Съсед спаси от пожар малки деца, оставени без надзор в апартамент в София

За децата - на 2 и на 6 г., трябвало да се грижи дядото, но в момента на възникване на пожара не бил вкъщи

Обратно в новината

Коментари - Съсед спаси от пожар малки деца, оставени без надзор в апартамент в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по дупенцата добричкият чичко?!

Браво!!! Голям късмет за децата!!! Дъртият миндил го хакнала тиквата и хукнал на майната си: "Дядка, дадка, дърти дятка, кура ти се мятка наляво-надясно, търси дупе тясно..."

Сега държавата може да осъди близките но ако трябва да се лекуват, децата ил майката няма да стане. България има най-големи разходи в ЕС за правосъдие като дял от БВП, сочат данни, представени от Европейската комисия от миналата година. Вече тези разходи се равняват на около 1 на сто от БВП. В същото време България е на последно място като заделя най-малко финансови средства за здравеопазване от страните в ЕС. Понастоящем страната ни заделя около 4-4,5% от БВП за здравеопазване.

Чудесен повод за колегите от закрилата на детето да отчетат дейност. Може да спечелят и премия

Имаше при соц-а детска консултация, сестрите посещаваха домовете, бяха наясно със средата, в която растат децата. Следяха за имунизациите. Сега - социални - формални. Чакат някой да ги "сезира". Е "сезират" ги - ама след дъжд, качулка.

Така е, но тогава имахме държава, суверинитет, чест, достойнство, спокойствие, образование, възпитание .... Сега дебили, джендъри , простотия и алчност за пари...

Педерастче ти явно си живя. Друфаде

трагедия семейство, горките деца. Дядото от няма и къде да му натресат малки деца. Бе ужас. Спасителят безстрашен Човек, браво.

Добре че голямото дете е било наясно с думата-сигнал "помощ!" ... А иначе за сигурна медицинска помощ ходим в Турция, но за сигурна социална помощ къде ... по дяволите?

Дано да има повече такива хора !

... като спасителя!

Браво на този човек! Извършил е геройство,спасявайки тези малки,загубени душички! Питам се къде са институциите? Съседите къде са? Дядото алкохолик,майката и бащата - наркозависими! Децата- неглижирани! А социалните? Скапана държава!

относно институциите България има най-големи разходи в ЕС за правосъдие като дял от БВП, сочат данни, представени от Европейската комисия от миналата година. Вече тези разходи се равняват на около 1 на сто от БВП. В същото време България е на последно място като заделя най-малко финансови средства за здравеопазване от страните в ЕС. Понастоящем страната ни заделя около 4-4,5% от БВП за здравеопазване.

Дядото алкохолик ама гледа децата. Бащата на работа. А майка, а баба? Жените само плачат и протестират, а стават все по-безотговорни.

Не четеш ли , бе, майката наркоманка с психични отклонения, бащата наркоман и той ама под протест, дядото алкохолик, бабата може да се е споминала жената от радостите на тази семейсна среда. Тук въпросът е социалните къде дремат, нещо да се самосезират,?

една жена от Женския пазар каза - мъ той дедото е алкохолик. Дядото, да е жив и здрав, вероятно е човека, който отглежда децата. А да не се случва на вас подобна ситуация.

Дядката е ходил , ама за "течна" баничка!

у тях нещо да се е възпламенило от някоя искра.