"Маркет линкс": Политическият Топ 3 - ГЕРБ, БСП, "Няма такава държава"

Румен Радев, Мая Манолова и Слави Трифонов се ползват с най-голямо доверие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се случва ?? Има повече доверие в полицията, отколкото в европейската комисия.

Слави ще е първа политическа сила!

на партиите лапачи

Хайде Славчо, ела да разбъркаш малко блатото. Ще гласувам за теб и ще ти дам шанс.

Много хубаво направих че се изнесох от България щом СлавиТО е трета политическа сила.За него гласуват само бесни чалгари и ТКЗСари така че те са третата сила.Първа са купените ромски гласове и държавната администрация + обръчите от фирми, втора пенсионерите.Чудна картинка.

ми то убаво, ама според прогнозите на маркет линкс сегашният кмет на софия се казва мая манолова, пък на практика манолова вече си е безработна!

в крушовица вероятно де!

Поредния пропаганден трик на блянуващите власт. Да го духат.

три от всичките 33 крила на БКП били начело! Ама това Не може да бъде...

Слави убива ОП! Кво ще яде дебелия Каракачан?

така ще го разбърка, че ще проклинаш деня, в който си изглупял...

слави.. вземи си направление

Има разбира се "дребна" разлика между гласуван и преброен вот.

... тези са правили анализите си на Позитано 20 - а не нам пише на Руски паметник...!!!!!!

дрОгаре, не изпадайте в екстаз! ако учиндолския дългуч е трета политическа сила, означава, че бсп са шеста!

Славчо, блъскай тази сган

Това само в България може да се види!!! На трето място е партия, която не е регистрирана?!?!?

Почна облъчването. Бареков номер 2. От 30 години ,ДС прави един и същи сценарий преди всеки избори - появява се партия "спасител" която се обявява за проевропейска в дясно център...и всеки път сценарият е успешен. Целта разбира се е да не се допуснат истинските проевропейски партии да спечелят изборите и руснаците да изгубят влиянието си в България(както стана през 1991-1992г и след това през 1997-2001г). Докато малоумници управляват България,страната ни никога няма да достигне европеско ниво(руснаците не го искат това и умишлено ни дърпат назад)

всички загубили се с това се утешават, затова губат отново и отново!

Тоя Слави не беше ли Бареков?

Важно е. Винaтa за състоянието на България нe e нитo в ГEРБ, нитo в БCП, нитo в мaфиoтитe или кoй дa e друг. Винaтa e в нac. Хoрaтa миcлят, чe трябвa дa дoйдe някoй cпeциaлeн лидeр зa дa oпрaви вcичкo. Иcтинaтa e, чe нямa тaкъв. Кaквo прeчи нa упрaвлявaщитe в пo - нeкoрумпирaни държaви дa нe крaдaт и дa ca нoрмaлни? Нe, нe e зaщoтo ca мoрaлни. Cтрaхa e. Cтрaхa oт нaрoдa. Aкo cгaфят знaят, чe ca aут и щe имa oтпoр. A упрaвлявaщитe тук кaквo знaят? Дaй дa cи прaвим кaквoтo иcкaмe, нямa кoй дa ни нaпрaви нeщo. Тoвa ни e прoблeмa. Вcичкo e излязлo извън кoнтрoл в тaзи държaвa, зaщoтo ниe, нaceлeниeтo нa Бългaрия, cмe пacивни. Нe трябвa дa търпим тoвa. Трябвa дa cмe пoнe мaлкo пeрфeкциoниcти. Зaщoтo aкo нe ce цeлим виcoкo, винaги щe cтoим nиcкo.Прecтъплeниятa(кaквoтo e и бeздeйcтвиeтo) трябвa дa ce нaкaзвaт, нe дa ce тoлeрирaт. Упрaвлявaщитe нe миcлят, чe имa кoй дa ги cпрe или дa им пoпрeчи дa бeзчинcтвaт или крaдaт. Прaви ca. В мoмeнтa нямa кoй дa ги cпрe. Нo зaтoвa трябвa дa дeйcтвaмe. Трябвa дa им пoкaжeм, чe имa пocлeдcтвия oт дeйcтвиятa им. Caмo cъc ceдeнe нe cтaвa. Мaфиятa нямa дa пaднe пo ecтecтвeн път. Ниe cмe винoвни зa cъcтoяниeтo нa държaвaтa, нo и ниe щe cмe винoвни зa нeйнoтo oпрaвянe. Зaщoтo нaрoдът e държaвaтa, нe някoлкo мутри. Дeмoкрaциятa ce прaви oт хoрaтa.

Въпреки че съзнавам, че "Няма такава държава" е поредния политически лъжовен проект, ще гласувам за тях, защото съм отвратен от всички досегашни.

Не е вярно ,че ГЕРБ е на първо място .На първо място е "Птичка ви майчина"...

Още не е....

Маркет линкс хахааххсххахах

Аз пък, като стар дегенерат, анархист и хомо сапиенс, прочетох за една нова партия, а именно, Партия БТР. Превежда се България на труда и разума. Много интересни идеи имат...

Еми то като друга алтернатива няма

... не обиждайте народа - не може за кретен като Радев да се твърди че има голямо одобрение...!?! И как за лъжливата интригантка Мая Кожстинбродска да се твърди че има одобрение, като Фандукова я отупа подоващо на изборите за кмет на София---!?!?!? А дебил като Слави защо изобщо го броите като кандидат - та той няма и да припари до парламента...!!!!!! А тези "социолози" май общуват само с "визионерката" Нинова - че ГЕРБ преди месец имаше 5 % над мафиотите от БСП/БКП, сега били 2 % - а стига сте лъгали народа бе червени кретени...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГЕРБ и Борисов и на следващите парламентарни избори бият и имат още един мандат, та да се оправи окончателно България... След това мвоже и да не са ГЕРБ, но няма и да са тези свързани с червените кхмери - това е логиката на България...!!!!!!

Тази партия за пръв път я чувам

Румен Радев (66% доверие, 16% недоверие); Премиерът Бойко Борисов е с 31% доверие и 52% недоверие. БиБиткото е над 2 пъти по-нехаресван и над 3 пъти по-мразен от президента Радев. ... "Президентството, армията, църквата, полицията и Европейската комисия са институциите, в които анкетираните имат най-голямо доверие." Боцко да го закачи на хладилника си!

хомосексуалист ли каза

с абсолютно мнозинство!

Браво слави, те така се действа, от евна страна съдът те спира с регистрацията, напълно законно апропо, а от друга играеш ход с коня...народен любимез. Трабва обаче да спретнеш и конкурс за мистър партиен шеф, за да станеш не само най любения, ама и най убавио лидер!

ОТНОВО абсолютно точен сондаж на тия (агенцията на бъчварова, която беше в герб, беше министерка, сега е посланик, но още е тъща на росенчо босенчо соросоидчето)! единствен пропуск-не виждам на кое място е мармотът, който завива шоколадчета-преди славиту или веднага след него?! п.п.тия бяха обещали на маяма галева, че ще е кмет на София непременно. сега, като гледам, нови обещания дават на сулева, на пулю и на учиндолеца....

Долу горе на Президента може да се има някаква вяра то армия няма полицията е корумпирана до мозъка на костите си европейската комисия там е същата корупция само че там е много високо ниво и ние няма как да видиме кво става и затва овцете им вярват а тия партии там е свърталище на далавери кражби корупция измами и всичко зло ние го видяхме от 30години гледаме църквата е същата измама далавери и кражби пример само им вижте колите и джиповете и охраните няма смисал от коментар а Слави трифонов за мен е патерицата на ГЕРБ друго обеснение няма

Какъв управленски опит има тоя Слави Трифонов? Той е управлявал само оркестър с вокалисти и няколко актьори. Той ли ще управлява или назначени от него хора и кои са те? какво могат, какво знаят? Едно е да викаш по оркестрантите и певците си, а друго е да имаш поглед над цялата държава и да знаеш какво да правиш. Иначе критиката и оплюването са лесна работа, всеки го може и то най-добре по предварително измислен сценарий. Просто една нова калинка.

Да кажеш "друга алтернатива" е все едно да кажеш "друга другост"!

Графиките са ХУБАВИ , процентите- също.....Гадното /за някои / е ,че РЕАЛНОСТ и ПРОГНОЗИ /статистика, стъкмистика / почти винаги се разминават .//Филм ,,Хан Аспарух" -по памет- Велизарий , историята НЕ е това, което е било, а ТОВА, което е написано, че е било....//

боцко няма никакво време да закача магнитчета, щото кара трети мандат като премиер, поради причина, че е много нехаресван вече 11-та година поред (без да броим кметстването). нека пРезидентчето да закача магнитчета и без това няма грам работа, освен да го харесват.

Това показва, че манипулациите вече започват. Ситуацията прилича на тази в Германия по времето на нацизма. Обучението започва от рано, още от училище. Лъжа повторена многократно, започва да звучи, като истина за лумпените.

"Няма такава държава" е алтернатива. Няма друга алтернатива значи, че това е единствената алтернатива. Няма друга алтернатива освен тази.

Слави министър-председател !!!

Те имат ама което те го искат става с оръжие и здрав единен народ а ние квит сме пут....и нищо не може да стане хората само ще си изгубят времето в приказки и митинги с 30 човека а другите ще пуфкат че им бил скъп тока

алооо още нерегистрирана партия я включихте в класацията .смешни сте ........и въобще бсп не може на този етап да си гарантира второ място ,може само да мечтае

Долнопробен пасквил

Не схванах разликата: знам ,че са лъжовна, но ще гласувам за тях!? Звучи ми като: Той ме бие защото ме обича!

Това са мошениците, които предсказаха победа на Манолова..

Чалга да звучи и метета да има. СлавитУ шъ на упрай разиш. Наздраве.

Ако това е вярно, то българите наистина се един див и прост народ. Те мислят, че този чалгар ще ги направи богати....ПРОСТАЦИ, ЧАЛГАРЯТ ЩЕ ВЗЕМЕ ОТ ВАС, НЯМА ДА ВИ ДАДЕ НИЩО. ТОЗИ ВЗИМА, ТОЙ НЕ ДАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"На трето място е партията на телевизионния водещ Слави Трифонов "Няма такава държава". Докато дебилите у нас си правят весели експерименти да избират такива като Баце, Бареков и Слави, ще удряме от раз дъната на всякакви класации. Конкретно за Слави - че той е точно копие на Грета Тунберг. Целият свят и всички всупом са му виновни за нещо си. А сега си представете, че имате ръководител, на който всички останали са му виновни, включително и вие. Ще ви крещи, ще търси под вола теле за да ви изкара виновен за всичко. Той обаче е като Господ - безгрешен, прави всичко правилно, само дето околните му пречат малко. Нали се сещате какво я чака държавата ни, управлявана от "Няма такава държава". Ами да, няма да я има.