Майка на три деца е в кома след побой от мъжа, с когото живее

42-годишната жена е в "Пирогов" в тежко състояние, а побойникът е освободен след 24 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди повече от година едно младо момиче на име "Диляна" бе застреляна от приятеля си Димитър Големанов (напишете в гугъл). Въпросното момиче бе член на една фейсбук група в която бях и аз, и там многократно се разделяше и събираше с въпросният димитър. В крайна сметка бе убита... Добре ще е да се разбере веднъж за винаги, че прощавайки на насилник, жертвите на домашно насилие толерират подобно поведение което се засилва с времето. Единствената разумна стъпка е веднага да си тръгнат от насилник и да скъсат всякакви връзки с него. Та вземете здравето в свои ръце и бягайте далеч от насилници след първата проява. Държавата няма какво да направи освен да назначи полицай да е 24 часа в жилището, което няма да стане.

Ако някой си мисли, че тая информация е вярна... на 28 декември, ама чак сега пишат. В Божурище била станала, къде никой не минава. Манипулират ви както си искат.

Нещастен случай си ти, иди на лекар!

Задържали го след като жената е била приета в болница с множество тежки травми заради които е в кома с мозъчен инфаркт, докато е на специална техника поддържаща я жива без която и минута няма да оцелее. И полицията преценила че след малък разпит и задържане за 24 чс. просто могат да го пуснат? Ама имал чисто съдебно минало? И?! Вкарал е жена в кома, която всеки един миг може да си отиде от този свят. Нима това не е достатъчно за постоянен арест? Пред вид и жалбите за закани за убийство по телефона? "По-рано днес стана ясно, че борбата с домашното насилие ще е приоритет за правителството" То след всеки подобен случай се чува това ама накрая никой нищо не предприема по въпроса.

Е ми тя си е свършила работата родила му е за какво му е повече

Нямам симпатия към жени които системно са насилвани от мъжете си. При първата проява на насилие е трябвало да си тръгне, при първият шамар. Просто повечето жени търпят подобно отношение с месеци и години, а после някои си намират и смъртта. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПУСКАТЕ НА НАСИЛНИЦИ, А СЕ ХВАНЕТЕ С ЕДИН НОРМАЛЕН МЪЖ.

Не разбирам мъже, които охотно си дават мненето под статии, и то по много пъти, без да си дават сметка колко трудно се напуска насилник и колко трудно може да бъде изгонен. Ако си толкова готин мъж поне напиши, че ще идеш и ще му смачкаш фасона на насилника а не изкарвай жената виновна.

Ето го манталитета на тези които редовно ги бият. Ако не смачкаш на някого фасона мъж ли си? Ами стой си при тоя дето редовно ти мачка фасона, а ние ще си останем неготини. Само че на него не му и хрумва да посегне на нашия фасон, само на твоя. Можеш ли да се сетиш защо?

нито насилника нито жертвата ги познавам. Не е моя работа да мачкам фасона на никого. Както казах, нямам симпатия. А дали някаква анонимна жена ме намира за готин или неготин мъж ми е през...

Е това е трагедия, а не да се обсъждат тъпите политици. Как ще има закон с който можеш да го задържиш само за 24 часа.. този само затвор ще го оправи!

Тц, не е трагедия, а пълна простотия. Такова нещо не се случва в нормални семейства. С жена ми живеем 40 години. Карали сме се - като всички. Обидна дума обаче не сме си казали, камо ли някой да посегне на другия. Тъпанарите да мрат! Жалко, че тази вече си е пуснала зародишите по света - и те ще са като нея.

разни сейтърки и селянки! Проблема е в това, че непременно трябва да има мъж, какъвто и да е той, та дори и побойник, а пък ако може да е с десетина години по-млад, е така за разкош, нали?Не съм от вида не тези, които мъж трябва да ги изхранва и издържа! Търси добър човек, ако трябва да имаш непременно мъж в къщата! А не изрод! Точка!?!

Като нормален човек съм виждал и съм заобиколен основно от нормални хора. Щастливи семейни двойки с деца. Разведени без циркове. Не знам кое налага да слагаме щампи кои са изроди, кои са виновни. Значи хора се разделят и след изневери с добри думи и без скандали, ама някой някой претрепал жена и веднага се слагат всички мъже или жени под общ знаменател.

От личен опит - не всички, които изглеждат и демонстрират, че са щастливи, "семейсва за пример" пред приятелите си , дори и пред близките си роднини, са такива зад затворени врати, има много случаи на "идеални семейства", при които атмосферата е насилническа като останат насаме в къщи, било към партньора, било към децата. Не може да съдите другите или да раздавате акъли от позицията , на това какво Вие бихте направили или от камбанарията на личните Ви обстоятелства.

Да видим правилно ли съм разбрал? Те си дават вид пред хората, че са идеално семейство, а насаме се избиват? Тогава какъв закон и каква конвенция ще те спаси, ако криеш от всички какво става? И според теб това масово явление ли е, че да генерализираме така?

Нещо не си ме разбрал/а! Някъде да твърдя, че непременно трябва да си с някой. Не, разбира се. Точно обратното. Ако някой има лични мизерии първо да си ги оправя преди да влиза във взаимоотношения с друг. Така ще направи услуга и на себе си и на другия. Нито него ще го бият, нито той ще става повод за агресията на другия изтрещялник. Изобщо отговорност трябва.

Разбрал сте ме частично. Аз не генерализирам, но Вие генерализират моето мнение. Никъде не твърдя, че е масово явлене да криеш, че си жертва на тормоз или да си мълчиш , че твои близки са жертва на тормоз, но този феномен съществува в българското общество и не е изолиран случай- факт ! Затова често се разбира и реагира, когато е твърде вече , и за жертвата, и за насилника. Даже има и друг феномен , който си мисля, че си е чист плод на нашата народопсихология , именно да прикриваш насилник, защото ти е роднина, близък и тн. Случаи доста - бащата , който помагал на сина си да изхвърли куфар с натъпканата в него съпруга , майката, която помогнала на сина си да си събере багажа, докато жена му бере душа, размазана от бой на пода в същата стая и в последствие умира. Въпросът Ви относно нуждата от закони срещу някакъв вид престъпление е наивен , законите нямат само превантивна функция. По тази логика не ни трябват никакви закони, защото законът сам по себе си не може да Ви "спаси" да не станете обект или жертва на дадено престъпление.

Написаното е вярно, но не е въпрос на нашата народопсихология. Ако искаш вярвай, но и по света е така. Това не е някакъв феномен, който се шири по нашите земи само. Аз в други теми съм писал на същата тематика, че мерките от едно време са били подходящи и определено са давали резултат, сега демократичните ценности пречат. Едно време също имаше домашни насилници и като ги разберяха полицаите, ги прибираха в ареста и им показваха какво е домашно насилие. Полицаите бяха обучени и не убиваха насилниците, само да ги вкарат в болницата най-много и после ербапите се държаха много хрисимо дълго време. Трябват силни законови мерки, които да се спазват, защото се получава, че убиецът има повече права от жертвата си дори в случаите различни от домашно насилие. Но това, че има домашно насилие, не означава, че то е масово явление! Макар че дори една жертва да има, тя пак е много, но генерализирането в някои коментари от рода на "Всички мъже са изроди!", "Ганьо е балканец и затова бие жена си!" и само ИК ще оправи нещата са обида както за жертвите на тези престъпления, така и на цялото ни общество.

Има си цяла наука "виктимология" като дял от криминологията. Изследва факторите, които превръщат даден субект в жертва на престъпление. Клариса Пинкола Естес, корифей в женската психология споделя, че жената, жертва на насилие е жена с накърнени инстинкти за самосъхранение. Това не е "здрава" жена, това е жена, прекъснала връзката със себе си, това е една разбита жена. Ето защо не е случайно, че моделът на връзки при тези жени е винаги токсичен - кървящите рани привличат хищниците. Ето защо е необходимо да търсим помощ когато сме психически наранени, да се излекуваме от психическите рани е приоритет номер 1. Защото ако не сме излекувани ставаме лесна жертва за насилници, манипулатори и т.н.

Много добре казано.

Жената е трябвало да се оплаче в полицията и веднага да се махне от побойника мъж още при първите случаи на насилие над нея. А тя е живяла години така с този човек който и бил просто любовник,детето и е от друг мъж.... Глупаво е че сама си избрала това положение . Още по-странно е ,че тука няколко писачки ,промотират Антизаконната Истанбулска Конвенция, а плюят мъжете по-принцип,което си е чист език на омразата,.

Ганьовци нали не искахте Истамбулска конвенция че ви беше много страх от джендери ? Нека сега ви бият и ви ебат ...

Леле! Колко кух коментар! Сам ли го измисли или някой ти го написа? Истанбулската конвенция щеше да я защити тази жена със сигурност! Защото законът не отиде в тях да ѝ помогне, затова конвенцията лично щеше да отиде. Това не е работа на полицията и една камара калинки, дето си стоят в офисите и вземат пари за тази работа, ами на конвенцията!

Жената е трябвало да се оплаче в полицията и веднага да се махне от побойника мъж още при първите случаи на насилие над нея. А тя е живяла години така с този човек който и бил просто любовник,детето и е от друг мъж.... Глупаво е че сама си избрала това положение . Още по-странно е ,че тука няколко писачки ,промотират Антизаконната Истанбулска Конвенция, а плюят мъжете по-принцип,което си е чист език на омразата,.

няма конвенция която да спре насилник да насилства.

Ох. Ката нощ рева. Само истанбулската курвенция щеше да ни оправи - по един милиционер във всяка къща и всичко ще е пей-сърце. По-добре по двама - един в кухнята и един в спалнята.

Животното защо не е задържан?

Чисто досие и липса на подадени жалби досега - не четеш ли!?

Щото жертвата е в болница тоест няма опасност той да извърши друго престъпление, а при положение, че живее в дома й явно няма и опасност да се укрие.

Народът си мисли, че задържането е част от наказанието... Ако действително е заплашвал децата й, щели са до го приберат. На какви простотии съм се нагледал - един приятел беше хванал бавачката на детето му да го бие и я беше изхвърлил, като й е казал традиционното клише, че ще я убие. Веднага цъфна полиция и го прибра, а после имаше дело за закана за убийство. Все едно като напсуваш някого и да те хванат за закана за изнасилване...

Тоя е подписал ... Истанбулската конвенция - с пестник, така го учи Нинова ...

Веднъж посегне ли, повече не го пускай в къщата. Вероятно убавецът е бил от категорията "душичка кога е трезвен".

А другата версия? Значи, нежно го поканила на разходка, а той я ударил ! Нещо много фалшиво звучи! Стига с тия кучки! Не сме подписали ИК, защото неофициално подкрепяме насилието!

Вземи обърни внимание на психическото внимание! Сериозно съм загрижен за нещата, които изписа.. Не е добре работата.. И ти ли биеш физически по-слаби жени, щот изказванията ти крещят за психиатър. Да не си негов роднина на този побойник??

Предполага, че хората от страх не са направили оплакване в полицията…. Но често тези жалби са подминавани като незначителни от органите. Само, когато се случи най-лошото се вижда… ама жената 10 пъти подавала жалба, но Никой не реагирал… трагично е това насилие в семейството! И близките имат отговорност

които са един полицай на цял софийски квартал, са затрупвани от жалби. Защо и а само по един полицай за толкова много хора? Нарочно ли е?

се вкарва в домовете. Ами като гледаме толкова несправедливост, цени, разделение на бедни и богати, насилие, злоба и кражба от човек на човека, не издържат нервите. Гадно обществено устройство.

това че сте малкопишковци пролити с алкохол.... не е проблем на държавата

държавата, това сме ние. Кой с малка...., Кой просто злобен. В Германия и пият, и имат и хора с малки.....Но няма такава злоба от човек към човека.

алкохолът в умерени количества е хубаво нещо бе смотльо кросфитов

И да я прати в кома ли, а Шмокльо?

И кой ще се бори срещу домашното насилие? Битите, които не смеят да се оплачат или биячите освободени след денонощие в ареста? .... Кой и какво ще се бори?

Съвсем умишлено надебелях - знак към заобикалящите,че не ме интересува одобрението им! Ичала съм съпруг ,починал е. Бог дал, Бог взел. Защо им са тези връзки, не знам. Съвсем спокойно си живея без мъж.Свободен човек съм. Имам деца и те са ми достатъчни.Жени, мислете!!

Диабет, Хепатис, психологични проблеми, ниско самочувствие, депресия, сексуална авитаминоза? ... Надявам се, че цената си струва?

Не е необходиво да сте дебела, за да не представлявате интерес за мъжете. Наднорменото тегло и затлъстяването водят редица здравословни проблеми след себе си. Вашият случай е "крия се, но никой не ме търси". А и никой не Ви задължава да живеете с мъж щом не искате. "Не" е достатъчно красноречив и ясен отговор. А сега само си хредставете да сте здрава и щастлива. Далеч по-добър вариент е. А иначе мъжете са нагли, съгласна съм.

имате деца? А ако животът ви среща с извергите, жени и мъже, които ви мъчат, за да оцелеете, поне за храна? Тук насилието е във всички сфери на живота. Тази жена с три деца от хубаво ли се е събрала с този мъж. Не, само за да не са гладни децата.

Какво значи възрастна? На 70 ли е била? Да живееш с чужд за децата си мъж, за да ги гледа, това ли е опцията? От статията може са се направи обосновано предположение, че големите деца не са живеели с нея и че жилището е било нейно. Има е бебе на 2 г и са живели заедно от 1 г. Повече от ясно е, че се е впуснала в новата връзка скоро след приключването на първата, която ние не знаем как и защо е приключила. Във всички случаи тормжзът е бил системен, а насилникът е бил като кърлеж. Жената е нямала някой, на който да разчита да я защити, и извергът се е възползвал от това. Само да вметна, че красивата жена е поддържаната и здрава жена. Ако мислиш като лелка, ставаш лелка.

Защо са го пуснали, напишете името на тоя хубавец, името на жертвата ясно, името на насилника скрито ! Дир, оставете и Обществото да допринесе за вкарване в правия път на насилника!

Вероятно защото когато са го пуснали състоянието на жената е изглеждало привидно леко, като Шумахер когато се преби и няколко часа нищо му нямаше, после се гътна и край. Само предполагам, от вестниците толкова.

Шумахер нарочно го пазят да му имплантират чип да се оправи и да кажат - давайте смело няма страшно!

За съжаление ,в България от много години няма общество ,а една аморфна маса от сиви в интелектуален,социален аспект ,наплашени същества , като някои от тези същества избиват комплекси.Сивата маса е удибна като стари обувки за всички управляващи.

такива хората, първото е, ченим отнемат средства за съществуване. И не го правят само управляващите, а всеки на всеки. Безкрайно немилостиви са хората тук. Изобщо в гените няма понятие за даване, а само за взимане.

И аз някой чакам да ми бие но вече 42 години само се пробват..не бяха борци..крадци..и кви ли не..като си 110 кила и си само сърце и душа и Рила не мож тъ мръдне..такива гниди само с газ могат да се травят..

щяха да те бият всеки ден...... уви и ти имаш късмет че си голем :D Нас само ни заплашват от далеч и ни викат "Сега ще видиш какво ще се случи"

Уф ... горките те, големите! ... Чакали! ... Като ви е зор, намерете си по-големи да си мерите стафидите! ... По-скоро се похвалете, колко беззащитни сте предпазили досега, какво сте направили в полза роду? ... Или само си крепим самочувствието с природни дадености, за които нямаме заслуга?

казал още: тук се почитат богатите, нищо, че са престъпници. Обърнато, счупено огледало на истинския смисъл на живота има тук. И дано изчезне завинаги.

Спря дъ мъ бие, сигур ни мъ обича вече? ... Особености на етноса ... ха-ха-ха! Вицепремиер на домашното насилие, всекидневни статии за шамаросани шафрантии, зловонен дъх на Истанбулски конвенции ... И двеста закона да напишете, ако не се контролира спазването ум, все тая! Деградацията тръгва винаги от патриарха в едно общество, казано на човешки език, рибата винаги се вмирисва откъм главата! ... Замислете се защо се стига дотам, къде е основния проблем и какво може да се направи по въпроса! Заслуга за много ниското самочувствие на Българина имаме всички!

научихте една фраза и я повтаряте като папагали

Ами и аз викам стига, ама вие не се спирате с вашите зловония! ... Чак толкова толерантност не мога да изпия!

вие биете жени!!!!!

Как простите щъркели могат да движат семейство, а хората вече не могат?

Щъркелите не са прости, .. селяните

Тази новина е стара и беше публикувана, но е важно да се говори за да се хриеме истанбулската конвенция.

и да не се биете само с жени а?

слаби същества бият, например бездомни кучета. Това е много лошо качество на населението. Агресията като цяло. И съчетана с безчувственост, прави лош материал.

Това е топ новина е не просто линия от криминалната хроника

Или жени пе биете или лекари…. Ама що не скачате да биете големи хора като мен примерно…. Щото сте жалки мишки

Че кой бие по-силните бе???

Трябва да си завършен скот и лумпен -дегенерат ,за да посегнеш на жената си и дъщеря си.

тук има доста такива. И очакваме добра държава. Откъде..,

Ако беше вложила малко мисъл, когато е решила да живее с този, нямаше да яде толкова бой. Държавата не може да стои покрай всяка жена и да я пази, тя трябва и сама да взема решения и да решава кое е добре и кое не. Тази жена очевидно дълго време е яла пердах, имала е време да прецени всичко, но не е взела никакви мерки... Никакви закони и конвенции не могат да помогнат на такива, които сами не се пазят

Все едно не може да я излъже нали?

Прав си, откъде да знае че като и кажат по телефона да хвърли няколко хилядарки през балкона, ще я излъжат?

Тя не яде бой за сефте, но дори и да не беше така, написаното от човека по-горе си остава в сила. Има натурални лимити за функциите на обществото, над които не е реалистично да очакваме каквото и да е, обществото може да наказва престъпниците, но не може да се грижи за всеки един човек. Аз дори съм по-краен - хората като тебе, които очакват държавата да се грижи за всеки, да ви бъдат отнемани гражданските права,защото ще ни вкарате в беля. Целия свят ще пламне, защото вие не знаете кога да кажете "стига, така е добре, ако искаме още ще счупим клона"

"""Държавата не може да стои покрай всяка жена и да я пази, """ Не държавата , а законът трябва да стои до всяка жена и такива като тази отрепка ,трябва бързо да влиза в затвора , а не някакви демократични и неолиберални измишльотини като ИК

Законът си седи и вероятно тоя ще влезе в затвора, но законът не може да действа превантивно като в "минорити репорт"

Не само, че държавата може да пази жените от насилници, но дори не е нужна недоносена истанбулска конвенция, за да праща по затворите и стъжва животеца на подобни комплексирани "мъжленца" - ей ги например САЩ.

От прехода насам, винаги в мен имам нещо с което да се защитавам. В колата под седалката чук. Нямам намерение да ме болят ръцете. Чука премахва всички пози и емоционални екцесии. Простотията на средно-статистическият Бъгларин, с мозък потопен в алкохол от сутрин до вечер не познава граници. Пример от преди 5 години (Преди GDPR): В един момент се занимавах с улична фотография на лента. Иван Асен по обяд. Вървя и виждам елегантна двойка мъж и жена на средна възраст, хванати за ръка, инстинктивно вдигам апарата и щраквам. Секунда по късно зад гърба ми чувам писклив женски глас: Кво ми снимаш тука бе? Обръщам се, зад мен от фризьорският салон бясна лелка с пяна на устата. Отговарям: Госпожо, сниммам улична фотография, заснех кадър от другата страна на улицата. Тъй като е публично пространство имам право да извършвам такава дейност. Културно си извадих телефона, за да покажа на "дамата" уеб-сайт с мои фотографии. Обикновено, това успокоява всички притеснени. Каката мощно ми блъсна ръката и викна: Петрееее. От паркираният до салона Мерцедес Ц-класа(модел 2001ва) се изхлузи Петър. Кръгъл. Нисък - около метър и седемдесет. С корем и паласки. С бойна стъпка и вик: Ти кво снимаш тука салона бе убитак? Тва да не ти е собственост? Културно и внимателно се опитах да повторя процедурата, отново неуспешно. Започнаха да се събират сеирджии. Петърчо скъси дистанцията и стисна юмручета. Да уточня: Аз съм 1,86 - 90 килограма. С очила. Без излишни мазнини и с достатъчно напукани селски муцуини зад гърба си. Опитвам се със всички усилия да съм културен гражданин. Петърчо обаче намери изключително ефективен начин да ме изкара извън релси със следната реплика: Ти си само некой педофил? Кво тука снимаш бе? Децата ли? Ей са ще ти счупя апарата. Дадох на късо. Апарата е Лайка от 50те, заедно с обектива минава 700 грама метал. Налазих Петърчо, притиснах го до стената и изстрелях на неговият език: Ей, лайнар. На мутра ли ми се праиш нещо а? Че ти вкарам тоя апарат -едно кило напреко у главата неколко пъти, докато не се насереш. О чудо на комуникацията. О природни закони. Петърчо след жалък опит да измънка: Ти знаеш ли кой съм аз? и да набере някъв номер, културно се прибра в ц-класичката псувайки под мустак. Нямаше нито лелки, нито бабки, никой. Разбира се, никой не реагира на ситуацията. И в дъното на улицата патрулката на полицията седеше безмълвно като призрачна каляска опръскана с кал. Месец два по-късно, спрях да снимам в София. Реших, че има реална опасност да лежа някой селянин. Достатъчно е селянина да е с новата ц-класа и да звънне на другарчетата по чашка, и тоя филм може да вземе трагичен обрат. При тази корупция и липса на законност, гражданите трябва да са много внимателни и да са наясно, че процедурата на полицията както и юридическата система, не обслужват нормалните граждани или истината. Те служат на държавата. Когато държавата е мафия от престъпници, полицията служи на мафията. Не трии. Там хавата с айпитата.

Понеже и аз като тебе съм висок без излишни мазнини но и с кафяв колан киокушин-кай но не се хваля с това на ляво и на дясно, само най близките ми знаят… но смешно чи става как ме заплашват от далеч, щели да ме колят да ме бесят… и аз им обеснявам че докато има камери в заведението аз нищо не мога да направя и ако искат да се разберем да излезнем на вънка… Та викане и кълняне половин час но така и не излизат :D та много смешни и жалки са подобни българи…за жалост са много

А минавало ли ти е презакъла че като излезеш навън може някой от дружките им да е с нож зад вратата или тръба и ти докато вървиш подир другите няма и да разбереш какво става... Минавало ли ти е през празната глава,че особено ако надереш един циганин, някъде по път когато не очакваш ще те причакат с някоя брадва... Сигурен ли си че някой от "тайфата" отворени няма да има пистолет? Имаше един такъв смелчага, каратистче. Беше ходил и в чуждестранния легион и бабаитите от неговата компания му викаха "Рамбо". Едно лято се чух слух че бил на морето и го били намерили в безпомощно състояние и след това видяхме некролозите му.. Та начин винаги има, независимо кой си и какъв си

Да те светна - предложиш ли да излизате навън и излезеш ли ти, директно си участник, даже инициатор на случката и после ще видиш голям зор пред прокурора. Говоря от опит, само че в моя случай всичко бях направил както трябва и се оправих. Но съм наясно какъв низ от благоприятни обстоятелства спомогна за това. Ако с нещо бях предизвикал случката, хеле пък аз да съм я инициирал с "дай да се разберем навън", в голям проблем щях да се вкарам - в последствие разбрах по кои текстове от НК са ме били подкарали...

Абсолютно реалистичен е този сценарии. В такава ситуация ако е възможно не предизвикваш "противниците", гледаш да имаш свидетели, които гарантирано няма да се скрият като дойде момента, оставаш се да ти праснат два три тупаника и некой шут, вадиш медицинско и инвестираш в дело. При правилната имплементация, която се случва рядко, ще изкараш и някой лев. Имал съм случай в който на известен софийски апап директно си му казах: Давай брато, ела да ме пребиеш, после ще си мериме адвокатите. Естесвено човек трябва да е сигурен, че носи на бой и знае да си пази витални части от тялото. Тоест ако имате бойни умения, това е най-адекватната стратегия. Другата доказана "хватка" е да си плюете на петите и да си затваряте плювалника. Никой не се интересува от "смотаняци" чак толкова. :)

++++++++ отлично написано

31-годишен мъж ревнува 42-годишната си жена, която има 3 деца от неясно колко бащи ... По никакъв начин не одобрявам насилието, но вътрешно съм убеден, че тук то не е едностранен акт, просто по-силният физически е надделял ...

акъла му е малко

Винаги има две страни. Никой не в статията не пита за версията на отсрещната страна. Манипулативна статия за да се оправдае нещо дет искат да приемат. Събират се НПО та и слугите и веднага случай с кома, айде айде. Иначе ако е вярно е мн грозно и за затвор, въпре че очевидно е шахрантия

дори и жената да е проблемът в случая….удариш ли я ВИНОВЕН СИ!! Точка по въпроса. С бой нищо не се решава. Ето един приятел преди 4 5 месеца си взе детето от бившата си жена но го направи по умния начин с адвокати и свидетели а не като селяните да решавате нещата с бой..то дори не ги решавате а ги правите ситуацията по дебела

Колко десетилетия му трябваха да си вземе детето? Щото аз от 6 години така по начина с адвокатите и още не му се вижда края...

Значи, трепеш като да убиеш и след 24 ч., си къркаш ракийката у хоремаго. Екстра!

Дамаджаната нищо още не може да направи в случая. Трябва промяна на законите драги

Защо занимавате хората със свински изпълнения ? Прасета е имало , има и ще има винаги във всяко човешко общество.

прасетата станахте прекалено много! Ей за туй!

дори не вярвам в това, че всяка четвърта жена е жертва на съпруг, партньор или роднина! Дано се осъзнаете и прогледнете колко много жени и деца са жертви! Всяка седмица някоя жена бива убита или пребита до смърт! ВСЯКА СЕДМИЦА! В тази държава живеят зверове! Навън е някакъв невиждан зомби апокалипсис!

И най смешното е че скачат само на по слаби от тях. 1.95см съм едър човек…и до сега съм чувал от българи само “ще видиш кво ще се случи” и темподобни нападки и обиди от далеч.

В България има малко повече жени от колкото мъже. Има 3.2 милиона жени. Махаме тези които не са семейни и остават 2 милиона семейни. Значи шанса на някоя жена да и се случи нешо такова в даден ден е 0.00000000000012%. Това са 12 нули след десетичната запетайка. Само конкретната жена си знае какво е направила така че да "подобри" шансовете си за случка няколко десетки триона пъти... Ако можете - мислете. За сметка на това, убийствата на мъже са по няколко на ден, ама за това нищо не казваш

И итотално неразбиращ математиката! В момента, в който посегнеш си виновен! Всичко останало са оправдания на малкопишковци!

Либералите здраво настъпват .. да живей САщ!!!!

промит мозък. Биете жени а после сащ ви били виновни…дееба и малоумника ти

Тъмните балкански субекти настъпват здраво! Компласирани малкопишковци, които не могат да се изразяват чрез думи! Изроди! Всяка седмица убивате по една жена!

Налитате да биете само жени!! И ко…имате се за големи мъже вече а? Нещастници

"Не стига ти хлеба, залитнеш от мъка и стъпиш в погрешност на гнило. И чакаш така като скот в скотобойна, въртиш се, в очите ти – ножа. Ех, лошо, ех, лошо светът е устроен! А може, по-иначе може..."

Няма снимки на участниците в побоя. Обясненията на роднините и побойника са на развален български език. И предишния "приятел" я биел, ама по-леко. Не ви ли напомня това за традиционни отношения в една определена общност? И защо с недомлъвки медиите се опитват да ни втълпяват, че това се случва в много български семейства и коментарите показват, че читателите се подлъгват с описанието на ситуацията. Както се казва, хубава работа ама ... индийска, не се поддавайте на манипулации за моралните ценности на българските мъже, възпитанието, образованието и всичко, което индобългарите няма как да научат, защото не ходят на училище.

Ми те са българи.

Аз съм българин в Европа, в България съм си циганин, ама от БХК ни казаха, че е обидно българите да ни викат цигани, та го смениха на роми. Ама ние в махалата си викаме цигани, щото между нас си не е обидно.

А ти в пещера ли живееш? Кво се правиш че все едно не знаеш че българите като се напият и налитат да бият само слабите

Не е ли по-просто да напишете инсулт. Ако трябва да сме точни - исхемичен мозъчен инсулт, а ми пишете мозъчен инфаркт. Вуйна Пена, като го прочете това, ще си помисли, че има второ сърце в мозъка и ще започне да удря двойна фаза антистенокардин. Ама сте простиииии.

мръсник И какво и е убаво на тая работа бе "СВИНЧО" Пребил жената Животното мръсно. Тоя от панделата да не го пускат.

Срамно е, но това в България явно е много по-големи размери, отколкото искаме да си представим, че е. И не е от вчера - има грешка във възпитанието ни и в семействата, и в училище ... за съжаление явно нямаме и възспиращи закони и процедури за действие. Време е държавата да постави хората в центъра, а не икономиката. Време е да проумеем, че богати пак може да сме нещастни, прости и отхвърляни. Време е родителите да не са на работа по 6 дни и 14 часа, а да са с децата си. Време е магазини да не работят денонощно, да се сложи край на "дейноста" на хиляди охранители, време е да градим икономика за хора. Превърнахме се в озлобени скотове, а не бяхме такива хора. Да, все повече има примери и за обратното, но да си признаем имаме и пропаст в обществото.

И какво като има 3 деца жената, какво е надробила толкова, все едно е грях да имаш деца (които нашите прадеди са имали по 3-4 и повече деца, дори да са живели в беднотия). Защо мъжете да имат право да са с по-млада жена, а жените не. Тук в случая за да я ревнува, значи я харесва или е бил влюбен. Моят прадядо като остава вдовец с три деца си намира друга жена (не го е биела, но не е била стока също). Тук също е Друг въпроса - мъжете биячи, независимо дали са с жени на техни години, по=млади жени или по-стари. Биячът -социопат е проблема, не търсете причината в нейните деца.

Кой го е възпитал този идиот, с какво го е провокирал някой? Има много повече въпроси, които елементарен ум даже няма да си зададе. Затова се изисква законово равноправие между мъже и жени в обществото, а не презумпция, че някой е по-силен, предпологаща вината му.

Защото тези три деца най-вероятно са от трима различни мъже. Дъщерята е на толкова години, че жертвата може да бъде баба, а не да търси млади гаджета. Явно твърде много я интересува "любовта". Ами търсила-намерила. Много я бил ревнувал? От здравей? Няма да от здравей, това. От друго ще да е. Някои обичат ..., повече от хляба. Това не значи, че има много жени, които не са бели боклуци, но са жертви на насилие. За тях, за техните животи и безопасност трябва да се пише и говори, за адекватни закони. Но не и за тази.

Най точния коментар е написан от "и какво странно има?" / 2022-01-18 00:56:24. Иначе, вие продължавайте да се дърляте за тъпотии.

ВЕНЦИ боксьорът е пребил от бой ЛЕКАР съобщи БНТ

психопат садист чудовище

Тоя че е за съд и е нищожество жалко, е ясно. Обаче жените, които търпят подобно нещо и не слагат граница, имат своя принос. Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, който му я дава. Синдромът на жертвата е не по-малко психическо отклонение от това на насилниците. Всичко хубаво на жената и дано се оправи...и после да си помисли, какво научава от това!

Пуснали са го, защото е мангал! Ако беше българин, щяха още да го държат в ареста!

ама йакто ти оттърва

Как ми се иска да напиша колко е станал живота несправедлив към мъжа спрямо жената,не говоря за насилие,мразя го ,но жените толкова искат да са равни с мъжете и промениха законите така ,че пред закона мъжа има по малко права от жената. Ако природата е искала да сме равни ,щяхме да сме двуполови като някой същества. Скоро няма да имате мъже който да ви се върже да ви прави дете а за брак апсурд.

Тук не говорим за права, нито да ползваме някакви общи твои представи коя каква е, пак слагате хората от един пол пос есин знаменател и не е редно, нито сте орав в този случай. Тук се касае за отклонения в поведението на отделен индивид. Каквато и да е причината боят не решава никакви проблеми! В този случай имаме някакъв, в някаква форма на развитието на амеба(жалко, че самата жена е допринесла донякъде да не се отърве от него вероятно ако е мислела, че няма как и че е нещо "нормално", пожелавам й бързо да се оправи и ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСКА ДА БЪСЕ С ТОЗИ ИНДИВИД)и вече е видно, че е от мъжки пол, който се смята за нещо повече и налита да бие по-слабите, че и живее в нейният дом доколкото разбирам от статията! Ами, няма нищо общо с негови погазени права, а има общо с социопатията в тиквата му..... Такъв индивид е ОПАСЕН по принцип и само затвора и навременните мерки биха предотвратили по-сериозни последици. Но... къде ти в една клета България с всичките комплекси, които имат една маса хора и го предават през поколенията Просто трябва да се спре порочния кръг от някои анормални поведенчески фактори и самото общество е негова отговорност да не толерира подобни ануималии като нещо "нормално", и " не ме бърка", и такива подобни несериозни приказки. И не, не защитавам ик и прочие глупости, всички хора, независимо от пола трябва да имат права но и ЕДНАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ/ОТГОВОРНОСТИ!

о руските пе*си не дават да се приеме някое законче или наредбичка, дето да защитят жените в това положение Ave Imperator Putin, morituri te salutant

Това е Ганьо ,пие парцуца и бие жена си и я убива ,прост е народа и лош генетичен матерял,няма маски няма ваксини,бой до умиране,язък за децата ще растат по сиропиталища

Така ли е в твоето семейство...родителите?

Ганю определено е обобщение за идиот, а Българите са индивидуалисти, Ганю има изгода от обобщаването, защото е евреин, а всички в израел са евреи. Ганю евреина иска и българите да са като него, но няма как, ние не сме всички обрязани, нито всички сме изроди! Запомнете го добре, чак сега ли разбрахте, че прототипът на ганю е евреин?

Чакалите на мутрата Борисов огладняха..

Защо са го пуснали след 24 часа? Талкова ли не може да си повдигне обвинение в това време? Или е проблем в лоши закони или в лошо приложение . Къде е промяната ?

Не, тъпак, това не е сталинизъм където се разстрелваха невинни по площади, изисква се разследване и доказателства преди повдигане на обвинение, идиот. Задържането е само мярка за предотвратяване на престъпления и ескалация.

Цялата схема е фактап от самото начало. Значи жената е на 42 с 3 деца от разни мъж/е и нито едно от последния, който пък е на 31 (с 11г по-млад). Връзката реве за проблеми от самото начало. Какво са очаквали двамата един от друг? А този е абсолютен плазмодий, че връзката им е безперспективна е очевидно, да беше се гръмнал себе си и да остави женицата да си се оправя според каквото преди си е надробила...