Коментари - МОН обяви резултатите от три проверки за нарушения | dnes.dir.bg
назад

МОН обяви резултатите от три проверки за нарушения

Министерство на образованието представи резултатите от 3 проверки за нарушения - относно европроекти, проведените изпити след 7 клас и матурата.

Обратно в новината

Коментари - МОН обяви резултатите от три проверки за нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кунка-пръмка е кат велосипед без колела - бясно върти педали и на едно място стои! хахаха

"Ръководителят на оперативната програма, докато текат проверките, ще бъда аз. Така ще засилим контрола, ще поема отговорност". Остана и да й повярваме, че ще поеме отговрност! А иначе пак се нагласи до мангизите, малко й са от "Париба"...

А по ОП РЧР колко аналогични случаи има, особено по "Обучения и заетост".

В това министерство имат голям афинитет към сдруженията. Ако някой желае може да провери в сайта на министерство на правосъдието колко души от страницата с контакт на МОН участват в сдружения. От учебниците, през средното, през висшето образование, през реализацията на кадри та до компютрите, софтуера и Интернета в училищата, детските градини и университетите.

someone

ами за да окрадат парите трябва да имат сдружения.

someone

това е капка в морето.

ЕВРОПРОЕКТИ НА АТОМНАТА ПРЪМОВИЦА ФИНАНСИРАН ОТ ЕС "БЪЛГАРИТЕ НАЙ-ТЪПИ В ЕС" ... "ОТ ТУРСКО РОБСТВО КЪМ ОСМАНСКО УПРАВЛЕНИЕ" .... "ТЪП НАРОД ГЛАВА НЕ НАДИГА"

Меглена Ментата - пак някоя вселенска истина е измислила.

Минка Кривоустова няма ли да вземе отношение по въпроса с дипломирането на Пловдивският общински съветник, член на нейната партия, а?