Коментари - Мъж сложи край на живота си до оградата на детска ясла в Русе (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купуваш един кемпер втора ръка, допълнителна палатка, куче и останалите от домакинството....... бегаш на цигов чарк иби от другите някъде там.Живот ,като на кино! Няма мутри, парламент, мвр, агенции, общини , а има малини, къпини, боровинки, гъби- фрашкано е с пачи крак, рибка,чист въздух, борови аромати, студена водица без химикали..... цър пър, вин вайс и пържолки вечер.....Вие сте луди хора с тия морека, шезлонги и нам кви си простотии.......

а когато сняг забръска що ще чиниш ти зимъска

сигурно много от децата в яслата са били негови.....

Сто процента някоя твар не му е давала да си вижда детето. законите така са написани, че превръщат някои жени в зверове с опциите, които им дават в ръцете.

То хубаво че полицията разпитва, но отсега се знае, че никой нищо не е видял.

Бая народ набълбука кредити последните 10 години Пуста алчност за панелки и бързи пари

Тоя народ е с 90% недвижима собственост. Българина си живее много добре . Дефакто кръчмите се пукат по шефовете През седмицата не можеш маса да намериш, театрите пълни ,КПП задръстени по празниците, пътуват виждат свят кога е било това ????никога!!!

Глупости. Кръчмите в един град колко места имат бе гений? В една София дето е милион и половина дали има дори и 15000 места? А това е 1% от населението на града и обикновено 70% от клиентите са едни и същи пияндета.

В София кръчмите имат ДОСТА над 35 000 места, със сигурност!

явно евроценностите много нанагорнище са му дошли на завалията

Във Фашия такива работи викаш, на стават.

Шибан българдки тъпак

Следствията на 35 години демокрация са навсякъде около нас

Не, това са следствията на комунизма преди това, когато всеки е мислел, че всичко му се полага даром. Сега като се разбра, че трябва да се полагат и усилия за успехи, някои не могат да го преглътнат.

Не се излагайте Стамов, каква демокрация е това.... Мутрокапитализъм!!!!

Странни неща учите в психиатрията.

Най-после да се осмели някоя соросоидна медия в днешна колониална България да пише за самоубийствата в колонията! Има вече поне 2-3 години откак никоя медия не пише за самоубийства. Зер да не се стресират и плашат излишно БГ-робите. Пък и няма смисъл да се публикуват такива неща, щото медиите биха заприличали на място за некролози. И без това днешна България се е превърнала в едно голямо гробище. Всеки ден поне 10-15 български роби доброволно слагат край на живота си вследствие на хубав, задоволен, изискан и достоен начин на живот. Прекрасен, НАТОвски, евроатлантически начин на живот. С милиони отчаяни гладни бедняци и милиони работещи бедни, които не могат да покрият своите елементарни нужди. Със заплати и доходи по-ниски и от заплатите в африканските държави, но за сметка на това пък с цени на храните, стоките и услугите ПЕТ пъти по-високи от европейските и средните световни. В момента БГ-робите плащат най-скъпата(и най-некачествена) храна в цял свят!!!!! Как да не се самоубие с кеф човек??? Затова и по всички ЦРУ-медии в колониална България всички новини са бодряшко-оптимистични, убеждавайки ни как хубаво и сладко си живеем и как животът ни е по-весел и сладък и от приказка. Живот за чудо и приказ. Живот напълно издържан по стандартите на НАТОто и Евросъюза. Направо да се разплачеш от щастие и радост! Лека му пръст и царство му небесно на този човечец в Русе! Не ще да се е решил на такава крайна и отчаяна постъпка от хубав и лек живот!

Хапчетата! БЪРЗО! И викай д-р Иванова, пак си пил вода!

Това ли беше най-умното, което можа да "роди" твоята единствена мозъчна клетка??

На кривия НАТО му пречи, нали знаеш!

Що бе, щуши, ти само големи, здрави, ПРАВИ и корави ли ги поемаш анално отзад? Викаш кривите не те кефят нещо?

Преди няколко години в Москва имаше подобен случай. Май в интернет обработват психарите и им дават задачи за изпълнение.

Пейзажът и ръждивите полицейски коли са идеална добавка към трагедишта!

Значи си е сложил край на живота В оградата на детска ясла? Повтарям, В оградата. Бихте ли обяснили, как точно си е сложил край В оградата на яслата? Чрез разбиване на главата си В оградата, чрез сблъсък с МПС В оградата, чрез самобетониране В оградата, чрез промушване на главата си В оградата и последвало самозадушаване, чрез нанизване на тялото си В шиповете на оградата, или....

Забрави да споменеш, че оградата ноже да ебира иликтрофицирана и 70 000 волта да са преминали през мазното му тяло