Офшорните компании с до 10% в банки и медии

Падат част от ограниченията пред офшорните фирми за правене на бизнес в България. Те ще могат да участват с до 10% в банки, медии и фирми с обществени поръчки.

Обратно в новината

Коментари - Офшорните компании с до 10% в банки и медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И не е истина колко малко коментари има под тази новина. Народеее, защо спиш?!? И не е истина колко малко коментари има под тази новина. Народеее, защо спиш?!? И не е истина колко малко коментари има под тази новина. Народеее, защо спиш?!?

Засега е само предупреждение, но може скоро да им се наложи на троловете и американските лекета да ядат долари защото нищо друго няма да има. Лошата новина за тях е че повечето са електронно-виртуални, така че целуозата няма да стигне за всички, а ще е прекалено скъпо пръснатата по света да си я върнат обратно и ще е вкус на задници дори и малкото които успеят да го направят.

Узаконяват крадените пари от народа , дори няма раследване от гордата ни прокуратура и комисията по курупция .Без значение от коя партия са ,депутатите и министрите са много добре организирани и сплотени ,когато се налага да лагализират крадените пари , и да продължът да крадат .

Сега разбирам че мафията е на власт. Вместо напълно да забранят офшорките и да изсветялт бизнеса, те умишлено го правят да има сенчест бизнес. Всеки знае как се перат пари в България и не се плащат данъци чрез офшорки!

Господ да погали най-милото на гласувалите за този закон и да им го отнеме, щом са им мили офшорките! Аз казах и написах!

Путин забрани със закон офшорните фирми и даде краткосрочна амнистия за легализиране на капиталите...нашите либералционисти със закон вкарват мафията в банките и бизнесът.

Така и трябва! Какъв държавник и изобщо българин е този, който препира парите си през офшорки? И кои са тези законотворци, които са приели този мегалиберален закон?Та това си е държавна благословия за нечистите пари!?!?.... И не е истина колко малко коментари има под тази новина. Народеее, защо спиш?!?

И не е истина колко малко коментари има под тази новина. Народеее, защо спиш?!? И не е истина колко малко коментари има под тази новина. Народеее, защо спиш?!? И не е истина колко малко коментари има под тази новина. Народеее, защо спиш?!?

Далече си от истинския процент- при ГЕРБ е 50%.

Гаджалите и българските им мекерета, като Пеевски и др., окончателно превзеха държавата, която вече ще бъде частна собственост, и то законно

На всички е ясно, че офшорките са перални за мръсни пари от наркотици, проституция и корупция и вратичка за избягване плащането на данъци. Чак да не повярваш как всички политици са загрижени, да не се накърнят правата им и да не се разкрият истинските им собственици. Защо ли ?

Ами няма как иначе да е. Щото на Росица Плевнелиева - Офшоркина й изтича мандатчето и ще не ще трябва да се върне към бизнеса... Пък и ся едни откраднати от КТБ милиарди, дето ние всички ги изплащаме през държавните заеми, трябва да се оползотворяват все пак и да се вкарат в България.

Ето, Доган и Пеевски пак намериха начин да си вкарат изпраните пари от островите у нас. Мръсни гадове, няма отърване от тях! Тъп народ, щом позволява това, какво да ти кажа. Овце. Рая. Гяури...

Господ и хора,които са на ръба заради други - поругани не остават. Всеки, участник в това Господ да му върне 100-кратно докато види дъното

Лъсна истинското лице на далавераджиите от герб и сие !!! Да му мислят бедняците и неграмотните, а те са повече от 80% в България !

1.Да-а Горанов, време е вече вашите офшорки да презвемат пазара. Много сиви пари натрупахте, трябва и да се изперат. 2.Всички регистри от обществен интерес трябва да са публични. Не може да се правят регистри само за избрани.