Движение ”България на гражданите” поиска оставката на кабинета

Меглена Кунева обяви, че партията й "България на гражданите" иска оставката на кабинета на БСП, ДПС и "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Движение ”България на гражданите” поиска оставката на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунева , ти и Орешарски сте като две капки вода по душа, манталитет, и продажничество. Та нали сте приятели от детски години, та нали си протеже на дъртия комунист свекър ти.Иди си в Америка там да обслужваш интересите на твоите приятели олигарсите , които сега се пекат блажено на някой плаж

Няма да се поучиш от това, че като се въртиш като фурнаджийска лопата никога няма да имаш твърд електорат! По-добре не се намесвай там между меренето на .....

"... Според нея Пеевски не е продукт само на сегашното мнозинство, а е станал възможен, благодарение и на подкрепата на правителството на ГЕРБ...." Можеш ли да се обосновеш и да го докажеш Кунова-Пръмова ?

Защо България да е на гражданите, а не на селяните ?

Име се впредвид гражданско общество.Но ти в своята логика си прав. 40% от хората не живеят в градове и нито се чувстват граждани, камо ли част от някакво гражданско общество.

liusien

Абе, до кога ще ни занимава със себе си тая Пръмовица, беееееее???????????? Нали щеше да си подава оставката, а??? Ама, пусти кокал е много сладък, та - съмнявам се, че тая мърла ще го изпусне така лесно!!! :(((((((((((((((((

Тази хлебарка-крадла какво иска.иска да краде ощте-обръчите от фирмите и колко българи,турции цигани излъгаха.долна мръсна крадла

Госпожа Кунева се самовлюби в своята поза на велика мислителка. Не разбира,че никога и никой няма да я приеме за "Дясна алтернатива" защото тя просто не е дясна , а още по малко алтернатива. Жалко,че около нея има доста образовани хора с възможности. Но тя самата не е на ясно какво може, какво иска и какви са реалностите. Само с кухи фрази,заклинания и високомерие няма да стигне далеч. И изборите и показаха недвусмислено реалността.

Kунева играе деструктивна роля....Вместо да си ближе раните след декласирането и от изборите,тя предпочита държавата да изпадне в хаос,да се руши държавноста и да се върне мутренското управление на ББ и ЦЦ. Ако не беше бламиран Пеевски,през идващата седмица много видни гербери щяха да са зад решетките. Певски може да не е най-подходящият за този пост. Но има една поговорка...На зло куче ,зъл прът. В много държави с месеци и години не съобщават кой е начело на една или друга специална служба. А у нас го обърнаха на пазарлъци.. Да не мислят някои че след оставката на Пеевски ,Орешарски ще сложи начело на ДАНС някой от подлогите на ЦЦ.Напротив ..очаквам много по-твърд човек да се предложи за шеф на Данс. Много от протестиращите не знаят какво искат. За тях по-важно да става патардия...Подхождат нихилистично.А видяхме колко процента спе4ели улицата на изборите.Платени агитки,футболни фенове,лумпени и подведени хора винаги могат да напълнят един площад.Но това не е лицето на България. След като сме избрали Демокрацията уличният натиск си има своите граници. Останалото е шантажиране и тласкането на страната в опасно русло.

Ако в България имаше повече такива политически "анализатори" като теб, демокрацията щеше да цъфне и върже. Що, не се гръмнеш?

"Платени агитки,футболни фенове,лумпени и подведени хора" И всички тези бяха излезнали с децата си!? Използването на заучени фрази, демагогство, внушения... личи си школата на БСП и ДС. Ти май не разбираш. Когато едно правителство използва такива бандитски методи за прокарване на олигарси в най-отговорните постове във властта, от него не може да се очаква нищо добро. Затова трябва да си отиде! Правителството ще падне! Такава е логиката на събитията.

Не достойно поведение,госпожа Кунева.

още нещо да иска госпожата.......

Тая кучка ли беше евро еврейката представяща се за българка и петняща с развратното си поведение БЪЛГАРКАТА? Кога ще се издаде закон за разсекретяване на нелегалните евреи у нас? Не съм против евреите, а против тези които мимикрират и нападат в гръб

Тая кукувица нали си подаде оставката! Не и ли е ясно, че е мразена колкото Станишев, но усети новите избори и искаи тя да са набута в парламента! И тази е гнусна и долна жена!

Тая вещица каде се бута....

Иска и се на каката да прилапа нещо, щото на 12.05. се видя.

Браво, това е добре...

Тая нали беше подала оставка ужким?! Каква лидерка е пак и на каква "моята партия" Движение нам си кво?! Цели организации от движението я напуснаха, по медиите си комуникират с нея, щото ни приема, ни предава, но наглостта й няма граници - само да се случи нещо в държавата - и тя юруш да оглави и възседне някоя вълна, та белким пак се сдобие с имунитет и се намърда във властта! Брей, конска муха, брей - ти я риташ през вратата навън, тя през комина се парашутира пак върху масата! Пълна отврат!

тази гнусна жена,дето предде булгария и се нагуши с пари от бнп"париба" да се скрие при комуниста сапруг и да не се покава повече,че на хората им се повраща от политически уроспии.да вземе пример от друата мрасница - етарва си дето окраде телевизията благодарение на покрвителя си - президента парванов.

АБЕ ТАЗИ ЖЕНА ЗАГУБИ ГЛАВОЛОМНО ИЗБОРИТЕ И ОТНОВО ДРЪНКА ГЛУПОСТИ! НЕ И ЛИ СТИГНА ТЕГЛЕНИТЕ ПАРИ ОТ ПАРИ-БА? СТАРАТА К---А В КЪЩО! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДСБ - СТОЙ СИ КРОТКО КОСТОВ И ОСТАНАЛИТЕ - БАЯ ГРЕШКИ СТОРИХТЕ НА НАРОДА!

Със стари куври кабаре не става. Наша Меглена не знае това и зор да се набута и тя в кабарето.

Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак.

Кунева е една дърта и гнусна комунистка, жадна за власт, без покритие жена!!!

Госпожо Кунева, обръщаме се към Вас чрез медиите, защото и Вие ни уведомихте по този начин за напускането на НДСВ. Този ход според нас е непочтен. Защо не го направихте, докато бяхте депутат, министър в две правителства и еврокомисар, иззбрана и посочена от НДСВ? Правите го сега, когато НДСВ не е на власт, но докато беше, консумирахте власт, привилегии и облаги, без да се замисляте. Това ли са Вашите ценности? Защо ни лъжехте на предизборните срещи? Ние, 53 членове на Сдружение България на гражданите от град Пещера, напускаме, защото имаме други разбирания за морала и принципността в политиката[2] когато си пил от един кладенец е грозно и непочтено да плюеш в него. Желаем Ви успех в новото Ви домогване към властта. Жалко за онези, които ви повярват, защото един ден и тях ще изоставите по същия начин, ако това се налага, за да се устроите във властта. Призоваваме честните хора от Варна, Шумен и Пловдив, които заблудихте, че няма да правите своя партия за лична консумация, да напуснат също. Членове на Сдружение България на гражданите, град Пещера

Човек на Кунева стана вицепремиер и министър на правосъдието -Зинаида Златанова

Всички гладни за власт мършояди ,изпълзяха от дупките си!То не е Куневица,то не е Янка,Национален фронт за спасение на Бойко,стари лисунгери от СДС-стари и нови,познати и непознати "СПАСИТЕЛИ" на майка България! Вашата мама-всички сте за затвора,мизерници мръсни!

тази стара жанта пак се слага за парва цигулка.--не разбра ли че платените проститутки не ги уважават .

Нали щеше да напускаш Куневаааааа, или пак ти замириса на месце......Отвратителни сте всички, които искате пак да се върнете във властта!!!!!

И Кунева " обърна резбата". Колко е бърза. След изборите - никой не се сещаше за нея... " Те, такова животно - нема"...

Абе тая нали беше подала оставка. Благодарение на нея почти закрихме АЕЦ.ЗА тази си услуга тя получи пост от франсетата . Толкова е нагла и тъпа , бивша партийка , че направо ми се повдига . Тя , далавераджията даниелчо и сие искат и те да грабят!

Няма бивши партийци и бивши агенти на ДС!

И тая се надява на нещо????!!!!

Кунева и тя да се вмъкне с коментар , предвид създалата се ситуация, да се възползва тъй като не влезе в парламента.Но ако беше влязла изобщо нямаше да иска оставка на кабинета. Иска да спечели избиратели, предвид загуба на доверие към БСП, ДПС, Атака , въпреки, че не е по-различна от тях, не им отстъпва по желание да краде.

Каквито и да са причините Кунева е права И изказването е съвсем на място.

Kунева играе деструктивна роля....Вместо да си ближе раните след декласирането и от изборите,тя предпочита държавата да изпадне в хаос,да се руши държавноста и да се върне мутренското управление на ББ и ЦЦ. Ако не беше бламиран Пеевски,през идващата седмица много видни гербери щяха да са зад решетките. Много от протестиращите не знаят какво искат.Подхождат нихилистично......А видяхме колко процента спе4ели улицата на изборите.Платени агитки,футболни фенове,лумпени и подведени хора винаги могат да напълнят един площад.Но това не е лицето на България. След като сме избрали Демокрацията уличният натиск си има своите граници. Останалото е шантажиране и тласкането на страната в опасно русло.

Драги Гарибалди, използването на клишта не прави човек интелигентен а смешен. Особено ако ги използва без да ги разбира и не на място. А пък твърденията ти относно Пеевски... е какво да кажа...

Абе Гарибалди, само позориш името на този велик човек. По добре си избери между Ягода, Ежов или Берия.

Едва ли ги знеш тези хора...Ежов,Берия,Ягода или Джержински...Но да се направиш на знаещ....И не петни името на ЧЕ.

Тая мяучеща женица просто се опитва да се хареса на хората-ако беше станала депутат, друга песен щеше да пее.Ама знае ли се, при нови избори току виж някой се сетил колко уважава хората в техния справелив гняв.

Безкрайно неуважаема другарко пръмова-париба ! Протестът е насочен срещу политическата мафия , националните предатели и монополите. А ти си много съществена част от престъпната групировка. Нямаш място сред протестиращите хора. Не се опитвай да извличаш дивиденти от ситуацията , при предсрочни избори пак ще ти бием шута. За кой ли път...

Г-жо Пръмова, извинете ако Ви е срам от името Ви. Мисля че достатъчно навредихте вече на народа, Вън и Вие с тях от живота ни, стига сте глозгали трупа на собствения си народ.

Движение България на олигарсите е против тези спекулации. Лицето Пеевски беше назначено още без купеното си висше от ЮЗУ за парламентарен секретар на МТ по време на НДСВ и от там вече нема спиране и в ДПС, а на Кунева проекта и се провали и вече не даваме пари, аре......

А кое беше това"движение"?

Кунева, най-малко ти имаш право да говориш. Пеевски е ваша, на НДСВ, креатура. А сега бил лош. Също като БУДА, който четири години си пи питието с Пеевски и се радва на медиен комфорт. Прави се и на телевизионен артист в предаването "Пред банята", а сега плаче. Страхувате се от Пеевски. Той няма да спре!

Хиените се опитват отново да използват вълната на народния гняв!!! пръмовице, разкарай се от България! Моля се да бъдш осъдена за предателството си! Много си нагла, вместо да се сниши по-ниско от тревата, примерно на кота -2м, ти се опитваш да се наредиш начело! Никой не ти вярва, ти си изпята песен!!!

Ало снахо, Певски майка и син не са ли творение на НДСВ или те е хванал алцхаймер! Отива ти като дъщеря на буфосинхронист да си такава в политиката, ама бащати беше класа в професията, а ти си просто смешна. Весремос, ние сме на дсеки километър с аркадашите и атакашите от деския куклен театър "България".

са майката и сина, не на НДСВ. Тези хора просто са олицетворение на моралната разруха, която настъпи в родината ни преди много години. Целта в живота им е да са богати, да ни манипулират, управляват и презрително да ни пускат по някоя трошичка колкото да не умрем от глад. Как ще достигнат до целта си е без значение. Тези са по-лоши и от най-големите мафиоти, защото са безродници и национални предатели.

Сестро, и ти много се наака.И тебе, както и мене хората не ни искат.Спри да брецаш, а на мен скоро ще ми секне ширинето.

Не е хубаво да има предсрочни избори, но има дефицит на морал и на политическа отговорност, което е по-лошо от бюджетния дефицит, коментира тя. А каква е твоята отговорност за НДСВ? Или сменяш името и ни лук ял.......Колко като теб се смениха и само чакат някакви размирици и занадничате като лалугери.

ЧУДЯ СЕ НА КОМУНЕТАТА!ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ОТКРИТО КАЗВАТ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ: БСП-ДПС-ГЕРБ- АТАКА С ЕДНА ДУМА -БКП.МАХНАХА СДС-НДСВ-ОДС.ИСКАМЕ НОВИ ЧИСТИ ХОРА КОИТО ДА МИСЛЯТ ЗА Б-ИЯ И ТОЗИ ИЗМЪЧЕН НАРОД.

Нахална конска муха!

движение на гражданите начело с бойко борисов от гроб поиска оставката на кабинета защото го е страх като влезе в панделата циганите ще му спукат пръстена от е.......не

Тази ''девойка'' пък сега откъде изпълзя? Нали хората и показаха вече червения картон...

явно идат нови избори

Меги Кунева е една чаровна, прилична жена с европейска култура и баща затворник от Белене. Като много деца на преследвани от режима тя вероятно е била притисната и днес я виждаме начело на някаква партийка, забъркана от някое от многобройните Главни Управления. Това сигурно е достатъчно основание да не гласувате за нея, но не обяснява защо я мразите с такава нечовешка ненавист, след като горещо подкрепяте далеч по-некачествени хора начело на партийки, съставени от други Главни Управления.

На този свят по-мразени от враговете дори, са предателите!

не съм сигурна дали някой ще ти даде смислен и обмислен отговор, а не изпълнен с плюене, затова ще се пробвам аз: аз не харесвам Меглена Кунева (няма да употребя думата "мразя, защото не мога да мразя някой, който не познавам), защото когато преди няколко години гласувах за нея за евродепутат (може би подмамена от "чарът и"), тя най-безобразно плю в лицето на всички, които бяхме гласували за нея, като се отказа от поста и прати там един от палачите на БГ здразна система А. Първанова. Аз НИКОГА не бих гласувала за Първанова, тъй като съм добре и в детайли запозната с далаверите и обвързаностите и с фармацевтичните компании, който от години крадат милиони и убиват хиляди чрез високоспециализирани престъпни схеми т.нар. от мен "експертна" престъпност (тъй като трябва да си вътре в нещата, за да разбереш за какво иде реч). Та... за мен М. Кунева от онзи момент не съществува. Тя не е по-различна от тези, който ни управляват в момента и е силно зависима от групировки, на които е дала обещания преди изборите.

Тия са луди И кай ще изберат Там няма и един не корумпиран Преди 15 г бяха комунисти а сега не са ли ?!!!! Всички протестиращи само усложняват обстановката и това ще им направи лоша шега .Нямали булдозери да ги изрине тая паплач .Който и да изберат е все тая .

Много е лесно да оплювате всичко живо на политическата сцена.Като сте толкова добри разбирачи,дайте алтернатива.Коя партия да изберем в следващия парламент????? партийте които купуваха гласове са ГЕРБ БСП ДПС РЗС ЛИДЕР И АТАКА,а нали разбирате,че който дава пари той ще си ги възстанови стократно когато вземе властта.За тези партий не трябва да се дава доверие ,ако наистина искаме да живеем в нормална държава.

Алтернативата е...Йоло Денев. Човека си клати махалото и си говори с бог Тангра. И всичко е ясно и точно. Може, също така, и Кире Либерало, но не си спомням, той жив ли е или умря, бог да го прости.

Добави и Кунева в списъка си.

Тези пък кой ги бръсне ...

КЪСМЕТЛИЙКА СИ, МЕГИ, ЧЕ НЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА, ЩОТО СЕГА И ТИ ЩЕШЕ ДА СИ ЧАСТ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!

Ако има знаещи да ми отговорят, ако падне кабинета, служебно правителство ли се назначава или се дава мандат на нова трета политическа сила? И ако е служебно правителство и се разпусне НС, как тогава бес него ще се изменят разни закони, ще избира нов шеф на ДАНС и т.н.

Извинявам се "без", печатна грешка.

Мандата се дава на следващата политическа сила-в случаят ДПС......те правят коалиционно правителство със същите мекерета, историята се повтаря максимум след 3-4 месеца отново, след което се правят нови избори.....или поне така е по конституцията ни

Благодаря, и аз така знам, но днес говореше един социолог или политолог по БНР, вече и аз ги загубих, че Орешарски трябва да подаде оставка и вместо служебно правителство, трябвало да се опита да се даде мандат пак на първата сила, т.е ГЕРБ. Та за това се чудех, май всеки говори каквото му се иска.

и тя в качеството си на какво иска тази оставка?

Меги, всъщност, е много секси гадже. Аз например бих я бл ама не съм барозу.

ама като мине през фотошопа и след 5 ракии, обаче на сутринта ще се събудиш до крокодил, и то червен