Симеонов: Има диктат на медиите, малтретират политици

Има диктат на медиите, те отправят призовки да се явите и за да получите 10-15 минути право да изложите своите тези, трябва да поемете риска да бъдете унижаван.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Има диктат на медиите, малтретират политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадеца вика дръжте крадеца! Самозабравили се нагляри!

Тоя стига ви като койот, а по добре да си подаде оставката.

Политик и муха се убиват с вестник.... Тоя олигофрен се е заял с грешната страна

ТИ налагаш диктат над медии и журналисти. И не само. Нагуши се с власт и се самозабрави. Хората те намразиха заради наглостта,простотията,лъжите и нахалството ти. Граби колкото можеш сега,че ще ти е за последно.

Еййй туй българите вечно сме мачкани от циганетата. Дали са в гетото или в парламента е все едно и също мачкат,унижават,бият и се заканват. Все пак този мангус на сннимката този път удари на камък. Журналистите са велика сила,това да не са учителите и докторите или баба Пена от село. Тоя път тоя на фотото ще си го получи! Да се затвори и кабеларкаата му тъпа барабар с ,,хотела" му. Викторе,ти защо не му спретнеш на тоя червей една ,,разследвяща журналистика"за първия му милион и уимотите ,които притежава?!!!

Не сте прав г-н Симеонов. Политиците НЯМАТ същите права, като всички останали хора. Те ИМАТ много по-големи права, които трябва да се ревизират. Защо не скочите срещу служебните автомобили? Защо не скочите срещу т.нар. "сини лампи"? Защо не скочите срещу субсидията от 11лв. на глас? Защо трябва да ви издържаме вас и останалите 239 задника в НС? До кога?

Ох горкият Симеонов, така ме разчувства, какъв добър човек бил, а когато краде от държавата чрез оградата с Турция и хотелчето на границата дали мисли за парите на обикновените хора, които ограбва, едва ли....

Прав е Симеонов. Болшинството така наречени "журналисти" са платени клакьори на партиите от кръга Кой.

докъде се докараха джурналята окаляните политици да си бършат задниците с още по окаляните джурналя

За да защитаваш теза и да не се чувстваш малтретиран трябва първо да имаш такава теза. Идеологията на тия управляващи е да ги изберат и след това 4 години дриймтимовете им да крадат при разпределението на обществени средства ние построихме това...; ние сме дали еди-колко си милиона на еди коя си община... - наглеци до безобразие. А иначе този Валери и колежката му Караянчева ни малтретират от тв студията ежедневно. Вчера шефката на бг парламента три пъти каза: назадЕ и отзадЕ, страх ме е, че монтанския ще стане официален. Толкова прости и неуки хора никога не са ни управлявали. Никога!

Псевдо патриотите се замаяха и дрънкат като тенекии срещу попови прасета.

Ами откажи се от политиката! И без това всички ти искат оставката! Ама не ти стиска,защото кокала ти е голям!

Монголоидът критикуваше и тормозеше същите тези политици до спукване докато не беше в парламента,а сега много почна да негодува срешу медийте!А и го дава толко важно че се е надул като пуяк.Голем нещастник излезе и тоя просяк!

И на едните и на другите рогатия ви е баща.

Така е, малтретират само определени политици. Не спряха да се ядат с Президента и жена му например. Виж , герберчетата са всяка сутрин по талавизията.. Щото журналистиката им е поръчкова. Ама ти като си изтърва езика, че вие сте им господарите, никой не ти е виновен. Иначе свободно слово НЯМА. Който плаща , той поръчва словото.

"Който плаща , той поръчва словото". Много точно казано, което, за съжаление, не се отнася само за БГ. В България мутрите плащат, затова ГЕРБ са галениците на медиите. За Борисов, лоша дума да кажеш, е "самоубийство"! Някой да е чул, или видял, нещо да се пише за мутренските му години в ИПОН и СИК? Има публикации на тази тема в чуждестранни медии, включително и в американски, но в Бг е табу! Ай си споменал, ай си изчезнал! А този селски простак, Симеонов, се главозамая с неочаквано получената на готово власт (не спечелена, не заслужена), и се олива - постоянно! Мутрите на него разчитат да се задържат по-дълго на власт (че то от 3 мандата, поне един да изкарат), но до кога ли ще го изтърпят?

Според мен Симеонов нарочно обира пешкира, за да отнема вниманието от герберските далавери. За което му се плаща, разбира се. Бат Бойко ръси глупост, след глупост, но вече сме свикнали.. Западните медии са още по-зле. Например в Германия от няколко години спряха коментарите под статиите в известни новинарски сайтове.

как този прост и лицеприятен мъж се навря в политиката, пък даже и в управлението на България

лиценеприятен

Да така е Симеонов е прав , има диктат на медиите, А самите медии станаха твърде много , като Университетите , куцо,криво и сакато стана журналист , и подскачат като петлета и бълват поръчкови материали , на конвейр, . Боже пази Б-я от журналисти . Подкрепям г-н Симеонов .

Най-обичам комунисти да се обиждат едни други на комунисти. Същото и с педалите. ГЕРБ, БСП, Патреоти, ДПС - все комунистически издънки и агентурни креатури.

човецец няма елементарна юридическа култура, а иска да управлява България. Боже опази България!

ТУКА СИМЕОНОВ Е ПРАВ НАЛАГА СЕ ЦЕНЗУРА И ВЪВ ФОРУМА ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ СА СВОБОДНИ А СА ЗАВИСИМИ АРЕ СИМЕОНОВ ДА КАЖЕ АКО В СКАТ КАЖАТ ЧЕЕ ПУДЕЛ А БОРИСОВ ДАЛИ ЩЕ СА СВОБОДНИ ДА ГО КАЖАТ ?

Sm3hurk0

Тоя , ако има поне грам достойнство ще си подаде оставката. Ако ли не - поредния докопал се до хранилката с цел - лапачка.

оставката, той с такава салто морталета се докопа до властта. Това е нищожество от най-висша класа

не се прави на "дръж ми шапката". Всички или повечето преди бяха комунисти - иначе нямаше висше образование, няма панелка, няма софийско или друго на по-голям град жителство, няма подобаваща работа. Но не всички бяха деца или внуци на Политбюро, на ЦК на БКП. Във всички бивши ком.страни от източна Европа имаше ЛУСТРАЦИЯ, САМО ЕДИНСТВЕНО У НАС НЕ. ЗАЩО ЛИ - ПРОСТО СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ДРУГИТЕ - ЗАЩО - НЕ ЗНАМ. Това е както циганите са по-различни от другите - не ми го побира акъла защо.

защо всички журналисти застанаха зад собствениците на дискотеки на Слънчев бряг на барове, където се продават ментета, където се пие до припадък, където се повръща по алите крещят, бият се, - това ли е нашето Черноморие. Явно маститите собственици са им заплащали, са ги посрещали подобаващо, са им предлагали екстри. Иначе защо бяха срещу закона, нали искат всичко законно. Оплюха с подигравките си Симеонов.

Разбира се ,че въпросите към управляващите трябвада са в пъти повече,защото и грешките им са в пъти повече.Този другар ,какво говореше,какво обещаваше и въпреки ,че всички знеха кой се вързаха на обещанията му и го вкараха в парламента.Сега какво?Нищо от това което е обещал не е изпълнил.Виж бързо бързо се уреди пак да краде,което умее най много.Граница?Каква граница е това?Това е БАНКОМАТ за "управляващите"И телефонните измамници са им БАНКОМАТ.Знаят ги ,но си траят.

Съгласен съм с Симеонов! Въпреки че в Б-я често нещата са наобратно, не може някакви си нескопосани журналя да ограничават свободата на словото на хората, пък макар и тези хора да са политици...а на вице-премиер ептен...

С какво точно си съгласен бе Николайчо ?! Това че нашите ''политици '' преядоха и с власт , и с пари , и се самозабравиха , но от простотия настъпаха мотиката , и сега когато се върна и ги цапардоса ревнаха , че са ''малтретирани '' - това ли ????!!! Поведението им не е нито на културни , нито на отговорни държавници , а на селяни които се добраха до власт и ще направят всичко за да я държат до последно ,защото извън политиката са нищо !!!! Ккаво като е политик - Никой НЕ трябва да му задава неудобни въпроси , защото той не знае как да се държи , и при една малка провокация се ус..ра до ушите ?! С какво прави и скакви пари щял да съди , докато хората мизеруват ?! Това ли му е работата , да го слушам от няколко седмици само за съдилища да говори ?!

към всички защо не попитат Нинова вярно ли е, че синът й учи в САЩ и след завършване работи в банката Голдмансаке на Ротшилд и защо не в Москва. С какво са по-добри тези в САЩ - ще кажат лично. Ама то за комунягите всичко е лично и това, че заедно с омразния за комунягите Костов приватизира Техноимпекс за своя сметка - верно ли е това което изнесе Тодоров, че 48% от акциите му ги е закупила самата тя. И колко още успешно приватизира - то не беше Техноимпортукспорт , то не беше Булгартабак. Ама не смея-ят.

Не питат, защото журналистите ни, макар и доста глупави, са по-умни от теб и няма начин да измислят такива глупави въпроси. Такова несвързано бръщолевене за комунисти, Москва, Костов, Нинова не може да се пръкне в иначе слабите мозъци на журналистите ни.

Никога не съм хараесвала Симеонов , но в случая е абсолютно прав. Екрана е почервенял, сутрешните блокове освен комунисти друго няма. Журналистите сменят и тон и физиономии- когато при тях е някой червен направо лазят, а към другите са като настръхнали кучета.

А борисов и цв.цв. не са ли КОМУНИСТИ ?

те какво общо имат, става въпрос за водещите от либералните медии, за либералните схеми, което е по лошо от комунизъм

забележете за какво ме трие цензурата на педофилчететата. и това педераса плевенлиев нарича ценности?

Медиите въртейки се около властта са продажни, политиците въртейки се около медиите и те. Сега ще си ги мерят кой е по-по-най ли ?

Който го е страх от мечки не ходи в гората. А бе ? ..............

на журналята.Личи си от комсоса - като дойде някои от БСП - то са едни угоднически усмивки - тихо говорене, изчакване на интервюирания да си каже всичкото. А на управляващите ще скочат просто върху него, ще го разкъсат - говорят повече от него, не му дават възможност да се изкаже Не знам защо го правят - явно всички медии са комунистически, дори и всички водещи - кои стават такива - деца на комунисти, не само партийни членове, а вярващи комунисти като бащата на Лора Крумова, помня как се промъкваше на пейката срещу Георги Кожухаров и ако той ѝ дадеше думата говореше в унисон с него. А после изчезна - Г.Кожухаров изчезна, а Лорчето израстна.

"Политиците били като всички "ОСТАНАЛИ" хора"!!??? Само че "ЗАБРАВЯ", колко са НАГЛИ И ОТВРАТИТЕЛНО НАХАЛНИ, когато правят ОГРОМНИ грешки, СЪС СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДСТВИЯ за държавата и същите "останали" хора!! И сякаш НИКОГА НЕ Е БИЛО!!! Кога ще бъдат изправени пред паметника на ПОЗОРА, кога ще "ВИДИМ" осъден политик за "катастрофите", причинени на "останалите " хора??!! Гледате (И ВИЕ Симеонов!!) да "ЗАМАЖЕТЕ" НАХАЛНО И БЕЗОЧЛИВО грешките ви пред "останалите" хора, защото ТЕ СА БУДАЛИ!!!!!!.....

Простично е вижте Германия има поне 30 телвизии с ефирно излъчване. Тука сте оставили само две и то защото си плащат подкупи. Така е г-да политици тези медии ви се струват нагли защото ви ПЛАЩАТ за да не допускате други ефирни телевизии. Какво стана с цифровизацията и мултиплексите??? НИЩО там пак стоят само двете БТВ и НОВА. Пуснете още 10 поне и ще видите съществена разлика в журналистиката. Да ама НЕЩЕТЕ защото взимате пари от тези същите телевизии. А за какво ревете тогава. Все едно проститука взела пари да реве, че я таковат. Ето това сте вие, политически проституки и си ви таковат, защото си ви плащат.

В рацете на Валерковците, Пеевците, Прокопиевците, Бойковците, Сидеровците. Всиочките си имат поне по една медия и няколко сайта. От себе си ли плачете, пеефчета?

Лазиш, Симеонов, лазиш и ближеш дори, само и само да се докопаш до някое студио! А за "равноправието" -не съм видял в студио да влезе един беден пенсионер ,например, и да задава въпроси към оядените политици! А като те е "страх от мечки, не ходи в гората"! Кой те бие по главата да ходиш по телевизиите , като ти задават неудобни въпроси, ама ти се ще да се докарваш пред ББ и да казваш колко си "велик"! Мръшляк!

Ей, лай мръсно познавам те от 20 години. Ти си за затвора или за лудницата, простак неден. Колко човешки съдби си съсипал само ти си знаеш. Сега посегна и на държавата. Само за авторски права трябва да лежиш в затвора за 10 години. Колко години пускаш нелегално програми в кабеларка та си без да даваш и лев за авторски права!!!

Медиите са си виновни със слугинското си поведение, защото гръмко и ясно трябваше да привикат този бургаски мошеник да обясни за конфликта на интереси миналата година за настаняване на граничните полицаи в неговия хотел чрез приятелката му шефка на мвр, което беше и е букварна корупция, а за "оградата" да не говорим !!

за сметка на останалите пенсионери! Нахалство!

Има един начин да сложиш поръчков журналист в телевизионно студио на мястото му. Николай Бареков го показа на Жени Марчева. Фактът, че по случая не се вдигна шум показа, че ходът на Бареков (не ми е любимец) е бил правилен.

джурналята са болестта на съвремието. неграмотни, алчни и зелени педофили, които нощем, в тъмното нагъват човешко месо. евреите са крадци на вярата!

ами вие сте си за малтретиране крадливи ,продажни търгаши ,мизерните прости бг политици!!!!

Не се опитвайте да променяте човека. Той и Антон Тодоров първо трябва да се родят отново и да изживеят отново първите си седем години.

А откога задаването на Неудобни въпроси е вид малтретиране?!?

И политиците малтретират медиите,....НО ! Има само един термин , и за политиците , и за медиите , а тя е: ---ИСТИНАТА! Истината , но на политиците не им изнася , защо ? Защото те докараха България до,.... НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА. Медиите ли не искат реформи в държавните институции и най-вече в СЪД. СИСТЕМА , ...ИЛИ ПОЛИТИЦИТЕ ? Краят остава за вас .

Глей ся Валерка, Политиците и журналютките в България (а и не само) сте като двете страни на една и съща монета, с която... Не, сбърках, Валерка - като двата пласта в най-ьофтинката и некачествена тоалетна хартия, с която тези, които ви поставят на власт и екран си бършат... И след като я използват, я хвърлят в тоалетната и пускат водата. И още - казваш, че "Могат да се извинят, могат да кажат, че са сбъркали". Ми, що не даеш един пример, когато някой партиен лидер е казал: "АЗ СБЪРКАХ! МОЛЯ, ИЗИВИНЕТЕ МЕ!"?! Няма такъв случай. Най-много от лицемерие и демагогия, някой да заяви "Ние (т.е. партията) сбъркахме и за това загубхиме...". НИЕ в политиката означава НИКОЙ. НИЕ не носи лична отговорност. Е, в това отношение, вие политиците сте малко по-добре от журналютките, защото няма българска медия или журналютка, признали си, че са сбъркали и/или "обслужили" медийно някого... Но, като цело сте еднекви - виж началото на поста...

единственият доказан политик педофил беше депутат от атака! единственият политик доказано извършвал трансфер на мигранти беше шеф във партията на симеонов! глупостта на българите докара изметта на обществото на власт!

Чакаме органа ,който ще се пребори с т.н.политици едни обикновенни крадци като :10%,усмивката,сикаджията,батко и братко,енергото,агентите на дс,мотрисата,апартамента,винкела,ментата......Това ли са ни политиците?На всичкото им оси..не и обидени.Про..лети да сте всички.Не се показвайте и не си отваряйте устата ,нищо добро не сте в състояние да направите за БЪЛГАРИЯ.Вие не сте хора,вие сте отр.пки без морал и чест.