Коментари - Маскирани с пистолет ограбили бензиностанция в Казанлък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е;!

чиста енергия.

То бива изродщина, ама това направо минава всякакви предели! Хората, вместо да празнуват, дават дежурство, за да има къде да заредиш баш на коледа. А уродите, не стига че са ги оставили без коледни бонуси, ами и е трябвало през целия празник да висят в полицията и да пишат обяснения и показания.

Добре са били КОНСУЛТИРАНИ кога да направят обира!!!

...че се реализира преразпределение на средствата. Така се започва, но със съвременни технологии - не както някога с мандри, а с бензиностанции. Но важното е, че все едно, Народния съд наближава!

били са маскирани с пистолет, и въоръжени с маски! еех родна реч, омайна сладка, реч на мама, баба и на татка, що си тъй далеч от списователите на дир. бг?!

Е много ясно какво точно те мъчи

Не знаят ли колко висока цена ще платят после за това деяние? Законът на кармата е неумолим!

Търговските обекти си го пепросят. Ей на карам ски и за чай с ром ми искат пари в брой. Туй е Англия ,, Норвегия, Дания... Не може да стане

В заглавието са маскирани (мн. ч.), с пистолет (ед.ч.). В статията после са с пистолети . Колко, не се знае. Дали с по един пистолет или с по два, или общо между двамата три пистолета, няма значение. Важното е, че са започнали процесуално следствени действия.

Заради горивата менте ще да е случката. Неуловимите отмъстители!

взели са 6 лева и 45 стинки както често съобщават.... а като си там бензинджиите не могат да съберат в джоба си камарата банкноти...

Бас държа че пистолетите са Макаров !

"Маскирани с пистолет ограбили бензиностанция в Казанлък." Все си мислех, че човек се маскира с домино, дреха, брада, мустаци или други такива НЕМЕТАЛНИ маскировки... Да се маскираш с пистолет , това е иновация от световна величина! Алоуууу, дирници, правилното изреченив в смислов аспект е: Маскирани и въоръжени с пистолет /и/ит.н. Кой Ви е учил на граматика, бре!

нещо много станаха..грабежи за оборот..пазар по празниците