Мая Манолова: Казусите, като този с Кирил Петков, могат да бъдат решени с промени в Конституцията

Тази несправедливост трябва да бъде поправена, заяви председателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е несправедливост спрямо българите с двойно гражданство, точно обратното. Който иска да е в българската политика, трябва да може и да носи отговорност, а не след изтичане на мандата, ако се наложи, да се скрива в друга държава зад другото гражданство.

Със една дума-разложена воняща ковра за повече коментар за този изрод е излишен

Разбира се. Конституцията е костюм по поръчка и трябва да се скрои по фигурата на Кирил Петков.

Конституционният съд да му вземат мерките. И да я тропосат с топлийки. Народното събрание ще я закърпи окончателно. С бели конци.

почнаха да и показват истинското лице, “без маска и без грим, озъбено свирепо куче”. Вчера показаха дебилната и противна муцуна в реално изражение.

Червена вещице, конституцията е основният закон на една страна и се спазва стриктно такава, каквато е, независимо дали ти харесва или не.

Поправка на конституцията, но първо метла за герберодепесарската паплач в КС.

Ти ли ще поправяш конституцията бе овцо?

С това тя казва на Радев- Ще ти пусна когато и да поискаш.

Мая Костинбродска се захласна в НС да плямпа срещу Бойко и ГЕРБ и не свърши добре. Сега да говори за това че „забравили“ да променят нещо си в Конституцията например 240 депутата и ВНД и т.н. е след дъжд качулка. Марш на паветата !

Щом защитницата на мутрите Мая Манолова- сестра Галева защитава Кирил Петков, значи работата на Кирил Петков изобщо не е чиста!

Мая с тия мижави проценти подкрепа как ли ще променя основни закони в държавата..ха.ха

А този нещастен, новоизлюпен министър така е" бръкнал" в ББР, че си е назначил свои хора в банката.

Айде и тая обяви конституцията за халваджийски тефтер

Май от всички българи в чужбина се е загрижила най-вече за братя Галеви, за оня в Украйна и оня в Дубай

Чочарката - и тя да се покаже в медиите.

Мая Костинбродска това да не ти е 1978 година.?

.

Мунчо ке падне.

Чушкопека и той се обади.

Естествено, че ще го защити - нали се надява на коалиция с него в Парламента, ма ядец - тя няма да влезе!

Ми дайте да отменим всички закони, за да не се нарушават! Тая съвсем е изкукуригала... Чудя се дали французите или германците биха отменли подобен закон?

Който не живее в България и не праща данъци в България не трябва да има право да гласува. Да си гласува там където живее, там където си изкарва парите и си плаща данъците. Така е във всяка нормална държава.

Майче, казусът е, че един човек е нарушил ДЕЙСТВАЩИЯ В МОМЕНТА ЗАКОН. В бъдеще, когато промените конституцията ще е друго. А чакай, забравих, че ти нищо няма да променяш, защото няма да си в следващия парламент! ЧАО!!!

Каква конституция те гони бе Майче!? Вие едно скапано правителство не може да направите вече 2 пъти, сега конституцията ще променяте. Хайде по сериозно.

Навсякъде си дава мнението като всичко разбира тая пръдла досадна и гнусна...щяла да променя конституцията , сигурно и за социалната роля на пола ще иска нова конституция, мая Истанбулската лисбийка обратна...как не те беше срам боса в парлам нта ма селянки проста

Маяма Галева, Белия автобус, белия автобус - помним. Не забравяй шамарената фабрика. Чака те.

Като се ВЪРНАТ, нека ПОЖИВЯТ в България. Да видят как е живота и ПОСЛЕ може да станат министри, след като се откажат от чуждото гражданство... Щото в момента, тия с двойно гражданство са и потенциални чужди ШПИОНИ !! Най- много проблеми идват от Турците !!! А и често ИЗОБЩО не можеш да разбереш дали имат чуждо гражданство, ако е някой с арабско име... Щом е с АРАБСКО име- Осман, Али, Мехмед, Семир, да бяга ДАЛЕЧЕ от парламента.. Тия са чужди ШПИОНИ !!

Аз пък смятам че хора с двойно гражданство не трябва да заемат ръководни държавни постове тъй като бидейки и чужди граждани избягват носенето на наказателна отговорност пред българския съд за евентуални техни злонамерени и противозаконни действия.Ще променяме конституцията заради Киро канадеца?!Айде бе!

се разлая...

Това може да се реши със забрана на двойното гражданство, както някои умно предлагат. Тогава ще останете 3 милиона, 1.5 милиона от които цигани и гаджали. Ще е забавно да ви гледам, но от далече....

И пак няма да мием улиците на Лондон като тебе, оправи си метлата и бегай, да не те уволнят ;)

Е не всички мият улиците. По умните получават добри заплати, имат къщи за милиони, сменят си колата на 3или 4 години, ходят поне 2 пъти на море в Мексико или Карибите и още толкова на планина в Швейцария и Италия …

Тъпънарка

Права е Майчето, само е забравила да спомене, че тези 2 млн. българи не са подписали незаконно документи за милйони в противоречше със законите на държавата, които е ясно, че пак ще плащаме от нашите данъци......ама то това не е важно и тя иска да помага!!!!!

Не, г-жа МаМая, не разрешаване, а забрана двойното гражданство! Тогава няма да имаме такива проблеми!

Моля!!!!! Значи в Българското правителство трябва да назначаваме чужденци, които да защитават чужди интереси!!!! Не само че този текст в конституцията трябва задължително да остане, но и трябва гласуването за народни представители да е само от хора с постоянно местожителство в България. Както се избират кметове на населените места, така трябва да е и за парламент на страната! Не може някой който идва за 1-2 седмици само да се попече на плажа и да пие по една ракия, да определя как да живеят хората които са постоянно тук! Това гласуване на хора постоянно живеещи извън България е истинска наглост! В чужбина трябва да гласуват само командированите Българи!!

Майооо, ма! Вън от парламента си и вече няма да го видиш. Ти не разбра ли? Бита карта си! Точка! Конституцията да не ти е договор за сделка в процес на преговори, че да променяш клаузите по нея?! Юрист ми била! хърла

Цитат: Този текст в Конституцията е несправедлив спрямо 2 млн. български граждани в чужбина, голяма част от които имат двойно гражданство. Това трябва да бъде непременно променено с поправките на Конституцията, които предстоят. Ние ще предложим съответните текстове" ????? ТИ ИСКАШ ДА ОТВОРИШ ВРАТИТЕ ЗА ТУРЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА??? ДАНО ГО ПОЧЕТЕШ!

Че направи 7 милиона българи на маймуни? Боклук!

Мдааа, след дъжд - качулка.

tonk11

А защо оня кретен фатмака, с когото е на обиколка, като бивш военен дне вземе да и обясни каква е функцията на тази "несправедливост" на костинбродската пача.!

Някой пак не си е пил апчетата.

И Майчето да се обади предизборно пак. Естествено че конституцията трябва да се промени. Тази точка е писана 1990-та в пост-социалистическа България когато още чужденец значеше западен шпионин. В контекста на 21-ви век със свободно движение на хора (поне в Европа), двойно гражданство нищо съществено не значи.

Тази чорла, пак се пъне.

По добре всички да кажат едно просто извинявайте, отколкото да замазват едно нарушение! Заради единични случай все ще търсим начин да променяме закони и конституция! Който отговаря на условията за дадена работа ,да се впуска в борбата, който не ,да си търси друга! Безобразия и тъпизми, и после очакваме тези недоразумения да ни решават проблемите и да са за пример!

А защо са с двойно гражданство тези хиляди българи, след като искат да работят за България? Като си помисля колегите ми, които заминаха за чужбина се делят на две групи. Едните поработиха някакъв брой години и се върнаха - никой от тях не е с двойно гражданство. Другите нямат никакво намерение да се връщат, като някои от тях са все още само с българско гражданство.

Манолова пак се пъне предизборно и е на всяка манджа мерудия. Ако в чужбина са 2 млн. полубългари, в България са 7 млн.(има няма). Въпроса с правата на полубългарите трябва да се реши с референдум. Така се променя конституция, а не с маиното мнение! И няма значение кой колко е добър - законите са закони и всеки трябва да ги спазва и да съобразява действията си с тях. За да бъде добър наистина!

Ех Мая не се прави така. Не можеш да замениш закона със твоята локална правда. Вземи властта като поставиш в програмата си подобно намерение и след това променяй законите. Така ще знаеш че зад теб стои волята на избирателите ти а не собственото ти мнение. И ако някой я избере тази госпожа наистина е за освидетелстване като клиничен случай на нисък интелект.

Айде и тая овца се зае да му бърше задника на тоя. Не, това НЕ Е казусът на десетки хиляди българи зад граница това е казусът на една шепа БЪЛГАРИ които се гласят да управляват страната,