Машинист е ранен, хвърлиха камъни по влак в движение

Заради нападението композицията се движи с над три часа закъснение

Обратно в новината

Коментари - Машинист е ранен, хвърлиха камъни по влак в движение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...хвърлиха камъни... Нещо сте пропуснали и изглежда е преднамерено. Камъните не се хвърлят сами. Забравили сте да кажете кой ги е хвърлил. Поради что се срамите да кажете, че са м....алчета?

Малките мангустери хвърлят камъни. Бой яко по тях!

В тая държава няма ли закон за тероризма?

ами мургавичките като имат излишна енергия, пратете ги в Украйна!

то при поднебесна З0 градусова жега - локомотивния шофьор може би е смъкнал надолу, с цел да влиза свеж въздух, горната част на правоъгълното прозоречно джамче вдясн0т работното му служебно въртящо се столче и ненайн0ттам е влетял камък, живи и здрави

да се чете не ненайн0ттам, а ненадейн0ттам, извинете, моля, благодаря, живи и здрави

Локомотивният шофьор се нарича машинист. Все пак, като обикновен читател ви е простено. Но какво да кажем за онези журналисти дето наричат мотоциклетистите шофьори? /виж новината за катастрофата в Белово/.

Камъни срещу влаковете се хвърлят само на някои места от железопътната мрежа. Местата се знаят, за потенциалните извършители също се досещаме. Това е специалитет на подрастващите от един етнос. Въпросът е докога ще се търпи това. Щетите са големи и е застрашен човешки живот.

може би децата са били първо на асфалтиран. провадийска край жп 143,5 см междурелсие линия улица, а след това през ясно видимо - въобще заградени пространства видещи се заснето в https://ibb.co/WH454rp и https://ibb.co/0yg9gsx (ще са налични снимките до 10 януари 2024 год.) : са излезли на жп територия в селищна зона - вероятно с цел да снимат неспиращите, транзитно преминаващи, влакове, или да пресекат жп двуколовозна линия и да се озоват на улицата от другата ѝ, откъм крайпровадийските гористи хълмове, страна, разумната, живи и здрави

Украйна да се автоспасява; провадийски ул. ,,Янко Сакъзов" е откъм железопътни гарови сграда (чакалня + билетна каса + - закуски/неалкох. напитки продавани от жив човек или монетно\картов автомат за такива) и перон, а ул. ,,Бойчо Желев" е от другата страна на гарови жп коловози - тоест вдясно на влак движещ се от Провадия към Добрина, живи и здрави

Щети за стотици хиляди... Колко струват 2 камери да се сложат от двете страни на влака?

и после да съдят извършителите за тероризъм! защото де факто е явно няма воля да се направи

опасен е и влетял през отворен купеен прозорец камък, живи и здрави

А защо ли

Някой да обясни на машинистите, че веселият посдрав със свирка минавайки през населени места, особенно през нощта, провокира местното население да отвърне на поздрава с каквото намери.

Влаковете се обстрелват не заради поздрава, а просто за спорт!

Крайно време е РОДИТЕЛИТЕ ДА НОСЯТ ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЦАТА СА КОГАТО СА НЕПЪЛНОЛЕТНИ.

Държава, нояго не може да се справи с група неграмотни хлапета тръгнала да се бие с Русия.

Тоя проблем много лесно се решава- дава се оръжие на машинистите и огън на месо от кабината по тия ! Гаранция ,че после няма да припарят до влак !

ПАЗЕТЕ СЕ: Крадат личните данни от референдума на Костя Копейкин, тeглят kpедити и пocле ви kapaт дa вpъщaтe пapи, koитo ниkoгa нe стe взeмaли, мoжe дa ви oнeмaт и жилищeтo!:

Искат ли ми номера на банковата сметка? Ако НЕ, бъди така добър да ми обясниш, как ще ми източат парите.

А ти кажи как с номера на банковата ти сметка ще ти източат парите, че няма да ми е трудно да ти я разбера.

"2023-07-10 09:34:57 ттт (нерегистриран) Искат ли ми номера на банковата сметка? " Не им трябва банковата ти сметка, те ще регистрират нова на твое име, с твоите данни, но няма да имаш внесен депозит в нея, а само изтеглен заем.

Това го правят само мангалите. Майка му щяха да в убият така преди 15 години. Добре че беше ползвала една чанта за възглавница, че спря камъка.

А някои се канят да строят скоростни отсечки в България. Представяте ли си какво ще стане? Не само ще хвърчат камъни, ами и релсите може да пострадат и тогава жертвите ще бъдат много.

Държавата е неспособна или не желае, или и двете, да се справи с елементарна форма на тероризъм. Какво ще прави ако на терористите им хареса това занимание и започнат да се организират, не ми е ясно.

Милицията още ли не ги е хванала? Срещу скромна награда от 20 лв и сандвич с кебапче манговците ще си кажат абсолютно всичко! Или милицията днес е на протест за по-високи заплати?

Пренасочване на помощи и детски до покриване на щетите и глобата. "... а мааа туй дити какво шъ йяде..."

В случая има две малцинства, които са виновни. Едните са циганите, които хвърлят камъните, а другите са евроатлантиците, които ги толерират.

Прояви на крайнодесните

Май не бяха практикували този етнокултурен спорт....

Циганите, които хвърлят камъни по влаковете, трябва да бъдат съдени за тероризъм!

Във всяка кабина по един снайперист Добър и нападателите- в десетката!

В България живее и едно друго племе наречено руснаци правещи се на българи парадират че били руси и синеоки и че били ариици.Заради тази гмеж България не може да дръпне.

Толкова ли е скъпо да се сложат камери на локомотива и на последния вагон? Докога БДЖ ще допуска тези безнаказани посегателства? Нима в Провадия местните вече не знаят кои са? Слуховете вървят.

Стотици хиляди ? Това си е директно равно на милион . Представи си колко броя стъкла са счупени и колко струва подмяна на стъкло. Или и тук крадете с ръцете и с краката или сте загубили представа за десетичен знак. При стотици стъкла счупени и нямате решение все още, дърпайте шалтера и последния да затваря вратата

В България вирее едно неграмотно,неработещо племе живеещо в 19 век,и съществуващо благодарение на социални помощи за сметка на работещите..Тия примати стават все по-нагли,държава и полиция си затварят очите ,мерки никаквиДокога.Чакаме да стане като във Франция ли..

шведи, сър! руси със сини очи...

Така става , когато ромите се правят на цигани.

В Америка полицията застрелва извършителя веднага, законите против тероризма са жестоки за терористите.. преди 40 години бях в Аризона, там огради на къщите няма, защото частната собственост е неприкосновенна, всеки фом има арсенал от пушки и пистолети. Един съсед застреля пиян негър влезнал в имота му, даже не го разседваха за убийство.

А же в Европа е друго.В Испания и Франция ако не си ползваш имота и се настанят там някакви бездомници или имигранти не мойш дори по съдебен път и с полиция да ги махнеш.Камо ли оръжие попринцип в ЕС оръжие не мойш си купи изобщо по легален път.

Глупости, BLM...

Просто арестувайте индианците хвърлящи камъни и в пандиза докато изплатят щетите от счупеното!

Това деяние може да се разглежда като тероризъм с цел масово убийство от омразата на циганите към белите хора и наказанието да е доживот в затвора, или смърт ако се върне смъртното наказание, а то трябва задължително да де върне, защото чашата на търпението отдавна преля

При всичките кусури на строя отпреди 34 години, ако това се случеше по време оно, нали се сещате, че на мига щяха да ги въдворят там, дето им е мястото и отделно щяха да им стоят лагерите от бой в милицията! Някои практики на властта просто не бива да се отменят, особено спрямо такива полуживотни!

Във влаковете трябва да има въоръжена транспортна полиция, при нападение с камъни, пушки, пистолети… влака спира, полицайте залавят или застрелват убийците

Циганите са от Вгъзраждани, техния барон е Костя Копейкин, руския гъзолизец

Пп и дб те трябва да са в гета и обградена с бодлива тел

Задниците в НС да криминизират това деяние, защото ако машинист или шофьор бъде убит с камъни, могст да загинат десетки и стотици хора при катастрофа на транспортното средство. За хвърлен камък по движещо се превозно средство - 15 години затвор, независимо от възрастта

30 години затвор, барем им дойде акъла в главата.

Братя по тен на копейдин късопишков са !!!

Цигани, сър!

jingiby

Циганите на Сатурн...

Не Сатурн, а Титан (АС ООД).

От избирателите на късата пишка ще да са...

Важното е че Зеленски беше в България, какво му пука на правителството за положението в България.

Ами маломерният плашипутарник не може ,щото ще го арестуват !

Мислещ човек, а не зомби кланещ се на изток или запад.

Недей обижда човека бе. Вярно, не е много висок, ама виж как го приеха всички управляващи, освен Президента. Ми те и на запад му се кланят и оръжие му дават, пък ти- нисък бил... Чудо голямо, то и Наполеон е бил нисък...

Това е акт на тероризъм! Наказанията, трябва да са бързи и адекватни!

Нямат работа, получават социални, нямат акъл и по цял ден се чудят, какво да правят и с кой да се бият, за да си изразходят енергията.

трябва да съхнат по стълбовете около ж.п.-линиите - за назидание на остналите полу-човеци!

,, Хвърлянето на камъни се наказва " но това е за човек не за приматово животинче.

БДЖ да се обърне към БХК!

ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА ... тия даже не могат да проумеят каква беля може да стане. то всичко идва от родителите.

Това са ЦИГАНИ, а не народ. Някакъв етап на развитие на Хомо сапиенс, но не докрая

КЪде пише че са цигани бе мангал

ㅤ

Щом не се казва нищо за това кой е хвърлял, значи са били гнусни мангусти!

На машинистите на влаковете трябва да бъдат зачислени СНАЙПЕРИ и те да отстрелват братята мангасарян в двичение, като елени в тундрата. Те и без това нито са поправими, нито са значими, бой и трепане, понеже за евене не стават, оти са мръсни и много миризливи!!!!

Направо по една лека картечница и с един откос .......

За този етнос наказания няма питам Защо????

Ама като ги хванат (щото се знае кои са) да ги съдят за тероризъм Ако ще и деца да са Тъкмо да се сещат другите Тревожната тенденция за увеличаване на случаите на хвърляне на камъни по преминаващи влакове се наблюдава от март т.г.

Моля карибските напитки да не цъкате минуси