Матис също подписа заповедта за изтегляне на САЩ от Сирия

В момента се работи по конкретен план за изтеглянето, което може да започне до седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган постига всичко което поиска. Първо се разбра с Путин а сега и с Тръмп

Кравариуте клекнаха очевадно.И в Сирия и в Авганистан.По всички фронтове. Сега е ред на гъзоблизниците да представят това като победа.

Какво правят ебаните грождони на еврейските САЩ в Сирия?. Те са агресори. Значи подлежат на унищожение.

Ебът руски граждани на служба в ИД или путлераската армия

За сега краварите се ебът един друг. Мухахаха

Матис гледа като пребозало теле

Много е сериозна болката отзад...

А ти как щеше да гледаш, ако шеф ти беше Оранжевата Лейка?

ще подпише ами, Тръмпи щеше да го изхвърли и айде на борсата за безработни. Кучето скача според тоягата !

Даже и "лудото куче" - Матис, скача както искат от него. В Сирия всичко е загубено за краварите. какво да правят там още?

Според мен(и се надявам да е така), зад цялата тази суматоха стоят Путин и стратезите му.В някои критични точки за Сирия, целите на Русия и Турция съвпадат изцяло.Напоследък Русия даде С-300 на сирийците, а имат и С-400 за своите си бази, а освен това разположи и военни части в близост до американската база.В резултат на което полетите над Сирия спряха.А Ердоган заяви твърдо, че Турция няма да толерира Кюрдска автономия под никаква форма и че се приготвя да атакува, без да се влияе от наличието на американски военни в района. Ердоган е изпълнителят на замисленото от Русия, защото така изглежда като договорка между съюзници(Турция и САЩ) и се дава шанс на САЩ да излязат с чест от Сирия, а не пораженчески, както от Виетнам, Сомалия и др.Което е от значение как ще бъде посрещнато такова изтегляне в Щатите. Предполагам, че изтеглянето ще завърши в максимално кратък срок, след което ако не видим Турция да навлиза в Сирия, ще е сигурно, че Русия е била автор на плана.Накратко, Русия след като спечелиха в Сирия и региона, подава ръка на САЩ, като им дава възможност да се оттеглят с чест."Не удряй поваления противник, а му помогни да се изправи" е източна поговорка, която е верую на занимаващите се с дзю-до и други източни бойни изкуства:-)) А кюрдите, ще трябва да приемат условията на Русия, щото иначе с Турция ще е трудно да преговарят...

Мисленето и анализа на ситуацията в Сирия не са ти силната страна по-малко умен троле!С-300 и С-400 въобще не са и не могат да бъдат причка за полетите на американци,израелци или техни съюзници над Сирия!Израел почти ежедневно нанася удари и избива хизбуласи.САЩ също трепят идилци или помагат с авиация на кюрдите!Руснаците не са никакъв фактор в Сирия!

Съвсем очевидно е че и ти не си особено умен. Руснаците спечелиха по всички параграфи. Само идиотите още не са разбрали.

Скоро ще видим! После ако искаш да се чуем пак, кво ще кажеш?

Така отношенията са балансирани. Руснаците оттеглиха двата самолета ТУ-160 от Венецуела, а американците изтеглят контингента си от Сирия. За тези, които познават света само от американските филми - няма полезен хода защото тези дни Рамбо и Чък Норис са се пенсионирали!

Къде го прочете това за оттеглените Ту160? Няма такова нещо. Просто ти си лъжлив путьо.

Навсякъде по света американците тръгнаха да сеят демокрация, а ожънаха лайна.

ама навсякъде където има американци е стократно по добре от там където има руснаци

Къде бе байно, в мексико ли е по добре? Че то в куба е райско в сравнение с гетото мексико от което искат американците да се заграждат със стена! Иначе ако питаш ншкой там е демокрация и пазарна икономика мухахахах

Какво общо има Мексико със САЩ

Дори и китайците се светнаха първи 70-те години и заебаха социализма

Само ти си остана тъп неграмотен трол....

Очевадно е че Тръмп прави това което е добре за Русия. Остава да премахне базите в Ю.Корея и Япония и може спокойно да се прибира в Москва и да му връчат орден "Герой На Савецкия Саюз" Муахахаха

Даже си неграмотен ама коментираш

Не е изтегляне, а бягане. Руснаците им бомбардираха толкова невинни милиарди долари.

Браво! Да си прибират инвеститорите в демокрацията!

Ще подпише като поп, няма къде да отиде, защото ще му спрат пиенето. Като му го гледам чувалите под очите, само този е преди Борислав Михайлов!!!

Когато каза преди изборите Тръмп,че иска да оправи отношенията си с Росия,беше обсипан с каква ли не помия.И наи вече западна Европа.Вместо да се радват те направо искат воина. За сега е много по достоен за нобелева награда за мир отколкото Обама,които с Хилари бомбадираха Либия,Ирак и Сирия.

Де ще отиде да не подпише !