Коментари - Мащабна акция на антимафиотите срещу каналджиите на мигранти, задържаха 10 души (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния цирк за плоскоземците. Напомня ми за багериста Цветанов

Така наречените антимафиоти са ядрото на цялата организирана престъпност - от наркоразпространението до каналджийството. В извънработно време.

Да влачат стока към ленгенските страни, нали не пазим нищо, нека е така както си го пожелаха

ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ МВР ЩЕ УДАРЯТ И КАНАЛДЖИИТЕ И НАРКО-СУШИЛНИТЕ ЗА КОНОП ..... НА ДПС ОПГ-ТАТА В .... КЪРДЖАЛИЙСКО, СМОЛЯНСКО И ДОСПАТСКО .... ТАМ МИНАВАТ НАЙ- МНОГО ОТ ГЪРЦИЯ ... ....

Тиквите 2011-12г взеха в техни ръце тези канали, затова не ни искат в Шанген, контролираха всеки пришълец от границата до западна Европа.

Късно е либе за китка. Всеки ден четем в новините за заловени мигранти в страната. Главно поради пътни инциденти. Това показва само огромния размер на трафика. И искаме някой да си бутне оградата откъм разградения двор?

тия са запречили едната улица и затова канала тече по съседната, но с по висока тариф, щото първата е запречена! знаем ги тия номера на пазарната икономика!

ПОСЛЕДНА ГОДИНА СТУДЕНТ .. 1990 .... УЛИЦА ИВАН АСЕН ДО ОРЛОВ МОСТ .... РАЗТВАРЯМЕ ТИР С ЛИВАНСКИ ДЪНКИ ... И АНТИ-МАФИОЗИТЕ НИ ПАЗЯТ .... ДА НЕ ИЗЧЕЗНАТ МАРКИРАНИТЕ КАШОНИ СКРИТИ МЕЖДУ ДЪНКИТЕ :))

Гешев и някои ченгета си чакат бонусите по 10-20 000 лева за НГ и имитират дейност в началото на месеца. Добре че беше Шенген, или ЕС да се разработят, иначе ако обикновен гражданин внесе сигнал, то обикновено след месец му връщат едно писмо в което пише 'няма данни за извършено престъпление' и готово.

В кое село е акцията ?

То ако има сериозна акция трябва да започне не от претърсване на цигански къщи а с претърсване на лица на ръководни постове в държавата и структурите на МВР.

не пише да има утепани гадове?!

Е колко да е мащабна с 10 арестувани?

Дира, защо бързо бързо махнахте статията за удълженият срок от 29 г на Унгарските 4 руски реактора и строежа на още 2. Нещо ви се скараха май. А с тези акции за трева икономика не се прави.

20 г... Извинете

Години наред спахте / това се отнася и за главния прокурор/-сега се сетихте да правите акции!!! Като приключи гласуването за Шенген пак ли ще заспите "зимен сън"?!?

Арестували са едни дето не се отчитат за назидание и предупреждение за всички останали.

Евтин ПР,а загинаха сумати гранични полицаи

български извОр

Европа ви поразмърда, а?

Абсолютни глупости. Има ли хора, които вярват на МВР, “антимафиоти”, политици, “дипломати”, главен прокурор и прочие?? Дори не знам как още сме държава, а не сме се разпаднали. Такава малка територия, толкова лесно контролируема ако има “правителството” интерес. Абсолютно съсипване и то целеустремно. Тъжно, но факт.

Акция срещу неотчелите се каналджии по точно

Последни напъни преди Гилотината за Шенген Простите куки се задейства само 24 часа преди решението

Тия кво се разработиха Да не са им обещали 13 заплата ACAB

Интересно - опрерация срещу каналджии в София! Не трябва ли такъв вид операции да се провеждат по границата?

Каква акция бе хора почват да ни правят пак на малоумници хващаш Сульо и пульо кога ще арестувате високопоставените служители които държат под контрол наркоразпространението и каналджийството

Задържали 2 коли хора И е мащабно Стига бе

Абе, кво стана с брендо? Гледам ловят някви дребни марихуанкаджии само.. нищо сериозно. Операциите на гешев са пунта мара.

Тези операции показват още по-уродливото лице на българина. А именно да имитира панически някаква дейност след като му се скарат. Защо трябва някой да ни дърпа ушите, за да си свършим работата? Защо трябва да умират хора, за да се сети някой че има проблем? Български уроди, сър.

Искам да видя колко от тези каналджии ще бъдат съдени и осъдени, ама ефективно!

Нула

Стават хора,които за нищо друго не стават

Кога

Ще изгърмят няколко дребни риби покрай ПР пушилката за Шенген. А Таки и Брендо, основните пълначи на Чекмеджето са под личната закрила на Гешев естествено

Ама много бързо ги разкриха тез каналджии бе, все едно са знаели предварително кои са, но досега нищо не правиха. Трябваше шефовете отвън да им издърпат ушите и да ги оплюят, че като външна граница на ЕС не се справят и нашите юруш....акции си спретнаха. Кеф ти срещу "белото", кеф ти срещу каналджиите на "мигранти". Хаха, обаче по стар български обичай, всяко "чудо" ще трае не повече от три дни!

Ако искате да борите наркотрафика арестувайте ръководството на гроб!

С 2 ръце

Ние ги хващаме, вие ги пускате... Докато в България на мода са показните арести и няма ОСЪДЕНИ МИНИСТРИ, ПРОКУРОРИ, СЪДИИ И ВИСШИ ПОЛИЦАИ - нищо няма да се промени. Вчера арестуваха наркодилъри, днес - каналджии. ПОКАЗНО!!!! Борят ли се за по-добра България? НЕ!!!!!! Единствено разчистват конкуренцията на "нашите" момчета. Тези, които пълнят чекмеджетата. Дааааа, чемеджетата, защото не само Бойко има такова. Всички, включително и президентът са оборудвани с място, на което да прибират "даренията"!

Полицаите са най-низшата прослойка на обществото

Арестуваните са конкуренцията, която не внасятакса спокойствие. Те и без това пречат на "бизнеса" им. С един куршум - два заека!

Абе и да се спукат от показни акции, с Шенген-а се разминахме, поне за тая година!

Полицай и медицинска сестра 2 деца - едно аутистче и едно негърче

т.е. негърчето е извънбрачно?

да преследва се по-голямата далавера - шенген

Точно така, прав е "аз". Такива новини трябваше да четем през цялата минала година и половина, когато се засили мигрантския натиск, а не Рашков да се занимава с разни глупости и Асен Василев да търси вината във всички други партии, но не и в ПП.

От 90те се знае, че Бойко взима по 1 лев за всеки грам хероин минал през сраната.

Че то винаги ще има хора с пълни чекмеджета и такива с празни чекмеджета. Кажете една добра дума поне когато хората правят нещо смислено. ДПМ неудовлетворена. Корупция има и винаги е имало и ще има. Новите показаха че са по-корумпирани и лъжливи от старите, а и много по-прости и не можещи следователно много по-изпълнителни на всякакви заръки.

Никакви антимафиоти не са, обикновени кокошкари . Докато не влезнат в парламента няма да станат антимафиоти !

"Операцията тече в ключовия за страната ни ден, когато Съветът на Европейския съюз ще гласува разширяването на Шенген." Светна ми за какво била цялата "операция" по замазване на очите и отчитане на дейност само в едно изречение.

Каскета искаше да кажеш, малко се обърка, но ви е простено на вас герберастите!