Мечка се разхожда из Чепеларе (видео)

Животното се изправило до прозорец на къща, преди това извадило пчелна пита от кошер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да си помислям да изпратиш детето на училище и то да срещне мечката по пътя. Тогава всички друга песен ще запеят. Да не говорим само стреса какво може да причини за цял живот. Отдалече да се дават акъли е лесно.

В такива ситуации се звъни на най близкия циганин от селото който идва и почва да свири на гадулка. Тогава да видиш мецана какви кючеци върти и по колко левчета се завъждат в калпака.

Е ти голям гражданин ли си бе? Дето баба ти е ходила в дупка на двора? Па акъл седнал да дава ходи си в Еврофутбол-а в Младост храни бездомните кучета.

Мечето е гладно - нахранете го ! В Русия мечоците бутат прозорците на къщите и отвътре хората им подават гевречета, ябълки ... каквото имат. За благодарност получават поздрав с мечешка лапа на стъклото :) Много мило :)

Как да разпознаем Руската мечка? По големия бял Z на гърдите!

Като ти чукне на прозореца и чака папо :)) Така са възпитани, почукват по стъклото, после го бутат и отварят :)) Онези с V и Z не чукат - те директно влизат с веригите. Докато се осъзнаеш - ще е късно за всякакви инициали :))

dimankaf

Само се надявам селяните да не решат да застрелят мецана.

Не се изказвай щом си роден жълтите павета и най-опасното животно дето си е играл е бездомно куче. Въпреки, че в мазето ще намериш "на дяда си църлуля".

Педо тези "селяни клатет майка ти от зад

Като те е страх от мечки, не ходи в Чепеларе.

Хората че са близо до мечката

Тепане и на кютаци

С удоволствие,само че смрдлив бклук като теб не знам дали няма да се натровя

Знаете ли какви кюфтаци стават от нея.

Майка ти ли.Много добре знаем всички

Тихо думуз гейски

Селяни - нахранете мечо бе, кметя да отпусне някой лев, купете мед и занесете някъде по-нагоре. Кво се стискате мишки чепеларски. Освен това мечо сигурно не е сам - нахранете и другите.

Отпускат им пари. Мечето съборило един кошер, чепеларския селяндур заявява, че 10 кошера им е изяла мечката. Цървула не е виждал 10 кошера на куп през живота си ама нали е далавера. Аре 10 да са - яж селяндур, яж! Дано им приседне от пари! Само да не замерят мечето с пиратки!

Е друго си е да купуваме ракети и чертежи ма самолети. Задник!

Това като пророчество за Русия ли е?

Мечето очевидно е родено някъде наблизо. И си слиза в града от време на време. Полупитомно е. А селяндурите чепеласки прости, вместо да му сложат една хранилка извън града та да има какво да яде го замяраха с пиратки. Видеото се върти из ФБ. Ми ОК, обърнало няколко кофи за смет, обърнало някой кошер - какво сега? Ще искат разрешение за отстел ли? В Русе по "Придунавски" няколко пъти нощем засичам лисички. Спирам /понеже имам котка и все нещо имам в багажника/, хайде по консерва-две им отварям, загасям фаровете и бавно се отдалечавам.

брово и аз много обичам животните

Само чакай да видиш ние колко кофи за смет ще обърнем и какви поразии ще направим. Мечката ще избяга от срам.

Ела храни го ти бе педал въшлив

Лъжица мед и половин хляб ли ти досвидяха бе селяндур? По 10 лева ще ти пращам дневно само направи хранилка!

В село Рожен местните жители се оплакват от вълци. Нападали телета. След като се нахрани, телето полягвало. Така се превръщало в лесна плячка за вълците. Хората обвиняват за тази беда еколозите.

принципно вълка яде месо..да вземат мерки стопаните но не да ги избиват

Наистина не Е Приятно да те изненада мечка докато си наведен хахахахахахаха ХАХАХАХАХАХАХА

А пък мечок ...

що пишете глупости не закачайте душичката

Видях я. Путин сам я пусна от Пампорово.

Тоя е правнук на мечока борил се с Иван Боримечката. Мечока е националист и гони рязаните Кадыровци от Родопа в Рашастан.

А СДС-Чумата се разхожда в българския и е европейския парламенти .

Хищните мечки укри ядат на воля в магазините, каквото им попадне, без да го плащат на касата ... Какво сте се загрижили за една пита мед

на партизански застраховател на мандри?

Нормално, града е в средата на планината, какво очакват да има там? :) Трябва взаимна толерантност, няма как.

Хайде стига глупости. Не трябва да се допуска мечката да яде от боклука. Първо, това не е естествена храна за мечката, ако яде нещо лошо не може след това да идена доктор. Болна мечка по лесно напада хора. Второ, може да почне да яде месо от кофите и да стане на стръвница. Трето, може директно да се отрови или пристрастни. И двете ще са пагумни за мечката и за тези, които са наблизо. А виж туй че мечето обърнало кошери и изцяло меда - ами те мечките ядат мед, да му се плати кошера и да живее. Все пак че влиза в градчето показва че са изчерпали територията в гората.

Нормално е в чепеларе да се разхожда мечка. странно щеше да бъде, ако се разхождаше кенгуру

Ти се бъзикаш, но ние имаме познат, който разказва, че си с очите си бил виждал кенгуру по улиците в .... Трьомсьо. И като ти го каже с един кравешки поглед, с ротацизма и ламбдацизма си и направо се попикваш от смях. И това не е всичко, но той твърди, че е истина с интонация на обиден от неверието ти човек.

Чепеларе, ли?

Не. Координати са на на майка ти G точката.

Ама къде да се разхожда....!?!? В Несебър ,"Слънчев бряг"......!?!?