Медицинските бележки на учениците вече са видими и в електронното им пациентско досие

Чрез интеграцията с ГРАО родителите имат достъп до досиетата на децата си под 18-годишна възраст

Обратно в новината

Коментари - Медицинските бележки на учениците вече са видими и в електронното им пациентско досие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак някой ще краде

- Болни от КОВИД - болни от Грип - Ученици за електронни бележки че са здрави - бездомници , за електронна рецепта за антибиотик Това го няма по света !

Аман! Ужас и безумие, за достъп до досието има ограничение за вида на електрония подпис, с който сигурно разполагат всички във ромските махали, още нещо "иновативно" няма ли да измислят ? От друга страна, в тесните коридорчета на ДКЦ-тата можеш да лепнеш каква ли не още зараза, докато си на опашката пред лекарския кабинет, но към ДКЦ-тата изисквания явно няма.

Вие сте едно абсолютно нищо ! Електронни бележки за ученици , електронни бележки за детските градини ! Срама нямате , само изтормозвате родителите още повече. И чакайте да се раждат деца в тази държава

Пари по европроекти да се освояват - за такива ми ти "иновации". Иначе Болните са си болни, битият си е бит, образованието ни е на нулата, детските градини са развъдници на вирусчета и бактерийки, ДКЦ-тата скоро ще са без лекари.

Еми няма ги :) Явно все пак не работи интеграцията :)

какви интеграции, кви глупости. откакто има ел. бележки, болничните извиняваме като съобщаваме номера на бележката на класния, за да извини ръчно отсъствията. нито бележки излизат автоматично, нито отсъствия се извиняват. цялата статия е фалшива новина.

И още ти искат да носиш картон от личния лекър при сестрата в училище. Пък уж имало електронно досие ...