Майката на застреляния от полицай 18-годишен: Светльо никога не е бил агресивен

Мария Богданова твърди, че "той никога не е бил обвиняем, заподозрян и не е бил задържан за такива неща" и иска отгоговор на въпроса - "Защо ми убихте детето?"

Обратно в новината

Коментари - Майката на застреляния от полицай 18-годишен: Светльо никога не е бил агресивен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народният ни поет го е казал кратко и ясно:"Да би мирно седяло - не би чудо видяло!".

Снимките поставени тук не се отнасят към разискваните случаи на грабежи на бандюгите, също откровените лъжи на майката на бандюгата. Това са снимки на "жалните" бандюги, пребивали и грабели навсякъде. Убитият Светльо (в средата) и приятелите му от циганското гето в Ботунец си направили нещо като банда за побои и грабежи и се рекламирали в социалните мрежи: https://trud.bg/обвинение-за-втори-грабеж-срещу-бандата-от-ботунец/ Това са снимки на малтретираните, тормозените, убиваните от подобни бандюги: https://trud.bg/малтретираните-тормозените-убиваните-са-просто-суха-статистика/ Полицаят е действал по закона: Бандюгите са пребили преди това няколко момичета с метални тръби по главата и са ги ограбили като са заплашвали, че имат оръжие. Полицаят е стрелял във въздуха и когато бандюгата е тръгнал да бърка в чантата си (за оръжие), полицаят е стрелял при самозащита - няма да го чака да вади пистолет. Така се прави навсякъде по света, също ако престъпникът започне да се бърка по джобовете. Забележете, че бандюгите са били трима и полицаят е нямал време да чака другите двама да си извадят също оръжието

Удар с метална тръба в главта е опит за убийство. И само случайността разпорежда дали ударения ще умре или не. И някой иска да съжалявам за живота на човек, удрял други хора с метална тръба в главите!? Нее, няма да го съжалявам. Естествено бих искал да му бръкнат, където слънце не огрява с тръбата, с която е удрял хората по главите, но съдбата е разпоредила друго - бързо, сравнително безболезнено и без унижаване на личното достойнство.

Какватое кравата такова и телето.

Аиде посмали манго щего изкарате доцент. А защо ограбените момичета неги питаш. А полицая еза награда.

Прилича на просто бандитче. Срам за майка му, че е родила и така възпитала това изродче.

...да хвърли първия камък, този от вас който няма грехове... Всички които защитавате полицая за "добре свършената работа" сте изроди. Имате изродски, черти на характера. Биологичен материал, това сте вие.

Всички имаме грехове,но не всички сме професионални бандити !

Камък нямам подръка но имам метална тръба. Къде си?

Майката да обвинява себе си, не полицая Полицая си е свършил работата, тя - не.

Семейството му го е убило, защото му е позволило да стане мародер. Семейството му му е позволило да стане мародер и го е убило.

Мародер в съвсем друго. Нагъл престъпник е този. Получил си го е!

Тези така наречени хубави момчета кво х. я ми дирят по улиците по това време!?

Майката винаги ще жалибсинс си. Може да е най големият бандит, но тя си ги обича. И това е нормално, отгледали го е от едно парче месо. Въобще, майчината любов е нещо свято. И безалтернативно. Дотук с емоциите. Но я да видим фактите. Които в случая са важни. Група нагли мангали извършват обири. Това е доказано. И нитонса първите, нито последните. В циганските среди явно това е нормално. Обири и грабежи. Със заплахи и насилие. И това е доказано, има доста видео материал. Грабителните да с маски, което показва че те, освен че извършват престъпления се стремят да скрият следите. Трима души извършват поредица от грабежи. Не кражби, а именно грабежинс ъоражняванебна насилие. Дали е било с металнинпрътове, палки или ноживе да подробности, които ще бъдат установени. Има поредица от грабежи на организирана престъпна група. Очевидно полицията е влязла по следите им и след поредния нагъл грабеж ги е сгащила. Престъпниците не се подчиняват на пилицейско разпореждане и тръгват да бягат. Полицаите ги гонят. Хващат единия и продължават да гонят останалите. Тъмно е, бандитите са маскирани. Следва заповед да спрат. Следва предупредителен изстрел. И не един, а два. Ония продължавам да не се подчиняват и да бягат. Тогава следва фаталния изстрел. Както се твърди от около 100 метра. Някой, някога опитвал либсе ецдацстрелажс пистолет Макаров. Това е късоцевно оръжие, предназначено за стрелба майсимум до около 50 м. Уоражненията за стрелба са на 25 метра. Никой вредни квалифициран няма да се опитва да стремя на 100 м с такова нещо. Просто няма шанс да улучи. Тъй че явно изстрелът е бил за сплашване. Но за белябго ежулучил на лошо място. И въпреки че е бил закаран веднага в болница бандмгата е издъхнал. И забележете, помага му полицая, а не неговия приятел, който продължава да бяга. Нещо да не разбрахте до Тук. Има организирана престъпна група за грабежи. Групата е засечена от полицията, но при опит да бъде арестуваха бяга. Полицаите ги гонят и при опит да ги арестуват спазват ВСИЧКИ правила за употреба на оръжие. Повтарям, ВСИЧКИ . Което е много рядък случай. Бандитите не се подчиняват. Тогава, при стрелба на пределна дистанция, става инцидент и единия бандит е тежко ранен. Полицаят го закарва в болница, където по късно той е починал. Нещо неясно до тук. Такива са фактите. Останалитонсабооити да се оневинят престъпниците и по стар български обичах да сецпрехвърли вината от болната глава на здравата. А има такава хубава българска поговорка. Да би мирнинседяли, не би чудо видяло.

Изтрел от 100м с пистолет, това си е направо печеливш лотариен билет. Но фактите представени от медиите сочат, че полицаят е действал по правилник.

Пасивен обирджия, значи?!?

Започват нелепи опити за BLM или по нашенски ЦИЗ.

Ко стана ве! Нали първия ден форумците се кълняха че застреляните били мангусти. А то се оказа наше момче, при това много обичало майка си, нищо че нападало момичета.

Ами мангусти са, ашлъдисани ама са мангусти. Ти не чуваш ли изказа, не си ли слушала телефонното обаждане на една от мангустите към вуйчо си този спечифичен начин на произнасяне на "Х" ""наши момчета" няма как да го усвоят, ако не са родени и расли сред етноса

Абе какво спорите и сте се разревали тука - Въпросният човек е Престъпник! Това се случва с престъпниците. Можеше да го хванат, съдят, да го пуснат и той пак да си краде и насилва, че дори и да убива невинни хора. Осъзнайте се!!! Майка му реве сега, но да го научила и възпитала да е добър и честен човек - А НЕ престъпник. Тя също има вина за случилото се. Ако вие сте жертва на такива като този....тогава как бихте реагирали?

За всичко има първи път. Нападение с цел грабеж. Някой може да умре, ако бъде ударен лошо, при грабежа. Сега са били двете момичета, утре щеше да е друг.

Жалко за този младеж... НО защо този младеж и семейство му, майка му, баща му и тн - НЕ ГО научиха на по-добър начин на живот... А не да ходи да граби и краде. ...? В България кражби, грабежи, насилие, убийства, корупция, всичко се приема за нормално и безнаказано... Ебаси и морала, и държавата. :(

Я се успокой мако. Ако ще да е Джак изкормвача, ченгетата нямат право да стрелят по него, особено в града, при което можеше да застрелят и някой минувач. Мен когато ченгетата ме задържаха в автобуса с противозаконно използване не сила и помощни средства по лъжлив сигнал до 112, като виках за помощ никой не ми помогна понеже в България са останали само дебили като тебе. Сега съдя ченгетата за 500 хиляди, а преди това имах дело за да ми отменят акта за 100лв който ми съставиха. Твърдяха ми че не съм бил изпълнил полицайско разпореждане и затова ме били били При пълен автобус с хора те се писали свидетели и камерито от автобуса не искаха да ги вземат и явно бяха заплашвали тези от градска мобилност за да лъжат че няма записи обаче не им мина номера понеже са тъпи дебили Само съд за тези уроди

Само защото Не е поискал да се самоубие???

-тата?

Кой ще стой три часа, на мястото където е извършил престъпление ... Ако са с опит, ще избягат ... Нещо яко куца в тая история ... Тия са били пияно-друсани ... или за обрали нещо (неправилно) от момичетата, или просто са други обиджии ...

lu4ka

Хора, човекът е рецидивист! Моля, идиотите които го защитават, да бъдат така любезни, да си метнат по един чаршаф и бавно да поемат към психиатрията.

Да приемем, че е крадец, От кога полицията има право да стреля по невъоръжени лица, при това в гръб. Най-вероятно полицая е бил с наднормено тегло и не е искал да тича след човека.

Да приемем, че полицаят предупреждава участник в грабежи, побой и при опит да нахлуе през заграждения на имит, криминално проявеният е маскиран, не изпълнява разпоредбите да спре, не спира и след предупредителен изстрел, което автоматично задължава полицаят да неутрализира този опасен престъпник, който освен другите престъпления които е извършил, миже да постави под риск и живота на други хора, включително преследващите го полицаи. Криминално проявеният ясно дава заявка, че не смята да се предаде и е напълно възможно да е и терорист, Такива следва да се изтребват дори без предупредителен изстрел, защото това само им дава ценни секунди предимство те да извадят нож, огнестрелно оръжие или да детонират експлозив. Най- хуманното отношение към такива е моменталната им екзекуция, както и на родата им до трето коляно, която почва да лъже и да се заканва. Очевидно е, че неолиберастката комунистическа и расистка блеклайфсметъридвайсе е венозно разпространявана из дебежейската диаспора с една гънка междоушно зрънце водещо се мозък и освен спусканите им опорки по шаблон от отвъдокеански лоботомисти, те сами не могат да дадат логично формулиран въпрос.

lu4ka

Да приемем, че си на мястото на онзи овчар, който беше убит същия ден от 17 годишен за 60 лева.

Защо не си е в къщи при майката а ? Ранна тренировка ли прави с МВР препятствия? Не е успял този път да ги преодолее .Прави са МВР.

Застрелян е след като е бягал и то след предупредителни изстрели! Като не е виновен да не бяга. Полицаят си е вършил работата за която му плащаме заплата, а именно да лови бягащи от престъплението и го е направил! Точка, майката да си възпитавала детето да не ходи да граби хората и да не ни разправя приказки. Каквото повикало, такова се обадило.

Като гледам майката цялата се е метнала на сина си.

На богато в коментарите! Тоя бил циганин, заслужавал да го убият, оня бил извършил ония нападения... Тъпа нация, заслужаваме си съдбата!

Вие как разбрахте, че убитият и двамата задържани са същите, които се издирват? Същите, които са извършвали грабежите? По приказките на ушевите? А те, милите, знаем от десетки други случаи, са безгрешни? А пък аз що ли имам спомен например за семейство пенсионери, чиято врата бяха разбили погрешка и ги бяха били? Ами ако тия мангалета са други мангалета?

Е той излиза с маска от бизнес сграда и хуква да бяга, какво не ти е ясно???

Бил тръгнал на бал с маски :>))

Вие правите ли се или сте си?! Убит е при неподчинение! И мен ей сега да ми извикат Стой. Ще стрелям и не го изпълня, като ме гръмнат, ако и да не съм грабител, си е мой проблем! На полицията това им е работата! За туй имат оръжие, не да си го местят от единия в другия! Кво не разбирате?! Ама то как и да го разберете... с кво!

Трябва да изгние в панделата! Абсолютно предумишлено убийство, разстрелял го е в гръб като куче! Ушев е за доживотна присъда!

Куче...? От 100 метра с Макаров? След преследване? Не си наясно с това, което си написал.

Сега... ясно е, че няма как да убедиш една майка, че детето ѝ е убито справедливо... Никой родител не иска да вижда отрочето си мъртво... Това е ясно... НО!!!! Това дете е извършило грабеж! Също така и никой родител не иска да вижда дъщеря си ограбена и пребита, нали? И в същото време, синът на тази госпожа бяга от полицая и не се подчинява дори след предупредителните изстрели! Еми... всичко си е законно и по правилата сякаш, а? Та, разбирам мъката ѝ, разбирам, че няма да може да прежали сина си, но нека се замисли дали грешката не е и в нея за това, че се е стигнало до тук...

Мангала е с права а задължения имаме ние,малко му е ,полицая трябва да се вэрне и да му пусне един,два контролни в черната тъпа и нагла тиква

Имам познат възрастен мъж в монтанско село, живее в къща с три-четири стаи и мазе. Всичко му е в едната стая и спи в нея - буркани, храна, дрехи. Поукрепил е стаята и я заключва ношем, останала му е пътека 30-40 см, колкото да мине. Всипко са изнесли от мазето и другите стаи, всичко! Минаваш на 30 см пътека, при условие, че имаш 100 кв. къща? Ай сиктир

Stanko

Абе супер дете.11 клас майка му не знае изобщо къде е,не живее при нея,с какво плаща наем,от какво живее.Как знае,че е добро дете?

Ми поздравява :)) Само по светло.А като е тъмно, кой да ти каже...

…..той неше добър ученик . Най - добрият в класа . Седеше на първия чин ………

Пуснах сълза направо. Такова хубаво дете, чист като сълза, с приятели добряци ... Онова момиче, което са ограбили всъщност не е било ограбено - ударило се е само с тръбата и е хвърлило чантата си към тях, защото им е завидяло... Никога не е бил съден ... овца, до онзиден е бил непълнолетен, как да го съдят? И ние искаме справедливост. Искаме всеки, който посяга на жените и дъщерите ни, да му се трошат ръцете. Всеки, който кара пиян, да му се трошат краката. Всеки, който убива, да бъде хвърлен в някой дълбок сух кладенец веднага. Ама кОр.

Един боклук по-малко.

А можеха да са трима!

Поздравления за добре свършената работа на полицията този път!

Stanko

Добро дете а?Нощно време бие хора по улиците и ги ограбва.Да не бих искал да умре ама тя цяла банда обикаля улиците и напада хора.Тя не знае ли майка му че и на училище щял да ходи.Тя два дена не го знае къде е...

Може би е по-добре, че манго умря почти като звезда от новините. Защото майка му нямаше да го познае в панделата, където за насилване на деца и момичета ще му съдерат задника от "мъжки ласки". Щеше да излезе завършено Третополово същество.

Убит е, защото е пладнешки обирджия, нападение и грабеж на момичета. Предупреден от полицията да спре, а той бяга. Майка му, разбира се, нищо не знае - за ния той е доброто момче. Което, всъщност, напода, пребива и ограбва беззащитнити хора. Еми, ето ти справедливост! Не кради!

Убит е, защото: - е маскиран бандит, който бие с тръба по главата момичета в парка и ги ограбва - и защото не се е предал при 4 предупредителни изстрела! Нека попитат и майките и на битите момичета как се чувстват, като са били на косъм от смъртта, преди да съжаляваме насилника им!

На думи всички са добри. Но на дела нещата често стоят иначе. Особено падне ли мрак. Подобни такива добри мангали бяха обрали със взлом в къщи в едно пловдивско село 76 годишна жена, бяха я изнасилили групово, и единият от тях и беше отхапал зърната. Такава ми ти работи.

щото е престъпник ма, щото и ти си престъпница и твойте хора орките също... 99% сте такива, но ще дойде видов ден и БХК няма да ги има!!

Lives Matter: Bulgarian edition!

Полицията е застреляла един Боклук, като по този начин е защитила обществения интерес!

Директно на въпроса на госпожата- Ами вашият син е убит защото е престъпник. Защото обира и наранява хора. Защото е боклук- колкото и тежко да е това за вас. А престъпниците това заслужават. Ако се беше спрял на заповедта на полицая- сега щеше да е жив и пак да ви казва че ви обича. Това е!!

Прав си - по-добре да беше помолил за помощ ... ако беше футболистче-дилърче ...

Полицията каза, че и тримата бандити са познати на криминалистите. Майката казва, че е чист като сълза (нормално, майка му е). Кое е вярното никой не знае, защото никой не дава официална информация. Ако убитият наистина е напада същата вечер момичета и ги е заплашвал с оръжие, полицията действа с презумпцията, че е въоръжен. Дано се разбере истината и да възтържестува справедливостта.

Мамицата му... циганска!

Според мен трябва много да се внимава с правата и задълженията на полицаите, за да не ни се стовари нещо много неприятно на главите ... Превишена скорост, агитки, манифестации, синоптици, дълъри, данъчни измами и т.н.

Обзалагам се, че е израсъл без баща си. Не се чуства достатъчно мъж! Майката най- вероятно е от шавливите флиртаджийки и не е вярна. Бащата правилно си е тръгнал, вместо да носи рога. Синът напада момичета ЗАЕДНО с други като него , защото е подлец и умира от страх. Жалко за душата му. ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ИЗБОРИТЕ НИ …

Съболезнования за младия убит мъж. Като майка е права - дете ѝ е. Ако се беше подчинил на полицая, сега щеше да е в арста, но жив. Всеки заслужава справедлив протест и дано и полицаят получи такъв. Трагедията е за цялото общество. Не е до етност - има крадци навсякъде, както и умни, работливи и честни младежи. Като жертва на грабежи обаче вече съм и гневна на всякакви такива, които се издържат с незаконна дейност и после реват през репортерите: "Ама какво толкова е станало, защо ми убихте детето, ние не сме ли хора" и любимото ми обивинение, че българите сме расисти и малтретираме малцинството.. Бях на 16, когато посред бял ден и на оживено място ме нападнаха две подобни момчета и ми взеха часовника. Да, за щастие се отървах само с това и само ме беше яд, че тази вещ е купена от родителите ми. Стресът ме държа с години и все още, когато сама минавам покрай група мъже, изпитвам някакъв страх. Неотдавна мой апартамент бе ограбен. Просто не бях минавала седмица и нещо и някой е решил да влезе и да си "набере" нещо. Да, липсва стара техника, може би непотребна днес. Но навремето купувана с пари от заплати, изкарани с труд. Не с кражби. Нека тази жена да се замисли какво преживяваме жертвите на такива обири. От какво ни лишават крадците. Не е само материалната загуба. Та, ако и това дете беше възпитавано по друг начин, сега би било живо, здраво и при майка си.

Те не са само крадци, а убийци с пръти и палки.

си е намерил майстора!

на 18 прави грабежи ,на 20 щеше да убива . Тая полицайка да е жива и здрава ,спасила е десетки бъдещи жертви

ако повдигнат обвинение на полицая излизаме на протест!

И все пак внимавайте ! - циганите вече са почти равен брой с българите в държавата ни !

Някой въобще зададе ли въпроса къде е живеел простреляния? Майката казва, че трябвало да бъде 12-ти клас, често и се е обаждал по телефона. Че това дете като е толкова добро, не живее ли в къщи с майка си? Домашни няма ли за писане? И като е толкоз добър и възпитан, защо бяга от полицая? Защо не изяпълнява нарежданията! Абе хайде сиктир от тук бе сган долна!

Никъде не излезе инфо да е работил. Как си е плащал наема? Ако се разровят може още много престъпления да излязат.