Рок музикантът Антон Бояджийски е откритият в ”Ауди”-то

Рок музикантът Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в Ауди ТТ в курорта Пампорово, съобщи TrafficNews.bg.

Обратно в новината

Коментари - Рок музикантът Антон Бояджийски е откритият в ”Ауди”-то | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука някои говорят ако била приета ИК щяло да са живи или що народ щял да бъде жив. Ама тези платени тролове пропускат един факт. Тази конвенция не защитава мъже или жени, а само джендърите!

Извинете Г-н Капацитет, бихте ли ми обяснили какво означава "Джендър"?

FuckTheEU

Сега, ако бяхме подписали конвенцията, тия двамата щяха да са още живи и щастливи, разбрахте ли!

Дали? Знаеш ли че законът за домашно насилие е достатъчно добре написан. Само че съдиите го опорочават. Те държат да има ОЧЕВИДЕЦ! А ако може и два! Което е невъзможно при домашно насилие. Това че жертвата подписва един тон документи при жалбата си явно не е достатъчно !

Обикновено така завършват връзки по интереси. Така че каквото са си сготвили това са и хапнали.

Рока ражда самоубийства, дрогиране, престъпления и тн - за разлика от попфолка !!!

що се ловиш за пищова бе човече, всичко е преодолимо, стига да си жив, ти приятели немаш ли, доктори нема ли, че да те извадят от депресията ???

това по-рано, ами чакаш да се гръмне и сега дуднеш тука, но вече е късно.

Аман от откачалки! Напълни се държавата с такива! Че и с пищов! И то не какъв да е. "Макаров" е сериозно оръжие. Защо е трябвало да убива жената?Бил музикант! И какво? Според мен, човекът е с коефициент на интелигентност около нулата. Иначе щеше да знае, че човешкият живот е уникален, безценен и с него не се постъпва така! Със собственият си живот прави каквото искаш, но не вземай решения за чуждия! На какво основание? Дойде "демокрацията" и сульо и пульо препасаха пищови. Вадят ги и на трезва глава и на пияна глава. ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМО ТОЛКОВА МНОГО ХОРА В БЪЛГАРИЯ ДА РАЗПОЛАГАТ С ОРЪЖИЕ? Знам какво ще ми кажете; За самозащита, понеже няма държава! Е, добре де, не е ли по-добре да си върнем държавата?! Нашата си българската, а не американският модел. Той за нищо не става!

уби ги #европата! вън #европата от континента!!!

Не съм специалист но прилича на професионално убийство:2 в тялото и контролен изстрел в главата.а това че пистолета му е бил в ръката нищо не значи.

=

Да бяха приели Конвенцията - що народ щеше да е жив...

Не е убицът Антон...

Ех, мама му стара, що не извадихте конвенцията преди 6 години, когато е подписана. Що народ щеше още да щъка щастлив и безгрижен по божия свят, а нямаше да лежи с три куршума до трупа на най-милия си.

Защо триеш мнения, изразяващи недоволство от меркантилността на днешните българки ... а оставяш мнения, колко незрели и глупави били българските мъже? Направо си напиши, че приемате единствено крайни феменистки коментари и нищо друго!

Той я е убил с три куршума и после СЕ Е САМОУБИЛ С ОЩЕ ТРИ.

...като първият е в главта, вторият е в коляното, а третият не уцелил нищо.

Двамата са имали връзка, съобщиха от полицията в Смолян на пресконференция. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната била разведена, Бояджийски бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни. Антон се качил, за да бъдат заедно в Деня на влюбените. Според източници от полицията причината за убийството е ревност. Съседите също не са сговорчиви. Един от тях сподели пред Блиц, че Антон е бил особен човек, мълчалив и неособено общителен.

Музикант да застреля приятелката си.Нещо не е за вярване.

Що бе, той стрелял отблизо, не от 50 метра.

Съмнявам се ревност да е била причината за действията на музиканта, но дори и да е така, това още веднъж доказва колко егоистични и незрели са българските мъже, както и какъв ни е ориенталския манталитет. Баба ми навремето казваше: "Този е голям турчин, не дава на жена си да продума даже". Та май ние сме по-турци от турците. Така и не се научихме, че жените не са стока или конфекция в магазин която се купува и не можеш да я притежаваш. Всеки има право на собствен избор и никой няма право да ти го отнема. "Ако обичаш някой, пусни го да си отиде, ако те обича, ще се върне, ако не, значи никога не те е обичал". Според мен, съдейки по това какви са българските мъже, тя му е казала, че иска да се разделят и той е решил че след като няма да е вече лично негова вещ, по-добре да убие, пък и себе си, че в затвора кофти работа

На всичкото отгоре и с мишкарското си поведение оставя оставя деца сираци или полусираци

Защо, според теб е много зряло да се залепиш за някого, да му изхарчиш парите, а после да седнеш на нечий чужд чеп и там пак да цоцаш? Това се нарича боклук с главно Б. Едно 90% е сигурно, че е решила да се омете, без да върне парите, които е получила.

Честно да ти кажа, не познавам човек, който поне малко да не е егоист. Това първо, второ - от егоизъм не се убива чак, мен ако питаш, мирише на нещо халюциногенно, алкалоидчец някакъв, ала-бала "артистични" занимания и не само, може и шизофренийка, щото покрай всички преходи в нашата мила родина, изтрещя народът.

"Красивата ,работлива Българка" е мит и това ще ти го каже всяки работещ в бранша на модата. За това, когат пътувам навън, се запознавам с жени. В голямата си част българките не стават за нищо и са забравили да бъдат дами, за жалост напълно вярно е и твърдението за българските мъже, който забравиха да бъдат мъже в стремежа си да угодят на жените които искат клоун-нинджа-бизнесмен :) . Т

Ревността не е любов, а психично заболяване и като такова, трябва да се лекува в психиатрия. Като ревнуваш гръмни се сам, защо отнемаш чужд живот, който не си създал, не си отгледал и не ти принадлежи?

Ами не трябва ли да са в психиатрия и 99.9% от българските "жени" - селските кранти с недоразвитите мозъци, които гледат на мъжа като безплатно такси и ходещ банкомат? Значи можеш да си продаваш путката, а какво предлагаш насреща? Интелигентност ли, вярност ли, искреност ли, обич ли? Какво предлагат мъртвите им души?

абе ДИРа,кой последно е самоубилия се Тодор или Антон,или и двамата.преглеждайте се поне малко какви глупости пишете.

Как може толкова неграмотно до пишете? Под снимката едно име, в статията друго! Липсващи предлози, просто човек да се чуди дали статията не е написана от някой петокласник - тройкаджия! Засрамете се!

Не позна - дирниците са третокласници петоркаджии и се борят за шестица. От тотото.

Ще оди тя да ми се стръжи , айде и двамата у тръпо!

Iivanov84

Боклук с главно Б'

Самоубииците - любимците на МВР

За Св. Валентин хората носят подарък, цвете, бутилка, картичка. Други отиват са празнуват с пищов и то незаконен. Маже би си го е забравил в джоба?!?

Ех, ако пищовът беше законен, съвсем друго щеше да е! Ама - на, пищовът незаконен и последствията трагични.

Торор Бояджийски има брат Антон Бояджийски! И двамата имат Ауди ТТ. Полицията да вземе да уточни кой от двамата е самоубиец и кой е убиец, защото от тази сводка не е ясно!

дкми

Като е решил да се трепе - що не се е утрепал сам?

Ликвидирал я от егоизъм. После проумял, че няма да оттърве панделата и съответно, колко радушно ще го посрещнат там...и те така.

Стреляно е подозрително шаблонно за рокмузикант-егоист, не мислиш ли? Два в гърдите и 1 в главата си е нещо като професионално изкривяване в някои среди.

Е така е. Не случайно наврмето са казвали че жената е "преставала" на някого. Щом е "престанала" трабвало е да знае първо на кого "престава" и второ че край. Мърданка няма. Иначе шанса да се случи това е голям. Дето се вика за мъжа може ама за жената не може. Защото накрая работата свършва по този начин. Природен закон, колкото и да говорим за човешки такива.

как е изстрелял два куршума в гърдите на жената, като са били в кола?

Ако е бил левичар - може, някак, но като гледам снимката - не е. То и при 6-торното убийство така си увиснаха сума ти въпроси...

Ми може пък да са били големи и да не е било токова трудно.

Тежък момент за близките на двамата ! ............................................................. Обаче един въпрос ме мъчи : Сега долнопробните отрепки наречени "червени тролове " ще трябва ли да връщат копейките за гнусните си коментари от сутринта насам , при положение че това се оказа битова трагедия от личностен характер ???

Да бе, комунист пари да връща !!! От костенурка вълна стригал ли си !?

Още си посипвам главата с пепел за трагедията в Нови Искър. Там също беше битова трагедия от личностен характер: придвижващ се винаги пеш бивш затворник с жизнен стандрт на клошар, запознал се с караща джип БМВ заможна дама на автобусна спирка, беше убил 5 човека ей така и после удобно се беше самопрострелял в слепоочието на усамотено място. Битови изстъпления, разбира се- престъпност в България няма.

И нека споровете дали Истанбулската конвеция можеше да спре това престъпление започнат.....сега!

Ще ги спре, ако преди да натисне спусъка, вбесеният и с помътнело съзнание убиец седне да чете КОНВЕНЦИЯТА.

На тази възраст според мен си далеч от подобно изперкване от ревност че да стреляш по когото и да било. Любовните непорочни младежки трепети са много назад и живота те учи по-най жестокия начин. Така че според мен тука съвсем не тава дума за това което пишат. Тя на 41 той на 47 с по едно дете, свободни и двамата и решили да са заедно на Св.Валентин а по тъмни доби се стелят по колите от "ревност". Най-лесното и тъпо заключение обявено в пресата като официална версия от полицията. Така наистина е най-лесно, на кого му пука да се рови и да търси истината.

Напротив това е критична възраст, не мислете, че точно тогава е улугнал мъж, колкото до ревността , от ревност убиват и на 70-80 години, четете полицейските сводки.

Тцъ,тцъ....ако бяхме подписали конвенцията това ,нямаше да се случи....

Пръц пръц, бързай докато още не са я подписали.

няма да я подпишат в България!

Още един, който изпревари подписването на ИК :))))))

Само един въпрос имам: този колоритен господин от пловдивския музикален хайлайф прилича ли ви на собственик на банален"Макаров", при това на незаконно притежаван такъв, със заличени номера? Не е необходимо човек да е някакъв пишман профайлър, за да прецени, че г-нът на снимката е хедонист и бонвиван, който, ако има оръжие, ще гледа то да е уникално като визията, която се е опитвал да докара. Също така за музикант, който да се застрелял заради това, че е отхвърлен от жена, не съм чувал. При тези хора проблемът е да си легнат сами и да се наспят и ако страдат от нещо по женската линия, то това е твърде многото внимание, а не липсата му.

От какво е починала първата му жена?

От "банален"Макаров", при това на незаконно притежаван такъв, със заличени номера", само че полицията още не се е открила това :)

Бойко пак разчиства сметки... До края на мандата един булгарин няма да остане!!!

Тялото на Тодор Бояджийски е намерено в Ауди-то на Пампорово Сн.: link Рок музикантът Антон Бояджийски е откритият в Ауди-то Е кой е в крайна сметка?

И двамата са открити, но в паралелни вселени с различни реалности

Ясно като бял ден - Двойно Самоубийство ! Браво на Полицията колко бързо разкриха извършителя !

не може да прежали една мурва.Такъв не трябва и да живее.

У Джендеристан ще е така. Като подпишем конвенцията да не може да си бием жените , ще трябва да ги стреляме.

Бога да ги прости! За умрелите или добро, или нищо! Мислете вас си хора! Тия веке не са тук! Та докато се осмисляте, не правете пак бели и дивотии! Предлагам ви смирени и Богопочитание! След това ще видите ефекта! Тук сме за малко и не си струва да се гневим и опростачваме!

Преди няколко дни, отваряйки Дир ми излезе прозорче, с въпрос "Какво мислите за тази страница?" или нещо подобно. Позачудих, но написах какво мисля - основното бяха забележките ми по коректното граматическо и смислово оформяне на текстовете на новините. Последните дни установявам, че са обърнали внимание на забележките ми - текстовете стават още по-зле!!!

Бояджийски е застрелял приятелката си с три куршума, а след това се е самоубил...с още 3.

Пак не си разбрал... Самоубил се е с 3 куршума и след това е убил приятелката си. Какво неясно има тук не мога да разбера?

Комплексирани шушумиги и ненормалници. Един от многото такива остави деца без родителите им и какво постигна?

Те тези грешки с имената са заради неприемането на Истанбулската Конвенция...

Sm3hurk0

Аз мисля, че малко са я били нощеска...писачката :))))