Мъж застреля с пушка домашната котка на свои съседи в Бургаско

Стрелецът обяснил, че животното влязло в двора му, а имал кучета и му пречело

Обратно в новината

Коментари - Мъж застреля с пушка домашната котка на свои съседи в Бургаско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е домашка котка, какво прави на улицата и в чужд двор?

Може да кажем така като се озовеш в някой двор

Разхожда се , проблем ?

Що за изрод ще застреля куче или коте?!? Утре ще го гледаме по новините убил дете.

Оркландия. Ориенталски нужник

нет котка, нет проблем

В България що се движи требва да се трепе.

Искам 5 минути на саме с него .....

А кокошка, прасе, теле... е разрешено да убиваме? Да ти разкажа ли с подробности, как се коли прасе? Ама вие, гражденята сигурно си мислите, че месото, което купувате от магазина расте по дърветата?

Няма ли кой да му изкриви един винкел в празната тиква на този урод?

Двойният стандарт за животни,едни се трепят ,други не можело и защооооо?

Добре де, да се абстрахираме от конкретния случай и нека да уточним какво означава домашна котка на село. Котка, която се разхожда на свобода в село не може да бъде наречена домашна. На село се отглеждат различни животинки, като малки пиленца, патенца, юрдечета, гълъби и какво ли не, а котките по природа са хищници и когато не са под контрол те проявяват инстинкта си. Аз също гледам 2 котарака, които ходят свободно, но ги храня само с гранули и поне по 5-6 пъти на ден. Всеки път когато се завъртят в краката ми и започнат да мяукат. И това не защото ще останат гладни, а за да не правят бели от глад при съседи. Въпреки всичко е имало единични случаи да ги видя я с врабче в устата, я с полудив гълъб, но из района бродят и други бездомни котки, а не знам кой е ловеца. До сега, повече от 5-6 години поне оплаквания от посегателства при съседи нямам. Дори и да пострадат при доказан инцидент не мога да имам претенции. Ако искам домашна котка трябва да не излиза навън, за да няма възможност да прави пакости на съседи.

СМЯХ,с какви новини си пълнят рубриката журналята:)))))ТРАГЕДИЯ..

Е ти бишкаа като га заколиш кво га правиш, бре Компир. Буаш га у фризеро и на бураните за да се наплюскаш или га фъраш у дуваро на съседите да събриа мухите, както тоа улавия е напраил с мачката? Те там е разликата , грагяните ядат прасета , не котки , у наше село също ядем пасете не котки и кучета, у твойто село кви сте туземци екзотични , че да не подбирате бишка от мачка не ве знам...

"Моля да се счита за престъпление и като си откъсна ябълка ,Те дърветата най- вероятно също страдат"

Не знам за ябълките, но със сигурност не е престъпление ако ти натикам пъпчивата мутра в миризливия ти анал

Само изроди останаха в кенефа булгаристан

А ако този съсед влезе в няхния двор - "ко праим"?

ВСИЧКИ животни ва село са домашни. Имат изключително чувство за териториална принадлежност. Всички животни могат сами да се завърнат в двора на стопанинът си. Имахме на село 2 ята с палки, всяка сутрин мъжкият им гъсок водеше ятото си от поне 50 птици до реката на 1 км разстояние а вечер се прибираха разговарящи като римски сенатори. Магаре и овце могат с вързани очи да се приберат. А котките са уникално териториални. Помня като дете 2 котки. Едната на 25 а другата на 20 години, по думите на баба. Бяха домашни и влизаха навсякъде в къщата и винаги бяха под масата при ядене. Но си ядоха и мишки и други нежелани твари. Нямаш на представа, каква картина е да гледаш котка, която е уловила мишка и си играе с мишката. Но такава котка никога няма да ти позволи да я дръпнеш за опашката или да мачкаш като възглавница.

За убийство на животно 2-5 години?! А свинските паржоли в магазина живи ли ги ядем? Айде по 2-5 години а всички - едните за убийство, а купувачите за поръчка на убийството. Всъщност има двоен стандарт - ако е за хапване, може, а ако не е за хапване - не може. При положение, че човек може спокойно да се храни и без да убива. Това прилича на справедливостта на днешното (вече постепенно отпадащо) западно общество - ако е ние даспечелим, може да правим интриги по регионите и да финансираме които и да е престъпници, за да направят войни и ние да се включим, за да изкярим. Ако не е за наш интерес - това вее са едни лоши войни! Войната в Украйна тръгна от финансиране от САЩ нацисти да избиват местното изконно руско население, вкл. деца и жени - за това се мълчеше, не беше наказуемо деяние, въпреки че и в Бундестага го докладваха. Но когато Русия влезе там, за да спре безкрайната трагедия от нацизма, това стана лоша война! А мисля тук няма да се намери нечовек, който да твърди, че убийството на руско дете от украински нацист е нещо хубаво. Така мисля. Въпреки, че фашизмът е психиатрична диагноза. Русначетата с майките и бабите си живееха с години във влажни мазета на обществени сгради, докато частни нацистки войски обстрелваха със снаряди цивилни цели. Всичко го има в Ютюб. Не и в телевизията, което показва до къде може да стигне покварата в мисленето - същото като при месото: ако го ядем, макар да можем и без да го ядем - не е убийство; ако не го ядем, 2-5 години - вече е убийство. Двойните стандарти са долна история, човешка мръсотия.

Малоумен дебил

Прост беден и вмирисан ганьовец

Колко си тъп, вмирисам ганьо и ти не знаеш

Възможно ли е туземците на Уродостан да се цивилизоват някой ден? Как се изтриват гени на диваци..

с газови камери..

Дано и твоята пъпчивата мутра гръмнат някой ден !

Знаеш ли, Къде е разликата..между пържолите в магазина и убитата котка ??...В ПАРИТЕ !! Животновъда, плаща данък печалба плюс ДДС като продаде на кланицата , след това Тя също плаща данък и ДДС , когато продаде месото на търговеца , след което търговеца също плаща данък печалба плюс ДДС и накрая ТИ го Купуваш и ПАК ПЛАЩАШ ...на Всичките преди тебе данъците , НО никога не ти се приспадат или връщат !!! СТАВА дума за ПАРИ ...МАЗНА Еврейска врътка !!;))

Обичам животните, имам си кученце, но домашно кученце. Застрелял домашна котка, е след като не си е в къщи не е домашна. Котките щъкат на всякъде по цялата махала, изхождат се по дворовете копаят и правят какви ли не бели. Няма спасение от тях. Та който си има домашна котка да си я държи в дома не в комшиите.

Едно време, като бях ученик в малките класове, на село, един от моят клас обеси котка на дърво в двора си, друг пък я заля с бензин и я запали - това псоледното е опасно, защото може да се хвърли на тавана на стопанската сграда и да запали покрива! Тези неща ги има от десетилетия, но сега като има интернет се заговори за тях... Сякаш си нямаме други по-сериозни проблеми - хората умират от отровите, които дишаме, пием и ядем!

Домашните любимци трябва да имат регистрация в общината ............ ако нямат, а те 99% нямат, какви претенции имат.

А и каква е разликата да гръмна котка и лисица - и двете дошли отнякъде в моя двор? И двете не стават за ядене, и двете могат да пренасят бяс и да ухапят моите домашни любимци!

Няма по-сериозен проблем от присъствието в 21 ви век на варвари и диваци на територията на цивилизования континент Европа. Отровите май са наистина решението на това историческо недоразумение.

Убиването на невинни животинки - често за забавление, е достатъчен аргумент за необходимостта от прочистващи газови камери. Защото уродливите гени на насилието си имат своите статистически измерения и сред двуногите.

Никаква - и в двата случая ще ти вземат пушката, ще те глобят, че и може да лежиш, хахаха

за 1000лв глоба платена искам да прочета!! Другото е бля,бля бля. Всеки месец четем поне за един такъв случай. 30-40 глоби за година реално платени и случаите ще спрат.... Но Партията и Правителството са заели да правят големи неща! Да помагат на Украйна да победи Русия, Плаща самолети БТР-и на тройни цени... Магистрали стадиони да Бута паметници....

трябва да имат, даже да са кастрирани. Работа на държавата и общината, но това не оправдава убийстовото... А Партията и правителството правят големинеща..... На децата ровещи в кофите за храна няма кой да помогне...

Миналата година откъснах цяла джанка,още ме гризе съвестта,Отивам да се предам на мвр!

Какво точно разбираш под трябва! Правите се на много стриктни за това какво трябва и какво не. Бургаско. До вятърните перки до Миролюбово има контейнери за отпадъци (за виладжиите през сезона) Та до тези контейнери съм виждал чакал с 6 малки. Приближавам ги с мотора, а майката подканва малките да бягат. Този в Извор застрелял котката щото кучетата лаят. Ама те лаят по цяла нощ и интересно защо внезапно спират на разсъмване. В същото време ви пречат кучетата. Добре, какво точно прави общината с парите от регистрацията (данъка) на кучета и котки. Да не би да са намалели котките и където е "решен" въпроса с тях не се ли пълни с паткани и мишки. Защо плачете от наличието на змии в градове и ЖК задайте си въпроса дали там има бездомни котки. Трябва, дали срещу регистрацията на животното получаваш някакви бонуси, кастрация, прегледи, противо паразитни. Помня преди години в Плевен предупреждаваха че се правят хайки за отстрел на вълци в люти зими. Да имаше такъв период -малко преди това във връзка с постановлението за борба с бяса бяха убити хиляди кучета; баба ми доеше овца на двора. Мурджо седнал до нея (какво ли си е мислел или очаквал) През оградата изпълнител на постановлението застрелва кучето, но заедно с това и овцата; а можеше да е баба ми. Кучето не беше безстопанствено, не беше на улицата. Пак тогава застроиха и Червеният квартал и ако изчезнеще нещо от дворове и къщи го търсеха там. Днес повечето политици, адвокати, партийни лидери ОТ ПЛЕИН Съм са от този квартал но пък това е друга тема на подмяна на промяната

Еми ако е въздушна пушката - само се регистрира в близкото районно. По диви животни, като лисици например, не е забранено да ги пуцаш - така си мисля, щото комшии са стреляли по лисици - голям проблем са - крадат и кокошки...

Ако кучетата на стрелеца се движеха свободно и по цял ден гонеха котките в съседните дворове дали съседите му щяха да им се радват?

Ако бяха застреляни кучетата на стрелеца по-добре ли щеше да се чувстваш? Аз НЕ!

животно без повод в природата е дивеч, в населено място е вредител!

като тебе е кръгъл идиот

Тоя изрод не заслужава да живее Дано и него го убият по същия начин

ти да станеш дивеч, животно такова

Човек без мозък и чувства изобщо не е за жалене и трябва СЕЧ, ей така преди 10тина години оставих един олигофрен инвалид като теб... дето е много силен срещу котенца.. питаха ме в съда съжалявам ли- казах не, и че ако мога ще го довърша със ръцете си.. .и все пак ме пуснаха:)

съзнаваш какъв нещастен мухлярси, нали?!!

Поредният комплексиран шедераст

Във вашият клас наистина сте били уроди и дегенерати

Спрете да давате разрешителни за оръжие. Огромна част от българите са в лошо психично здраве, лабилни и с изключително агресивно поведение.