Мая Манолова при Слави Трифонов: За президентската кандидатура, БСП, Галеви и "един голям икономически субект"

Омбудсманът разкри пред каква дилема се е изправила при определяне на позицията си за Истанбулската конвенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе като цяло Слави се ИЗЛОЖИ МНОООГО С ТОВА СИ ДЕЙСТВИЕ И ТИЯ ИНТЕРВЮТА! Оказа се че Слави баш си е в комбина с ББ и пасмината му! Задаваните въпроси към всичките бяха МЕКО КАЗАНО ТАКА ПОДБРАНИ, ЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ ТЯХ! После отговорите бяха такива, че примерно ако мене ме питат абе как се казваш и аз почна абе вие знаете ли че Сатурн е втората по големина планета в слънчевата система! И не стига това ми Слави кима одобрително с глава и вика да така е Сатурн е втората по големина планета в слънчевата система и минава на другия въпрос! ТОВА ДОКАЗА, ЧЕ СЛАВИТО Е В ЕДИН И СЪЩИ КЮП С ББ И ПРОЧИЕ ИЗЕДНИЦИ!

Тая не е ли същата, която по време на протестите срещу правителството на Орешарски казваше,че протестиращите с пукнати глави сами са си блъскали главите в полицейските палки? Ами да, тя е.Каква метаморфоза до защитничка на онеправданите.

Един от малкото, а може би и единственият държавен служител, който работи за народа и е смела, което пък не може да се каже за нашите политически мъже.

Тая как нагло лъже. Ще намеря клипа от митинга на БСП в Дупница, речта и беше посветена на хвалби към братя Галеви, как са за пример и техния пример да се внедри навсякъде в държавата. Тая не се чуваше какво говори.

Самият факт,че нищо не направи с Топлофикация и ние продължаваме да сме изнудвани и ограбвани както досега ме кара да не и вярвам. Една суетна жена,която иска да е в прожекторите и да "кара влака". Тя също се придържа към определението за България,че е мръсен влак,ама вози политици и такива като нея. Не, не и вярвам, би казал Станиславски. Не е истниска-по делата ще я познаете. Топлофикация е повече жива от всякога. Ех, мая,мая. Я си ходи в Кюстендил,там откъдето те доведоха едни моми Станишеви.

Изтъркани физиономии, изтъркани приказки... Кой гледа тая помия

Аз я гледам, а вероятно и ти след като коментираш :)!

ГАРГАТА

Гледай Слави...без акъл ко друго да прайш

Ами, без акъл съм, защото съм славйече, а не гарга тъпа рошава!

Мая НЯМА комплекси -е какво искате.Отговаря на всички въпроси.Другите отговарят като си прехвърлят еди на друг вината.Слави беше в еуфория но той не е журналист

Превъзбуден си Облекчи се

Станишев само в едно имаше право, когато поздрави навремето Цветанов с думите "Здравейте цилкаджии".

Изключително слабо интервю на плешивия кестен Слави. Само пухти, дуе бузи и гледа страшно. Неприятна гледка, никаква компетентност и подготовка по "зрителските" въпроси, които е подбрал.

Очаквам Майчето в Господари на ефира. Много зле беше горката... Ма то като си прост е за цял живот.

Така е, като си прост е за цял живот! Дано си го осмислил вече и спреш да пишеш по чатовете, а да се ограмотиш малко, че да не си толкова прост......... вече!

да се съберат вксички умни политолози като гъб„лъбов минчев димитрова и др и да направят правителство

боко и слави -двама народни артисти осребрили таланта си пребогато

http://www.glasove.com/categories/skandalyt/news/shouto-slavi-i-toshko-scenaristcheto

Мая Манолова-...мм...ъъъ... жена съм на мъжа си...на кого да съм.... а слави мига на парцали....май искаше нещо да попита...хахаха

Мая Манолова беше избрана за омбудсман с помощта на Герб.

не с помощта на герб, а от герб! бсп тогава имаше само 39 депутата!

Голяма глупост каза. Ако си спомняш стана омбудсман, след аферата Костинброд с бюлетините в предизборния ден. Няма как да са я избрали от ГЕРБ!

Има ли все още някой, който след вече три, пак повтарям... станаха вече три..."чутовните" интервюта с парвенютата(да, парвенюта са, а не първенци)в тази кочина, все още да има съмнение, че тя не е... кочина:)))??? Какво реално казаха тези тримата, което ние да не го знаехме??? С какво повдигнаха завесата над кочината??? С нищо, заучени фрази, обтягане на локуми, лакърдии като на Женския пазар и постоянното сочене с пръст на... Филан Кишията, който е виновен за всичко:)))!!! С две думи, ако трябва да се обобщи... пълни смешници! И нека сега Дългунестият да си строи свитата и да я поразпита, какво ново научи тя от срещите си с тези три същества, което да бе нужно да се знае!!!

Първо - студиото на Слави ми прилича на зала за оплакване и последно сбогом. С тоя цвят и визия на ТВ водещият, като на погребален агент. ? за истанбулската конвенция - отговорът прозвуча така: аз тая конвенция не съм я чела, но понеже взех едни пари, а и съм вярващ човек (комунист/социалист вярващ = дървено желязо) трябваше да я пробутам. Ама нали КС я отхвърли.... относно сестра Галева - ясно , повече от ясно защо 'не ма ? за закона ванко1 ? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ако беше приета истамбуската конвенция сега нямаше да имаме 22 убити зверски жени от началото на годината но приматите в българия джендъра ги плаши повече и затова сме на тоя хал а изучаването на педерастията в училище грам няма да промени сексуалната ориентация на никого защото това е врадено и не се променя от уроци и приказки за него

Важно е как се спазват законите, как се прилагат и др. подобни. Никой няма страх от БГ правосъдие, та една конвенция ли ще го спре. И като някой иска да прави конвенция против насилието над жени (интересно, защо не и над мъже) да се ограничи с тази материя, а не вътре да пъха разни други текстове от типа "ако мине".

Политиката е низ от парадокси, случайности и безпринципност. Не е ли парадокс факта, че Мая Манолова е политикът с най-висок рейтинг у нас - пред президента и премиера ?! Нека не сме с толкова къса памет, бързо забравихме какво символизираше Мая Манолова преди да стане Омбудсман. Преди 5 лета тя се изяви като най-активен публичен протагонист на кабинета "Орешарски" и контрапротестите в негова защита. Мая беше острието на отровната коалиция, докарала ни до банкови фалити и разграбване на държавата, тя дирижираше Парламента. После Манолова загуби лидерския си пост в БСП, нещо повече - изритаха я оттам след интригански скандали с Корнелия Нинова. Но свръх амбицията й да се върне в политиката на крилете на "народното одобрение" я доведе до поста Омбудсман. ЛИЧНО НА МЕН МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ НЕЩО СЕ ЗАМИСЛЯ МЕЖДУ ТИЯ ДВАМАТА - ПОПУЛИСТА ТРИФОНОВ И МАНОЛОВА ?! ВИДНО Е, ЧЕ ЧАЛГАРЯ НЕ Е В ЧАС С ПОЛИТИКАТА - ТОВА СЕ ВИДЯ КРИСТАЛНО ЧИСТО В ИНТЕРВЮТАТА МУ С ББ И ЦАЦАРОВ И СИ МИСЛЯ ДАЛИ НЕ Е ХВЪРЛИЛ ОКО НА МАЯ МАНОЛОВА ЗА ЛИДЕР НА НОВАТА ПАРТИЯ НА ЧАЛГА МЕСИЯТА ?! КАТО ГЛЕДАМ, ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА БАРЕКОВ - И ДВАМАТА СА "ДУДУЦИ" !!

Точно там е проблема на младата ни демокрация, много ни е къса... паметта и затова сме все в... калта:)))!!!

Не съм член на БСП, уточни Манолова в отговор на друг зрителски въпрос. Няма бивш БСП-ар, както няма бивш негър...Премълча за далаверите си с Галеви и измамата с Бареков за Костинброд! За връзките с Цветан Василев, също както Йончева го омота с бла бла бла усмивка.

"За Истанбулската конвенция Аз съм много вярващ човек. Вярата ми и уважението ми към позицията на Българската православна църква в тази ситуация влязоха в изключителен сблъсък. Много труден сблъсък. Стоях пред дилема. Подкрепих конвенцията, защото от омбудсмана, като правозащитна институция, се очаква да направи това. Но аз, като вярващ, няма как да не се съобразя с позицията на Българската православна църква. Така или иначе, този въпрос не стои на дневен ред, тъй като има решение на Конституционния съд."

Бля бля бля - като си вярваща в Господ защо се влияеш от позицията на България църква-тя нее Господ и беше против децата инвитро а 22убити зверски жени от бълг примати са по важни от джендъри идеи в конвенцията които на никого няма да повлияят като се изучават защото това е вродено ама маязамаза темата като безпринципна жена

... слаба ракия е Майчето, но с кретена Радев не може и да има сравнение...!!!!!! А е слаба, защото като адвокат излъга пак за т. н. Костинбродска "афера" - защото там и прокуратурата и разследващите казаха и ДОКАЗАХА ЧЕ АФЕРА НЯМА...!!!!!! Но Борисов и ГЕРБ тогава загубиха поне 5 % - това защо не го каза Майчето, както и не каза, че тя изнесе тази "информация" в денят на размисъл...!?! Нали е уж юристка...?!? Който е червен дебил, той си остава и такъв, така и Майчето е в този дебилски отбор на партията мафия БСП... И да не лъже че снемката с Галеви че не е автентична, защото има Бог според нея, комунистката...

пък печатали бюлетини в повече за спомен?! В главите ви все червени, ама не от вашите, комуне до комуне и все репресирани от народната власт избила дядовците им, а ги приели в БКП?! На кого тия, бе?! Една лустрацияя, макар и закъсняла, ще ви оправи, нагаждачи мръсни!

Шоуто на продълговатият търси водещ.....с език.

Тази БЕЗПОЛЕЗНА длъжност трябва да се закрие! Пушилка и пиар!

Само смешникът Радев не събра кураж да отиде и отговори на въпросите на народа си.

Много е интересно как елементарно Манолова манипулира простолюдието, което основно и вярва. Не е избрана от ГЕРБ за омбудсман, защото видите ли Цветанов не бил гласувал за нея и дори си бил показал бюлетината по телевизията. А депутатите на ГЕРБ ти осигуриха липсващите гласове да станеш омбудсман, за което загубиха доверието на не малко хора! Въобще оправданият за аферата Костинборд няма да ги коментирам.

Активен човек като Манолова е само за изпълнителната власт. Ако се кандидатира за кмет на София, ще гласувам за нея. Не съм против Фандъкова, но на такъв пост никой не трябва да се задържа дълго.

На кои еще не му е ясно, че големите търговци на гоорива крадат хората. Протестите трябва да се бъдат насочени към тях.

не се прани на утепан!

Този не го гледам, но се прецаках да видя интервюто с Борисов.А той му направи такава словестна френска любов,че дамите от балет "Магаданс"се изчервиха и му завидяха на уменията.Спасителят на нацията си направи ритуално политическо харакири.Два месеца преди да му изтече договора с БТВ пак ще влиза в политиката,коронния му номер.У него морал и съвест,ама друг път.Всичко прави за пари,типична проституция.

Лудото Ленчи и Селтака са лицето на злобата

Лудото Ленчи нема ли оди Да сподели за далаверите си

И двамата са от свитата на Гергов

Този не го гледам, но се прецаках да видя интервюто с Борисов.А той му направи такава словестна френска любов,че дамите от балет "Магаданс"се изчервиха и му завидяха на уменията.Спасителят на нацията си направи ритуално политическо харакири.Два месеца преди да му изтече договора с БТВ пак ще влиза в политиката,коронния му номер.У него морал и съвест,ама друг път.Всичко прави за пари,типична проституция.

Този не го гледам, но се прецаках да видя интервюто с Борисов.А той му направи такава словестна френска любов,че дамите от балет "Магаданс"се изчервиха и му завидяха на уменията.Спасителят на нацията си направи ритуално политическо харакири.Два месеца преди да му изтече договора с БТВ пак ще влиза в политиката,коронния му номер.У него морал и съвест,ама друг път.Всичко прави за пари,типична проституция.

Не мога да повярвам на очите си. Дългия по едно време се усмихна. За разлика от предните две интервюта този път не беше намръщен. Да видим как ще се представи при гостуването на госпожа Караянчева. Колкото до въпросите на зрителите той избира тези, които му харесват т.е. които са против правителството. Да сте чули нещо за президента и скандалната му съпруга. Нещо за бсп и кака му Кури. Абсурд!

Все едно слушам Нинова само, че Манолова е малко по-нервна. Те все едно от един калъп са излезнали все пак през една школа за манипулации на масите са излезнали. Ясно им е казано - във всяко изречение трябва да има най-малкото веднъж думата "хората". Но Манолова съвсем се оля. "Хората" и е станало като паразитна дума :(

защо отсвири Караянчева и Цачева, слаба ракия ли са според теб?

На Цачева й се чудя. Не я избраха в Плевен, където я познават, тя прие министър да стане.

За Ванко 1 пита ли я ? Не му гледам предаването за това питам .

Майчето подкрепила Истанбулската конвенция като "правозащитник" обаче вярата и и уважението към Българската православна църква били в разрез на афишираната от нея подкрепа за конвенцията. На коя Мая да вярваме?!?!

По-голям популист от Мая Манолова до този момент не се е раждал. Не трябва обаче да преиграва и да ни прави на будали. Одобрена и избрана е от ГЕРБ и това е една от най-големите грешки на Бойко. Нима тя мисли, че ние можем да поврваме, че някой ат ГЕРБ може да гласува за нея без разрешението на Борисов? Нима си мисли, че ние не знаем за неистовото й желание да се кандидатира за президент и разочарованието й, че Нинова избра Радев? Нима не виждаме огромното й желание да е на всяка манджа меродия само и само да трупа измамни червени точки пред хората с оглед бъдеща кандидатпрезидентска или друга подобна кампания. Подстрекава хората за неща които нито тя нито някой друг може да оправи и за неща които не зависят то нас. Отвратително е да заблуждавваш хората заради лични интереси!

да гледаш първия "гост" на Слави и да не видиш какво е популизъм, че и други работи, но те са коментирани надълго и широко от непредубедени хора.

Посочи някой, който не поставя личните интереси над всичко! Прочети им биографиите и си прави изводи, без да си пристрастен.

Този път се получи,защото пред Слави седеше една Умна и Красива жена.Слави Браво:))

Ха ха...

A бе бастун дървен, що не се прави на мъж и отворко пред тиквата и цацата, а се правиш на Майчето! И 90% от въпросите, които и зададе не интересуват българското общество, това бяха специално подбрани въпроси, които целяха да я провокират и поставят в неудобна позиция, не спря да я питаш за бсп-то, а като Майчето коментираше интересни неща, с които засягаше интересите на гербаджиите, не спираше да я прекъсваш! Лъсна бе бастун, лъсна като бастун на тиквата и падна в очите на интелигентния българин, защото не само разсея всякакво съмнение, че си прост чалгар, ами, че ще си същия като ония, на които се дупеше, ако влезеш в политиката, прост и нищо не разбиращ!

Ревнуваш ли...

Борисов и чалга мена ходели заедно на кино и после редили министрите в кабинета ББ 1 – припомня самия ББ в едно интервю от 2010 г. После чалга мена си поискал едно местенце около Японския, после се скарали поради „идейни“ и „принципни“ различия. После дълги години чалга мена плюеше по ББ 1,2,3 но явно е дошло времето на забрава на „идейните и принципни“ различия. Каква ли е цената ? Лично аз в случая симпатизирам по-скоро на ББ. В края на краищата да си оцапаш осемгодишната война заради едно парцелче е може би оправдано, но не и морално.

Не успях да разбера защо е подкреила ИК. Не чух мотиви в тази посока. Щеше да е интересно лично обяснението от поредния юрист в държавата. Също щеше да е интересно ако поредицата интервюта бяха стартирали с омбудсмана. Иначе намалих гледането на ТВ, и ми прави впечатление колко фалшиви са участниците, които се появяват в тази кутия. И като поведение, интонация, реакции, мисъл, изрази. Все едно гледам програмирани роботи. Не изразяват истината докрай, личи се че задържат съществена информация касаеща хората, прецеждат я, за да изглеждат неутрални и да не провалят бъдещето си. Това вече се разпознава, хората владеят чужди езици и търсят алтернативна информация в интернет и вече не е лесно да бъдат заблуждавани.

Гледате Слави, после мърморите от Слави Тъп народ

Скъпа Госпожо Манолова, комунист ,вяра и религия са доста несъвместими неща!!! Бъдете искрена , защото ми се струва ,че като партиен функционер бяхте друга ,сега сте доста фалшива! Моля за извинение! Да , вършите много добре работата си, за това ви поздравявам! Бъдете здрава ! Но бивш комунист. - няма..... и...

И 100 години да минат пак ще се говори за КОМУНИЗМА! ОСТАРЯХМЕ, ЗАЩО СЕ ОБРЪЩАМЕ НАЗАД, А НЕ ГЛЕДАМЕ НАСТОЯЩЕТО И НАПРЕД? "КОМУНИЗЪМ" Е ОСТАРЯЛА ФРАЗА, НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ И ХАБЕР СИ НЯМАТ ЗА КОМУНИЗМА... Е, ДА, НО ОСТАРЯЛОТО ВЕЧЕ ПОКОЛЕНИЕ "БОЛЕДУВА", едни искат да се върне комунизма, други го оплюват...

има, има, погледни в ГЕРБ, 75% са такива.

Имааа. Много от тях са в герб.

"европата ни избива вече 30 години, а омбусманката получава заплата! за кво?

когато хиляди зрители питат ....по какъв критерий селектирахте въпросите? В един сайт питат....защо не питаха за ЦУМ, за Яневагейт?

Никой не те кара да го гледаш Аз не гледам TV, направи го и ти

и аз няма да гледам ....нагласени предавания.

И 3-та серия като първите две. Очакваме 4 серия на сериала '4 от 5'. За съжаление нищо ново ( то се знаеше отначало ама се се нядяваме нещо да се промени) май само райтинга на на БТВ и С.Т. да се вдигна малко. А дано ама надали и той е с твърд електорат.

Светата Непорочна Черна Тениска в офиса на Учиндолския Шериф...

него на фанелката пише - Системата ни развива !

Слави, тая мърша, докога ши цапа политическото пространство

Мая, ако дядо Бойко не тъ щеше, сега щяха та пощипват за гъзъ комунягите от парламентарната ви групичка

Бойко на власт, Мая Манолова става Омбудсман Бойко нямал участие...хахаааа