Марсоходът е открил „нещо потресаващо”, съобщиха учени

При анализ на образци на марсианска почва марсоходът „Кюриосити” е открил нещо крайно интересно, съобщиха учените. Въпреки това те отказват да съобщят какво точно е открил марсоходът.

Обратно в новината

Коментари - Марсоходът е открил „нещо потресаващо”, съобщиха учени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открил е надпис "Гьорче Македонецот беше тука!"

Сигурно е открил корените на българо-съветската дружба...

Наистина е потресаещо, открил е дипломата на др.Борисов от икономическия, юридическия, медицинския и вс.други знайни и незнайни университети по света и у нас, нали е всезнаещ и въздесъщ ..С НЕГО започва Света, с НЕГО и ще свърши. Да се свети името и ножицата МУ!

kgb777kgb

Тоя марсоход само е паднал у нЕкоя варница и нЕкой перничанин го е гостирал с винкело и е забравил къде е !!! Това ще да му е проблема !!!

Казват - било наистина принципно-сериозно. Нека оставим малко време да успеят да го облекат в достъпната-засега терминология от Нашата Планета. ( Пък току-виж - просто на Всички-Нас-Хората Ни се наложи Изведнъж да Започнем да мислим и ( И ! ) по по-друг начин. За Всичко.)

"Потресаващото" откритие е монета от 5 копейки , изтървана от руски космонавт...

Открил е братя Галеви ;)

Открил е табелка, оставена за покорители от Земята и други близки и далечни галактики: "Made in China"

Това, което е открил е, че температурата през деня е стигнала 6 градуса по целзий. Тъй като където апарата се намира е пролет, учените са изненадани, че ако това е вярно, то през лятото температурите могат да достигнат и до 20 градуса. Това автоматически води до извода, че е възможно да се получи вода в течно състояние. А това води до живот. За това трябва да изследват почвата многократно за да са сигурни.

Намерил е надпис ГЕРБ

Намерили са пръст, среден ;-)

А какво пишат хората по света за случката? Finger Found in Mars Curiosity Photo, Alien Metal Artifact, And Possible Life Forms In Mars Videos...

открил е че и там е било населено с хора ....преди ,но ...

ТОЯ МАРСОХОД! Ако беше минал тестове в РБ-парламента и Кон-СъдЪт, вече и с бат Петю ,сега немаше да ми са ПОТРИСА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО !! РАДОЙКА

Намерили са битум. Затова не съобщават.

БТВ прекратява сериала "Къде е Маги?" - открили са я на Марс с венерически болести.

Подозирах си аз, че прародителите ни не са неандерталците, а търсещи спасение марсианци...

Намерили са две момчета от Ямбол - заблудили се били. :)))

Вестниците в Скопие съобщават, че са открили марседонци - прародители на цялото македонско човечество.

"Кюриосити" е открил, че каналите на Марс не са канали, а магистрали... и на всичките лентите им е резнал Бойко Борисов от Банкя, България.

Открил е и семе от социалисти

да,бе да-намерили са сирене и кашкавал без растителна мазнина и други нелепи примеси.

учените като кажат, че са открили нещо потресаващо, то обикновено откритието им звучи така "Най-сетне доказахме, че изотоп 465 произхожда от изотоп 374 с фактор 32" - "Фактор 32 ли? - Не може да бъде! Ние всички сме толкова изумени и ентусиазирани от новината"

Открили са Устава на марсианското БСП, Станишко пак си увеличи електората със зелените човечета..

марсохода е намерил нефт!!!

На долните закачки не обръщайте внимание. Сега ще ви кажа цялата истина за Откритието. То е: Като са видели марсохода, марсианците са разбрали, че съществуваме. Стягат флотилията и точно след месец (на 21.12.2012) ще са тука... Какво следва, знаете.

когато е срещнал билборд "ЕДИН МЪЖ НА 50 КОНЦЕРТ Веселик Маринов НДК". Предаде РАДОЙКА, куресподенка на бТВ на Марс.

Ми защо го казвате, като не е потвърдено! Много несериозно! То и аз мога да кажа, че съм открил нещо много потресаващо, ама не ме питайте за доказателства! Напомня ми откритията за "студеното сливане" и др. псевдонаучни изказвания!

Ахам, открили са мощи от Св. Йоан Предтеча само чакат сравнителния ДНК анализ да потвърди находката. Очаква се голям отлив на поклоници и туристи от Созопол...

Помните ли филма Кит? Е сега го гледаме на живо. "Тати ще ми купи колело, ама друг път."

Марсоходът е открил нещо потресаващо, съобщиха учени. Открил е лента, прерязана от пожарникаря, по случай откриването на Марс!

да му носи ножницата и да крепи лентата да не шава !

ВАМПИР С ОРДЕН "СТАРА ПЛАНИНА", С МЕЧОВЕТЕ БАРАБАР!! Божа или Божова работа, ТАМ Е ЗАГАДКАТА??

Flioink

Открили са следи от македонско нашествие!

Затова ли днес македонските вестници излизат със заглавия: "Марс, земьо македонска, пак ли ще те гази чужд крак!" и "Да не допуснем нито един шиптър на Марс!"...

Може да са намерили хигс бозона

Намерили са снимка на Лили Иванова като малка ...

и големи плакати марсянците са и фенове :д