Разделят матурата на модули заради преписвачите

Държавните зрелостни изпити на сесията през август и септември тази година ще се проведе на модули, съобщиха от Министерството на образованието.

Обратно в новината

Коментари - Разделят матурата на модули заради преписвачите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То да е само това с мед да я намажеш.Да видите новите учебници-децата ви насън ще се стряскат от преумора.Вместо по-лесно да го напрят-става по-трудно смилаемо от децата.

Ей, така да гонехте престъпниците, а не децата! Абе, Бойчооо, махни я тая, бе човек! Ще направи триста поразии, пликове, пликчета, модули, малки, отврат!

тя ще психяса не само децата, но и цялото образование, заедно с учителите.

Абсолютно психясване, от некомпетентно същество какво да очакваш, продаде народа си, та едно образование ли няма да съсипе!

В тази държава няма явно нито един мислещ на отговорна позиция. На другите е забрането да изразяват мнение за да не им стане ветровито работното място.

По-леко с преписвачите, че ще лъсне масовата неграмотност.

Една от причините за нея е имено преписвачеството.

"Разделят матурата на модули заради преписвачите" Е нали уж камерите в стайте щяха да решат този проблем? Честно казано това разделение ми звучи като мярка против изтичане на материала в интернет(въпреки множеството коментари,че това не е възможно,въпреки че става) от колкото мярка против преписвачите.Чудно какво още ще им хрумне да направят за да оплескат съвсем образованието?

тая тъпа министър Кунева се зачуди как да психяса децата!!!

горките дечица!

Имах съученик които седеше върху темите и четеше от тях между краката си по време на изпит, тогава бяхме малки, но сега е зъболекар в Перник, съмнявам се че би отишъл да се лекуваш при него след като занеш вече как си е взимал изпитите. За съжаление, преписвачетвото е бедствие, в olx се продават даже специални часовици за преписване дето на тях текста не се вижда под определен ъгъл. По същество хората които преписват лъжат себе си и времето им в университета или училището е загубено за тях.