Коментари - Маскирани с пистолет ограбили бензиностанция в Казанлък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо много станаха..грабежи за оборот..пазар по празниците

"Маскирани с пистолет ограбили бензиностанция в Казанлък." Все си мислех, че човек се маскира с домино, дреха, брада, мустаци или други такива НЕМЕТАЛНИ маскировки... Да се маскираш с пистолет , това е иновация от световна величина! Алоуууу, дирници, правилното изреченив в смислов аспект е: Маскирани и въоръжени с пистолет /и/ит.н. Кой Ви е учил на граматика, бре!

Бас държа че пистолетите са Макаров !

взели са 6 лева и 45 стинки както често съобщават.... а като си там бензинджиите не могат да съберат в джоба си камарата банкноти...

Заради горивата менте ще да е случката. Неуловимите отмъстители!

Търговските обекти си го пепросят. Ей на карам ски и за чай с ром ми искат пари в брой. Туй е Англия ,, Норвегия, Дания... Не може да стане

Не знаят ли колко висока цена ще платят после за това деяние? Законът на кармата е неумолим!

били са маскирани с пистолет, и въоръжени с маски! еех родна реч, омайна сладка, реч на мама, баба и на татка, що си тъй далеч от списователите на дир. бг?!

В заглавието са маскирани (мн. ч.), с пистолет (ед.ч.). В статията после са с пистолети . Колко, не се знае. Дали с по един пистолет или с по два, или общо между двамата три пистолета, няма значение. Важното е, че са започнали процесуално следствени действия.

...че се реализира преразпределение на средствата. Така се започва, но със съвременни технологии - не както някога с мандри, а с бензиностанции. Но важното е, че все едно, Народния съд наближава!

Е много ясно какво точно те мъчи

Добре са били КОНСУЛТИРАНИ кога да направят обира!!!

То бива изродщина, ама това направо минава всякакви предели! Хората, вместо да празнуват, дават дежурство, за да има къде да заредиш баш на коледа. А уродите, не стига че са ги оставили без коледни бонуси, ами и е трябвало през целия празник да висят в полицията и да пишат обяснения и показания.

чиста енергия.

Добре е;!