Пускат търговска марка Pussy Riot

Пънк групата Pussy Riot ("Пуси райът") ще регистрира търговска марка, под която ще бъдат продавани продукти, свързани със скандалните й членове.

Обратно в новината

Коментари - Пускат търговска марка Pussy Riot | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно,сигурно марка замразени пилета ,нали?

Съдът направи от тези откачалки -жертви. Най просто беше ,изцяло в духа на руските традиции ,да им ударят по 20 пръчки на голо.Вида на наказанието им щеше да е напълно в тон с просташките им прояви.

е по капиталистически да ги одрусат със една здрава глоба - ама наистина здрава

наистина да се борят всички хора, без разлика в пол, раса и религиозна принадлежност да не се страхуват от преследване и свободно да си пъхат сурови пилета в задниците из руските супермаркети. Да си пъхаш сурово пиле в супермаркет е еманация на свободата и демокрацията. Е, ако това е демокрацията ще я пропусна и този път. Нека Иван Костов, Мадона, Токту и безбройните им други фенове последват своите любимки в борбата.

Първо ТАТУ, сега тези. Руски бизнес проекти. И двата пошло-еротични

Като има Pussy riot ний пък ще си спретнем Penis riot, че като се надигнем елате мили pussy-та да ви любим и обичаме до безкрай!!!

Момиченцата защитавали демокрацията. Хайде сега, като са много печени, в знак на протест срещу Иран например или срещу преследвачите на Дж. Асандж, да се надупят в някоя джамия или в католически храм. Тогава ще им сваля шапка.

- А ти какво правиш тук, Силвио (Берлускони)? - попитал изненадано Путин. - Цяла Москва е заляга с надписи "Безплатни котенца" (Free Pussy). Нали не си мислиш, че ще пропусна подобно нещо?

Ти откакто стана вожд на всички пусита, много взе да ги разбираш тия работи.

Pussy-тата ще пуснат на пазара специален парфюм с миризмата на техните Pussy-та!

Много ми е интересно как всички путиноиди като един наскачаха и запищяха като ужилени. Ехо, това е станало в Москва, на няколбко хилади километра, не във вашата кочина. Прави ми впечатление, че тези, които се тупат в гърдите, че обичат Русия си нямат и капка понятие за това, което става там. Като не харесвате пънк, слушайте си вашата чалга...

Ти от Москва ли излъчваш?

Наскачахме след реакцията на дсб, външно и пп "зелените" + така наречените "демокрации". Не може външно министерство на БЪЛГАРИЯ да защитава откровени порнографки! Поне да бяха пояснили, че това си е тяха лияна позиция и да си бяха написали имената. ТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!

Тая новина много се връзва със съседната: "Спират временно снимането на порно в САЩ заради сифилис". Само дето порното на янките с тия трите беше снимано в Русия.

Янките навсякъде по света инвестират в идиоти, и издигат психари-марионетки, за да водят войните си. Войната им срещу Русия не прави изключение. Страшно им провървя с клептомана Горби, сигурно още не могат да повярват как сам гътна собствената си велика страна; и с психаря Саакашвили се изкефиха - тоя пък, ядейки вратовръзката си, подпали пробна война с Русия - с жертви и всички, кефещи янките нещица. Сега тия шматки аха да изкарат една студийна арабска пролет, есен, зима или както им е калъпа на янките за отглеждане на "бунтовници" в чужди страни, в които нахлуват да "освобождават". Но тричките май са си мислили, че ще прецакат всички чичковци - и дядя Сам, и дядя Володя и ще си въртят собствен бизнес по американски в Русия. Явно не знаят за рисковете на професията - да вършиш чужди поръчки. И не са чели чичо Стайнбек, дето е казал как плановете на мишките както и на хората често пъти остават неосъществени...

Най-после и за слепите стана ясно за какво иде реч. Вчера БНТ им отдели 10 минути в "По света и у нас", с което падна до нивото на бТВ. Явно важното беше да се демонстрира антируска позиция. А после газ - скъп; няма пазари за нашите стоки и т.н. А в същото време историческите врагове на Русия - турците, си правят алъш-вериша с тях. Защото не са продажници като нас и мислят за интересите си.

Ти се излагаш с простотиите си тутурутка такава. Само подхвърляш наякакви информацийки изсмукани от пръстите и още толкова изопачени и наричаш другите с имена единствено подходящи за теб! Свдущия е много прав, и понеже за теб истината винаги е била болезнена, говоря и за задния ти двор, затова подскачаш толкова много!

Мухахахаха! Тия колко бързо си изплескаха подбудите: ПРИЗНАВАМ САМО ПАРИ НА ДЛАН И пUтка НА МЕГДАН. Те пUтките тия шматки вече си ги показаха. Все още се върти из нета видеото, заснето от камерите в един супермаркет, където една от "бунтарките" си сваля гащите и си тика бройлер от щанда за месо между краката. Сега обаче обявяват публично, ако има все още не разбрали идиоти защо се правят тия циркове. Даже янките, дето са си ги поръчали тия, сигурно ще се издразнят на "собствения бизнес път" на трите пUтки, в които янките са инвестирали за съвсем друго, т.е. за полит-пропаганда.

под името -"пу.ките",могат да се рекламират всичките им защитници!!

Аз лично не виждам протест на Бийтълс срещу войнат във Виетнам. Но пък е 100% вярно че Джон Ленън отправя такова послание след като е напуснал. Демек без Пол Макартни. И въобще Макартни не може да се мери по политическа ангажираност с Ленън. Както и има разлика между Ленън с Бийтълс и Джон Ленън соло. ...а вярно Макартни има албум "Отново в СССР", но е много далече от протест (основно кавъри)

Това е хубав пример как от нищо се правят парите. Задавам си въпрос какво ще се случи с бизнеса, ако утре п-те ще ги изхвърлят от затвора... За кой ще гласуват тогава?

Хане, я иди в Русия да си купиш една тяхна фланелка-нали си им поддръжник!А може и едно пиле да си купиш и да си го завреш....

Даааа, и аз за пилето се сетих, може и да не е замразено , а живо:)))

..само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. ...само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. ...само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Е, дами и господа, разбрахте ли за какво става дума в края на краищата? Протестът срещу "тоталитарния режим на Путин" отиде в канала, май. Отиде и не се видя. Остана бизнесът и евтината популярност. Пошлост, простащина и посредствена "пънк-порнография". Мадона, Пол Макартни, борба за демокрация и свобода на словото-ама моля ви се, ще ми стане лошо!!! Повръща ми се от този блудкав спектакъл! Започвам да си мисля, че наистина руският съд се отнесе прекалено снизходително към "Бунта на пу.ките".

Къде бил ключа от палаткатаа?! Да се регистрира марка, да се направи скандал, да се правят сувенири /или нещо подобно/ и ... да се цоцат кинти от разни борци за демокрация и балъци! Да им се увеличат присъдите, та да могат още по-дълго време да продават и... печелят.

В Русия така или иначе няма да се продава. Там са няколко хиляди привърженика за цялата държава, а случаят е напомпан от новините - и от политикани като Хари.

тия от Пуси очевидно няма кой да ги начеше и се чудят с какво да се занимават, а за някой и друг долар, ще продадат и майка си.

ЧРЕЗ ПОРНОГРАФИЯ, ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И СЪБУЖДАНЕ НА ПРИМИТИВНИТЕ ИНСТИНКТИ НА ХОРАТА КЪМ ПРОГРЕС. Тези въпроси са отлично разработени от Гьобелс.

Pussy Riot - долнопробен и арогантен маркетинг. Силиконовите пилета/кокошки в секс магазини ли ще се предлагат?

Да си дойдем на думата

Именно! По-ясно няма накъде, че става дума за пари ! Интересното е, че със сигурност ще се намерят и луди, които да купуват изделията с новата "модна" марка.