Мъж, останал 6 дни без вода, влезе във ВиК дружество по халат и с шампоан

Стоян Илиев е недоволен от безводието в странджанско село Стефан Караджово

Обратно в новината

Коментари - Мъж, останал 6 дни без вода, влезе във ВиК дружество по халат и с шампоан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да ги сменят! Цял Бургас и околностите. тези хора се гаврят с жителите! Едни нямат вода, други нямат канализация.... не си мърдат пръста и не отстраняват аварии.

Браво!

Важното е да си плащате сметките, независимо дали имате вода или не! Това искат шарлатаните от вас, не разбрахте ли най-после? Ако не бяхте европейци, а американци можеше да се вземете душ във всеки средно голям магазин от типа на вашите Била ... Метро, Mr. Bricolage, където наличието и на баня за клиенти е задължително. Хавлиите се получават на гишето за обслужване на клиенти, теляци не се предлагат.

От кога взимате повече от една баня на сезон? Вие още си честитите банята, която е събитие за всички българи.

КЕВР спи зимен сън! От много години яко спи.

За почти 7 месеца в Гърция, при наличието на доста гости (приятели, деца, роднини ...) и 1 декар зеленчукова градина с лозе в нея което поливам, съм платил точно €72, 34. Водата никога не е спирала. В цената е сметката за мръсният канал.

Ами прави са си хората. Плащат за нещо, което нямат. Вв същото време пускат жалби за компенсация, а от там някой тъп минестър се появява и нагло обеснява, че той бил така разпоредил. Та значи, трябва да мълчиш, да не получаваш услугата, но дапси я плащаш. Това по-зле от комунизма

какво от това... Средната цена на кубик в Гърция е 1,50 евра. Израдховал си около 50 кубика. Цената в София е 1,50 лева кубика.

Браво на човека!

амортизирана и несменяна 30 години... това е наследство от "лошия комунизъм" както казват хората това което построиха комунистите, демократите дори не могат да го поддържат. за 30 години нищо ново не е построено. НИЩО. дори старото не може да се поддържа. я си представете сега ако трябваше да се строят язовири, ядрена централа, ТЕЦ-ове, железници, електропреносна мрежа до всяко село и ВиК мрежа до всяко село.....

Гарантирано от ПеПерастите.

Бахти тъпите селяни. Какво очакват с тази постъпка? В офис на вик дали има душ?няма, е тогава какво? Един селянин прави простотия, друг селянин я отразява. Докато сме в лапите на работническо селската клика няма оправия. Не може гумадции, фаянсаджии, автомонтьори и ме знам си каква селска измет да ни казва какво да.правим.

Ми дай по тази логика някой като е останал 6 дни без секс да влезе в женската тоалетна.

Искам да попитам ЧЕЗ (или там както се казват сега) Какъв е този РЕЖИМ НА ТОКА В СОФИЯ? Всяка седмица от 2 месеца ни се спира тока (обикновено във вторник - от 9 до 16ч?! ) И понеже взех да им следя картата със спирания, се оказва, че всеки ден оставят по цял ден някоя част от квартал без ток? Ми ремонтирайте през нощта бе! Има хора, които са си вкъщи, работят от там, има майки с малки с бебета, отопление на климатици, магазини, които ще са затворени и ще са на загуба? Нещастници - осигурете резервно трасе! Чужденците, с които работим си мислят, че им разказвам приказки от 1001 нощ, като им кажа, че ни спират планово тока за по 7 часа!!!!! Искате после да ви се плати, нали? Ами - ще ви платя.....с ютия, с 6 п. служебна!

Кога ще влезем в парламента , че ни оставиха без държава ?

Чакай да спрът въглищата , тогава бигаристан ще стане като елха

Нали искахте Промяна ..... И Пасолството да ви управлява ....

А бе, ъгъл по-голям от 90°, точно тази измет върши работа и кара нещата да се случват, дори и за такива като теб!

Поредната тъпотия на жаден за внимание комплексар!

Следващата стъпка е да изкупят земята на България . Да станем палестина ....

Утре и я че нахлуем. В банката. Оставили са ме 30 години без пари.

Проблема с водата е новата политическа бухалка. Няма технически проблеми, просто искат да прогонят хората и да им вземат имотите.

Шапка му свалям на Стоян Илиев, само така! Другия път нека да има още хора с него, направо да задръстят ВиК-то! Като дойде полицията, да я помолят освен шампоан, и по един сапун за сметка на държавата да донесат отнякъде.

За разлика от такива като теб хигиената ни е на ниво. А ти си намирисваш Даже през форума се усети. Сега сещаш ли се защо жена ти избяга с най-мръсния циганин в квартала. Дори той е по-добре от теб :)

само с оръжие не влизай вътре. Обаче си носи един празен чувал без дупка отдолу.

И с противогаз ли трябва да се влиза там като няма вода. Ба си и секса вмирисан.

и по една самобръсначка, за ду-пето а?

Утре да се нареждаме с празни портмонета при Кокорчо.

Но сапун не си е взел ! Защо ? Защото - ЦИГАНИТЕ НА САПУН ! ... МАЙКА ИМ СИГАНСКА МИРИЗЛИВА - ДЕЕБА !

Ми аз влязох, но там бяхте само ти и майка ти, кво да се прави. Та виж да не сте бременни

Комшийката от третия етаж вчера се окъпа в моята баня, щото нейния мухльо няма пари за ремонт. :)

Държава-цирк с обитатели маймуни на тротинетки

Шампоан си е взел. Ама ти си писател, не си читател

Това просто не е държава!

Получават се Ане малей, разбиш ли.

Абе те друго са изкупи ли май. Акъл за рубли

Браво , човека достойно си отстоява правата ! А Бг е страна от третия свят ......Шиши и Америка ви обещават светло бъдеще !!!1

През комунизма бяхме много по-добре! Тогава редовно имаше вода, но всеки втори ден нямаше. Ток имаше редовно, само че на всеки 2 часа за по 2 часа!

аз мисля да ида в парламента с кутия презервативи. те там всички са к/ви ще си изкарам яко с някои от младите избраннички.

Това да се подкрепят подобни селски изцепки ви прави по-зле и от аграрите, които ги правят тия неща. Защото вие, за разлика от тях , сте и страхливци, защото нямате топките да го направите, а само плямпате като мишки по някакви форуми. Иначе силно се съмнявам да имаш и бегла представа как е било по времето на комунизма - от къде го знам ли - хората тогава не бяха толкова неграмотни.

а ток нямаше по 12 часа на ден. само блоковете на другарите партийци и МВР светеха, като коледни елхи.

Бедна Българийо, бедни ми народе, дна помпа струва жълти стотинки за държавния бюджет и откраднатите пари на ден!!! Правителство падна, заради конфликт кой да държи златния гьол на границата и лабораторията, изследваща вноса на тровещите ни храни от Турция - на Капитан Андреево. На фона на новини кой коя структура партийна ще управлява лично или за своеволията във Варненска община... Срам ме е .... Срам ме е да четя такива новини... 30 години с една помпа, от която зависи бита, здравето на деца и жители.... на цяло едно БЪЛГАРСКО селищно място...СРАММММ....

Ама страшно хубаво им става на хората щом дежурния тролей дежурно "припомня" т.нар. комунизъм. Това нещо като терапия ли е не знам, но явно за някои, ДНЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ се решават като се удавят в тъпотии и приказки за комунизма. Повтаряйте си как нямало вода, ток, стоки, какви били цените и пр. 30 годишни дъвки от идиоти за идиоти, и както си ги повтаряте и ще видите как водата потича от чешмите, тока не спира (и даже струва по 2 ст. на кВат), цените падат главоломно, убити по пътищата няма, децата са образовани и възпитани, хората са в добро здраве, а бензина е по-евтин от водата. Това е проста тролейска логика - колкото комунизма е по-лош, толкова по добре живеем днес. Не вярвате? Четете тролейски коментари за комунизма - от тях дома ви ще стане топъл, а хладилника -пълен. Нищо - важното е да говорим за "вчера", за да забравим за "днес". Между другото същото беше и "вчера" - тогава пък вчерашните тролей ни удавяха в приказки за "завчера". А за любителите на вчерашните претоплени манджи можем само да кажем като в един бг филм. - "Мръсник - ТИ МОЙТО "ВЧЕРА" НЯМА ДА ГО ПИПАШ".

Това ли ти е въховото постижение в живота?

Евтини циркаджилъци

Парите не са проблем, но като стане дума за обществена поръчка и нещата отиват в батака.

А трябва да влиза там с автомат Калашников и сноп гранати! :(

Точно това трябва да направим ама той ще избяга защото неговото портмоне е пълно

Недей че си го представих и ми стана зле

Не е същото защото на теб достъпът до к.рви не ти е ограничен.