Матис също подписа заповедта за изтегляне на САЩ от Сирия

В момента се работи по конкретен план за изтеглянето, което може да започне до седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Де ще отиде да не подпише !

Когато каза преди изборите Тръмп,че иска да оправи отношенията си с Росия,беше обсипан с каква ли не помия.И наи вече западна Европа.Вместо да се радват те направо искат воина. За сега е много по достоен за нобелева награда за мир отколкото Обама,които с Хилари бомбадираха Либия,Ирак и Сирия.

Ще подпише като поп, няма къде да отиде, защото ще му спрат пиенето. Като му го гледам чувалите под очите, само този е преди Борислав Михайлов!!!

Браво! Да си прибират инвеститорите в демокрацията!

Не е изтегляне, а бягане. Руснаците им бомбардираха толкова невинни милиарди долари.

Очевадно е че Тръмп прави това което е добре за Русия. Остава да премахне базите в Ю.Корея и Япония и може спокойно да се прибира в Москва и да му връчат орден "Герой На Савецкия Саюз" Муахахаха

Навсякъде по света американците тръгнаха да сеят демокрация, а ожънаха лайна.

ама навсякъде където има американци е стократно по добре от там където има руснаци

Дори и китайците се светнаха първи 70-те години и заебаха социализма

Така отношенията са балансирани. Руснаците оттеглиха двата самолета ТУ-160 от Венецуела, а американците изтеглят контингента си от Сирия. За тези, които познават света само от американските филми - няма полезен хода защото тези дни Рамбо и Чък Норис са се пенсионирали!

Според мен(и се надявам да е така), зад цялата тази суматоха стоят Путин и стратезите му.В някои критични точки за Сирия, целите на Русия и Турция съвпадат изцяло.Напоследък Русия даде С-300 на сирийците, а имат и С-400 за своите си бази, а освен това разположи и военни части в близост до американската база.В резултат на което полетите над Сирия спряха.А Ердоган заяви твърдо, че Турция няма да толерира Кюрдска автономия под никаква форма и че се приготвя да атакува, без да се влияе от наличието на американски военни в района. Ердоган е изпълнителят на замисленото от Русия, защото така изглежда като договорка между съюзници(Турция и САЩ) и се дава шанс на САЩ да излязат с чест от Сирия, а не пораженчески, както от Виетнам, Сомалия и др.Което е от значение как ще бъде посрещнато такова изтегляне в Щатите. Предполагам, че изтеглянето ще завърши в максимално кратък срок, след което ако не видим Турция да навлиза в Сирия, ще е сигурно, че Русия е била автор на плана.Накратко, Русия след като спечелиха в Сирия и региона, подава ръка на САЩ, като им дава възможност да се оттеглят с чест."Не удряй поваления противник, а му помогни да се изправи" е източна поговорка, която е верую на занимаващите се с дзю-до и други източни бойни изкуства:-)) А кюрдите, ще трябва да приемат условията на Русия, щото иначе с Турция ще е трудно да преговарят...

ще подпише ами, Тръмпи щеше да го изхвърли и айде на борсата за безработни. Кучето скача според тоягата !

Матис гледа като пребозало теле

Къде бе байно, в мексико ли е по добре? Че то в куба е райско в сравнение с гетото мексико от което искат американците да се заграждат със стена! Иначе ако питаш ншкой там е демокрация и пазарна икономика мухахахах

Какво правят ебаните грождони на еврейските САЩ в Сирия?. Те са агресори. Значи подлежат на унищожение.

Този ти коментар го четох под друга статия, прав си за доста неща.Но според мен САЩ не биха се решили на използване на ядрено оръжие, даже и тактическо, по много причини.Ако става дума за Сирия, най вече заради близостта на Израел.Освен това САЩ+ съюзници нямат шанс в ядрена война срещу Русия и Китай.И имайки предвид огромните територии на Русия, това ще е страната с най малко %-ни поражения при такъв конфликт. За мен лично САЩ от известно време са стигнали горното ниво до което може да се надуват разните дефицити и оттука натам ще трябва да свиват с бързи темпове, за да не възникне неконтролируема ситуация вътре в страната.Имайки предвид и огромното количество оръжие което е в ръцете на гражданите им.По наблюдателните сигурно са обърнали внимание на свиването на парите за НАСА, напъните на Тръмп за повишаване на вноските за отбрана от съюзниците до 2% и може би до 4% за в недалечно бъдеще.Както и напъните на САЩ в последните 2 години да наложат мита и всякакви други начини само и само да докарат пари в хазната. Тръмп като бизнесмен, вижда финансовия батак в който се намира държавата и се опитва да стабилизира нещата. Аз бих обобщил, че по скоро една сериозна финансова криза от САЩ може да се отрази тежко на целия свят, имайки предвид размера на икономиката на САЩ и взаимосвързаността ѝ с тези на другите държави по света.А за българите живеещи в Щатите, също ще има тежък период.

Ебът руски граждани на служба в ИД или путлераската армия

За сега краварите се ебът един друг. Мухахаха

Много е сериозна болката отзад...

Мисленето и анализа на ситуацията в Сирия не са ти силната страна по-малко умен троле!С-300 и С-400 въобще не са и не могат да бъдат причка за полетите на американци,израелци или техни съюзници над Сирия!Израел почти ежедневно нанася удари и избива хизбуласи.САЩ също трепят идилци или помагат с авиация на кюрдите!Руснаците не са никакъв фактор в Сирия!

Даже и "лудото куче" - Матис, скача както искат от него. В Сирия всичко е загубено за краварите. какво да правят там още?

Кравариуте клекнаха очевадно.И в Сирия и в Авганистан.По всички фронтове. Сега е ред на гъзоблизниците да представят това като победа.

Неутронни бомби с малка мощност и ограничено радиоактивно заразяване са използвани многократно, просто погледни експертни мнения за това. Може също да потърсиш на Интернет за: depleted uranium babies. Не всички подобни радиоактивни заразявания са от необогатен уран, някои са след използване на неутронни бомби. Такива бомби обаче е опасно да бъдат използвани срещу друга ядрена сила, защото ще има задължителен отговор със съкрушителна сила. Например според ядрената доктрина на Русия ядрено оръжие е допустимо да се ползва при заплаха на тяхната национална сигурност дори с конвенционални оръжия. Това е опасност не само за отделни държави, но и за човечеството на цялата планета Земя.

Съвсем очевидно е че и ти не си особено умен. Руснаците спечелиха по всички параграфи. Само идиотите още не са разбрали.

Къде го прочете това за оттеглените Ту160? Няма такова нещо. Просто ти си лъжлив путьо.

Даже си неграмотен ама коментираш

Само ти си остана тъп неграмотен трол....

Какво общо има Мексико със САЩ

Скоро ще видим! После ако искаш да се чуем пак, кво ще кажеш?

А ти как щеше да гледаш, ако шеф ти беше Оранжевата Лейка?

Ердоган постига всичко което поиска. Първо се разбра с Путин а сега и с Тръмп