Кремъл с нова медия срещу чуждата ”пропаганда”

Медийната група "Русия днес", която е финансирана от Кремъл, стартира днес международна новинарска служба "Спутник".

Обратно в новината

Коментари - Кремъл с нова медия срещу чуждата ”пропаганда” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Popa

Нов бърдак със старите к..р..и? Не получится!!!! Но посеран!!!!

Откъде пари за нова медия ?Русия нали пропадна.Доларът стана 2000 рубли.Нещо замълчаха за рублата както и за Боинга?? Бок толумлар !!!

време е да заглушават западните станции и дадат предимство на филми за революцята, ленин, сталин и други евреи от парвото политбюро 1017 г. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е гледал новините на CNN, FOX и т.н за американската публика,не за Европа,т.е. в САЩ, и има малко мозък в главата,лесно прави разликата между нашите новини по времето на Живков,за сега да не говорим-новини няма,има ЛОШИ преводи на зап.медии-и официалните амер. TV новини.Победата е за новините по времето на Живков.По-манипулирани новини и като следствие -"по-чисто" съзнание от това на средния американец не знам.Нашите,както обикновено,дълбоко приведени,бързо вървят по техните стъпки. Жалка история.Така че всеки нов инфор. канал е добре дошъл.Мислещите ще могат сами да правят изводи,другите -вси едно само слушат "своите" и глупаво политиканстват!

професионалните лъжци не могат да разберат разликата между лъжа и истина... нищо, тя глупостта не е подсъдна но често бива наказвана със смърт.. това е съдбата на глупците пропагандиращи за стария световен ред... съдбата на динозаврите...

МУХАХХАХАХАХАХАХАХА сиреч: "вие си имате лъжци навсякъде, сега и ние ще имаме.." хип хип ура за "свободата" на словото... Ама от кгб-ист какво да очакваш...

Руснаците освен пропаганда и оръжия друго нямат. Петрола на саудитците яко поевтинява , а руската икономика се срива. Путин не знае с какво се е захванал - ще гризне дръвцето скоро.

алоо, реалността вика заблудения лунатик на пропагандна захранка от "развития" запад: чети по устните ми глупчо: "Емирство Катар подписа директно суап споразумение за търговия с петрол с Китайската Народна Демократична Република във ЮУАНИ, слагйки го мръсно в разложената дупара на доларовия свят". Аре бегай вони другаде.

Т.е. още един прецак за русия... оди вони ти некъде другаде...

Браво! Колкото повече гледни точки, толкова по-добре! Дано имат офис и в София.

Само така - Единственната истина е руската! Другите са лъжци !:)

Ами прави са руснаците - цари пълно медийно затъмнение и промиване на мозъци от примитивната западна пропаганда. Някой да е чул нещо за демонстрациите в Брюксел? А ежедневно излизаха по 100-110 хиляди да протестират срещу гъзолизната политика на ЕС спрямо САЩ! "Демократичната" брюкселска полиция, вместо да покани Фък Нюланд да им раздаде курабийки, взе че преби хората и ги опръска със сълзотворен газ! Има и ранени и множество арестувани. Явно брюкселския майдан не е като киевския...

Няма по неефективна пропаганда като тази на платените бокогъзолизни тролове. Не мога да разбера как Шорошите плащаха на такива идиоти като Пъстър свят, Митко Пешев, Иречек. Това бяха пълни провали на хора с ниска култура , клозетна лексика и болни мозъци

Въпреки кагебишката путлерьофска пропаганда, талантливити млади руснаци напускат чизмаристан, студират в омразния Запад и остават след дипломирането.

Ей големи будали са това Шорошите. Как може да продължават да ти плащат баш на тебе. За толкова време от както те чета започвам да си мисля, че алцхаймерът или склерозата са ти изпразнили мозъка. Та ти си продукт на същата социалистическа дейстнитерност и си се възползвал от всичките и облаги. От дърт закостенял комунист като тебе ренегат се става единствено за пари. Всички най много мразят ренегатите. Не вярвам някой да заобичи Близнащки, а ти си негово жалко подобие

след като и Румъния и Сърбия предадоха кирилицата следва: Македония минава на латиница и на английски България минава на латиница и на английски русия минава на латиница и на английски кирилицата и славянските езици се забраняват като несъвместими с новата езикова световна култура! които ги поддъря - в концлагер!!!

Реакция-контрареакция. Толкова е просто.

наистина има изключително ефективна чужда пропаганда! например, огромен неин успех е да накарат славянските народи да комуникират помежду си на латиница и на английски, а не на кирилица и на руски или на кирилица и на български! Хитлер е бил прав като е считал славяните за тор, дебили и второ качество!!!

Паисий е бил по-прав.

Еми, така е - никой не обелва думичка за резултатите от разследването на свалянето на малайзийския самолет. А, какъв вой беше, докато не бяха намерени черните кутии.

Ами, майданярските снайперисти, одеския холокост, ракетния обстрел на жилищни квартали, масовите гробове край позициите на "АТО"...

Русия днес е пропаганден канал и слугува на Кремъл по същия начин по който западните медии служат на своите правителства. Този нов канал " Спутник" се очертава да бъде още по-краен и целта му едва ли ще бъде да отразява новини.

Путин бил подарил руски смартфон, на китайският си колега. Смешна работа. Че какъв смартфон могат да направят тия мужици? Нищо не могат да направят те. Ако случайно и да пуснали някой спътник ли там или нещо подобно, то това е станало само с помоща на западната техника. Даже и ракетите, с които издигат спътниците били американски. Абе жив да ги оплачеш, така са зле. А напоследък даже едни домати нямат да ядат. А тия, които имат ги ядат с коловете. Така разправят, но сигурно е вярно, щом хората на женският пазар го говорят.

link

явно кремъл здраво го тресе параноята - отново.

аз пък си чета укрсинските медии, знам че сме добре и вярно информирани!

Шарената да не си направи сепуко,или се подвизава под друго име?!

може да са я наградили с заместник-министерско кресло.

Президентът на Руската Федерация Владимир Путин по време на работна среща подари на сегашния глава на Китайската Народна Република Си Дзинпин руския смартфон 4G LTE YotaPhone с два дисплея -представлява два Самсунга залепени с тиксо един за друг

С тиксо са ти залепени двете полукълба на мозъка: YotaPhone 2 награди на Mobile World Congress 2014: Самый инновационный продукт по версии Computer Bild. Лучший продукт на выставке по версии Expert Review. Лучшая инновация на выставке MWC 2014 по версии Laptop Magazine. Лучший продукт на выставке по версии Tom's Hardware. Лучший продукт на выставке по версии PC Mag.

То, кой ли не е предубеден към тези. Еба ти идоитите! И сега кво, с тяхната пропаганда ще заливат нашето медиино пространство.

Юни 2014 Галъп пол: Процент от американците които вярват на: Телевизията - 18 % Вестниците - 22% Президента - 29% Банките - 26% Корпорациите - 21% Конгреса - 7% Така че тази нова алтернативна медия ще намери благодатна почва сред недоволните в САЩ :)

Изпаднали признания.: Ветераните на западната дипломация Хенри Кисинджър и Ханс-Дитрих Геншер смятат, че Западът е допуснал грешки в отношенията с Русия.

Така е, другарю, обаче нещо недоизказано има в поста ти. Кисинджър говори и за неадекватната руска позиция, според него, разбира се. И всичките тия признания по манипулираните западни медии. Направо не е истина, как само манипулират гадовете!

Правят жалки опити за зомбиране на хората. Днес в века на информационните технологи, при многобройните источници на информация шансовете на империята на злото са нищожни. Гласът на истината представен от медии като CNN, VOA, BBC и много други няма да може да бъде заглушен. Могат да заблудят някой в дълбоката руска провинция, където още не са чували за интернет

Точно на изброените медии няма как да не повярвам.

...ати защо си ОБРАТЕН???

Омръзна ми американофилията. А на вас?

Точно така! Война на всички, фронтове и на всяка цена. :) Никой не говори за мир, разбирателство и добър живот. Толкова ли оглупя човечеството. Или просто големите миротворци САЩ и Русия ни готвят поредната сапунка - "Трета световна война"

Защо, другари, се създава такава медия? А? В промитите мозъци на комунистите понятието "свободна воля" не същестува. Конспирацията е навсякъде. Вадят се на показ клишета като борба с фашизма и отпор на капитализма. Врагът не спи, другари! Проблемите се решават с укази. Спират ви банковите карти?! Няма проблем, издава се указ да се направят собствени. Парите ти са се обезценили с 40%?! Голяма работа, държавата е богата и може да си го позволи. Кухите лейки може и да си помислят че сипя хвалебствия по русия, ама да знаят , че не е така. В свободната воля е истината другари. С укази правиш лади и космическите ти апарати падат в океана. Само ликът на човека се хили тъпо от тениските на разни тъпунгери. А, и да не забравя, мислиш , че си завоевател, ха ха ха!

Еееее сега поне вече официално се знае за кого работят троловете тук :)

Интересно как им плащат на тролчетата с ушанки - с омразни зелени хартийки ,или във бутилки водка...рублата не я споменавам , като платежно средство, понеже умре днес

Необходимостта от алтернативно виждане на проблемите е подсказана от майката природа. За това тя ни е дала две очи. При проблеми със зрението , може да се вижда и само с едно око. Но все пак с две е по добре. Ето за това е открита тая агенция. Който иска да чете, който иска да вярва. Това не е задължително. Но определено е нужно. Ловя се на бас, че промяната ще бъде почувствувана и в България. Ние на натовците им лижем обувките, само д..пе не сме им дали до сега. Впрочем, ние винаги сме го прекалявали с лакейското поведение. Стана ни вече нещо като национална черта. Гут найт.

Русия ще си прави пропаганда, ще има и истина, ще има и фантасмагории по типично руски маниер. Мен това не ме притеснява, но ме притеснява това, че твърдението за причините е вярно. Никога преди не сме предполагали, че контрол върху медиите може да има по един такъв невидим и ненатрапващ се начин, покачен върху доброволното самозалъгване и склонността да се гради и следва някакво "правилно" становище. Не, не ми обяснявайте кой лъже - всички лъжат, но Западните медии се научиха твърде много неща да премълчават, избирателно и все по такъв начин, че нещата да изглеждат като истина. Чудно ми е онези, които така охотно следват тия внушения не им ли идва да защитят истината на Запад, вместо да злорадстват колко е загубена тя на Изток? Къде са липсващите новини, къде са ежедневните трагедии? Някак си изглежда позволено да се говори за трагедиите в Ирак, но от толкова много дни ни един не заслужи вниманието намедиите, които намират ищах да говорят за войната само, когато някой измисли поредната пълномащабна руска инвазия, която все се оказва безплътна. За да е честен човек, той трябва да си признае, че е на едната страна и не уважава жертвите на другата - счита, че ги заслужава и т.н. Да премълчаваш и да изкривяваш истината е махленско и дребнаво и много далече от журнастически професионализъм - нормално за троловете, ненормално за журналистите. А може би и медиите са се превърнали просто в тролове? Ако ще ги следвате, спомнете си, че троловете обичат да живеят под мостове, както и Американските клошари ...

По-скоро САЩ се сдобиха с нова българска медия, излъчваща пропаганда...познайте кой сайт й принадлежи?

Още при откриването на Спутник, изявлението на Кисельов показва колко ИСТИНА ще им в информацията - цитирам"ще се съсредоточи върху радио и онлайн форматите и ще назначи до 70 души във всеки от "центровете" си в света, включително във всички СЪВЕТСКИ страни, във Вашингтон, Пекин и много европейски столици. " СЪВЕТСКИ СТРАНИ? Някой да го открехне, че сега е 2014 г. Сега ги втресе Литва, Латвия, Естония......

или без Пут ник все тая, никой на запад няма да им слуша или чете пропагандата, освен някой друго заблудено комунде разбира се:)

Днес с мислех,че много сектор от обществото са променен към добро след соца ,някои не, но медиите определено не са мръднали дори е много по-лошо. Никакви опити за анализи, самостоятелно мислене у нашите журналисти. Едни опорни точки спускани от САЩ из всички колонии и това е. Пропагандата се дирижира като при Соца от едно място и всички медии са като папагали в един единствен цвят. Грозно е и е белег за нещо много лошо.

В Русия правителствените медии тотално облъчват населението с единствено вярната инф.(според Путлер). Новата медия е за подхвърляне опорни точки и да поддържат спортната форма на феновете на Путин каквито са нашите "патриоти" - дебилрусофили. Ха да им е честита голямата радост!

може вместо сПУТИНик, просто сХУЙЛОник.....ХА ХА ХА

Като ти видя писанията и все се сещам за една снимка от фронта, дето беше озаглавена - "наскакался". Един ентусиаст като тебе, наивен като тебе такъв, но вече в минало време.

Путин подари на китайският президент в Пекин ,руски смартфон ЙотаФон2 .Интересното при този смартфон са двата екрана .

Няма начин китайците да не си зарежат собствените смарт-фони и да не юрнат на рушкото :))

А те какви смартфони-ментета имат?

За какво е вторият дисплей? Да не би да върви по него слайд щоу с подвизите на путя гол до кръста ?

Вторият дисплей е чернобял и на него могат да се прехвърля всичко при много нисък разход на батерията до колкото разбрах в ютюб има клипове виж го.

Че йотафона се сглобява в Китай. Пише си го и на корпуса. По-добре една бутилка газ да беше подарил...

Самият факт, че една държава прави медия, за да отговаря на някаква пропаганда, означава, че в тази държава няма свобода на медиите!!! И това ако не е подготовка за нова студена война и изолация от страна на Путлер!!!

Украйна забрани всички руски канали преди 6 месеца

Така де, кремъл си има нова медия. Не русия, кремъл , другари! В русия има и други медии, и някой от тях са обективни, нищо , че са завряни в ъгъла. Има ги, ама няма хора които да ги слушат и гледат. Та, комунистите и червените кухи лейки ако бяха чели библията щаха да са наясно. Там едни вървяли много години в една пустиня и един ги водил, сещате ли се? И защо ги е водил? А? Зацепвате ли? Ами за да открият истината , бе, другари. И каквото и да им говорят да знаят кое е истина. Истина , другари , не правилно или грешно. Ама нали сте лейки , едва ли ви дреме.

НЯмаше нужда, тя цялата им медия в момента е такава. Ако имаше нещо по-свободно Путин го затвори. Абе Русия е една голяма, но за сметка на това много смешна държава.