Мъж уби сестра си в центъра на Омуртаг пред очите на множество съграждани

67-годишният мъж намушкал с нож своята 62-годишна сестра, след като се скарали и спорили. Жената е починала от раните си

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби сестра си в центъра на Омуртаг пред очите на множество съграждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ко става в тоа омуртаг бе? избиват се кат за световно.... по-зле и от филибе

Пак ли са от тъмно зелените българи? Ако е така, бактън от тях бе? Усмърдяват ни държавата..... Гнусни са! Непотребни и вредни...

Е точно Сульо си. Сам си се определил какъв си.

Прави ли ви впечатление, че това също е домашно насилие? А прави ли ви впечатление, че ги няма мъжемразките да коментират? Ама ако му беше жена(та до него) тук щеше да е рев "всички мъже са такива, за нищо не стават...".

А женомразците като теб самия, прави ли ти впечатление какво казват?

Точно, щом не е сравнително млада и хубава и убита или пребита от партньор не е от интерес за нпо-тата.

.... и съгражданите гледат ! Страшна работа !!!

Според теб е трябвало да направят?

Правете като бай Тошо, замитане под килима и все едно не е било. Само новини за успеха на комунизма и преизпълнени петилетки.

Ако не са имали интимна връзка не се брои.

От 60 дни ли беше.

После ти говорят за соц образованието и възпитанието

Омуртаг - тия, дето са възпитани на чест ... няма какво да се коментира!

Убиецът на журналистката Виктория от Русе с изповед: Изнасилих я за 4 минути и я оставих да хърка. Кое е бруталното? Според Северин Красимиров той не е виновен за деянието и в никакъв случай не е убиец и изнасилвач, защото в този ден не е бил себе си. Соросоидите, навярно ще го изкарат жертва, нали е мангал!

Мъж или циганин?

Поредният гнусен б ъ л г а р и н. Особености на етноса, какво да правиш.

Вероятно второто. За това грижливо крият всичко, което може да разкрие самоличността

Чак не знам цигани на по над 60 какво има да делят. Надали имоти имат. Учуден бих бил дори че са живи над 60, предвид лайфстайла им.

И как ще подействат ИК и мацките, яхнали метлите от Анимус на мъжете с ножове?

Академиците от БАН, твърдяха, че циганите не живеят повече от 35-40 години.

Потвърдено

Браво на множеството зрители- стояли и гледали сейр. А е можело да го предотврарят. Някои и на стари години не ги оставят бесовете- на 67 години утрепал сестра си.

Той един в Кюстендил ли беше така беше решил да предотвратява и получи нож в сърцето и си издъхна направо на място. Има и други случаи. Сигурен съм, че ти Батман, щеше да я спасиш.

Е и умрял е като мъж. По добре мъртъв лъв отколкото жив плъх

И децата му с това се успокояват всеки ден като минават покрай некролога му.

Смърт за убиеца! И за масовия убиец Путин - също!

Гълъбова, хапчетата

Ще трябва да го пускат в домашен арест с гривна, Както черепа го пуснаха

А той защо е носил нож? От кой ли етнос е?

Никаква инфорамция не давате за случая който е тема на статията, но намирате място да добавяте информация за стар случай? Ккаъв е мотивът на престъплението? И този случай е ромски, или да? Сами ли трябва да се досетим? Може би и сами трябва да напраивм журналистическо разслкедванеи да си напишем статии, защото това тук не струва и петак?

На онзи който сгази дете в София му казаха имената а на този само инициали - следователно, етноса е .....

Не смятам, че е роднина на Равиндрам ... по- скоро на Мюмюн. Но това няма значение. От значение е, че е в България и трябва да спазва нашите закони!

Депесарски истории...

Всеки пенсионер в МВР струва за 10 години по 1 милион, това са 7 милярда и 200 милиона лева

Как ги смяташ?

първо се научи да пишеш, за буквар чувал ли си?

Безнаказаноста, корупцията в полицията, мизерията, бавното и скъпо правосъдие ... водят до това, че хората започват сами да раздават правосъдие.

МВР И МО се състои от 7200 пенсионера на двойна хранилка, пенсийка 1400 лв+ заплата 2200лв+ извънреден труд 450 лв+ празнични. Накрая по 4000лв чиста пара на месец. 50000 на година ,1 милион за 20 години чиста пара. ДОБРЕ ЛИЕ , ПИТАМ?

Най-хубаво е да си едно дете, нищо не трябва да деля с никой

С "Кого"? С никого!

Благодаря за корекцията :)

Да, не трябва, така е. Но и никой няма да иска да дели каквото и да било с теб - егоистчетата никой не ги иска в обкръжението си. Ако ли пък някой се обърка и вземе, че те залюби, бързо, бързо ще разбере, че е залюбил непробиваем дори с лазерен лъч г..з. Така, че стискай, не пущай нищо, че да не ти го вземе някой.

Брат уби сестра си? И мъж уби Бена си, да не се случва?

Изповядващ атлантическити ценности на ПОСОЛСТВОТО Те у Саша тъй са трепят по улицити

Едва ли точно в Омуртаг мислят за евротлантически ценности. Те по скоро чух, че много искат да имат вода.

Държава Индекс на убийства Брой убийства Численост на население Russia 8.21 11,964 145 478 097 United Stateя 4.96 16,214 316 391 000 Бе да ти кажа по мяза убийствата да са национална ценност на сънародниците ти. Толкова им харесва та чак ходят по чуждите страни да убиват.

Няма доказателства.

Е, оправи ли си хората имотите най-накрая... Халал да са им!

В черен капитализъм богатите стават по-богати, болшинството са бедни, няма теоретична шанса с труд да купят свое жилище. За разлика от социализма дето всеки да може да изработи за свой дом. Така да болшинството наследяват жилищата закупени от родителите по време на социализма. Стават големи свади кой да наследи имота....

За разлика при социализма че който има нещо му се взима за да може партията да се шири, а дебилния електорат да плаща за панелки. Построени на чужда земя. С качество от строителни войски и ДК! Как може да има толкова прости хора не е ясно....

Стройте затвори, има много матрял за там в тази държава.

А ти правиш ли сметка, кой издържа тези в затоврите и кой плаща заплатите на надзирателите, директорите на затворите, прокурорите, съдиите ...

Само, който е стоял в центъра на Омуртаг и е наблюдавал, какви хора са там, само той може да разбере тази новина.

Евроатлантизма не прощава. Това е резултатът от геноцида провеждан последните 30г. Само се питам защо този човек не почна с евроатлатите а не със сестра си.

Ти малоумен ли си бе? Този на 67 години сигурно милее за Русия и гласува за БСП, като си мисли, че гласува за БКП ...

По-скоро гласува за ДПС

Гласува за ДПС или гласува за БСП все тая, все гласува за ДС. Или пък гласува за ГЕРБ, т.е. за мутрата, пак е същото мутрите ги създаде ДС, ако имаше закони и депутатите и полицията си вършеше работата, намаше да ги има мутри 33 години. Отдавна щяха да са в затвора, а не в парламента.

Защото този човек и хабер си няма от такива неща. Такива хора живеят все още в 70-те. Ако е и бивш полицай или воененм, това обяснява всичко.

трудно ти е да смяташ изглежда - 1970 г. този господин е бил на 14 години смисъла поне е ясен - асамо десетилетието е погрешно

Правилно си смята човека, роден е 1956 г.. Т.е. 1974 г. вече е бил или в полицейското или военното училище и около 2000 г. се е пенсионирал.

Я за рухналата селска къща, която никой не ебава да погледне, я за някой изпърдян апартамент, не видял ремонт и почистване поне с десетилетие, откакто старата им майка е умряла ... българопитеци

Изповядващ атлантическити ценности на ПОСОЛСТВОТО

Тоя е руски цървул някой, алкохолизиран симпатизант на путя

превърнахме се сами в държава с циганска ценностнна система

Една 20-годишна присъда ще му е като доживотна...

не като доживотна, а като смъртна то на тази възраст и 10 ще го приключат

Само че няма да му я дадат. Сигурно е от защитения електорат, дето му плащат да гласува

Нищо особено! Въпросният кретен е носел нож в себе си, за да УБИВА! Чувството за безнаказаност в БГ е опияняващо!

Типичен вгъзраждан. Забелязва се, колкото повече Късопишков привлича дебили симпатизанти, толкова повече нарастват битовите тъпанарски убийства. Тия всичките са за инсинератора.

Ах как хубаво си включил машинката. Малко са тия плюсове. Още поне 70 си сложи с един клик. Дейба и копелетата нещастни тролски. Явно често те шибат анално вгъзрожденци Вгъзъ нали? Мечтаеш да лапкаш на Коцето нали?

Таз п* я сънувате умнокрасивите. Само за нея говорите. Голям мерак ви е! :-)

Те ако продължават с тия темпове в Омуртаг до местните избори няма да остане кой да гласува. Сигурно пак става въпрос за делба на пари и наследствени имоти. Винаги е имало спорове и убийства за подобни неща и то не само у нас. Много хубаво са ги разделили - единия в гроба, другия у затвора. Глупаци.

Сестра си и то пред други хора значи трябва доживотна.Ше го направи пак иначе

От къде знаеш, че има друга сестра, че "да го направи пак"?

Може и медицинска ...

Липсата на образование веднага си личи. В България живеят 80% примати. И това не личи само от крими хрониката. Личи от отношенията между хората на улицата. Отношението на държавата към хората. Отношението на лекарите, учителите, полицаите към хората....... В България е маймунарник! 80% не стават за нищо! всеки сам си избира от кои проценти да бъде. Само знайте, че ви личи в момента, в който излезете на улицата.

аз си избирам да съм от онези 7.24%, но ще си стоя вкъщи - да не ме знаете

като четете някои тук с какво настървление псуват какви ли не хора, които непосредствено надали са им навредили нещо, и им желаят смърт, не ви ли хрумва - абе тоя да не е потенциален сестроубиец? Само питам - може би има и други обяснения, например а) плащат им б) те тук именно изливат агресията си, за да са хрисими в реалния свят ...

Само, Дебили останаха на тази територия ...и "Политици" ...разбира се,...които ще се изтрепят кой да управлява Дебилите и да Крадът !!;)

Хората се карат и се убиват защото ни е създадена агресивна среда на живот в която сме разделени, мразим се и всеки е сам за себе си и за това има за какво да се карат хората. Аз мога да променя това като изменя средата чрез премахване на причините за споровете и омразата Записвайте се за канала ми в телеграм https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечела аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в парламента и правителството знам и мога

Изтреще народа

За имоти. Това е наркотика на българите.

НОИ харесва това!

за пари какви ли не гупости се правят

това е Русский мир

Не ! Това е Американската мечта !