Мъжът, убил приятелката си пред очите на детето й: Бях ядосан

Убиецът, наръгал няколко пъти с нож младата жена, остава в ареста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и сега трябва да го храня в затвора????

Ако се ядоса в затвора, ще стане страшно.

и въпреки това не намаляват!

Заради такива като този трябва да има смъртно наказание. В случая всичко е ясно, има свидетели, има и самопризнание. Дори няма нужда от дълъг и скъп процес. Смъртна присъда и точка, при това да се изпълни бързо, а не като в Щатите, където са в затвор поне 10 години преди изпълнение на смъртната присъда. Аз не виждам нищо хуманно в това да товарим бюджета с издръжката на един такъв убиец докато е жив. А че бил ядосан е просто трогателно извинение. Но не може да се приема сериозно и не е оправдание.

Пропуснах да напиша, че най-лошото е, че е станало пред детето. Сега има голям шанс това дете като порасне да стане сериен убиец или кой знае какво още в резултат на преживяното.

"Бях ядосан, съжалявам много", заяви самият Костов,................Значи иска да каже съжалявам, че те убих?!Това съжаление , няма да я върне,нито, ще го чуе.Като е бил ядосан защо не се е гръмнал/самоубил,а убива нея.Та нима тя не е бивала ядосвана от неговите свади и пиянства, трябваше ли да го убие?!Идиот,жалко за жената и детето,че цял живот сцената, ще му е пред очите...............

не винете жената - обикновенно всеки се събира с човек според средата си, с нейната социална среда на професор ли да попадне? има единици, дето се измъкват, но рядко.

В затвора няма да се ядосва много защо ще е младоженка на циганите всяка вечер. Тези ги опрашват по няколко пъти на ден и живоат им затвора е кошмар защото повечето затворници ги презират .

по бай Тошово време такива новини обикновено завършваха със следното изречение - "извършителят е разстрелян"

Не беше така. Съобщението беше - (по памет) Обвиняемият е осъден на смърт чрез разстрел. Присъдата е изпълнена.

Раздразнението след сериозно пиене е типично. Все пак си е зависимост. Жалко за поредната жертва на този порок!

Замираса ми на напарфюмирани организации и на конвенции. Щом е убил е убиец! Това въобще не значи, че, ако е пропуснал е "добряк".... Това, въобще не значи, че дамата е "светица", нали? Да не ми припомняте за онова забравено нещо- ИК? Надявам се- не.

Каквато и да наричате жертвата, тя е била напълно беззащитна, а той Е убиец. Признал е. Гнусно и долно е да инсинуирате, че жената може би си го е заслужавала. Само комплексирани страхливци и необразовани примати биха реагирали по вашия начин. И не, не по ИК, а от гледна точка на човешкия и християнския морал ви го напомням.

И кво са?! Като си признае всичко и каже, че съжалявал, съдът ще му намали присъдата, след това ще го прати в някое "общежитие от затворен или дори отворен тип", ще се мота насам-натам да "работи" нещо си, да се меша с хора, а за добро поведение ще го пуснат след някоя и друга година ... И пак ще убива! Защото е примат и живота на друг човек, особено жена, за него нищо не значи - ядосал се и я наръгал многократно с ножа ... Изрод! Това не е човек, бе! Защо такива извратеняци трябва да живеят на наша издръжка?! какво е "хуманното" в тая история?! Ще върне ли някой майката на това нещастно детенце, което ще остане с травма за цял живот, може и то да стане убиец някога - за да отмъщава ... Каква трагедия! Много ми е мъчно, горката жена! И горкото дете!

Ми да се ядосаме и ние и да го утрепем!

Ама какви сте такива безчувствено хора, бе...да го затворите...,нали ви е казал,че без да иска...и съжалява..какво повече? Я го пуснете да жули ракийцата и да си точи ножа...

"Бях ядосан, съжалявам много" ... Ахххххх ... Доживотен без право на замяна, т. е. нещо като "отложено наказание чрез естествена смърт при задължение за държавна издръжка, обслужване и медицинска помощ до настъпването й" ... В затвор, разбира се ... За сметка на бюджета, разбира се ... Ммммммм ...

Бедна ви е фантазията какъв огромен брой са такива подобия на мъже, които изпиват парите, които жените им изкарват. Стотици хиляди жени са само в Гърция, а мъжепитеците чакат в кръчмата лептата си. Както се изрази един грък веднъж, не може да се уважава народ, който изпраща жените си на гурбет. И е прав, а аз си потънах от срам. Огромен брой мъже са диви пияндури, с които нито да живееш, нито да се разделиш, откажеш ли да ги дундуркаш, може и да те убият. Като този грозен примат. При това пред детето.

Ми те жените си избират мъжа, ма после такъв бил онакъв бил.

Крал ли те, купувал ли те е или сама си пристанала? Онова нещо на раменете ти не е само за фризури и грим. Сърбела в гинеталния апарат не е извинение.

Това сериозни мнения ли са, или такива на хора с видоизменено/идиотично мислене?!? Жертвите на домашно насилие са виновни само в очите на насилниците. Стегнете се малко и не пишете без да мислите.

За такъв - само смъртно наказание. Пред очите на детенцето! Другите я отървават, той плаши да коли и тях! После продължава пъкленото си дело да я затрие! Детето в ужас гледа! Довършва я, прибира се...за детето не му пука! Ядосан бил! Предумишлено, зло - столът за такъв!

Къде сте бе хелзински комитет? Това са те орките! Първосигнални, силно емоционални и без никаква връзка с това, къде са, какво следва и т.н. неспособни на елементарно замисляне, нещо по низшо и от "едноклетъчно чехълче". И за този да плащам да го хранят в затвора??? Ще ме е гнус да използвам дори сапун направен от такъв миризлив гном....., истината е на пе-пел.

И този ще мине с условна, защото ако ги вкарат в затвора нали прокурори, адвокати, съдии, вещи лица и цяла армия други клатикурници ще останат без работа.

Мръсна гад. Наложително е връщането на смъртното наказание.

Къде са БХК, за да музащитят това свещено право или културна особеност!?

Бъди сигурен че без да се вдига шум от евророма и бхк са му изпратили няколко адвоката , само заради етническа принадлежност.

Не е нужно да пръскате парите на данъкоплатцие за таква животно в затвора. Просто намерете начин да го разкарате.

Това не е мъж, дори и човек не е, а австралопитек.

Не обиждай прародителите...те са били по-нагоре с мисловната дейност....прочети ако не вярваш.... Този е от туморите на обществото ни... защитавани и хранени от БХК....

Другите двама се били отдръпнали!?!

Джендъри. Не са били мъже.

Особености в културата на тъмнозелените.

Де да бяха всички само по цвета да ги познаеш.