Майката на 6-годишната дъщеря на Флойд: Беше добър човек, а никога няма да я види да расте

Справедливостта трябва да надделее над омразата, заяви посланикът на САЩ у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все са дискриминирани,все ги карат насила да работят,а те не искат.Страхувам се,че ако белите в САЩ не се вземат в ръце,ще стане като в Южна Африка.Черните ще съсипат държавата.Южна Африка и Родезия/сега Зимбабве/от процъфтяващи държави се превърнаха в кочината на континента.Където власта е предадена на черниките,там се съсипва всичко

Най-големите расисти са черните!!! А на снимката, типична американка...

добър престъпник беше

Убийството не е расистко. Нищо не доказва расизъм. Няма и да бъде доказан расизъм Поредното превишаване на права и полицейско насилие. Годишно от полицейско насилие в САЩ умират ПОВЕЧ!Е БЕЛИ Поицаят е женен за жълта емигрантка от Лаос. Не е расист Няма ка и да е расист в щат, в който губернатор е емигрантка черна от Сомалия

Добър човек с десет присъди

Не знам защо ама афроамериканците много ми напомнят за нашите роми - все те са ощетени, онеправдани и дискриминирани! ..

Вижт типичната църна в америка, такива са повечето. И каква мелодрама, мани мани.

И нямало да види дъщеря си как расте. Че досега не я ли е гледал как расте? Или какво, досега не, ама от утре щял да почне, пък те го убили баш тогава.

Имено.

"Независима аутопсия потвърди, че Флойд той е починал от задушаване вследствие на продължителен натиск от полицай, който притиска врата му, докато не му дава да стане от земята." В България подобна независима аутопсия никога не може да се извърши! Адмирации, че оповестиха очевидната истина! Всеки може да попадне на мястото на Флойд. Не е нужно непременно да извършвате нещо нередно, а просто да попаднете на точното място в точното време. Не е нормално беззащитен човек, който е с ръце зад гърба и белезници, повален на земята по очи, да бъде убит по този жесток начин от СЛУЖИТЕЛ НА РЕДА! А още по-лошо е, че е имало още 3-ма други служители на реда, които са наблюдавали убийството и не са предприели никакви действия! Освен това деянието (разпространение на фалшиви пари) по никакъв начин не съответства на силата и средствата, които са употребени от полицията!

Абе не е нормално да го убият е така без съд и присъда, ама не е и нормално да мамиш и крадеш хората. Каквото повикало такова се обадило. Полицаите сега си съсипаха живота с това убийство, ама хайде да не се преструваме, че жертвата е блестящ мозъчен хирург изкарана от операционната - това е престъпник убит при задържането си. Сега трябва да покажат неговите жертви по телевизора и те да кажат „ами да, радвам се, че е пукнал тоя Флойд, голям боклук беше“.

Първата аутопсия беше малко по-различна, но като запалиха полвината град направиха независима.

Какъв е бил Флойд по професия? А Тази жена,която очевидно не страда от недохранване? С какво допринасят за обществото освен ,че Флойд фалшифицирал пари и е вземал дрога?

Пишел е докторантура как да влезнем в заключена къща като го няма собственика .

Познавам доста негри, за жалост и цигани познавам. Доста ощи имат ! И при ЕДНИТЕ и при другите, читави са около 5-10%. Другото е, че и едните и другите се имат за по-специални от останалите само защото са черни/кафеви. А истината е, че просто са първобитни "хора".

Тоя целия изгнил отвътре от наркотиците, едва ли са му оставали повече от няколко месеца с увредено сърце и запушени артерии.

То и на тебе мозъка ти е изгнил от тъпотия и едва ли жалкото ти съществуване може да се нарече живот. Още по-смешното е,че утре ако някой те натисне по-силно и те приключи дори и майка ти няма да излезе да протестира.

Това се и очакваше. Става въпрос за много пари. Ако той беше добър баща нямаше да се друса с амфетамини, нямаше да оказва никаква съпротива и щеше да е жив. И да се нашмърка пак, да се сджавка с жена си, да я удари, после в затвора...и малката пак без баща. Хипотетично де, да са силни в този труден момент за тях. Амен

Не знам какъв клип си гледал и от къде си набавяш информация, но като за начало потърси очен лекар или научи език.

Мазна черна маймуна....Стига ве, аман от тоз черния мангал. Разбрахме вече.

Мазна черна маймуна е оная курва майка ти!

Арен човек беше. Само няколко пъти беше в затвора. Един въоръжен грабеж само (само за това го бяха хванали), е имаше и няколко за притежание и разпространение на кокаин, но то не се брои. Като оставим това настрана, беше добър човек (като за мириканските стандарти). Да.

White Lives Matter

На майка ти смръдливата путка Matter :)

А на твойта не matters въобще даже.

Не разбирам какъв им е проблема на афроамериканците. ТА НАЛИ ПРЕЗИДЕНТ БЕШЕ БАРАК ОБАМА, АФРОАМЕРИКАНЕЦ? КОНДОЛИЗА РАЙС БЕШЕ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР. Галено й казваха Конди. КОЛИН ПАУЕЛ БЕШЕ ШЕФ НА ГЕНЩАБА НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ. Военен номер едно на Америка. Та Барак Обама беше цели 8 години най-влиятелният човек в света. Беше номер едно на планетата. Държеше дори куфарчето с кодовете на ядрените оръжия. Какъв им е проблема на афроамериканците?

Ами предполагам че проблема им е...Че ги трепат полицаите, без да питат!

Те също трепят доста бели, като дори ги нападат по домовете им. Ама от криминалните прояви на афроамериканците, никой бял не раздухва расова истерия. 100 пъти в този сайт сме говорили за колективната вина. Ако примерно един лекар в бегето е проявил некомпетентност довела до фатален изход, това значи ли, че всички лекари са виновни и на позорния стълб? В Америка всеки има оръжие и ако тези чернокожи не се подчиняват на полицията, много ясно че полицаят не може да рискува прекомерно живота си. Той ще застреля афроамериканеца не защото е черен, а защото е престъпник. И не се е подчинил на полицейската заповед да вдигне ръце и бъде претърсен за оръжие и наркотици.

Е да де......Ама тези които трепят семек полицаите са властта! Демек властта която трябва да налага и да СПАЗВА ЗАКОНА!

Явно убийството не е умишлено, но се е случило. А дали е престъпник, наркоман, си има органи. Кой си ти, аз, вие. Те ще се оправят. Оставете на правораздавателните органи.

За хубаво е. С такъв баща щеше да стане наркоман и престъпник. Не че гена и няма да я тласне в тази посика

На майка ти генът й я е тласнал да стане мръсна курва :) Съдба, кво да правиш :)

вярно майка ти е станала мръсна курва. Така е.

Просто негрите искат да пазаруват без пари !

tonk11

Абе не, че се заяждам ама..... вчера имаше снимка на "добрия човек" а днес гледам тази "добра жена" и ........., абе що изглеждат така "нечовешки"?

на твоята снимка какво се вижда? едно изпражнение

tonk11

Е, за всеки влак има пътници. Ти явно ги харесваш. Пожелавам ти да имаш такива за съседи.

брикети

Не мога ги разбера лудите говедари от Америка....Нали полицията има една камара нелетално оборудване, като се почне от палки, мине се през спреьове, и се стигне до тизери, електрошокове, електрически палки...Толкова ли не могат да използват тях, вместо да гърмят по хората като по кучета или да ги задушават. Или викат е по лесно с бронежилетката, каската и М-16 да трепеш хора, вместо да ги арестуваш а?

tonk11

Чакай да ти кажа - има си начини за борба с тълпа. 20 души може да спреш с щитове. 50 човека със спрей и шок е постижимо ако и ти имаш 30-40 човека. 200 души не можеш да спреш така. Физически е невъзможно. 200 човека са плътна тълпа на много редове. Дори да ги спреш със щитове ще спреш физически само първия ред а задните даже няма и да усетят. От една страна задните ще натискат напред и ще премажат първите редове и от друга страна ако им оказваш отпор това значи твоя първи ред да е притиснат отпред и от зад и да ги смачкат. С шок не става щото е еднократен. При 5-6 човека ако удариш 1-2 другите може и да се замислят. В тълпата и 20 да удариш, задните даже няма и да разберат. Още повече, че тейзера е безшумен. Единствения начин да овладеш тълпа е като я резпектираш. А това в тази ситуация може да стане само по този начин - шумни изстрели и то в тълпата. Да се чуе и види резултат. Само така става.

Това е единственият начин, за съжаление.

Е да де, но аз не говоря за тълите! Говоря защо при арестите не използват нелетални средства! Има видеа в туба където краварската полиция ползва тизери...Ама по често се хващат за патлаците и почват да стрелят! Това е проблем! Бруталсността и амсовите стрелби!

Защото много от чернокожите също са въоръжени с огнестрелно. И е въпрос на оцеляване, кой ще стреля първи. Вторият отива на небето. Полицаите също са смъртни, нямат два живота. Имат и семейства и деца. А вършат непопулярната работа на обществото. Гледай канала на Дискавъри-ID. Да видиш за какви убийства извършени от чернокожи става въпрос. Точно снощи даваха как 4 чернокожи решили да ограбят бял американец, който има някакъв дребен бизнес. Отиват при него, ама не само го ограбват, ами най-напред го застрелват без необходимост. И след това го ограбват.

Cezarbg

Тази мазна свиня дали е годна и 5 цента да изкара питам та пищи по микрофона на демократите?

По-мазна свиня от оная курва майка ти нема!

верно майка ти е мазна свиня

нали знаеш че си миризливо лай..о

Незнам, на майка ти путката снощи бая вонеше :) Откога не се е къпала тая курва? Да не са ви спрели водата у вас :)

Cezarbg

Боклука се изривана на гюбрето а не се реве с крокодилски сълзи,

Много добър човек, само малко престъпник, какво толкова. Какво доживяхме - да оплакваме бандюгата. Колко ли хорица е разплакал този? Колко ли народ е окрал, колко ли е измамил, колко ли е пребил, колко ли деца е зарибил да друсат? Гето Суперстар направо. Черния Джийзъс. Па те чак пари му събрали сега. Ами да му бяхте събрали по-рано и можеше да е жив. Ама тогава не ви беше станал още мъченик, нали? Затова и не ви е--ше за него. В крайна сметка този е извършил престъпление и това му е коствало живота. Ами то това си е трудова злополука. Те сами казват „ако не можеш да изтърпиш наказанието недей върши престъплението“. Та тоя си го е отнесъл веднъж накуп за всички пострадали от криминалния му лайфстйл. Ченгето и то, някакъв брутален полуидиот расист, с жертвата били „охрана“ в дискотека, леле мале. То направо гръмнало та ги събрало. Тези са като плъха и доктор Димитров. Една отрепка претрепала друга отрепка. И американците кретени каквито са си се трепят и бунтове вдигат заради тези уроди. Тц, тц, тц. Крахът на западната цивилизация.

Путине, ах ти руски мискине! Ти ли задуши човеку а? Даааааааааа, ти, си, ти сииии! Знем ний!

Ни съ смееей!

tonk11

Айде пак санкци.

спрете наркотиците!

Стга с тези печки негодни за нищо само за престъпност

Майка ти е годна само да ли лапа кура :)

Последваш в отвъдното тя те чака

А твоята и за това не става. Жалко. Много ни разочарова всички.

Майка ти не я следвам нийъде, щот ми се е залепила за кура курвата и лапа ли лапа :) Пристрастена е курвата, кво да я правиш :)

Нали човека ти обясни, че майка му е в отвъдното. Толкова ли си тъп като галош? Щом ти се е залепила, значи много скоро ти предстои да се срещнеш с нея, там където е тя. В другия свят. Ти сам си го пожела.

Ух

Черните в САЩ са около 13%, но извършват 90% от престъпленията. И не обичат да работят.

Майка ти па много обича да ми лапа хуя :) Пристрастена е към него направо

Добър неработещ наркоман, пазаруваш с фалшиви пари и грозна дебела жена...

Неочаквано добра комбинация.

Много "хубав" човек е бил! Е, малко се е занимавал с разпространение на наркотици и въоръжени грабежи, но е бил с много добро сърце и богата душевност! ХАУ ДЕЪР Ю!

Какъв добър човек само - лежал 5 години за въоръжен грабеж ... Аз ли нещо не разбирам?

Негрите може и да са нагли, може и да са всякакви, ама дойде време за мача реванш. Бог забавя, но не забравя. Белите са били жестоки с тях и са натрупали богатствата си на техния гръб. И цветущите градове на Европа, и Съединените американски щати са изградени с войни, грабежи, убийства, предимно на цветнокожи и с ТЕХНИЯ РОБСКИ ТРУД. И хиляда поста да напишете тук, това е истината, разбрахте ли? Не ги защитавам, даже не мога и да ги понасям никак, но народът го е казал, назаем брашно, тъпкано се връща. Западняци и сащианци ще си платят с лихвите, защото досега се правеха на робовладелци. Е свърши вече тая.

Добре че все още има хора които пишат културни коментари. Напълно съм сагласен с написаното.

Вземи малко да се позапознаеш с историята, а пък и се разходи из Щатите, може и да ти блесне нещо в главата. С какъв точно робски труд са построени Щатите? Че на какво друго са били способни, освен да копаят из плантациите. Ако САЩ са станали това, което са, благодарение на робския труд - майко мила... А известно ли ти е кой ги продавал в робство? Нали пак черни са ги продавали. Тези се занимават само с грабежи и разпространение на дрога, а междувременно живеет на гърба на всички останали раси, които си изкарват парите с честен труд. Едва ли има повече от 1% от тях, които стават хора. Такава им е средата, такъв пример получават от родителите и такива стават. Никой не ги спира да учат, образованието е безплатно, но толкова си могат, а и така е по-лесно. От колко циганина в България са излезнали "хора"

А с какъв труд са построени, хайде кажи? Кой е мъкнал роби с кораби от Африка за да му работят като добитък, белите отворковци, нали? Що не са си бачкали и копали сами из плантациите, а? И градовете си що не са ги строили пак сами, само те? Щото насилието и убийствата и заробването им е било в кръвта, нали така? Хайде да кажем и за техния ген нещо, а? Щатите са си държава, създадена от убийци и престъпници, това е неоспорим факт. Ама били смели, ама били предприемчиви, ама били свободолюбиви хайде холан. Кой нормален човек ще отиде да натовари 200-300 нигери на кораб, да ги дамгоса, да им сложи халки на носовете като добитък и да ги повлече да ги продава, кой, кажи ми? Това са си били чисто и просто бели изроди. И сега са такива. Е, връща им се. А тези твоите съждения по-горе не могат и за утеха да ти послужат, просто са нелепи.

айде маааалко поне нещо вярно с историята говори ... уж робство е имало там, където днес са южните щати от САЩ и Мексико ... тия територии са имали роби, предимно за да издържат на конкуренцията от Юга т.е. днешната Латинска Америка. Където има действително робство - испанярдите и заробват местните и вкарват роби от къде ли не, все пак са световна сила и трябва да се крепят всякак на това положение (както сега кравария дави целия свят). Но така е, всичко се връща. И ние сме смазали Византийската империя, и днес и гърчолята и наследниците (вонящата измет дето се опитва да се очовечи) ни тормози. И Македония е била най-голямата империя за времето си, и днес ония им се подиграват с името даже. После Рим ... и околните диваци са ги задушили и избили, днес всичко е само камъни и кости. Монголския хаганат? Руснаците даже им отнемат азбуката в последствие. Френски империи? Днес Франция е синоним на минети и лизане. Нещо пруси? Не смеят да си спомнят собственото си минало от преди 80 години,, че са били най-великата индустриална държава. Япония (а всъщност реалните апонци са претопени от всякакви континентални паплачи - и корейски и китайски) - та това е държавата страшилище за всички в Тихия океан! Днес прави манга и климатици. И то след 20 години крадене на технологии от развитите държави. Все пак са успели леко да се закрепят като нещо. Всички са така. Само някакви дето не са хвърчали в екстремния максимум после не са потъвали в екстремния минимум.

То робство в Америка няма от 1865 година, от края на Гражданската война там. През следващите 160 години някой насила карал ли ги е нещо да правят, дори един пирон да заковат на стената?

Няма да, но предците на белите отворковци като са ги домъкнали от Африка са си мислели, че робството ще просъществува вечно. Един вид щом са диви и първични хайде да ги впрегнем да ни робуват. Защо, защото ги е водела вездесъщата им дива алчност. Същата, която ги накара да си изнесат производствата по третия, петия и десетия свят, за да им бачкат за без пари. Много вярно си е казано в библейската притча - Сребролюбието отнема живота на завладяните от него.

за да наевеш такова нещо! Започвам да уважавам Флойд...

Айде пайда при българските проститутки- те са тънки, а вие не сте юнаци.

Има един достоен конкурент - мъжът на Серена Уйлямс - жалкият арменец!

Толкова добър, че чак наркоман, осъждан, престъпник. Да ти имам и шибаните представи за добър човек. Сякаш полицаите случайно са го избрали, ей така - докато са се разхождали в парка. Скрий се. Тъпотиите ти вървят само при първосигналните.

А американските тъпотии вървят само сред такива като теб- безмозъчни.

Този полицай ще стои 1-2 години във ВИП килия и храна с високо качество приготвена специално за него, ще се радва на луксозен живот в затвора и приятелско отношение от всички надзиратели, щом излезе ще му бъде осигурена хубава работа на друго място от държавата, ако нещо не му хареса ще му бъде дадена висока социална помощ за да живее охолно без да работи, медиите ще му плащат пари за да дава интервюта, защото той няма да говори с никой безплатно, ще се изживява като знаменитост защото е известен и ще парадира с висок стандарт на живот осигурен му от държавата. Затова и всеки полицай в САЩ гледа ако може уж случайно да убие човек и да си уреди живота.

как се ояла само от социалните помощи , тая шия не е от расиски тормоз, а от парите на белите данъкоплатци, които ги издържат. А що се стигнало до там добричкия флойд да бъде арестуван за пореден път ?

По- добре коментирай как българските пенсионери не могат да преживеят цял месец с пенсията си, докато ББ, Каракачанов, Цацата и 240 кютюка са се охранили, а вие мълчите като пръдня в гащи.

PEYTSCH

Негри сте и такива ще останете. Като не ви харесва САЩ, ходете си в Африка.

Аз ще ходя да еба майка ти, че не съм я ебал от вчера курвата :)

PEYTSCH

Не изневерявай на красавицита от фотото....Таман е вдовица прясна...

Пейч, толкова си прост, нагъл и безсрамен че си достоен представител на сегашните политици.

"майка на дъщерята на.." Демек - поредната пача, която лежи на издръжка на държавата, защото е "самотна майка", а добрият татко е с х присъди, наркоман и крадец... Добър човек, горкичкият, защо ли го е била погнала полицията?! А той пък защо е оказал съпротива?! Тия всичките са по един модел - уж бедни, на помощи, реват за дискриминация, децата им са само източник на приходи от държавата; майката - натокана, нацъкана, с маникюр като за порно филм, а бащата - дилър, престъпник и наркоман. Идилия! Обичайната картинка при 99% от тези

Ако ще да е и палач,искаш да кажеш,че всеки полицай има право да умъртвява човек 9 минути???Това дори е забранено на всеки палач,това го прави само само садист.

ми е писнало от такива драматизации и че има причина да го притискат към земята. И не го е "умъртвявал" 9 минути. Защо не покажат колко време са го гонили преди това и какво е предшествало притискането му към земята?! Ако го е убил, ще си понесе отговорността. Това не дава права на тия боклуци да чупят и крадат и да считат, че са оправомощени да влизат в домовете на "белите". Един боклук по-малко!!!!!!!!! Кой знае колко хора този е убил с дрогата, която е разпространявал. Защо пък данъкоплатците да му плащат издръжката в затвора?!

А този негър знаел ли е че има дъщеря? Обикновено съвестните родители от тази раса не са много.

Е как така никой от нашите либерали соросоиди не излезе, и гордо не каза: Путин е виновен, и всички да му ръкопляскат?

Не знам защо, но изобщо не и вярвам на тази жена. Запитах се какво работи с този брутален маникюр и как изобщо се грижи за детето си, как готви, чисти ...

Забележете само едно,негри постоянно убиват бели - в новините го няма,няма протести и бунтове,няма нищо. В България цигани ежедневно убиват българи - протести няма... Убият ли циганин,леле,света ще разбере,негър са убили в Америка,цял свят протести... На къде отива света?!? Циганите на 90% са неуки,прости,не учат и не работят,като само на помощи разчитат и всички са им длъжни,така е и с американските цигани,на тях всички са им длъжни и те искат само това,да мародерстват,да не работят,да стават травестити,да разнасят наркотици и за всичко това белите да им дават помощи...

Ще нарушиш правата им. Те нали са черни, и са специални, те могат да убиват бели, но белите нямат право да убиват мангали.

ГЕРБ предлага да бъде извършена лустрация и руското име на пловдивското ГЕТО "Пьотр Столипин" да бъде преименувано с кебапчета и рап-маанета на "Джордж Флойд".

Голяма прпаганда направихте от едно убийство. После се чудите защо пишмандемократите губите избори. На хората им писна от глупавата ви пропаганда! Явно не сте схватливи, защото повтаряте една и съща грешка постоянно. Отдавна съм казал, че пишмандемократите трябва да си уволнят ПР-агенцията! Няма такава некадърност!

А тия мангусти,колко народ са изтрепали,защо няма протести срещу тях!? Както и в България,циганите всеки ден избиват българи,това не е ли расизъм,защо няма протести срещу техните престъпления?!?

от цигани?

Какво сте се размрънкали по тези отрепки бе. Ако е стоял мирен щеше да е жив. Мръсен боклук. Това да не е тука да го галят. Каквото е търсил намерил го е. Май много взеха да си вярват тия червеи смрадливи. Що не дадете по телевизията, как чернилки с дебели като тъпани задници буквално разграбват магазин на Найк.

Тези протести не сближават хората. Никой който преди не е бил либераст, няма да стане заради тях, по-скоро ще намрази още повече тея джендъри дето мислят за правата на престъпниците. Нищо хубаво не ни очаква

Черните нека си протестират, защо белите боклуци им ходят по свирката, е непонятно за мен. Статистически, двойно повече бели са убити от полицията в САЩ. Тези убитите рядко са невинни де, (почти) винаги оказват съпротива. Статистически на по-малък процент като население, черните правят много повече престъпления Кога т.н. бели ще започнат да протестират за унищожаването на всичко в собствения им дом А Мустафата да ходи да ги разнася тези революции някъде другаде, ние сме били 500 години под турско робство, репарации няма, даже продължават да ни претопяват

Г-жа Херо Мустафа е КЮРДКА. Затова е посланник на САЩ - Тръмп ясно заяви позициите си пред Русия, която Русия с Турция са против Свободен Кюрдистан. Израел и САЩ са за Кюрдска държава. За за кво си бе, Трол?

Ходи празнувай на парада бе глист многоцветен

Да не дава господ да си негър в тази кочина Америка! Че там ще те отстрелят като животно!

Правилно, стой в България, тука белите ти плащат тока и водата, гледат ти деца, че и помощи ти дават. Полицията те гали с перце и не те закача. Къде ще ми ходиш в САЩ, стой тук, тук е рая .

Ми аз нормално живея в България, ако чак пък толкова не ми харесваше нямаше да съм тук. А ти какво правиш тук щом не ти харесва?

Айде бе. Викайте психиатъра с успокоителните.

В САЩ няма нито един мангасар от България. Нито като етническо, още по-малко ви приемат като СЕКСУАЛНО МАЛЦИНСТВО. Ем секиджем ем парлабаджем!

Що бе? Живееш на помощи, продаваш дрога, крадеш и убиваш, понякога те хващат, понякога може ида те убият ако много се дървиш на полицията. Идеално си е

Ми точно като за тебе бре! Кат факания козяк какъвто си и ти! Сереш,ядеш краварски шитни за по няколко цента и дори си доволен на краварскитеГМО лайна които лапаш с такъв кеф! Краварника е твоя рай! Я марш там да се оакваш!

Все едно в България като се разбеснеят братята в Столипиново или Факултето. Същият качамак е това. Не разбирам защо трябва да се отделя толкова медийно внимание. Полицаите трябва да бъдат наградени и следващите друсалки -въоражени обирджии да си имат едно наум.