Мартин Димитров: Пред очите ни се създава нещо като служебна президентска република

Очертава се 10-месечно управление на (Румен) Радев, отбеляза депутатът от ДБ и изрази притеснението си, че няма реакция срещу това от гражданското общество

Обратно в новината

Коментари - Мартин Димитров: Пред очите ни се създава нещо като служебна президентска република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие като не ставате за нищо по добре тъй дни се карате и ядете а народа нлее заради вас

“Боже Господи, какви нищожества" и ПРЕДАТЕЛИ " просто стоят начело на българската държава!”

Тоя цървул на село не го броят за жив тръгнал акъл да дава. Е заради такива бастуни сме на това дереже.

Гражданското общество се подготвя и събира жълтите павета за генерален ремонт на Дондуков 2 през февруари преди Фандъкова да ги е подредила.

Абе Мартеничке смачкана, че нали точно вие червени жълтопаветници напомпахте резултатите на Радев. Даже и за Галевата гласувахте.

Дано си давате сметка, че и вие допринесохте за това положение.

Вас като не ви бива поне президента да овладее ситоацията

Гледам го Мартинчо и се чудя? Може ли да ЗАКОВА ЕДИН ПИРОН . та тръгнал акъл да дава?

ми кат си прост не само ти де

Психиатрията ни е на дъното след като толкова са се наврели в НС вместо в клиниките да им се помогне.. Може ли да е нормален някой който не разбира, че основната вина е в него и гледа как на някой друг да прехвърли оцапаните си от вътре гащи????

Амче разберете се, па направете кабинет, бе Мартине! Не само се плюете!

Мартине, трябва вече да ти е светнало, че на следващите избори ще гласуват не повече от 27 - 28 % от избирателите, но за това не ти е виновен президента Радев, а тоталната палангозия, парлапания и разпад в НС !!! Уж депутатите са много устати, ама реформи - ебати !!!

Всеки народ си заслужава управниците.

Време е вече да се докажем като българи както са направили преди векове българите и да докажем, че сме народ а не оФце измитайки всякакви измекяри от властта.

Ми кой е виновен бре, че всички сте нефелни и не може да се разберете помежду си , та се оставяте Мунчо да ви дирижира? Ние ли? Ние сме единствено виновни, че с наще гласове такива политически инфантили и продажни инетесчии на дребно изобщо стигат до парламент и презединство.

Абе цъкльо недодялан, какъв фактор си ти и групичката ви бре миндил? Големите партии нямат достатъчно мнозинство за да управляват самостоятелно, с малките явно поставят неприемливи за големите условия, за да има коалиция! Какво нередно прави президента? А това, че заприличваме на президентска република, не е по вина на Радев, а на всички вас дето сте там само за заплати и облаги! Около какво се обединихте в този псевдо парламент? Единствено за изпращане на оръжие за Украйна, за нищо друго! Даже направихте това класифицирана информация, за да не разбере народът какво и колко пращате. За това следваше гражданското общество да реагира, ако изобщо го има!

Не! А кой издигна и гласува за Руменчо за втори мандат?!?! Да нямате амнезия? А когато парцалите на Иво Прокопиев пишеха, че Руменчо е борец срещу превзетата държава и публикува снимки, в които проф. Гелджиков беше показан като маска на въпросната скрита държава, где бяхте и що ревете сега??????

Нима Радев не бе предложен за президент от Леонид Решетников? Нима за това не се скараха с Корнелия Нинова?

Тия вместо да се скрият в миша дупка и да си посипят главите с пепел след скандала с Нексо , имат нахалството да се изказват публично ! И нещо повече - да обвиняват Президента за своята корумпираност и безпомощност ! Защото знаят, че при следващите избори ще гледат Парламента по телевизията !

Важното е подаръчните торбички да не спират. Много здраве от Бобокови.

И какво имаше в тази подаръчна торбичка и за кой беше подаръка ? Бутилка ром и пури в знак на благодарност, че му е помогнал за животоспасяваща операция в чужбина ? А що не кажеш, че прокуратурата беше осъдена да им заплати по 3000 лева, заради злепоставянето им ?

Защо да ти вярвам?

Ми по -добре президентска република отколкото кабинет от подлоги на ДБ и ПП- ГЕРБ.Предателите на България.

И Борисов да е президент.

по-добре Шиши Президент!

Що не , ако народа гласува за него ! Спомням си обаче, че имаше това желание през 2016-та година, но като видя кандидатурата на Радев и прецени, че няма никакъв шанс срещу него, пробута Цецка Цачева !

Аз ще гласувам за Шиши.

Той доби куражда излезе от сградата където почти цял мадат беше изолран, за да вдигне юнручето и да изписка неуверено „Мутри вън! Оставка.“. и повярва че му се е отворил парашута...Тогава протестърите също добиха кураж и...ето резултата. България стана селяндурска покрайнина в ЕС. ааане се засягайте, но на село в покрайнината трупат боклука.

Най накрая сами си признаха , че очи имат ама нещо разума и достойнството са си ги загубили докато ''са гледали''..

А с какъв кеф носихте бесилки, ковчези и чували за трупове. И цяло лято смъркахте бело и лежахте на орлов мост

Тоя бил много нахален ! След скандала с Nexo да очакваш, че ще получиш мандат е много нагло ! Ами направете редовно правителство и Радев няма да управлява служебно ! Ама не можете, щото сте импотентни !

защото Радев подменя вота на народа всеки път.

Как става това ? Бърка ти в мозъка ?

Кой и защо внесе над 600 фалшиви машини за изборите в България. Една машина струва 5200лв без ДДС. НИКОЙ не дава гаранция, че флашките не са предварително записани и че машините изобщо нещо пишат на тях.

То и с хартиените бюлетини подобна ситуацията - никой не е сигурен какво се брои, колко се брои и дали изобщо се брои- а не се разкарват едни чували само и едни протоколи с по 20 поправки в тях на поправки в тях :)) Не са ти машините виновни, а корумпираните зависими гадини, за които гласуваме.

Това не обяснява, кой извади над 3 милиона лева за да купи над 600 фалшиви изборни машини. За какво са му? На са безкрайно много хората, разполагащи с подобен ресурс.

Венсеремус. А когато ядохте кюфтетата от черепа и буджака добре ви беше и не ревахте

На негово място бих се притеснявал повече от гражданско съпротивление против онези, които вече 10 месеца не оставят друг избор на президента, освен да си управлява служебно.

Да заключим машините в склада, за следващите избори. И да видим каква ще е политическата ситуация след това? Нека по-добрия победи. А за да няма невалидни бюлетини и купен вот, на бюлетините нищо да не се пише. На листа да има само по един голям номер, на партията за която гласуваш.

3евзек

Тази вече сме я играли под друга форма - с оцветени бюлетини в плик. Пак имаше невалидни. През 96 бях член на СИК и се намираха пликове с двуцифрен брой бюлетини вътре. Пак ще има невалидни, заедно с другите недостатъци.

Няма да има какво да снимат продавачите на гласове. Освен това няма да са толкова много невалидните бюлетините, колкото тези с кръгчета вместо хиксчета, или обратното. На всички вас така си ви е добре. Всеки вика "Купуването и продаването били престъпление", а посред нощите всички го правят. Ами, нацията си заслужава управниците. И стандарта на живот. Дори и да изчезне, никой в белия свят няма и да разбере.

3евзек

На продавачите ще им дават запечатан плик и ще поискат да им върнат празен. Защо трябва въобще да снимат нещо? Това че ти не си се сетил за 5 минути как най-добре да купуваш гласове, не означава че хората с такава професия не са се сетили, а те го мислят по 8 часа на ден. А най-хубавото е, че нямаш власт.

Кой казва, че бюлетините трябва да са в плик?

Хе, хе ! На тия пък Радев е виновен, че в Парламента са се събрали орел, рак и щука , и едно скапано правителство не могат да съставят ! Мартинчо, остави алабализмите, ами кажи защо Нексо са ви дарили 400 000 лева ?

Чрез протежето си Слави Трифонов, Радев ни натресе лесните за манипулиране изборни машинки. Чрез манипулациите си държи в изборните резултат никой да не печели, за да ни управлява той. А Слави е достатъчно прост, от момента в който изпадна от парламента, открито да заговори за президентска република.

Имали бол пари - дали

Що си мислите че радко скочи да размахва юмруче и пробута какви ли не адекватни същества като новите спасители? Първо ви пробута мая и останалите след това славито след това кирчо и кокорчо. Ама вие чак сега се сетихте нали?

Ами разберете най накрая колко сте лицемерни и нефелни да работите за българите и България както се пънете предизборно а не само с Президента който и да е да се забърсвате.. Радев ли е виновен, че освен за прибиране на заплати и изпълнение на чужди поръчки за друго не ставате???? Създадохте това полоцение ВИЕ ''умните, честните, демократи'' дето не може да се разберете как да си разделите баницата.

Флашките държат политическата класа в пат, за да текат подаръчните торбички. Явно течат успешно, след като онзи ден се бе запалила поредната пратка боклуци на пристанището във Варна.

Румен Радев тихо подмени искането за спиране с историческите фалшификации в РСМ, с правата на българите там. След това всички релевантни парламентарни партии подкрепиха 'френското' предложение, въпреки, че 80% от българите бяха против, само защото за САЩ това е геополитическа цел. Сега ДСБ се жалват от Радев, но и той се доказа, както и ГЕРБ и БСП, като някой който може да свърши поставените задачи. А не мисля, че за някой е тайна кой поставя задачите. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

И като американски подлоги, сме твърдо против да изпращаме военна помощ на украинците които защитават държавата си. А пък американците уважават това и обещават да ни пазят, като държава член на НАТО. Абе нещо май са обтрках.

Говори се, че повечето боеприпаси в Украйна са произведени в България. Военната ни промишленост работи на 100% и изнася, но не захранва Русия. И това по-времето и на служебните министри и по времето на БСП. Факт е, че ние продаваме много, а даряваме малко.

Като не искаш да си руска или американска подлога произвеждай по модерна и моща военнна техника от САЩ,КИТАЙ,Русия! То само със домати,краставици,бяло саламурено сирене държава днес не се гради!

Искам Пеевски да не е депутат. Искам да знам откъде е златото в шкафчето на Борисов. Искам да има наказани за фалита на КТБ и парите да се върнат в най-голяма степен. Не искам да продаваме паметта на хиляди загинали българи за освобождението на Македония. Не искам руски компании като Лукойл да източват българската икономика. Не искам българските партии да са зависими от чужди държави.

Че,то си е битка за власт,пари и влияние меджу българските партизански отряди на БКП и ДС само,че във различни цветове и различни инциали!Даже освен Тодор Живков друг няма осъден,другарите му си осигуриха достойни комунистически старини и пенсии а простите и наивни българи ,остаряха,измряха ,оглупяха ,станаха клошари ,или емигрираха ВЪВ ЗАПАДНА ЕВРОПА А НЕ ВЪВ РУСИЯ!

този сега "крещи" кой ми с.ра в гащите. Ако ни бяха избрали нас, ние щяхме да ви "оправим". Ама, не стана. Още не са смляли парите от Криптото, тези, де - "доброволно" дадени от "съвестни" служители и поддръжници. Жалкар.

Или президенска република или партия Доверие.

Само БЕЛЕНЕ за вас родоотстъпници и предатели!! Разграбихте и продадохте България. За шепа долари си продадохти грешните душици на запада.

Но понеже е в полза на Русия го подкрепяте .

Вече повече от две години пълно мълчание по въпросите Кой внесе над 600 незаконни машини за гласуване? Само 600 ли бяха, или само толкова хвана МВР? Останалите ги вкара "Вера Су" ли?

Можеше да управлявате с герб с ваш мандат но не и с техен...политиките ви са 90 % еднакви ! Можеше с герб и дпс а можеше и с Герб и ПП ама вие не виждате по недалече от носа си ! Очертавало се президента да оправлява! Той това целял ? А на вас ръцете ви вързани ли бяха? Можеше да има правителство на чисто евроатлантическа основа. Вие ДБ и ПП го провалихте и насочихте страната към нови избори

"Пред очите ни се създава нещо като служебна президентска република". Добре ли чухте? Нещо по-абсурдно от това, чували ли сте? Каква е вината на Президента, че в продължение вече на няколко години политиците не успяват да съставят редовен кабинет? Президента е длъжен да изпълнява задълженията си по конституция. Състава на парламента се определя от вота на българските граждани и тук Президента няма никаква вина. Така е решил суверенът! Вече и за слепия е ясно, че парламентарната демокрация не работи. Добре, ще отидем пак на избори. И? После какво следва? Ами същото. Само глупак се спъва постоянно в един и същи камък. "Демократична България" ще се пръснат от злоба спрямо Президента. Те са вредна за страната ни формация!

вината на президента е в разделението на народа и създаването на партии - ИТН (поощряваше я), ПП (негов избор), БВ (отново негово решение) и сега нов проект и партия за избори на Пеканов. Като президент това е абсолютно нарушение на конституцията. Но той вече има опит с назначаването на пп, ако си въобразявате че го е подвел много се лъжете. РР е знаел много добре за нарушението, но си замълча и го назначи за министър, а след това и за мп.

Този боклук осъзнава ли че служебните правителства управляват заради некадърността на партиите да създадат редовно. Колкото до гражданското общество-то ако реагира сега първо ще изрине боклука от НС, а после ще им търси отговорност.

"разделяй и владей".Настрои ГЕРБ и ПП,за да управлява еднолично.Всичко друго е капан за наивници.

Нито една партия не ще да поеме отговорността, пък президента им е крив???

А президентът каква отговорност носи?Или се оправдае с Гълъб,който се е оплел като пиле в калчища.

Ами като вече 2 години не може да се разберете партиите и да излъчите стабилно правителство какво ви е виновен парламента или гражданите? Продължавай да подсмърчаш жално и чакай това да помогне.

Флашките държат политическата класа в пат, за да текат подаръчните торбички. Явно течат успешно, след като онзи ден се бе запалила поредната пратка боклуци на пристанището във Варна.

Не може един въшкав въшльо да коментира президента на държавата. Радев няма никаква вина , че ДБ са се нагушили с пари от Нексо, а на всичкото отгоре искат и мандат. Така не става.

Трябваше да повярвате на Радев като се изпусна, че вече той ще ви управлява.

Мартине - много ама много сте зле бе човек . Винаги съм гласувал за вас - но сега няма да стане .

Ами аз предлагам гражданското общество да поеме властта и ще си имаме нова "Народна Власт"!

Значи,президентско управление е лошо,а управление на NEXO e добро.

Борбата е между италианската мафия и руската мафия. Борят се кой да си заравя боклуците на тази територия.

Питай президента .Той се снима с майката на А.Тренчев.И да си каже какво дарение е получил.

маЛтинчо, то вие мамин сладък го правите, не някой друг! Но, по-добре така, отколкото тиквата и десните капути а направите правителство! Защото ще затриете и малкото останало в тая колония, наречена България! За народен съд сте, боклуци долни! До един!

Гражданското общество малко се е онексило.

Гражданското общество много се е ососорило

И Сорос не позволява на България да изпраща оръжие на Украйна.

тия не са българи, некви секти от американския университет в Благоевград и учили-недоучили по чужбините

много вярно, поведение, манталитет, сякаш са от някаква секта. С мозъци, гладко полирани с кола и пуканки. И безгранична лакомия за власт и пари. И нарцисизъм в действие.

Какво стана с хванатите над 600 фалшиви машини за гласуване? Кой ги внесе и за какво са му?

За обучение на персонала.

Оле че страшно

и кой е виновен - вашата некадърност да направите правителство, освен това още на първия тур президентът има 49%, милион и триста хиляди гласове, когато се състезава с двайсетина кандидати срещу 26% на ГЕРБ (около 600 хиляди гласове) и 7% на ДБ при приблизително същата конкуренция