Транспортният министър награди спасителите от изгорелия влак

Министърът на транспорта Ивайло Московски поздрави лично машиниста на изгорелия край Мурсалево влак Димитър Христов и колегите му Кирил Стефанов и Васил Джартов

Обратно в новината

Коментари - Транспортният министър награди спасителите от изгорелия влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива хора ли ще съкращаваме господин министър? или ще затворим участък от е-79 до завършване на ремонта?

Днес ги наградихме, утре ще ги съкратим.

Поздрави на г-н Димитър Христов и колегите му. Иронията е,че мургавелкото, ,който се е снимал с тях, ще направи всичко възможно всички те да останат без работа в близките месеци- цели се фалит на БДЖ на всяка цена. Г-н Московски се завръща за реванш-вече има един неуспешен опит /просто време не му стигна:-)/.

Абе не всичко е загубено... И под тази новина да го напиша, а на хора като тези само хубави неща им пожелавам...

Спасили са над 95 човешки живота с добрите си действия.Браво.Бъдещето се крепи на добрите хора.

Браво!

До кок: Независимо дали ще кажеш Коледа или Рож. Хр., зависи в коя част на света си, са празници. Какво има да обесняваш и да се правиш на интересен, нема що! Весели и щастливи празници и дълъг живот на Димитър Христов!

Е, можеха и повечко пари да им дадат на тези кромни и отрудени хорица. Дано ги изпратят и на една почивка със семействата им, защото последствията от преживения стрес и ужаса, с който за малко са се разминали ще се проявяват тепърва. Нека дълго да ползват часовниците, които да им напомнят, че в техните ръце е животът и съдбите на много хора.

Не издържам вече :D В тая държава всички сме свикнали толкова да не си вършим работата, че когато някой вземе да си я свърши (като този машинист), чак министърът го награждава!

Абсолютно!

Браво на служителите!

За такива хора като машиниста Димитър Христов трябва да четем по-често. Хвала на този човек! Връща ни вярата в доброто! Желая му от сърце на него и близките му - здраве, щастие, благополучие. Нека хора като него бъдат популяризирани по медиите, а не такива, известни с това, че са ... известни (ватманът-лорд, плеймейтки, биг-брадър участници, миски, манекенки и пр. нищонеправещи персони).

извинявай, ама когато човек направи добро, не го прави за хвала и популяризация, нещо си се объркала Мери.

Ако четем по- често за такива хора дето са се правили на герои за да спасят някой, заради това че други не са си свършили работата или са си свършили работата некадърно, не е добре. По- добре е тези хора никога да не им се налага да се правят на герои и спокойно са си карат влака до пенсия или докато им харесва. Защото понякога правенето на герой не винаги е с щастлив край. И аз познавах на времето един такъв герой, дето детето му е виждало баща си само на снимка.

" Весела коледа"- вика един от по-долу пишещите... Не весела коледа бе, това са американски масонски илюминатски измишльотини. Ти знаеш ли какво се празнува на т. нар. ти 'коледа" ? Знаеш- дръжки... Кава се "Честито Рождество Христово" !!!

на теб весело лечение

Какво е това лицемерие , министъра се среща с машинистите само по такива поводи да си прави реклама. Той е на високо те долу в мизерията ще си тръгнат от министерството с един часовник и пак ще си продължат по старо му всеки по своя път. Жалка, Жалка Картинка !!! Като нямаш сили да слезеш при хората стой си там горе и снимката е жалка той с новия си костюм те с най-новите си дрехи в министерството. Все едно чета разказ на Смирненски.

Президента трябва всеки ден с машинисти да се среща. Или през ден. Да редува през ден машинисти, готвачи, багеристи, и кофражисти. .. За какво сме го избрали за президент иначе?

Тоя човек в средата по ми прилича на сирийски бежанец...

Типичен българин си е, срещаш ги всеки ден такива и са доста много :D Я дай една снимка да видим, дали и ти не си такъв :D

Така е. За съжаление белите българи се "изродиха" вече. Сега повечето са все такива - като този в средата. Манголовидни. :D

Това е министъра нали? Как искаш да изглежда един бългорски министър.

веднъж на машиниста - бъди жив и здрав и сем. също! изглежда млад за годините си, добротата се вижда!

Този провален крадец на БДЖ , наречен от Сидеров ПОМЯР в забатта на НС ли намерихте да се кипри на снимките?! Москов е един от десетте палаша на мутрата Борисов, допринесли за ограбването на България и срива на транспорта ни. Не дразнете хората, и без това едвам се сдържаме да не ви дойдем на гости с тоягите и лопатите...

Коледа, да е жив и здрав!

Вие, комунистите, освен да убивате, да грабите, да крадете и да лъжете, друго знаете ли и можете ли ?

весели празници и дълъг живот!