Мъж беше убит от собствения си автомобил в Плевенско

Полицията изяснява какви са причините за трагичния инцидент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много мъдрости изчетох в коментарите, но никой не е коментирал простият факт, че ако някой е седял на мястото на шофьора - например 5 годишния внук на пострадалия, направил е белята да освободи скоростния лост, а старата таратайка няма работеща ръчна спирачка и колата е помляла дядо му, малкият няма да чака полицаите, че да дава свидетелски показания, а ще избяга през глава при баба си... КОЯТО ОТ СВОЯ СТРАНА НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДАДЕ ВНУКА СИ!!! Тази хипотеза как Ви звучи?

И сега да вдигнат Гражданската на автомобила до небесата - умишлено убил човек. Да му мисли новия собственик, който ще го купи.

Стивън Кинг май беше написал книга с подобен сюжет?

Съвсем се объркАх! Тръгнала каруцата по баира, прегазила собственика си, спряла в отсрещна ограда и ПОЖАРНИКАРИТЕ ВАДИЛИ ЗАГИНАЛИЯТ -ОТКЪДЕ!? Да не би като в анимационните филмчета да е залепнал като марка на асфалта!?

Като чета колко прости и без уважение към починалия коментари има, не е чудно защо България е по ниските места в класациите по толкова много неща.

Единственото уважение към починалия го дължим за това, че е съумял да убие себе си опреди да убие един или повече от нас.

Ти остави коментарите, виж написаното. Българска народна поговорка гласи: КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!

Сега ще вдигнат ли гражданската на автомобила с 400%?

Абе какво коментирате като не знаете - точно пред автомобила се е появила неосветена циганска каруца и автомобила за да я избегне...

"е по неустановени причини лек автомобил "Форд Мондео" е трънал по стръмен наклон на улица "Св. Св. Кирил и Методий". Какви неустановени причини, какви пет пари - българинът е убеден че истинския шофьор никога не дърпа ръчна спирачка. Ако някой го прави значи е загубеняк.

абе, миндили и миндилки, преглеждайте ги тея статии, ако не за граматика, то поне за елементарен правопис. каква е тая дума "трънал"?

"Трънал"??? Нещо като "тея"? :)))))))))))))))))))) Кой е по-неграмотен?

Така е като се наруши първия закон на роботиката!

Заглавието изкърти душата ми, заеби!

автомобилът го е ревнувал от магарицата...

Christine?

Как го е убил автомобилът- злодей? Това повторно деяние на автомобила ли е? Видяхте ли сега, чв ГРЪБ са прави, че има автомобили нарушители и престъпници? Сега ще съдят ли автомобила? Кой му е адвокат? Марковски или Харалампиев? Сигурно ще му дадат от 5 до 10 години карцер в гаража? Баси тъпото заглавие...Пишете побеи за други случай- мъж беше убит от собствения си пистолет, ъглошлайф- изверг отряза ръката на нищонеподозиращ работник, жена беше наръгана от озверелия си нож и тем подобни...Изроди неграмотни.

А може и да го осъдят на смърт,В името на стадото да се изпрати за скрап и да се разчлени

ПРЕЗ АУСПУХА!

Автомобилът е арестуван за срок от 24 часа , отказана му е пледираната от адвоката му парична гаранция от 2000 лева под предлог, че съществува риск автомобилът да се укрие или да извърши повторно деянието.

Сега застрахователите ще платят ли на близките му? Щото нали застраховката се прави на колата. Мир на праха му.

Не. Той е собственик и няма право на обезщетение по гражданската . Вземете малко се ограмотете, вместо да пишете глупости от скука.

Тогава за къф чеп навдигахте гражданската отговорност с 200%?

за чеп!

ЛУДИЯМАКС

Според семейният закон автомобилът е обща собственост, особено тези на Nта ръка. Така че би следвало да получи нещо по гражданската отговорност. Защо си сигурен, че автомобила не е бил подтикнат от съпругата на убитият да извърши престъплението!

Никой не е застрахован, но като правиш нещо - мислиш! Допускаш и най лошото и взимаш мерки... има си начини за правилно паркиране

В нашият град преди 8 г имаше подобен случай.собственик на фирма за превози и курсове за водачи на МПС,беше затиснат от собственият си автобус.Поправял е автобуса, който е бил повдигнат на крик и той е бил отдолу.Автобусът пада в/у него и го затиска.Жалко, но се случват такива неща.

Наистина много често се случват такива неща в България. Да вдигнеш колата на крик, с кран и т.н. и да се мушнеш отдолу без да си я подсигурил допълнително. Много често, много често!

Мале като се сетя колко ме е шубе да се завирам под колата. Имам як крик - професионален, слагам още 2 стойки и пак ми е гадно това да не се изплющи върху мен.

Нормално е да се страхуваш,само боико няма страх от нищо и е безстрашен поджарникар спасил хиляди от пожари и горящи къщи.

Skynet се активира!

Че има нещо в този народ. И ето, върхът на тъпотията! Честито да му е!

Само да попитам. Колата умишлено ли е УБИЛА собственика или случайно следбитов скандал. Например са се скарали за марката на новите свещи и колата е убила собственика.

Ха-ха-ха... Автомобилът му е поръчал да купи Беру или Екуием- триполюсни, оня му е взел Дензо на промоция- 4 свещи по 1,50 бройката, автомобилът се е ядосал, собственикът е извадил щанга срещу него, оня е откачил и е затиснал човека....

Дира са толкова тъпи,колкоти и днес.бг и ме изтриха...

Що за глупав журналятник трябва да си, за да напишеш подобно заглавие?

А някои казват, че колите не убивали...

И как установиха, че колата сама е тръгнала, след като няма свидетели? По това време, по селата, няма жива душа по улиците. Не е трудно да бъде премазан умишлено, от някого. Дори и със собствената му кола.

Бог да се смили на душата на човека, но е кофти да се дават свидетеслства за правоуправление на МПС на неграмотни и прости люде.

Щом полицията разследва случая, той ще остане неразкрит. С тази по-високо интелектуална дейност трябва да се занимават следователи. Полицаите какво да направят? Да и строшат ламарините, да я прострелят... Няма да си признае.

И автомобилите ли вече започнаха да ни налитат?!

защото подценявате способностите на комунистите и мафията взети заедно !

за боико комуниста член на БКП,Българска Комунистическа Партия,(не на БСП) ли става дума?

жалко ча човека! наклон...!! ама т,ва първа, ръчна... или ако няма ръчна-камък под колелото.

Зашеметяваща последователност на действията! Явно статията е писана от пожарникаря + полицая, които са установили идеите на автомобила!!!

Давайте, търсете още по-ужасяващи истории. Разпространявайте ги, разгласявайте ги, повтаряйте ги... тръбете. Ужасът трябва да стане ежедневие и да ни облъчва всекидневно и ежеминутно. До пълно побъркване на населението. Политика. Това е.

само едно уточнение - политики

Изкуственият интелект е убил естествения интелект. В правилникът за движение пише как се спира на наклон. Това се учи и на практическите занимания. Добре, че поне не е убил някой невинен. Естествен подбор.

"Колкото и да е умен изкуственият интелект, той никога няма да може да бие естествената тъпота!" - това е аргументът че не може да се създаде изкуствен, кибернетичен човек :)

doktoran

А откъде сте сигурни, че никой не е седял зад волана на Форда?! Ревнив съпруг или съпруга, длъжник или някой заинтересован.

Застрахователните групировки сега да изплатят обезщетението на пострадалото семейство, а на автомобила да наложат наказание и от догодина един голям "фалус-малус" на американската железария.

Като не си наясно за какво и на кого се плащат обезщетения, не се изказвай. Особено пък с починали хора не е мястото за дебелашки хумор. Собственик нищо няма да получи от застраховател в този случай.

Това заглавие влиза в топ 10 чупещите тъпомера заглавия на дира!

Причината е една - тъпия закон за земното привличане, открит от тъпия Нютон. Ония, дето му била паднала ябълка на тиквата. Ако тоя беше открил някой друг закон, например, че водата тече отдолу нагоре, нямаше да има катастрофи!

Това за земното привличане и гаргите ги знаят, щом хвърлят ореха от високо за да се счупи

На това може да се каже - убийствен автогол. Добре, че не е имало и други хора.

Отнасяйте се с уважение към автомобилите, за да не ви вземат на мушка!

Ето че и автомобилите имат собствена воля и начин да извършат нещо! Значи да им се правят досиета и да се отчита "поведението" им! :)

Виновно е правителството.

ОСТАВКА

тестван ли е за алкохол пустинята му,как така ще мачка той,сега да му начислят десеторен малус

с тия еко-горива, като нищо може да им 5-10 био-етанол в бензина! НЕ ПРОМИЛА, ПРОЦЕНТА!!!

На стръмен участък задължително се прави: 1. Изтегля се до край ръчната спирачка блокираща задните колела. 2. Поставя се на 1 ва скорост, която задържа и предните колела за автомобил с предно задвижване. 3. Остава се навит докрай волана, че ако колата пак успее да тръгне, да завие и веднага се спре сама примерно в бордюра, ограда. . . . . , но така няма да успее да набере убийствена скорост по наклона.

С една дребна уговорка за волана. Ако стръмният наклон е рампа на гараж, от който се излиза със завой, тогава воланът се изправя. Особено ако вратата се затваря ръчно.

SU-152

Правило 1,не се прилага зимно време,че да няма седмици наред принудителна почивка на аутомобила.........

А правило 2 не важи за коли с автоматични скорости!

ТъЙ като много по-често от глупостта на някой страдат и умират абсолютно невинни понякога хора, в този случай поне глупака, оставил колата си, без да я обезопаси е платил лично за собствената си безотговорност. Това се нарича Божия справедливост!

Volkano

Няма как да се нарича Божия справедливост, при положение че бок е измислица и не съществува!

бок = Български олимпийски комитет

Всеки има право да бъде атеист, да Вярва или да не Вярва, но да бъде толкова НЕГРАМОТЕН и НЕУВАЖИТЕЛЕН към околните не би трябвало да бъде приемано от обществото. Само за твое сведение, ако някога решиш да бъдеш малко по-образован и цивилизован - Бог се пише с буквата "г", а не "к", също се пише с ГЛАВНА буква!

А не човек.

Лека му пръст на човека. Моето Мондео МК2 като навърши 15 години, ръчната започна да отказва. Интересно дали и тук не става въпрос за подобно нещо.

А като почна да отказва ръчната чак след 15 години дали провери защо или просто я остави да си отказва? Дай малко повече инфо с какво е ръчната, жило ли, пневматика ли, накладки ли са свършили, дискове ли, барабани ли , автоматите ли са отказвали ...

Според думите на майстора - причината беше че трябвало да се натегне жилото. Но ако не ми ми беше потеглила под наклон, въобще нямаше да разбера че вече не държи както трябва.

mirosllaw

То затова се ходи на ГТП всяка година и спирачкте се проверяват. Ама истински ГТП, а не на такъв, на който ходиш без колата.

ПОЧНА СЕ!

всичките се заяждате. А сте такива мижитурки простотията. Не може да се опише, то трябва да се види.

смъртно наказание за автомобила

От фондация "Четири колела" ще се опълчат!

Избиването на безпризорни автомобили е незаконно! И Лепа Брена подкрепи инициативата..

Полицията разследва причината за инцидента. В статията пише, че причината е собственият му автомобил. Очакваме да му повдигнат обвинение.

Трябва и да мислиш. Нали е възможно и някой друг да е освободил ръчната спирачка дори и по невнимание, а именно заради всичко възможно полицията им определени задължения.

Volkano

Сега на Форд-а доживотна присъда, че да му дойде акъла в мотора!