Майки с инвалидна количка със скелет дойдоха пред парламента (галерия)

Така те напомниха, че искат закон за личната помощ и подпомагане според потребностите на всеки човек с увреждане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нашата страна където всеки се съгласява да работи в сивата икономика сиреч да не плаща реално осигуровки, какво иска от държавата, няма да имате добри пенсии,нито здравеопазване,нито социални услуги, затова сега управляващите да решат ,за децата ли ще дават или за младите мързеливи социално слаби,които нито учат нито знаят български и не им се работи за миналата заплата,или ще дават 20 заплати на някой държавни служители

С какво увреждане е другарката от село Крушовица? Носи плакати, прегръща болни, гали по главиците недъгави, снима се с майките им...Колко е жалка!Колко е евтина!

НЕ СЪС ТОВА , А 500. 000 ДУШИ С ПО ЕДНА БУХАЛКА , И КОЙ КОЛКОТО ПИСТОЛЕТИ И НОЖОВЕ , БОКСОВЕ И АКО ИМАТ И КАЛАШНИЦИ ДА ПОДПУКА ТЕЗИ ВЪТРЕ 240 ХРАНТУТНИКА В ПАРЛАМЕНТА..... ТОГАВА ВИЖДАМ ДА ИМА ПРОСПИРИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ..!

ТЯ КУРНА НА ТОЛКО СЕ НАДЯВАШЕ,МА ПЪК НЯМА ЗА ВСИЧКО ДА ПЛАЩА;)

тази със скелета не заслужава и стотинка повече, подозирам, че колкото и да им дават пак ще искат още - . Това да не е Хелуин ма, да не съм родила аз детето ти та ми го навираш в очите. Не разбрах какво иска да рече с този скелет - че ще умрем, да, никой не е забил кол на земята.

Преди година водиха героична битка за 1 000 лв. /месец. Получиха ги. Сега искат още 1 000 лв./месец. И тях ще получат. Догодина отново. Тая дето е до Корнелия на снимката си е поставила цел - 5 000 лв./месец. И ще ги получи. Ама, че десетки деца ще починат от проста настинка защото техните нямат пари. Какво и пука. Тя иска.

Браво на Корнелия, показва, че не думи, а дела трябват!

ПАК ЛИ ЯХНА ЧОВЕШКИТЕ НЕСГОДИ ЧЕРВЕНАТА КРАДЛА?НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.МИ ДАЙТЕ ИМ ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И АКО ИМ ОСТАВА ВРЕМЕ ПОСЛЕ НЕКА СТАЧКУВАТ ЗА ОЩЕ ОТ НАЩЕ ПАРИ.......

участ. Но защо си мисля че и родителите имат не на всички, но на някои известна вина. Немски лекар ми беше казал че за бавноразвиващите се са виновни родителите които пияни правят деца. Първото си дете махнах, защото беше се получило на Нова Година когато по традиция се пие. Имаше вероятност изобщо да нямам деца, но приех това отколкото другото. Защо ни вменяват вина на нас родителите със здрави деца. А за жеста на Корнелия нямам думи!?!!

Трансперантът и фланелките ми изглеждат много професионално направени! От къде следва, че цялта операция е планирана отдавна, а не спонтанна! Браво на г-жа Курнела!

Обикновено човек сам си е виновен за случките, които го сполетяват. От статистическа гледна точка деца с проблеми раждат майките, злоупотребяващите с наракотици, алкохол, цигари, както и тези, които безразборно употрбяват медикаменти. Съвременната медицина позволява да се правят генетични тестове на съместимост на родителите и да се реши до колко е оправдано раждането, ако рискът е голям ... И още инвитрото и късната бременост са също причина! Не знам до колко общество трябва да е задължено, като примерно им осигурява 5 минимални работни заплати, при положение, че има хора, които си лягат гладни с пенсии за 200 лв.

Ами по-просто от това няма. Да плащат работещите и на всички деца и здрави и в неравно положение да се плащат по 1000лв на месец примерно. След навършване на 18 години да остават в БГ за 18г и да работят. Изнесът ли се преди срока през Терминал 2 - връщат 12 х 1000 х (18 - годините останали в Бг след 18_тата си годишнина).

И сега им плащат по 1 000 лв. на месец. Искат още.

Да поискат сметка за подигравката с тях от финмин Горанов. Да го попитат този "корифей",защо за крадливото ръководство на БДЖ ще се дадат 100 мнл.лева,а за инвалидите-както винаги-НЯМА. НЯМА и за болните от левкемия деца.НЯМА и за детски на здравите деца на милиони работещи хора.ИМА за там,от където най-лесно и приятно се краде.

нещо,да кажеш?

Веднъж 930 лв. помощи на месец и още помощи за 1020 лв. на месец та станаха 2 000 лв., а 1 200 000 души с пенсия под 300 лв. И още колко милиони със заплати под 600 лв. Ами тези така наречени майки в душата са си безмилостни към другите.

RSS, Пожелавам ти от сърце НИКОГА да не си в обувките на тези майки! НИКОГА! Бъди здрав!

Всяко едно такова дете трябва да получава до живот минималната заплата. Неговите родители ще работят и ще се грижат за него, както и всички ние. Ти разбираш ли какво искат те – 2 000 лв. на месец. Много се съмнявам за техните широки сърца след като обричат целенасочено хиляди други на мизерия. Аз знам какво наистина ми пожелаваш, защото и друг път си го правила.

Поздравления ,Нинова !

охарчила...

имат нужда от повече пари, поне 1, 000 лева на месец за дете, ако родителя не работи, но в тази окрадена държава откъде да дойдат тези пари, като от 1980 досега нон-стоп се крадат милиарди на година? колко имения и яхти и такси за елитни американски университети се платиха така един Господ знае.

Да помолят застрахователите да им помогнат, тях депутатите ги слушат като родители.

Гадове! Саботират властта и европредседателството!

Сега като построят завода за отпадъци за 4 000 000 000 лв (заем!) всички деца пък и възрастни ще станат инвалиди. На запад се чудят как да си очистят градовете от мърсотия, а фандъчка се чуди как да ни зароби и вкара в болници. Е може да се откаже от 600лв от заплатата си, но се съмнявам да са достатъчни и за един от нас...

АМАН ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ ИДИОТИ-И КЪДЕ ЩЕ СИ ЗАВИРАШ БОКЛУКА БЕЗ ЗАВОДА

Извинете, но аз ли не разбирам нещо?! Взимат по 2 /две!/ минимални заплати на месец за дете с увреждане, а много хора си скъсват з.дника от работа и за една! Вярно, че на всеки може да се случи, но пък и никой не им е нито виновен, нито длъжен!

някога някъде бях чел че през 19 век истинските аристократи са правели даренията за бедните и онеправданите анонимно,а парвенютата и новобогаташите са парадирали пред всички с парвенющината си и селска простотия като са фъргали парите на хората в ръцете

НЕ ГО ЗАМЕРЯТ ТОЯ С ЯЙЦА АКТО ЛОВЕШКИТЕ ДОКТОРИ?

дала 600 лв на деца сираци. Това са и джобните за ден. Като се прави на мъж- всеки ден по толкова за децата айде сиктир на чист български

Ама гробаджиите не си резнаха заплатите .

Корнито не и там мястото, айде сега яхна проблемите на хората, за да си прави пиар. Корнито нали и сега и преди е част от властимащите ков се пъчи с тоя бретон, пък и най-отпред.

Тя предложи да си замразят заплатите ... кой беше против ?

Пак пиар. Като ги видите как си ходят на обяд заедно и после от трибуната се плюят. ще разберете.

Даренията не се изтъкват, защото се превръщат в евтин PR.

на крушовишката биволица кви са и уврежданията та протестира,да не би да са и увредени сметките от приватизацията

Види му се края на пухльото Борисов! Между другото Пухльо е мелез между п*тка и мухльо!!!

лети,лети на високо-докато ,се спука,нали другарю?...

ти такъв ли си?

на лоста...

ЗНАЕМ КАКВО Е ПУХЛЬО-БЕШЕ ВЪВЕДЕНО ЗА НЕ МНОГО МЪЖЕСТВЕНИТЕ ПАРТИИНИ ВЕЛИЧИЯ ДОСТА ПРЕДИ НЯКАКВИ СУКАЛЧЕТА КАТО ТЕБ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ;)

с деца инвалиди не можете ги трогна тез дебили... не се хабете по този начин.... оправия само с паве в кратуните им крадливи.....!!!!

много малко дала,бе...

колко даде бе?

колко????

от оня ,дето само приказва и вместо ,да дава-харчи!

само 600 лева ли е дала кушовишката булка,срамота другарко,при толкова приватизирани милиони и откраднати от вас със айдука офчаров от аеца да дадете само 600 лева,та вие давате повече за кебапчетата по избори и тогава не ви интересуват хората с увреждания

И аз, това се чудя как може, такова нещо.Но ми е по-любопитно г-н Борисов, който окраде милиарди, защо не дари ???

мани тиквата,сега е зает да си прави поточета,не му е до дарения,а и дали оная банкерката ще му позволи да и дава парите ей така

Не искам данъците ми да отиват за изхранване на тия 240 свине на жълтите павета....Не съм длъжен да ги храня и поя и да им плащам луксовете и лимузините....Да ходят следобед да работят във фабрики, ако иска да ядат тия некадърници там