Майки на пациенти на болница "Лозенец" питат отново: Кой ще прави трансплантации на децата?

Животът на някои виси на косъм, не унищожавайте екипа, призоваха родителите, които искат среща с президента Радев

Обратно в новината

Коментари - Майки на пациенти на болница "Лозенец" питат отново: Кой ще прави трансплантации на децата? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ви е срам да използвате деца, за да защитите печалбарските закононарушения на ръководството на болницата!!! Неправомерното пререждане на властимащите при трансплантациите не ви ли отвращава? Колко ви платиха да излезнете с детенце и меченце по медиите? Алчните ръковорители на престъпната дейност ще трябва да си платят, за да може да тръгнем по пътя на нормалността. В противен случай сме народ-мърша и си заслужаваме тъпите мутри, които ни управляваха до скоро.

деца да защитават престъпници. Гроб стил!!! Нямат граници!!

Страхотно, че са спасени тези хора, но ако наистина са правени незаконни трансплантации, там има разни текстове разписани в закона... Иначе пак опираме до това,че свикнахме "баце" да махне с ръка и закона да няма никакво значение.

Аз също съм транцплантиран от екипа на проф. Спасов, хиляди благодарности на целия екип ! Оставете ги да работят! Другите неща мен не ме интересуват! Има си съд !

До колкото разбирам протестиращите са вече трансплантирани? Нямат ли си друга работа освен да спасяват болници, пардон корумпирани професори близки до Борисов?

Ама те са корумпирани!

Има сумати нелегални трансплантации бе ПОМИЯРИ....стига сте правили реклама с деца...Преди няколко дена ГЕРБ правиха предизборна кампания с 10 годишни деца... ЕГАТИ ГНУСАРИТЕ

Трансплантираните шуробадженаци предреждали обикновенни хора да не се изказват от името на цялото общество. Докато те са се уреждали на други като нас им умираха близките без шанс за трансплантация. Да цената наистина е 500 000 но има и здравни застраховки които покриват тази сума 5 пъти.

Те ходатайстват за престъпника , а дали не са предреждали нашите близки за да се уредят ??

мои близки за да се уредиш, а? Колко кихна на Любо Спасов?? Подменяхте ли кръвните проби на останалите чакащи от списъка ?! Отговаряй , катун ??

Спасов няма да се даде без бой. Все пак е натрупал милиони през годините си като директор на болницата. А и е правил услуги на много хора на всякакви властови позиции.

И после обратно в затвора, щот са навредили и убили много хора като момчето от Украина....За година ще бъдат обучени нови лекари с МОРАЛ, а тия боклуци на снимката да се застрелят...

едното не изключва другото...

Ама не можеш, щото само ръсиш подпорки

ада и са зависими от лекарите,затова се изтъпанчиха по теливизора. Те си гледат тях си и другите не ги интересуват...това изглежда отстрани.

Как не ги е срам да използват децата си в такива кампании! Горките дечица! А бТВ на Хекимян нямам думи.

Gugnelid

Стига бе, просто са пропуснали най-отдолу да напишат "Платена предизборна публикация на ГЕРБ/СДС".

Тук как се раздават присъди от някакви форумни писачи. Няма дело , няма обвинение, но като ви каже някой нещо което ви изнася кълвете като шарани.. Но с лош материал толко.. Хората искат да защитят лекарите , а не администрацията . А когато има присъда тогава пишете колко сте били прави.

Еи знаещите ,все още няма нито едно дело или доказателство за нещо казано от това правителство.И да знаете една лъжа казана 100 пъти не става истина.А иначе лекарите и сестрите в болница лозенец бяха уникални хора

Спасов, шефът на правителствената болница, няма да си остави магарето в калта. Опитен мошеник, депесар и близък на Борисов, ще използва всякакви средства, за да продължи келепира му. Чакайте да се появят всякакви репортажи по телевизията и останалите масмедии, водени и списвани от платените журналисти на Спасов, за това, че той е незаменим. Показали сте три протестиращи майки, но не показвате майките на стотиците деца, които загинаха след некадърните трансплантации на Спасов. За тях нищо не казвате!

=====Тук една долна комунистическа гад иска лекарите спасили български деца да бъдат в затвора а протестиращите роднини на излекуваните деца да бъдат разстреляни и дори има плюсове за това предложение, гадино розовопсиходесен изрод скоро ще дойде и твоят ред и тогава ще квичиш като недоклана свиня но милост няма да има, за изроди като тев!

Ще обучат някой за година??? Трябва да се забрани да има коментари , за не чета такива дебилни изказвания на ниско интелигентни същества!!!!

Трябва да поканят за коментар и майките на децата, които т. нар. лекар е убил. Както и отгоорните за ликвидиранто на Фонда за лечения на деца в чужбина.

Циба ибрик

Да да, иска ти се! Живея близо до хижа и язовир Здравец, знам и "обновеното" рибарско пристанище в Аспарухово, какво ще кажеш?

Зам.министър Димитър Петров , той ще оперира трансплантациите .Той ще лекува и от Ковид в Пирогов . Той ще оправя здравеопазването .Поне така се е заканил. За сега простотии и хаос . Най-)лесно е да рушиш, трудно е да изграждаш.

Кацаров от 20 години нищо не е правил , освен да разтяга локуми . Митко Тъпото , освен да върти далавери друго не може . Специалист по кражбите .

Трайте си, че и децата ви ще изчегъртат. Ганьо вече се хвана на въдицата и се е надупил здраво за да изчака новия спасител!

Само Спасов може да трансплантира в целия свят, друг не мога бе да го научи шибаняк...

Дайте ги децата които са били убити. Извадете родителите им с имената им и лицата им. Дайте да ги видим публично. Аре да пишете десетки коментари. ето тези хора са излезли с лицата си и с имената си. А не тролят по форумите.

Хайде моето момче събери родителите на тия деца и заедно с тебе излезте публично с имената си и лицата си. Да ви видим. Само че никой от вас няма да го направи.

Защо не излезеш публично да ги обвиниш тези хора? Защо не излезеш с лицето си и името си и да почнеш да бълваш тия простотии? Защото не смееш.защото единственото което можеш да правиш е да пишеш поръчкови коментари.

Демек ако не ни давате да крадем и да вършим безобразия и трафик на органи няма да оперираме и българските пациенти. Безкрупулни докрай. Който може да оперира без да краде и да върши безобразия моля да заповяда.

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, БОЛНИЧНОТО ОБСЛУЖВАНЕ И СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА ГИ ФАЛИРАХА СОЦИОПАТИТЕ-СЪСЕЛИСТИ, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ 32 ГОДИНИ СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД Н1 СМЪРНОСТ В ЕС СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО...

Както каза в началото на днешното заседание на МС другаря, офицер от резерва Янев: Живот си живеем...., Не ги занимавайте завалиите с болести.

Тъпчо, да са публикували някави документи за тези обвинения? Целта е не да решим проблема ако има такъв, а на местото на ГЕРБ ние да наследим доходните далавери. А ония неграмотник здравния министър, какъв лвкар е и каккъв опит има като лекар, а не някъкъв шеф?

Важното е чекмеджетата да се пълнят .

Тъпчо си ти или си платен трол !!!

Ъъъъъъ, миииии, ъъъъъъ, другаря Радев Клишето може да пробва.... Кацаров няма да стане, той основно разбира от пенсиониране, УП2 и т.н. Славка и Тошка са по чегъркането. Чегъркат си един на друг по отверстията

хаха

ДМС плати ми екскурзийката и доларе за "прегледи" в Маями не искате ли да съберем. Егати долните боклуци !! Вчера слушах една такава майка на дете със генетично заболяване обикаляла Тибет, Бразилия, Щатите и други дестинации , хвалят се даве. Аве питка майна, тука и на маса болни деца и двамата родители работят и едва събират париу да доплащат лекарства. На оная и били малко парите за консултации в чужбина... На въпросът имаше ли ефект от пътуванията, отговор не получих .../

Сазваш - счетоводителя , леувал още като ученик ?

Явно е трудно да се проумее, че един лекар може да е едновременно квалифициран и с "гъвкав" морал... Тия две качества са независими.

Пратете ром и пури по Узунов и ще видим...

Че какво толкова е станало.Белите престилки са решили да заработят още парички покрай другите трансплантации.И са си направили малка печатница за пари в държавната болница.Напълно нормално за лакомия Ганьо.

Как да заповяда като ги уволниха щото имало подозрения. Няма нищо доказано, тече някаква проверка ама докторите вече не са на работа. Как да оперират? Вкъщи на масата? Как може да уволниш някага щото имало видиш ли подозрения? Ама сега като завърши тази уж "проверка" , ако се окаже, че не са верни подозренията, кой ще плаща? Министърчето дето за последно е лекувало човек преди 30 години?

Къде са Убитите майки или вече мезят

В БГ по принцип си знаем, че дойдат ли комунистите на власт се спират проекти, плащания, заплати се замръзяват, Евро пари спират, фалират банки,.... Но това е по-ново - спиране на живото поддържащи операции и процедури!

Значи трябва да пуснем от затвора всички престъпници, които имат занаят? Да позволим на Шайка мръсници да въртят търговия с органи, за да благоволят да направят 2-3 операции и на местните аборигени???? Който е престъпник - отива в затвора. Ако трябва държавата да плати операции в чужбина, докато не се намерят заместници на мръсниците! Със сигурност не всички БГ лекари са мръсници и/или некадърници, нали????

Как кой ще трасплантира отсега нататък децата ? ЛГБТ алтернативата на Бойко и Мутафчийски-антистатуквто - от специалисти по специалисти- Стойчо каруцара,Ристю лодкаря,Рашко канибала,Руци Фигуранта,Спеца,Бабикян,Хаджибожков,Минеков политбюрото,Тошо маймуняка и най големия протестърски специалист - падре миа Дионизиий!Малко ли са специалисти? Ми кой ще довърши Хемус?! кукукявката Виолетка ли?