Кунева: Моментът е повратен, грижа ме е!

Периодът, в който се намираме сега, е повратната точка, в която можем да превърнем България в истинска успешна и модерна държава.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Моментът е повратен, грижа ме е! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази госпожа я зная от габонската сделка за лична облага замете всичко сега иска и президент да става

коку

Ако Кунева си вършеше добре работата като еврокомисар сега нямаше да е бивш еврокомисар... Ще се погрижи за България, колкото се погрижи за потребителите в ЕС... Няколко публични PR акции и толкова. Ментетата и опасните продукти така и не бяха спрени от пазара...

Аз, другарят Иван Пръмов, се срамувам от своята грозна снаха Гинчето! Защо така се отрече от името си, навсякъде се пише сякаш е мома, Кунева, а не използва името си, Пръмова? Защо се дистанцира от Политбюро, благодарение на което още от 80-те години се фръцка на топли местенца и сгодни службички? Тя твърди, че прави това, защото е скрит кандидат на БСП и ДПС, но аз се дразня, как така може да се дистанцира от Нашата Партия?!

Кариериската Кунева (= К2) не разбира ли , че с провала на партията на безотговорника и крадливия комарджия "800 ДНИ" = Симеончо и с края на нейното евродепутатстване е събрала ДОСТАТЪЧНО за пенсия и повече няма кого да излъже в БГ-то! Най-учтиво я приканваме да си ходи и да не търси нови форми са краде от сънародниците си.Как може такъв безочлив кариеризъм? Само вижте биографията й , цял живот е работила само за себе си в сътрудничество с какви ли не и България е последното нещо , което може да заинтересува тази поредна балканска въжеиграчка! Смятам , че умряха баламите , които могат за гласуват за нея.

Физиономията й е много неприятна - излъчва душевна нечистоплътност и лицемерие. Много лигаво и високопарно говорене.

Очилат президент няма да и ходи на страна където елита е физкултурници и манекенки. Няма визия Кунева. Не се вписва в пейзажа. Истинския президент трябва да е да е катил. Да не цепи басма разбиииш ли. Та народа да му прави евала и да го уважава разбииш ли. Ка'т го види да запе тигре-тигре.

Кунева: Моментът е извратен, грижа ме е!

не сте познали, нияма да я баде вашата. несамнено искате отново да паразитирате на тиялото на мизерствуващия балгарски народ, докаран до това састояние от прамовците и от царските лакеи и червени подгазници. опитахте се да легнете под дедо барозо, с цел да паразитирате, но след като се отегчи от вас, тои естесвено ви захварли като исползуван цондом. вие продазниците и предателите сте много ловки в лазите си, но имате много каса памет. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

амбициозните и нахални вип курветини-метреси винаги са се считали за незаменими, по вратливи, по хитри и по прагматични. докато опустошават частни мазки кесии не ме е гриза, но тази бестя вече ни докара беднотя и още посяга сас костеливите си хищни раце. марш на околоврастното отрепко монархокомунистическа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега съм спокоен за безмислието на ПРЕЗИДЕНТСКАТА институция.Щом достигнахме дъното и мИГЛЕНА се кандидатира-горко ни.

Ей говедо стига си ругал под различни имена нашата бъдеща президентка симпатичната и интелигентна дама Г-жа Меглена Кунева. Бог да я дари със сила и мъзрост да не обръща внимание на мръсниците

То говедото има в главата си от сивото вещество,защото знае къде да отида да пасе.А за президент се иск И АКЪЛ ма, а не мъЗрост.

Тя е една лъжкиня.

Няма да стане президент г-жата! Пълна.............сещате се какво! Мръсна комунистка! Повръща ми се от нея и от нейния цар и цялото им гнусно предателско отношение към България! За 8 години НДСВ,БСП и ДПС не на последно място ни разкатаха фамилията -изродите му-и ще си излязат сухи от всичките кражби и пристъпления!!!

Кунева, грижа те е да си осигуриш заплатаот нови 30 000 лева, както досега. И да не плащаш парното си... Грижа те е за тебе самата, а не за нацията страната. И недей да се правиш на интересна, защото хората не са идиоти, ти съдиш за тях от най-пропадналите чалгаджии и пияндета, гласували за НДСВ. Жалко, че България губи златно време в избор на разни снахи на Пръмов, на бившите партийни босове, на уж елита от Правец и прочее досадили ни цели 45 години типове.

Тази жена направи адски много за България. Да, имала е и грешки, но лично за мен това е най-правилният човек за Президент на България. За съжаление отново ще надделеят партийните симпатии, макар че би трябвало да гласуваме за човек, а не за партия на тези избори.

Ти си история рожбо ,отиваи да харчиш откраднатото,защото друго няма да видиш!Чао!

ПОВРЪЩА МИ СЕ САМО КАТО Я ГЛЕДАМ ! СВАЛЕТЕ Я БЕ ХОРА ОТ САЙТА !

ТЛЪСТА КОКОШКА ? МАХНЕТЕ Я !ИЗХВЪРЛЕТЕ Я !!

ТАЗИ КУКУФЕЛНИЦА ЛИ ЩЕ НИ ОПРАВИ ДА ОПРАВИ ПЪРВО ТЕЗИ КОИТО Я КОМАНДВАТ И НАРЕЖДАТ А НАС ВЕЧЕ НИ ОПРАВИХА АМАН ОТ НАГАЖДАЧИ И ЛИЦЕМЕРИ

Гледай Кунева - Пръмова, сещай се за мадридската жаба.

Така си е. Ама тя що не го осъзнава? При други условия можеше и да се излъже човек да гласува за нея, ама като знаем какво направи оня червей от Мадрид....

Тази жена се изложи завинаги ! Жалка история и цирк.

Боже, пази България от тази женица.

За кого те е грижа? Кажи им имената.

понякога ми се струва че Алисия е по-хубава и има по-висок рейтинг, независимо от скандалите с Валери Божинов и Ники Михайлов.

пък и алисия има диплома за висше образование. Живя в Италия и сигурно знае италиански. Нали знанието на чужд език е най-важният критерий за заемането на висш пост в България?

интересно защо, когато правят такова напудрено и лигаво комюнике политическите фигури в бг, не им се задават въпроси от журналистите накрая?? демокрация означава и свобода на словото - в случая тя си е написала некво листче с лигави тези и използва медиите да го разпространява, без медиите да действат двупосочно - т.е. да се опитат да и предадат въпросите, които аудиторията би имала към нея.... това е много шити

Мисля, че повече и е грижа за нея си ... Така казваше и царя ....

Представям си си мигленчето пред редици войници.....Не смей се жено.Прибери си крилцата... Хайде..после ще допиша.

Не мислити ли, че ако тя стане президент, към гвардейците трябва да се сформира дамски помощен батальон ? Или пък гвардейците да служат с приятелките си ??

Миглена Кунева е просто една амбициозна за кариера чиновничка - тя лично бърка това чувство, с усещането да бъде полезна за нещо на обществото....даже не е ясно дали го прави умишлено просто е неспособна даразсъждава в такава насока според мене....

альо,повратнатаОТВРАТната престъпнице!! къде се криеш и само уредени седянки(кампании,хах!) правиш?? яла тука,върви и по другите форуми да видиш колко те обичат и какво ти желаят..народа!! нали за народ все думате..давай по форумите..и кажи колко % цента,цента какво викат и що за теб,мили-мили-МИЛАонерко!!скрили се във фейсБУКбука и плъхуват и цензурират! хахах..същото като при комунизЪма!!долни ганьовско-комунистически изверги..въже за вас!

СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ ТАЗИ КАТОЛИЧКА Е И БЪЛГАРКА, ИЗЛАГА СТРАНАТА НИ.

КУНЕВА СКРИЙ СЕ В МИША ДУПКА И СИ СТОЙ ТАМ. ТОЧНО ТИ НЕ ТРЯБВАШ НА БЪЛГАРИЯ ДРУГАРКО НАГЛА И НАХАЛНА .

Абе ваньо костов кво се слага пак, бе? Абе що не се скрий в миша дупка? Нали тй беше най-отпред кога България потъваше? Какви ги дрънка пак? Който го слуша, вярва, обръща Фнимание - не е човек, а комуняга!

тая тлъста кокошка, виж хубаво, се казва Кунева. Сега на нея гововрим. А бе, ти да не си с албански чип ? Да го смениш, ейй, махарабдал с абдал! И пак се обади, чуваш ли?

Трябва да си пълен олигофрен,че да си дадеш гласът за другарката Пръмова!Този нагъл гьонсурат не се посвини да започне отново да се появява в медиите!Не стига че допринесе за унищожението на половината ни атомна енергетика,нестига че не допринесе нищо за държавата си,по време на еврокомисарството си ,като защитник на потребителите,че да има с какво да я запомнят българите!А то само далавери и финансови мошенгии,и сега я интересувала съдбата на България!!!Глупости,тази шантонерка я интересува само джоба и!

Старите муцуни или нашите муцуни?

Всички ги е грижа преди изборите, защото усещат как започват да им изстиват местата.

Не иска да се откаже тя, и нейната фамилия - все гледат лекото и на хляба мекото . Не мога да ги гледам . Противна мутра и нахална до безобразие , чак пък ще се разреве - артистка нагла .

Какви са тези 2 новини една под друга за другарката Кунева?

бивш еврокомисар Меглена Кунева - !!!!!!!!!!!!!!!!Коментарът бе по повод резултатите от проверката на Асоциацията на потребителите в Словакия*, оповестени през април. Според тях продукти с една и съща марка имат различно съдържание на пазара в източната и западната част на ЕС. ------ Какво ли е да си еврокомисар и да не ти пука че употрубяваме стоки с ниско качество - щото аз не съм чул мигленчето да е казала нещо по въпроса - то е и късно вече---- та се замислих как ли пък не ще гласувам за мигленчето - президентче , дето не и пука за Бългаските граждани в България !

Не я очерняйте ! Основната и работа беше "бъзикне-ханъм "

Как не се научи туй моме простоселско, че с магистрално-лъскавки коктейни тоалети зад политическа трибуна не бива да се застава.

Кат ви чита писаниците само ази ще съм ви най-убавия президент! Шъ съ кандидатирам шот сички ма знайте!

не иска да изпусне кокала-и тя и всички стоящи зад нея

Най-голямото удоволствие за свинята е да се въргаля в тинята. Това показват доста прасета във форума. Прехласват се от простотия, бабаитлък, грубост.

Няма да Ви позволя да ме сравнявате с нахални и нечистоплътни същества !

Кунева е много добра, ще гласувам за нея.

Айде сега кажете, че Костов не беше прав, като каза, че ДПС е проклятието на България... Щото ако, не дай, Боже, Пръмова стане президент, заслуга ще има главно ДПС. Къса ли вие паметта, комуняги, или не ви изнася???

По-скоро си Пръмовист... ЦК на БКП...

Тази реплика се отнася към "куневист"

Кандидатурата й е издигната от "независим комитет от интелектуалци". За сведение на публиката, ще цитираме знаменития сър Артър Кларк (който не знае кой е сър Артър Кларк, си остава за негова сметка): Определението на Сър Артър Кларк за интелектуалец: "Човек, който е получил образование, надхвърящо интелекта му". Коментарът е излишен. Дони, Мони и пр. измет.

Айде де, омръзна ни да ни оправят работническо селски изцепки!! Я погледни какви болшевики са се заредили в герб! Ако на тия ВИФАДЖИИ им викаш реформатори- сбъркан си по рождение!

Ако вифаджиите не са интелектуалци и реформатори, то тогава здраве му кажи, ама той и ОЗИ е интелектуалец по рождение, хаха.