Коментари - Марк Рюте обяви защо Нидерландия още не допуска България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Холандия има железен ред , глоби за всичко, и тези глоби реално се плащат. Всички турци свързват България с пътната полиция, която им на иска 10 лева за чорба. Да и тук има корупцията, но в далеч по -малки мащаби. Хората получават достатъчно, за да рискуват работата си .

Обикновеният българин отдавна е в Шенген. В Шенген не са партийните бандити и не могат да си пуснат схемите в европа. Браво на Холандия.

посетил холандските войници къде? В Румъния ? Ние нямаме ли си холандските войници, та да дойде и у нас?

Холандците са против.... просто те го играят лошите...един е достатъчен,иначе повечето са срещу нас

С председател на парламента мултак и лидер на първата политическа сила мутра, нямате място в Шенген. Доскоро имахте и вътрешен министър шофьорче на мутра.

Онази в жълто синия костюм с какво е по добра от Тиквата и Простото ? Начело на Европа !!! Той дяволът бил оптимист, който си мислел, че може да направи нещата още по лоши.

Тогава..... САМО, да им "Намекнат" , че в такъв "Случай" ....ще кандидатстваме за "Присъединяване".... към Руската Федерация,..... и двете държави,.... Заедно... и Румъния и България !!??? ДА им ВИДИМ РЕАКЦИЯТА на Тези Шибаняци ...Заради такива Малоумници ще се разпадне ЕС ...Англичаните ЗАЩО излязоха ....ЗАЩО?????;)

Изплащат като нас заеми и лихви за дом, който с покупката започва... да се обезценява ! Например, не е само това. Ако им хрумне, по подобие на европейските демокрации, да искат притежават дом ? Неизчислими загуби за короната

България+Румъния са доста по-големи от Холандия следва ,че доста голям прът може да им сложим на всички инициативи в ЕС. На зло куче зъл прът мисля си го заслужават.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ В ХОЛАНДИЯ НАЦИСТИТЕ, ШОВЕНИСТИТЕ И ПОПУЛИСТИТЕ СА ВЪВ ВЪЗХОД, А РЮТЕ ИМ Е КОНКУРЕНЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ. ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА РАСИЗЪМ И ДВОЕН СТАНДАРТ. НЕ ЕК АТО ПРИ НАС, ДА СИ ПЛЮЕМ НА ИСТОРИЯТА И ДА ПУСНЕМ МАКЕТАТА!

При положение , че в България няма нито един НЕкорумпиран митничар, да не са луди да ни пускат в Шенген. Естествено, рибата се вмирисва отъм главата - т.е. и политици , и съдии и прочие , корупцията започва оттам. Те много добре си знаят що за стока сме.

Защо мислите,че там няма корупция? Има я на всякъде, просто при нас е в по-големи размери.

Големи, а по-видими. Като абсолютна стойност на средствата в корупцията, можем само да им дишаме прахта на Евросъюза.

Прави са скептиците: да станеш митничар на Капитан Андреево ти струва 50 хилки рушвет. После като почнеш работа ги избиват… С тази корупция европейската граница става несигурна

Такъв няма в Румъния. Мамалигите добре са го подхлъзнали. И най-умният си е малко прост!

На причини от пръстите. Все едно, Шенген умря със зелените и ковид. Видя се как Шенген всъщност работи за трафик на бежанци към Европа и как въоръжени с автомати седят на вътрешните граници в Шенген. ЕС е минало, поне във вида в който е в момента

Не се очаква в близко бъдеще проблема с корупцията да бъде изчистен,като под близко бъдеще разбирам следващите 20-30 години,ако ЕС продължава да съществува или ще се разпадне на няколко фрагменти. Знакът /$/ не е случаен. При това социално разслоение и обществен разпад , на българската сбирщина ,наречена за благозвучие народ ,,корупцията няма да бъде преодоляна никога.Много същества за една седмица станаха милионери, депутатите са в парламента да защитават техните интереси ,нещо като перверзен лобизъм ,а и самите те да замогнат. заплатите и участието им в някакви измислени комисии и подкомисии осигуряват само обядите им и кафетата.Реалните им доходи в банкови сметки в чужбина ,никога няма да се разберат и на никой няма да им му го разрешат да ги огласи,само на специално подбрани , които са нарушили ОМЕРТАТА

Рюте е известна глобалистка отрепка, но всъщност ни прави услуга. Защо ни е шенген - той означава освен свободно движение на нас, но също така и свободно движение на "европейците" към нас. Известно е, че след 1960 г. Европа е сериозно напълзяна от орди орки, които незнайно защо, имат европейски паспорти. Е, трябва ли ни на нас цялата арабско-африканска измет да влиза свободно тука ?

Нима в момента европейците не се движат свободно насам?

Айде стига с тия опорки, дали цяла европа греши че пуска две държави отдавна присъединени в ЕС и отдавна покрили всички критерии за Шенген, а нидерландците са по-големи католици от папата (измисляки си неписани критерии). Дали пък в самата Нидерландия и в другите държави, които са вече в Шенген, също няма нередни неща? Има и радостни от това вето, но докато имаш български паспорт ти си от прецаканите от мистър Рюте. За съжаление това лицемерие и двойни стандарти не са само по отношение на Шенген... Само достойни политици отстояващи нашите интереси, могат да накарат хора като Рюте да се позамислят дали могат да си разиграват коня толкова арогантно без да претърпят никакви негативи...

липсват оценки на Шенгенската информационна система и на начина, по който се обработват връщания...връщания на кво бе?? 30 годин не вденахте че шенген е кат моркова пред магарето... и след още 30 нема да стане

Не пуска , защото ни знаят какви сме. Милицията ни, по- големи бандити от всички. Ние сме малка територия и се знае 'сичко?!

Надрусани джендъри дават съвети

Погледнато реално бизнеса с бежанци в България върви на пълни обороти, не правим достатъчно да защитим границите. Корумпираните ченгета също участват. Друг е въпроса за холанските задници, това че си имат техни интереси.

Имаше един виц: ,, Срещнал вълка заека и го попитал: - ти що си без шапка ,бе? И бой. На другия ден заека нахлупил една шапка и тръгнал из гората. И пак срещал вълкът. - ти си с шапка, а а а ? И бой. "

Kvi gi dranka tazi Sofi, kak korupciata da ne e problem za Shengen. Ami nashite razgradeni ot koruocia granici niama li da sa problem za Shengen ot kadeto vseki den pishtiat za imigranti propusnati prez Bg granici

от София трябва да е, след като на млякото вика млекО.

Ако не бяха доносите на Христо Иванов и всички зелени, джендъри и други същества- отдавна да сме в Шенген

Nederland (нерегистриран) "Приеха ни набързо в ес ..." Не беше много набързо. Но дългогодишното управление на ОПГ ГЕРБ и Борисов ни отдалечиха твърде много от ЕС и Шенген. За целият този период дори Румъния, дето беше зад нас и ни бавеше по пътя към ЕС, ни изпревари. Да не говорим и за американската окупация на Европа и последвалото ѝ самоумищожение заради самоубийствените санкции срещу Русия.

Напротив, ниският фискален дълг и дисциплина бяха Константин при ГЕРБ. Те доближава България до Шенген, с влизането ни в Европейския банков съюз. Борисов покани лично Рюке да инспектира границите ни. Още при ГЕРБ ЕК излезе със становище, че България е готова за Шенген. Борисов спря бежански поток, докато при ПП и правителствата на Радев, страната заприлича на разграбен двор.

Рядко мекере.

Руско мекере.

Трябва по-крайна реакция на нашето правителство. Рюте на чувствал много корумпирани и затова ще висим по границите на Румъния и Гърция!? Може да е напълно спокоен, няма да му се изсипем там.

Заради холандските войнизи бяха извършени сръбските зверства над мюсюлманите в Сребреница. Сърбите безчинствата пред безучастните погледи на холандските сини каски. Холандия е амо заради географското си положение са в ЕС, иначе не заслужава да е в съюза.

Първи,втори,трети и четвърти блокове на АЕЦ"Козлодуй"как са?Замразени,имат нужда от текущ(основен) ремонт,или са разпарчетосани?

низкоземните джендъри не ни харесват заради отказът да приемем Истанбулската конвенция

Белгия с рекорд по време без правителство, нарковойни в Антверп и безброй корупционни скандали...но нас не ни бива

Тоя холандски педераст е отвратителен да го духа

Нидерландският премиер и неговите "всезнаещи" депутати четат ли ги тези неща?

Главният Мултак на републиката стана Председател на НС. А честито. Само тази си титла "забрави" да спомене като се хвалеше.

ПП, Радев, БСП, ИТН приеха да ги финансира Божков черепа за преврата. ДБ отиде по-далеч с Маджо и Бобокови , за това нищо не казваш.

Да благодарим на тиквите за Кап Андреево

Путин е долна отрепка , да умира в кофите тоя боклуки всичките му подръжници

Путин е дигитален ,ти изобщо не знаеш кой го е програмирал и какво ти е намислил неговия създател.Плюеш срещу едно чучело наречено Путин ,което сатанистите определят за най– големия виновник за високите цени и за обедняването на гражданите на Европа.Путин е виновен за всичко!??? Ако не приемете новия световен ред и решите да протестирате ,ще ви щракнат шалтера от името на Путин.За всичко ще е виновен кръволока Путин ,а не корумпираните марионетки наречени политици.Да се задавят с тая мизерна планета,превърната в генетично модифизирана клоака!!!!! Тоя ,който излисля всичките тия глупости с голямото зануляване е откачен !

Запада никога не е обичал България. Те от 1000+ години се опитват да ликвидират България , а Вие сте се загрижили за шенген. Както българите мразят другите народности, така и западняците мразят българите. Това е ясно и за децата. Бай дъ уей , и на запад се мразят но с мярка и учтиво, по европейски. Само от време на време пускат гилотината и изчистват боклука между тях.

А бе какви европейци сме?По улиците родни имам чувството,че съм по-скоро в Бангладеш отколкото в Бавария.

Дай им още 10г на немците да се им се поразпуснат арабелите и новите мигранти. И ела да видиш.. Процеса е започнал!

Вижте аз също съм българка,но с българи не мога да се разбера.98 процента от българите са говеда, дори роднините един към друг се отнасят зле и всеки гледа да те прецака .Прост народ от селяци и развратници.Проститутки,чистачки в тоалетните и всякаква друга българска паплач се е развихрила из Европа и по целия свят.Още като бях дете не можех да понасям другарките в детската градина и продавачките в магазините ,които гледаха свирепо и те заплашваха ,че ако не си изпиеш прясното мляко ,ще ти го излеят във врата,а да не говориме за другарката Петрова от училището или за Маргарита Илиева ,която врещеше като побъркана в часовете по български език.Бог да ги прости тия вещици.Баща ми отиде да се оплаче в районното един път и беше пребит там ...Няма какво да говориме българина си е говедо и такова ще си остане...

В България мигрантите се разхождат по магистрали и градове. Минават границата както си поискат. Огради строиха, техника купуват, а ефект никакъв. Започнаха и с рейсове да ги развозват! Какъв шенген?

За над беше добре да не сме в Шенген последните години защото иначе щяхме да сме залети от бежанци. Друг е въпроса, че е голяма дискриминация от страна на Нидерландия да ни блокират, за нещо, за което трябва да сме приети.

Може ли да има такива големи боклуци като холандците извинете нидерланците! Всички държави ще гласуват за присъединяване на България към Шенген само Нидерландия против те ли са най умните се питам аз от всички европейски страни? От колко години България е в ЕС ама не е в Шенген това е подигравка с България! Не може да си в ЕС а да не си в Шенген това е пълна дивотия!

Да им пуснем малко мигранти. Няма по-консервативна нацияот холандците!

Не ни харесват щото не признаваме смесените бракове за тях това е важно

Напълно са прави холандците - не си пазим границите! Има един единствен легален начин за влизане в България респ. ЕС - през граничния пункт, ако са наистина бежанци си има ред да преминат, ако не - да си стоят в Турция и никой нищо не им е длъжен. А оградата да се пази от въоръжена войска - имаме столетен опит как става това - застави, патрули, сигнализация и естествено използване на оръжие. Ако се понесе мълвата, че на нашата граница се стреля, а границата ни е неприкосновена, набързо ще си променят маршрутите - просто, ясно и отдавна известно!

Браво на Рюте, никакъв Шенген за тези корумпирани държави.

Какво толкова сме го ядосали този Рюте, че не ще и не ще да влезем в Шенген? Да не е нещо лично... Амииии, просто е, не ни щат.

Мноу на убичат.

на Коцето и Възраждане, на следващите избори ще гласувам пак за тях с моите приятели!

Самотник си казваш ? Ами така е като спиш с портрета на костя копейкин ....

Какво лицемерие! Не искат България в Шенген,а искат Украйна в ЕС,която е една от най-корумпираните страни в Европа и във война....

за това намразих ЕС и НАТО, защото са долни и мръсни лицемери шибаняци....да го духат на Вовата, няма да им се молим!

Слава Русия, слава Путина!

какво да им пазят на границите,още през 2015 се напълниха с кафяви хлебарки на социал и продължават да прииждат там.

Защото няма по-гнусна нация от холандците, в Европа. Гнусни, лицемерни и алчни.

Може да поспорим, на второ място след белгийците, които освен това са и арогантни...

Щото ще сме им основните конкуренти в кражбите.

Защото са хомосексуални наркомани !