1800 пловдивчани напуснаха партията на Кунева

Областният координатор на „Движение България на гражданите" Дани Каназирева, а заедно с нея и активът на партията в Пловдивска област, обявиха, че напускат Меглена Кунева. Колективното решение беше оповестено днес на пресконференция в хотел „Тримонциум", предаде Фокус.

Обратно в новината

Коментари - 1800 пловдивчани напуснаха партията на Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кунева, май Дани Каназирева ще ти изяде главата? Движение България на гражданите" се оказа партията на Меглена Кунева и на приближените й, а не на гражданите Жалко, много жалко!

Братя българи не вярвайте на нито една партия! Всичките тези хора видяхме докъде ни докараха. Вземат ли отново власта ще унищожат страната ни . Всички фабрики и заводи унищожени селско стопанство също . На какво се надявате ? Партиите да се забранят ! Средствата за производство в български ръце . Правителство от хора специалисти можещи а не такива дето не могат да си обършат трибуквеника а тръгнал да управлява той не знае на кой свят се намира . Ликвидация на мутрите във всичките им разновидности. Ще видите как ще се изправим за отрицателно време иначе тези всичките идиоти тласкат страната към гражданска война защото хората повече не ще ги търпят .

Твя чудо каназирева няма граници на наглостта като се представя за адвокат. Ми то горкото не е виждало дело преди да стане общински съветник.

На Каназирева,май и стана лошо че и този път ще е извън властта.Незнам дали Кунева е най черната,но май други ни докараха до тук,А ние пак сме готови да се наведем ,пак да ни продадат на други,защото до момента няма политик който да е доказал че милее за България ,А НЕ ЗА ДЖОБА СИ!

До лятото на 2010 година е председател на групата на общински съветници на ГЕРБ. В началото на 2011 година Дани Каназирева основа собствена политическа партия "Съюз за Пловдив" и е неин председател. Пред 2011 година се кандидатира за кмет на Пловдив. Не успява да се пребори за кметското място.

Изхвърлената след другарски съд от Бойковата партия пловдивска адвокатка Дани Каназирева влезе в челен сблъсък с бившите си вече съпартийци. В поредица от интервюта по вестници и телевизии, Каназирева развенча мита за ГЕРБ -ерите, като за силни мъже, държащи в яките си ръце кормилото на властта. Мъжкари с гей наклонности са обсебили партията на Бойко и Цветанов, категорична е юристката. В ГЕРБ е пълно с комплексирани хора повечето мъже, за чиято сексуална ориентация не съм много сигурна. Заставайки начело на властта, същите започват да пресират останалите, и така избиват комплексите си. Мъжът с комплекси само външно прилича на мъж, но всъщност е безполов, разсъждава Каназирева. Тези мъже с меки китки в ГЕРБ не се и замислят, когато им се наложи да пуснат клюка или обикновена измислица, за да окепазят противника си и да го изместят в кариерата. А истината е, че 90 % от хората покрай Бойко и управлението са хора, които влязоха в ГЕРБ заради лични облаги.

Пръмова си е комунист и то от висша класа.

ТАЗИ МАЛКАТА ЗА ВЛАСТТА Е ГОТОВА НА ВСИЧКО!!1 ДАЖЕ И ДА ИЗЛЪЖЕ ЗА НАПУСНАЛИТЕ 1800 ЧЛЕНОВЕ, ТЕ НЯМАТА ТОЛКОВА ЧЛЕНОВЕ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ И ГРАДА!!!! НЕ МОЖЕ ВИНАГИ ДА СИ ТРОЯНСКИ КОН ИЛИ ПРЕДАТЕЛ НА ВСЯКА ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ТИ УДОВЛЕТВОРЯВА ЛИЧНИТЕ ТИ НЕОСНОВАТЕЛНИ АМБИЦИЙ, Г-ЖО КАНАЗИРЕВА!!!

Уважаеми дами и господа, надявам се че ви е ясно, че както на последните евро-избори, когато г-жа Кунева ви призоваваше да гласувате за нея, а после се оказа че сте гласували за Антония Първанова и Станимир Илчев, така и сега гласувайки за нея всъщност ще гласувате за Станишев и Доган!!! Тя категорично отрече да се коалира с ГЕРБ, а никога не е отричала да го направи с тези двамата!!! А дори и да го отрече, това нищо не значи, защото и царя преди 8 години заяви че няма да се коалира с БСП, а след изборите го направи...

що скрихте новината с Пръмова, мишоци?

питаи спионите, дето се подслушват, а бе маи че му е племенница

кусура и на меглена кунева парtия, всичката мара втасалa, че и неината работа, аз мога само да благодаря на хората, които са се отказали от неината партия. боже, има надежда за бг

Щом и от "квартала" вече имат мнение по въпроса, ДИРника си е заработил надника!

Правилно, стига с тия анонимни парашутисти от София. Хората избират народен ПРЕДСТАВИТЕЛ, Той трябва да е местен, за да ги представлява. А не угоен непукист от централата на някакава си паритя

Боли ме ....., 1800 ламтурници за "кокала" по-малко. 1800 - таз' цифра като,че ли малко височка. Но погледнато, от към платения ПР за кривоустата БКП снаха, може да е малка.

Правилно!И то много правилно,прави ви чест,това е в интерес на обществото.то се вижда че Кунева нищо не може да промени ,а има зависимости.

БСП дърпа яко заеми и праща малките тъпи партии зад бариерата. Всички социолози се шашкат през ден. Давай другарю Станишев! Ние сме зад теб!

naum2

Бързите реакиции не винаги са верни: някои виждаха в Куневата нова доходна герб вълна . И сега като се видя че няма да има лапачка за всички, голяма депресия и отлив настана. Злите езици говорят като за сатра пойзнаница за Данчето Свирката, стара познайница на любителите на платена любов, подвизаваща се за последно с няколко фалшиви дипломи и неудържимо нахалство, ту като герберка, ту като втора партия на Гергов на предишните общински избори.

браво не и вярваите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не , че ни вълнува но има ли напуснали и защо ? Защото г-жа Кунева ги е отсвирила тези от прованса или просто си е наредила царистите отново в листите . Поне от малко куртоазия да беше вмъкнала знакови ,, бояджии ,, или някоя и друга по-завързана мацка да не гледаме само бастуни и ,, зверове ,, в новия парламент .

И ДВЕТЕ МАСТИИ ЩЕ ИЗДУХАТ СУПАТА... МАКАР ЧЕ ГАНЬО НА ВСИЧКО Е СПОСОБЕН, ОСОБЕНО ДА СИ ГО НАЧУКА ПО-ДЪЛБОКО И ДА ПСУВА ПОСЛЕ ПОД МУСТАК КОЛКО БИЛО КОФТИ

моме ако си отишла при кунева за депутатско място явно си доста глупава такива като даниел въалчев ги заеха а ти си мислиш че такава вмирисана на лук селянка като теб ще я направят депутат ха ха .....

Хъм, сигурно вече по надолу са го споменали( не ми се преглеждат всички коментари), ама тая кака не бе ли в ГЕРБ - Пловдив по едно време?.

Ех, че хубаво...Проумяха най-после, че със стари к..нов бардак е невъзможен!

Каназирева ясно показа че за нея Парламента е кресло и тя иска това кресло а не ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да работи за тези дето ще я изберат...Само не разбрах от къде ги взеха тези 1800 напуснали като такава бройка никъде не е регистрирана като членове на това движение в тази област..

И на Вас честито, надали някой е лъгал повече избирателите си от Яне Янев, не може да УВОЛНЯВАШ БОЙКО БОРИСОВ, с 5000 билборда, пък сле това да станеш нещо като говорител, да не пиша по-обидни думи, дали на вашите избиратели им харесва такова поведение, не може да имаш толкова непоследователна политика.

Тази, Дани е права в едно. България се управлява от години само от нахални столичани. Навсякъде са първи. Какво ще правят Янаки Стоилов и Кунева в Русе, Цв.Цв във В. Търново, И. Костов в Пловдив ,и т.н. и т.н. Аман от софийската шайка. ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ДА СЪЗДАДЕМ ПАРТИЯ НА РЕГИОНИТЕ. Да се издигат за депутати само местни хора.

Абсолютно съм на същото мнение ! Както се строи само в София, така и искат софиянци да озурпират цялата власт в страната !!!

А представяте ли си в Перник - от столетие е така. А са некъдърни, алчно тъпи и просто про европейски настроени да крадат. Гнусотияяяяя. Повечето от тях са "кореняци"=0.

узурпация, не се прави на депутат, пиши грамотно

Имаме си Цар, приятели! В Него е надеждата, нали? С хората от Национално Движение Симеон Втори Сакскобургготски - Генерал Борисов и Прекрасната Кунева, ще успеем! Ха-ха!

Кой ще гласува за креатури /незначителни хора издигнали се със покровителството на т.н. горски цар/-да сложи тук и сега знак минус /-/.

КОМУНИСТИЧЕСКАТА БРАНТИЯ КУНЕВА-ПРЪМОВА НИКОГА НЕ Е МИСЛИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, А САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАДНИК! КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

Така е, всички са рожби на БКП - и БСП, и ГЕРБ, и Пръмова...

напускането на неколцина натегачи очаквали места в листите само ще мотивира привържениците на Кунева. Защото колкото по интензивно се чисти партията от политически кукувици толкова по се гарантира качеството на останалите.

Такова чистене ще падне, че ще останете само ти и Кунева-Пръмова

изричаш безмислици. На някои хора протестите се отразиха зле- още повече затъпяха. А те направиха нещо хубаво- поискаха морално прочистване в политиката. част от него са такива политически кукувици като тази на снимката.

Браво на Дани Каназирева-вече съм по-спокойна като виждам,че има осъзнати хора,които не вярват на това плашило Кунева.Богата мазнярка, която нищо не е направила за България а сега иска още да лапа от държавната баница

доволна съм че кариеристи и сметкаджии са напуснали ДБГ. По добре да се изчистят докато е време, а не после да станат нар. представители и да почнат да се продават с/у пари вече в това си качество.

е възможно да има толкова наивни да повярват на католичката Кунева.Направо не е за вярване.до там ли сме я докарали.Опомнете се.

Достатъчно е да се напише в гугъл "Дани Каназирева" и става ясно каква е тая. Изгонили я от ГЕРБ и дотърчала при Пръмова. Има достатъчно изписано за тая пребоядисала се ГЕРБерастка, та да не минава за много принципна, честна и т.н. глупости. Просто е поредната измекярка, която не иска да изпусне тлъстия кокал наречен "власт".

Кой се вързва на това Барби - рожба на руско-ромската дружба?

Какво Барби ли каза? Потърси снимки на тая да видиш какво "Барби" е. Не нося отговорност за причинени вреди върху сексуалния ти живот след прегледа на снимките.

БИТА КАТА СИ КУНЕВИЦЕЕЕЕ- НЕ МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШШШШ....

В Пловдив от Движение България на гражданите са напуснали 8 души , обшо целият членски състав в града е 300 човека.И новината е клевета и напускащите са искали лично облагодетелствуване,а не да помагат за спасението на България.

Напълно логично следствие от стиснатостта на Кунева и ко! Кунева е политическа кукла, която иска с чужда пита помен да прави. Нейният проект е смешен и на хората им олеква като чуват, че няма да я виждат в Народното събрание.

Буфосинфониадата, изпълнявана от Куньо-Пръмова свърши! Слава боге, че макар и късно хората разбраха приспивните мелодийки изпълнявани от дъртата кошница! Ясно се видя, че тези песнички са с текст и мелодии - писани от кукловодите. Дори не си направи труда да ги изпълни на плейбек, а предпочете фамилната традиция- буфосинхрона. Сбогом парламент, а кукловодите да духат супата - милиончетата отидоха напразно!!!

Май не познавате русото коте Дани/Здравка/ Каназирева?! Тя за трети или четвърти път организира такъв преврат в партия. След като види, че не е начело в листата.

АЙ СЕКТИР, НЕ ЩЕМ СОФИЯНЦИ В ПЛОВДИВ !!!

Писна ми от стари мутри като Кунева, какво е направила тази бабичка за България - освен че по нейно настояване спряха 5 и 6 блок!!! ПРОДАЖНИЦА

5 и 6 блок все още работят?!

Тичкай пак на инструктаж, защото си го проспал и се излагаш!

Пожелавам на всички родни партии така да ги напусне активът им възможно най-скоро....

Това не е ГЕРБ , Каназирева !Там ти се гарантираше власт,но тук май удари на камък! И от тази формация те изхвърлиха,защото прозираш!

ДАНО И В РУСЕ СЕ УСЕТЯТ ТА ДА И ДАДАТ ПЪТЯ НА ТАЗИ НАХАЛНИЦА КУНЕВА.НЕ СЕ ЛИ УМОРИ ДА СЕ ТИКА В ПОЛИТИКАТА? НА ХОРАТА ИМ ОМРЪЗНАХА СТАРИТЕ МУЦУНИ!

ЕВРЕИТЕ Й ДЪРПАТ КОНЦИТЕ И СПОНСОРИРАТ ТАЗИ НЕКАДЪРНА И НАХАЛНА ПРОСТАКЕСА!

Плъховете напускат потъващия кораб.Нема да има келепир там Ганьовци бегайте другаде.

Честит ви 1 април...и на пишещи и на описани и на скъпи читатели...за едни лъжата е бягство от деиствителноста, за други времнно препитание, а за малцината избрани - професиа.

Най-после една добра новина!

от 1989 г. насам. Кой има интерес да раздробява партиите? Само олигарсите от ДС и те са финансистите на люспите. Кунева за Премиер!

Гледам заглавието, чета статията и си мисля: как ДИР разбраха, че наситина 1800 пловдивчани са се оттеглили от ДБГ??? Може би трябваше да бъде: Каназирева снята, че .... защото днес пък чета че членовете на ДБГ в Пловдив били само 800. Даже ако всички са решили да се оттеглят )едва ли), то откъде идват другите 1000? А, ДИР? Не обичате Кунева, обичате някой друг или просто некопетентност?

Честит Ви първи април! Ако се замислите, какво пише в статията, отговора сам ще дойде... Материала се състои от предъвкване на 2 изречения - за мита и за 1800 човека ... + "Една жена каза" Че партията е ялова, добре! Защо обача толкова усилия да риташ умряло куче от страна на Дира?

Явно банкерското лоби което е зад Кунева пак беше надхитрено... Незнам дали Герб или БСП я сготвиха така ама евала... Най - вероятно са БСП ... Те знаят как и кога да ударят качествено... Направо ми хареса начина по който се стекоха нещата ... Нямаме нужда от компроментирани неуспели политици в управлението на България... Не ни трябва Борисов, Цветанов, Овчаров, Янев, Сидеров, Дянков и Кунева... Искаме начело на държавата честни и достойни интелегентни личности.

Пос-коро ГЕРБ. Същата каназирева въртеше опашка и по кметските избори. Влиза-излиза от някакви коалиции, а преди това си беше и ч;ен на ГЕРБ. Та ... така