”Културата на натиска” в медиите е все по-разпространена

"Културата на натиска" в българските медии става все по-широко разпространена, като налице са устойчиви тенденции за контрол и ограничаване на плурализма.

Обратно в новината

Коментари - ”Културата на натиска” в медиите е все по-разпространена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече и в ръцете на деца, качествената информация е конвертируема валута. при поръчковите драскачи на глупости, нещата стоят по съвсем различен начин, разбира се. нима е натиск, да поръчаш музиката за която плащаш !?

АКО не си ПЛАТЕНА МЕДИЯ в Бг ,....УМИРАШ ОТ ГЛАД. ВСИЧКО В БГ Е ДАЛАВЕРИ И ТЪРГАШ ,...НЯМА МОРАЛ,НЯМА ПРАВИЛА. ВСИЧКО Е П-О-Л-И-Т-И-З-И-Р-А-Н-О

обслужват интересите на властимащите,те не са никакви журналисти - не отразяват истината,за това трябва кураж,лъжи,лъжи,лъжи.........никой не им вярва.Лично съм ощетен от неверните им писания,за да се запази постът на някой си,медии и правосъдие = КОРУПЦИЯ

са квинтесенцията на "културата на натиска". А бе изпражнения мизерни, като хлопне мандалото накрая къде ще се криете, а???

Ти си невменяем.

Глупости. Дир Бг е една доста свободна медиа. Не знам дали рекламата и стига, но според мен ако въведе политика за плащане подобна на whatsapp и crowdnews ще има много повече приходи. А добрите журналисти не живеят от въздух.

Средства за масова Маймунизация ! Добре , че са форумите , откъдето човек може да се информира що-годе адекватно ...

За България е историческа даденост да се сеща за един проблем, когато той вече е неразрешим. Бяхме разединени и Османската империя ни прегази, но се сетихме за това чак след като бяхме превзети. Преди 10 години Пеевски, Прокопиев, Тошев и сие изкупиха повечето значими медии, ама ние се сещаме за проблемите от това, чак когато е късно. Който си е прост е завинаги.

Радвай се ако Пеевси, Тошев и т.н. са изкупили медиите и не са Сорос, Джон, Холивуд, Принц Хюсеин и подобни. Че тогава ще видиш промиване на мозъци.

Имате право на мнение, стига то да е правилно!

Проблема е че българите бяха превърнати от християни в езичници благодарение на комунистичексата пропаганда. И резултата е че за много българи хоризонт по-далеч от носа им не същеструва.

Каква свобода ,като бият и заплашват журналисти. Дори и цензурата я предизвикват богати престъпници.