Мария Габриел: В ГЕРБ не сме обсъждали коалиционното споразумение, няма да подпиша меморандум

Да се обединим и да опазим демокрацията, нуждаем се от външнополитическа стратегия, каза вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: В ГЕРБ не сме обсъждали коалиционното споразумение, няма да подпиша меморандум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ти се оказа една патка и то на конци

Тази не е демократично избрана. Просто киро извърши национално предателство, като рекламира едни действия за дабъде във властта и направи точно обратното. Тези са престъпници, както и да ги погледне човек.

типична празнословка Ще работим да има механизъм, в който да е споделена отговорността, да носи прозрачност, да дефинира ясно приоритетите на страната, но и да дефинира отговорностите... този както и всички останали цитати казват точно НИЩО. Освен да похвалим сами себе си отново с нищо а само с думи друго не лъха от празните приказки на госпожата. Ясно какво ще е и нейното управление. Аз да говоря пред медиите празни приказки и колко сме добри пък отзад - кой каквото може да докопа.

Марче а какво ще кажеш за партията ти и ортаците от ДПС Запис от заседанието на комисията по енергетика, състояло се на 21 февруари, разкри как ГЕРБ и ДПС успяха да прокарат на косъм решението, с което задължиха АЕЦ "Козлодуй" да преговаря с един-единствен изпълнител за строителството, доставката и въвеждането в експлоатация на 7-и и 8-и блок на площадката на "АЕЦ Козлодуй".

Как така не сте обсъждали коалиционно споразумение, вашата свинкя Сачева вчера нали каза, че подписването му било крайно наложително? Киртака ако рече дайте го да го подпиша какво ще правите? Или във Вашата партия казването на истината се наказва с камшик на голо?

12 години искахте да осигурите прозрачност, справедлива система, развитие,ама нямахте желание. Развихте до съвършенство корупцията и ОПГ. Който и да си отваря устата от ГЕРБ, никой не му вярва. Тази Габриел освен да се прави на дръж ми шапката, друго не може, заедно с онзи Калин Стоянов, носият чадър за ОПГто.

Празнодумка. Безсмислено плямпало. Нито едно нещо не е организирала и изпълнила през цялата си "кариера". Само ръси помпозни празни приказки. Абсолютно безлична и безполезна е. Същата е като Фандъкова - удобно за ГЕРБ мюре, зад което те да правят техните си работи.

само една поправка : не са 'помпозни' . думата е 'криндж' - нова дума използвана от младежите - означава, че зрителя/читателя несъзнателно се поставя на мястото на габриелата и изпитва срам, вместо тъпото добиче

тая проскубана кокошка до кога ще се излага с напъните си да управлява като кукла на конци?

покварени от злото могат да се обединят само временно срещу общ враг или общ интерес.

мароо, мароо и ти габриеле, тиолкова куха лейка рядко се среща, особено на ръководен пост. Но, в тая западняшка помийна яма, всичк осе случва, дори немислимото!

Да се обединим независимо от омразата и различията, за да запазим заграбеното през Прехода и защитим МАФИЯТА НИ!!!

и се надупете за доброто на демокрацията

35 години я "опазвате", за да шибате като магистрална труженичка!!! Миндили!!!

Ламата за каква демокрация дрънка? Лустрация! Само тогава може да има демокрация.

то почти не останаха живи вече за лустрация и с това сме закъсняли с 30тина години

И да върнете "Мелодия на годината"!

Да се обединим с мафията, за да опазим демокрацията:)))))))))))))))))))

ДемоНОкрацията я пазите и със задните си части, а стратегията ще ви я спуснат от посолството. От вас остава само да лапате.

Помакинята от хаджидимовско се прави на политик. В кухата й глава не се завъртат никакви мисли, говори само празнословни заучени европейски фрази.

Няма как да пазищ нещо, което го няма. У нас вече се нарушават основни права заложени в нашето и европейското право, като примерно презумпцията за невинност. Демокрация, правова държава, всичко е само на хратия. Същите сатрапи ни управляват, но завити в целофан.

Жалкото е, че накрая колкото и да се пеняви баце и простото, Галя ще каже на жирафа да кляка и са готови.

Кухо кухо та дрънка ......що е то ..?

В България никога не е имало демокрация. 30г минаха и още я чакаме тая демокрация...

То не само в България не е имало демокрация, а никъде по света! Навсякъде е ОЛИГАРХИЯ, правеща се на демокрация!