Марсоходът ”Кюриосити” е открил следи от вода на Марс

Марсоходът "Кюриосити" е открил следи от някогашен воден поток на повърхността на Марс, заявиха учени от НАСА, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Марсоходът ”Кюриосити” е открил следи от вода на Марс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кво гледа марсоходчето, но аз виждам един истински БГ-вампир ! Професоре? Господин Димитроф ?! Даа, кажете...??

А открил ли е фрагмент с надпис "МАКЕДОНИЯ"? :)))

На Марс има и живот, но той ще бъде открит за изборите. Нетърпеливите да бъдат така добри да поизчакат още някоя седмица, а който пък не вярва - нека иде да провери сам - има ли - няма ли ;)

Вода не знам, но има много гори за сеч. Мой колега, Дървосекач, преди седмица замина с национална бригада "Симеон Втори " . Аз заминавам с втората, ние не сечем, а режем, по безболезнено е за дървото.

Винаги съм се чудел, как се дават милиарди и насреща се получават наколко снимки или хипотези. Други проекти с огромен социален ефект стоят във фризера. Май парите на човечеството се управляват от марисианци или други извънземни!!!!

Това шега ли е? Защото не е смешно! "Няколкото" снимки, са от голямо значение и ни помагат да разберем света в който живеем. Парите които се отделят за наука в световен мащаб са нищожни на фона на разходите за оръжия, дрога и т.н. Понякога е хубаво човек да се опита да надскочи себе си и да погледне отвъд носа си...

Муми, ти днес се возиш на кола, метро, влак, самолет. Прибираш се в къщи и включваш отоплението или климатика, пускаш си 42' LCD. За напредъка в медицината да не говорим. Нали не ги имаш за даденост тези изобретения? Някои хора са прекарали 1 живот време в дребно подобрение на малка технология за да имаме тези неща днес. Света трябва да върви напред и не съм съгласен парите за това да бъдат изядени от хора, които....... не се справят. Брутално но това е природата.

Каква е гаранцията, че заглаждането на тези скални образования не е от пясъчни или други подобни бури?

Всяко нещо с времето си.

Като се върне от Марс, може ли да мине и през нас, да каже има ли следи от разум в РБ-електората и ако може, и една прогноза за резултатите от предстоящите избори ?!

Съдейки по твоя коментар на такава статия, отговорът е ясен - няма.

А от твоя коментар разума блика, не, изригва, като гейзър, тъй ли?! Все пак, нека марсоходчето да каже,... забравих ти номера ?!

скоро ще открият и земни микроорганизми донесени направо от НАСА ;)

Ми време е. От кога има мисии до там, все са занесли нещо. И после ще кажат, я виж тамошните микроорганизми досущ като нашите и т.н.

Каналите на Марс са открити през 19 век, НАСА само си пилее парите.

...двадесетина години Ричард Хогланд от мисия Ентърпрайс вдига шум по повод едни снимки на марсианската долина Сидония, направени от "Викинг" и наречени лицето на Марс(има ги в нета).

софийска вода да започва да копае че токувиж ги изпреварили