Симеон,а сега може да си подготвиш реването за рамото на Бойко Борисов.

Какъв шенген..-.,та ние прекарваме цялата контрабанда за Европа през митниците -НЕЛЕГАЛНОООО.!?Това е ...държавна политика.., за пълнене на политическите касички и Ограбване на България..!?

Госпожа Кунева на какво се надява? Коумпирани кметове,областни,държавни служители,замогнали чрез власт и измама да са равнопоставени със обикновен честен бизнесмен баварец,британец,французин,швейцарец?Това е несериозно но е мечта!

За да сме в шенген-първо трябва убедително да сме се справили със истинската престъпност и корупцията по високите етажи на държавната и местна власт,тоест трябва да не се бърза да се замита и узаконява проблема.Трябва да има наказани без да се робува на авторитети от миналото,затвор,конфикувани имоти и сметки.промяна на конституцията и съдебната система и хората във нея!Тоест за България-мисия невъзможна,защото ще се разпадне статуквото и спокойствието и сигурността на архитектите на българската демокрация.Да сме поне благодарни че територията на България във Европа!

Ми за целта трябва такива именно като тази кука на снимката да бъде обесена, а имуществото конфискувано!

Една луда акушерка, издевателствала над новородено сега е в ареста и с наведена глава. Кунева и цялата политическа класа издевателстват над цял народ от 25 години. Но не навеждат глава. За тях няма прокурор, следствие и белезници.

Тая отвратна Пръмова до кога ще ни надува главите.Тя ни присъедини към ЕС.При дори условия ли???Затвориха 4 блока на златната ни кокошка Козлодуй,които бяха се вече изплатили;дадоха ни в пъти по-малко субсидии за селското стопанство;взеха ни мините;водата;ЕРП-та.......и ни остана само свободата да можем да напуснем държавата лесно.Скрийте се г-жо Пръмова в миша дупка!!

Г-жо Куневааа, всеки ден ти прочитам мерака за тоя шенген...!?Я ми обясни и на мен и на други като мен ,с какво аз ,един Гольо ,социално слаб пенсионер едва оцеляващ с 250 лв, месечно-ще съм по-добре и ще стана по-щастлив..!?Явно Вие ,ще сте и като е така -ходете си там в тая Европа-Западната -там е за алчните богаташи ,като ВАС ,които за власт и пари си продадоха Народа и го направиха НАЙ-БЕДНИЯ/нищо ,че сме най-богатата страна/ в Европа...!?..Надявам се да ми отговорите във форума...!?

Кривоустата направо си падна на пъпа! Нищо да не работи, да взема една яка заплата, да обикаля по света на държавна сметка, да казва Йес! на всички налудничави чужди експерименти, водещи до унищожаването на България и да говори дълго и безсмислено по медиите.

ТАЯ ИДИОТКА ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ЗАЩО НЕ СМЕ В ШЕНГЕН НО МАЙКА И Я СЪЗДАЛА ОТ НЕЯ ГОЛЯМ БОКЛУК И ТАМ Е ПРИЧИНАТА ДА НЕ СМЕ В ШЕНГЕН!!!

Едва ли има политик нанесъл толкова пакости на собсвената си страна,като това човешко недоразумение-да затвориш 4 блока от АЕЦ при цена3-4ст. за киловат за да се харчи тока на Мариците и да биеш на бързея за власт е много долно....и болно за тези които са гласували за нея.

Кога ще дойде денят и евроатлантицата ще бъде приета в ада

Тя се бори за спиране на АЕЦ и ето - спря ни тока/скуп/..... Сегъ за кво се бори? Да спре държавата, ми то малко й требва. Нали от 25 год. сме на автопилот. Хъ, успех!

Механизмът за сътрудничество и проверка за допускане на България в Шенгенската зона цели да намали корупцията, наглите кражби, беззаконията в България до санитарен минимум, приемлив за обществото. България е подвластна на Златевци, Пеевци, ТИМовци, скандално некомпетентна прокуратура, полиция, която бие гражданите на принципа: "бий да те уважават", на дупетати, пишещи закони единствено в услуга на олигарсите. Къде в тази действителност Кунева видя, че е настъпил моментът за присъединяване на България към Шенгенското пространство?

НЕ искаме там г-жо YES ,научете се да отказвате ,да не поискат медиите да видят недъгавия ви син

Ама, Пръмова!!! Със 150 евро заплати ли ще ни буташ в Шенгена ?

Това човешко недоразумение нека да си го наказват човецит, за безбройните злини нанесени на българския народ. Хак ви е, сами си я избирате, за да ви унижава. Ние от пернатия свят протестираме за това, че я определят като кукумявка!

Кой я избра? 8 партии и едва 7%.

Не знам, как е във вашия свят, но в нашия такива ги назначават. Защото ако имаше избори, тази щеше да е в затвора.

buRgbuRg1

:( КомКопелдаците рИват , какви били ползите за Българите от ЕС и Шенген , и особено за хората на село ! :( :) Че то на село не останаха Българи , червените еничари комунягите ги прогониха още с ТКЗСетата , ... през 1989 год бяха останали само старци и цигани , .... старците си отидоха , ... останаха само цигани ! :( Ползите от ЕС са , че Българите могат да пътуват , учат , работят в Европа и света СВОБОДНО , че не са в комуно КонцЛагер като КНДере , че не са крепостни и роби , че имат избор ? Това малко ли е ! :) :(

От тази комунистка не сме видели добро,няма и да направи нещо свястно за българите!

те тия най големи възможности за човешка реализация ги имат и много граждани на страни, които даже не са си и помисляли за ЕС, а някои дори се канят да правят референдуми за излизане от него.

тая кви ги бълнува? Куха лека! Селското стопанство и икономиката са сринати да земе опрай помощите на земледелците да са както на тия т.н. европейки съюз! 10 лазарника само бръщолевене па що ли ни земаа Ония?

Ние не заслужаваме да бъдем в Европа, а тя се цели към Шенген. Нямаме пазарна икономика, монополисти ни скубят. Виж по бензиностаонциите, как еднакво поскъпват цените всеки ден. Същото ще стане и с тока като уж падне монопола. Играем си на пазарна икономика, но няма кой да повярва.

Няма ли кой да озапти тази видна другарка Кунева/Пръмова, за да престане да поучава отново и отново всички българи?!И отново, и отново да се изявява като главен български комисар, с даденото й пълномощно от един друг португалски другар, баш председател на Голяма Европа, носещ името Жозе Мануел БарозуИ по-първи приятел на наш Бойко, което е истина, разбира се. Та е време Бойко да върне българската филмова лента назад, за да види небивалите пакости, които нанесе на България тази алчна за власт и слава жена. Та да продължим за тази по-първа другарка. Вместо да замълчи и се скатае на сянка с преливащия от нея келепир, тя отново иска да е в светлините на услужливите медии. Защо не каже тази мазна физиономия как затваряше страница след страница(заради едни чужди интереси, но на принципа на келепира, разбира се!) глава Земеделие, за да бъдем отново на последно място. Ако не вярвате, попитайте високо интелигентната дама Петя Ставрева, която няма скрупули да каже истината, но с болка! А ако наистина е започнала реформата в Съдебната система, то дано да дойде времето да потърсят отговорност и от този индивид от женски род Има за какво?!

Помислете за доходите на хората, преди шенген и еврозоната. Работещите бедни в България са твърде много. Много хора не получават това, което заслужават и са роби в собствената си страна. И в момента чужди фирми експлоатират българския народ, а на никого не му пука. Цените на стоките и ,услугите ни са като във Шенген, а заплатите са на последно място в Европа.При влизане в Шенген обедняването ще е още 100%

Чуйте най-големият глашатай на "евро ценностите","демократката"Куневица."Завладяваме какви ли не цитадели НАТО,ЕС и сага -Шенген.Но какво от това? Живеем ли по-добре???Зачезва България.Но,.... води ни партио ,води ни.

Западняците трябва да са пълни ИДИОТИ!!!... ако приемат България в ШЕНГЕН!!!

Защо не питате народа дали искаме да влезнем в Шенген.Някои от вас ще имат полза и интерес,но какво ще стане с левовете на обикновения човек.Ако има 5 хил.лева ще станат 2.500 евро,но цените ще останат в евро вместо лев и един хляб ще струва пак толкова но в евро и народа ще обеднее два пъти.

И какво общо има Шенгенския Договор с Еврозоната? Айде малко грамотност!

Подходете демократично, допитайте се до народа т.е. направете референдум за мнението на народа дали да бъдем в ЕС или не? Тогава ще лъсне цялата истина за това какви сме - европейци или ако мога да перефразирам - "тъмни балкански субекти". Така и аз ще спра да се чудя дали има шанс за нас тук или не т.е. дали да емигрирам в Германия или не със семейството си!

Влизането в ЕС означава обедняване наполовина или 100%. Това означава човек да се запаси с вещи за период от поне три години, защото парите ще са малко. Много се надявам да не падне валутния борд през това време и хората да имат стоки буфер, с които да "компенсират". Иначе влизането в тази икономическа зона е полезно, защото си гарантираме военна и икономическа стабилност за малко, защото после ще има поредна голяма икономическа криза.

Чета си аз коментарите, чета и мисля: Голям майтап се очертава да бъде на следващите избори. Сегашните управляващи дали възприемат нещата по същия начин? И съобразяват ли се с мнението на мнозинството? Едва ли, просто знаят, че са във властта за последно, и се държат по съответния начин.

МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ!То и аз искам стандарта икачеството на живот в България да е като в Дубай,Хонконг,Катар,Геремания Швейцария,да сме средище за водещи компании,но еех мечти! Да няма масово бедни и ровещи в кофите за боклук,но това е България-2015год.

Проблемът ти е като на повечето сънародници - само искаш, но не правиш нищо по въпроса

ЩО ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ НАПРАВИЛ НЕЩО СМИСЛЕНО .... ГЕРБЕРАСТ ПРОЗДЪ .

Другарко Пръмова , след като УНИЩОЖИ 1,2,3,и 4 блок на АЕЦ- Козлодуй и прецака ВСИЧКИ квоти за селското стопанство на Б-я сега ПИТАШ ли $дали искаме изобщо ЕС , НАТО или Шенген!!! Изобщо не ми пука за тях!!!!

Някога съсловието живя в чист комунизъм - всекиму, според желанията. А, пролетариатът бачкаше. Сега се правят на отбран демос, който решава, какво да иска простолюдието. Приоритет й бил Шенген. Ами да взема куфара и на върви, да смени и гражданството си! Няма нужда да занимава обществото с личните си предпочитания, че искала да живее в Шенген. Българите очакват от държавата условия за малък и среден бизнес, здравеопазване и образование, защита на суверенитета и равенство пред закона. След 25 г. демокрация и 10 г. в ЕС нищо такова не се вижда. Напротив - България се превърна в ничия зона за обща употреба, на когото и за каквото му потрябва. И тази я назначиха, въпреки изборите, защото до тук стигат еврогейските ценности.

buRgbuRg1

:) Българите във великият ЕС и в НАТО , и в Шенген , ... с великите САЩ , червените еничари комунягите и комКопелдаците им в еСССеРе , в мамаша им Раша ! :)

"... Кунева е благодарила специално на Соломон Паси и Филип Димитров за ключовата им роля в установяването на евроатлантическата ориентация на страната ..." Това казва всичко и няма нужда от коментар.

ШЕНГЕН е следващото голямо ЛАПАНЕ КуКунева, то ще са проектчета, програмки за съгласуване и нам си кво още Щото цел трябва да обединява народа, като се изпълни тая, ще измислите друга и т.н. А то цялата работа е за ПАРАТА и ти КуКунева си живо ходещо доказателство. Ма то има Видов ден!

Пръмова, Пръмова, като нямаме пари, не ни трябва Шенген. Моето семейство, от работещи бедни, вече 20 години не сме ходили даже на почивка, за чужбина дори и не мечтаем.