Мъж рани с нож няколко души в Мюнхен

Мъж с нож рани няколко души в германския град Мюнхен, предадоха световните агенции, като се позоваха на съобщение на германската полиция, качено в Туитър.

Обратно в новината

Коментари - Мъж рани с нож няколко души в Мюнхен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост коментар от вас

Аз не изтъквам само подчертавам че има хора пишат глупости без да имат нужната информация ясно ли е

Нямаш право да обиждаш човек когото не познаваш това че за трети път е пуснато мнението ми случва се понякога а кой е психически зле то се вижда

Мъж със психически отклонения от немски произход е нападателят живея в Мюнхен от 26 години

то маи и ти страдаш от същите отклонения...за трети път едно и също

даже и путлер не може да спре кадрите си, да не извършват такива нападения.

Мъж със психически отклонения от немски произход е нападателят живея в Мюнхен от 26 години

ако не беше изтъкнал , че от 26 години живееш в мюнхен, щяхме да помислим , че мъжът е българин и е доста богат предприемач....

Нападателят е германец безработен живея в Мюнхен от 26 години така пише в немската преса

ако живееше примерно от 2 години в Мюнхен, друго ли щеше да пише по немската преса..

Защо не се споменава името на нападателя!? Бас хващам, че е Хабиб или Мохамед....

Ханс бе, Ханс се казва.

а защо не георги например....нали един такъв подпали райхстага

ти гледай да не те заклещи някъде някой хабиб , че има да разправяш на жена си "жена то било много хубаво да та таковат ма" :))

Сигурно са му отказали статут и е изпаднал в депресия.Да отиде някоя правозащитничка да го успокои.Горкия човек,искат да го изритат от социала.

полицайбекант и с психични отклонения като русофилите

да цъкате, психично болни мурзилки, истината няма да промените :))

Швабенполизае---са гола вода!:)))))) Наш Ахмак Боко Банкянски----такива ги отстрелва с гранатомета!:)))) ....и после тича до Козякпосол---да го похвалят и потупат по тиквата!:)))

Каква огромна разлика в културните особености между Европа и Америка.Властите посъветвали гражданите да не излизат от домовете си и да се крият като мишки,заради някакъв развилнял се ислямски мангал с нож.Даже се качил на колелото си и отишъл на друго място да коли.Живея в малко градче до Далас.Що не дойде мангалът тук да коли.Властите щяха да помолят някой добросъвестен гражданин да го застреля,докато дойде полицията да прибере трупа.Еех Европо докъде докъде си докараха либералите.В собствената си държава да живееш в страх и да се криеш в миша дупка.Е затова уважавам Америка.

WOW,далас?,вие си супер,сигурно говорите български с диалект,направо скрихте топката на ганювците

обхвана Западна Европа - до такъв извод водят идващите оттам съобщения за почти ежедневни инциденти - я за нападения с нож, я за мачкане с кола, я за нещо друго подобно, винаги първата "новина" е, че това "не е тероризъм" Без да се знае точно кой е извършителят, винаги се казва, че е човек "с психически отклонения". През последните 2-3 години е така. По-рано такива неща нямаше и всеки се пита ЗАЩО.

Щото тука няма ежедневни съобщения за бити от мутри хора? Или прегазени на пешеходни пътеки? Само чоплите в Западна Европа как било и колко били зле, а не гледате, че тука циганите вече ви бият където ви хванат.

Ем, изборите в Германия минаха, атентатите може да продължат.

путинисти нападат хора в европа. нищо ново.

Соросоидта ептен откачи... от реалността.

А дано ви изколат такива гомняци като тебе!хахаха

Агитирал е германците пал да гласуват за Меркел.

и кво? германият осакати 2милиона само в австрийското имение България! е и?

и не е крещял Аллах аккбар?

като се дискриминират определени групи хора после те избухват.фашизма ражда насилие

Не обръщайте внимание на такива дребни инциденти, не давайте значение на атентатите и прегазванията на хора с камиони. Не обръщайте внимание на прииждащите тълпи "нещастни" бежанци, които увисват на социалните системи Съсредоточете се върху основния ни враг Русия, руснаците са лооши,...... аууу много лоши...лоши

Аз не живея в България и мога та ти кажа че тук бежанците ги настаниха в голями апартаменти в едни от елитните квартали и с двама съм разговарял единият току що пристигнал сириец си говорих на руски с него, работеше вече като бояджия в една елитна фирма за 2 пъти повече пари от мен, а другия от 2 г тук и имаше бар за пушене на наргилета в се гара на града.

си очите, драги немци и особено баварци! Та вие бяхте гръбнакът на германската нация!!! А сега, какво? Бях преди месец в Вюнхен. На главната улица и площада пред Ратхауса не видях почти нито един русоляв бял човек. Там болшинството са брадати мургави мъже с по няколко зачулени жени и сюрия деца... Меркел вече изпусна контрола над поканените ислямски скакалци и нещата ще стават още по-зле. Лошото е, че Франция, Белгия, Швеция, Холандия и въобще Зап.Европа вървят стремглаво към тежка ислямизация. Има ли изход??? Вече се притеснявам, че е късно за драстични решения... А пак там, в Мюнхен, преди доста години, немците се кълняха в чиста Германия! Отминал блясък на загиваща великогерманска идея.

Времето наближава когато ще ни изколят като пилци и понеже сме.големи демократи.трябва да свеждаме глави навремето събирахме пари за дом сега за танк ДА НИ СА ЧЕСТИТИ ОРКИТЕ И ЕС

Много хубаво се е получило , никого не жаля защото тези шопари си избраха зо пореден път дебила Меркел . Да им е честито , да ги пастърмясват !

ГЕЙ - ДРАМА !

Аман от тези будисти. Само проблеми създават по цял свят.....

Харе Кришна акбар

елате, елате....

Вероятно е мирен бежанец от тоталитарния режим на президента Асад, борец за свобода така да се каже. А дали е крещял "Аллаху акбар!" това немците не уточняват.

знаем, знаем, "религия на мира". нали, танте ангела?!

Сега, това че сами си го направиха мисля, че на всички ни е ясно. Но, новината е така написана, че тона е едва ли не между другото някакви са ги наръгали в Германия... не, че в същност е някаква новина.... но ми идва прекалено лежерно

Така е. Какво да се прави - миналото им е болезнено и днес си възпитават децата с тоя комплекс - на толерастия, овче търпение и прочие. Спомням си и случай у нас в метрото някакъв подобен беше изкарал нож, та си отнесе боя, а след това беше арестуван. Всичко е въпрос на народопсихология, те за това хлебарките драпат да стигнат Германията, защото леля меркел ги чака да ги приюти, да им осигури пари за живот,достъп до интернет, а нож или камион, те сами си намират.

Швабите сами са си виновни щом отново си избраха баба ''добре дошли''.

"Избраха" я с електронно гласуване.

Избягалия нападател най вероятно се крие в най близката джамия.

Поредният луд, който няма никакъв шанс да е терорист, а пък е немислимо да се окаже "бежанец" от ИД.

Може и МЪнуел НаЦименто да е.

Cool , copele ! :D

Не е полово толерантно да се пише, че е "мъж". Пишете "човек". Или по-скоро "същество".

Може би креатур.Еурогейски еуроатлантически. Укоримо ли е, че не ми е жал..ама хич ?

Да, може и "създание". На цру и мосад.

А определение за човек може ли? Щото нещо се обърквам напоследък.