Коментари - Мария Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН в проектокабинета си | Днес.dir.bg

Мария Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН в проектокабинета си

Вървят разговори за състава на експертно правителство, заяви Теменужка Петкова

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН в проектокабинета си | Днес.dir.bg

Коментари

Тази жена явно не се определя като българка,както всички,които са вкарали дпс в парламента.То това просто е недопустимо!

Браво на Мария Габриел! Това е държавническо мислене.А на коментиралите пад статията ще кажа,да си заврат главите в задника ! И без това са кухи и мястото им е там!

Бас държа,че асфалтовия бос я е чаластрил.

Бойко, опс. Габриел или какво се казва там, прилага стара тактика на чекмеджан пазаруване на влезли в НС за пари и гювеч. Досега 116 остава още малко за да се покажат всичките лапачи. А това лозунга "За народа", "За хората и тяхното бъдеще" и т.н. е парламата зад която се крият.

Деса ОстротУ и Гаргамелката - двете велики интелектуалки на МутроТиквата Бай Йух.

РЕЗИЛ ЗА ГИРБ ДА ВКЛЮЧВАТ ДПС ВЪВ ВЛАСТА.ЗНАЕ Е ОТДАВНА се знаят имената им Кючюк помака външен м-,р. СРАМ МЕ Е ОТ ТОЗИ ЛИЗАЧ ПАРВЕНЮ И ПРОГРАМИРАН БОЙКО ХАРЕСВАХ ТЕ НО ТОВА АТВРЯЩАВА БЪЛГАРИТЕ. ПРОУМЕЙ ГО. ТАЗИ ПРОТУЛСКА ПАРТИЯ ООД Е ПРОКЛЯТШЕТО ЗА СТРАНАТА.ТУРСКИ МЕКЕРЕТА ИНСТАЛИРАНИ КАТО ТРОЯНСКИ КОВЕ ДОКАЗАХА ГО: НАЙ КОРУМПИРАНИ ГРАБИТЕЛИ ПРЕДАТЕЛИ И ОЩЕ И ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИТАТ ОТ ВСЯКАКВИ АСТОВИ СТРУКТУРИ ТЕ БЕЗ КРАЖБИ ЩЕ РУХНАТ ЗА МЕСЕЦ. КАКВЖ СТАНА С КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ НА ПОМАКА ПАРЗИДЕНТ КАРАДАИ. ПО ГОЛЯМ КАТИК ОТ ПАПАТА ЕДНА ДУМА НЕ ЗНАЕ НА ТУРСКИ НО ПО ГОЛЯМ ТУРЧИН ОТ ...ПАРОДИЯ В ТАЗИ ПАРОДИЧНА ДЪРЖАВА. ГНИДАТА ЦОНЕВ КАРИЕРИСТИТЕ СТАНИСЛАВ И Т.Н ХАМИД МИНАВА ЗА ЮРИСТ БОЖЕ БОЖЕ С КУПЕНИТЕ ДИОМИ

Хем.м ДПС и ИНТ ще са с министри, хем щяло да има експертно правителство..... Дървен камък има ли?Словоблудството е най-силната страна на ГЕРБиел. Лафове,лафове и накрая всичко по старому..... Вече започва страшно да си личи топлата връзка ИТН-ДПС.

Само провал на първия мандат и да се отива на втория

А не трябва особено първите

Видя се, че турците от ДПС и техните солташаци оня Тьпунгер от Учиндол Слави Кавала са част от мафията, която заедно с мращешниците от ГЕРБ са се събрали да оглозгват България.

Вижте, това е травестит с перука.

Експерти търсят по краденето, начело със бирник бориисооффф ,който се прави на сицилиански бос!

Той си е колега защо да се прави

Готова е да включи и Веселин Кънчев с цялата му рода, само и само да продължат да крадат и дерибействат.

да се каже? Ами, това което сега прави Мария е все едно да се натиска страшно да си купи фабрика на 9-ти септември или както един циганин си дава личната карта и подписа, за да му прехвърлят фалирала фирма с милиони лева задължения.

Експерти ли ще включва в правителството Габриел или експерти от ДПС и ИТН??? Т.е. експертно ли ще е правителството или коалиционно от подкрепящите партии. Нещо много се объркаха нещата, докато се опитват с литературни хватки да обясняват как бялото всъщност е черно, но с бял нюанс. Не било коалиция, ами било подкрепа за програма, ама програма всъщност никой не видя, освен няколко нищо не значещи общи заглавия. И никоде не се говори за УЖ най-важното за оцеляването на държавата, заради което УЖ е нужно правителство - бюджет. Май ни баламосват тия синковци!

Габриел, усети ли как БСП се изгавриха с теб. Със сигурност си мислила, идвам, трите партии ще са съгласни, правим правителство, първи сме и я подкарваме. Да, ама не позна.

Маре моме ,а не е ли преоритет беднотията която ни споходи от шарлатаните на мунчо

А от шарлатаните и крадците на тулупа какво остана?

То ясно,че защо иначе да я подкрепят? ДПС и Итн са в дует с Боко отдавна.

ГЕРБ и ДПС имат две патерици - една Къса и една Дълга! Късопишшков и Учиндолския Дългуч!

Оня смешник слави нали щеше да ги изчегърта герб а Е няма такива идиоти

"....кабинет ВИД успокоение от политическата криза". Успокоение на кого? От какво? Кабинет на илюзията, кабинет на замитане на отговорността, кабинет на опита за спасение на един политически елит , превърнал се в ОПГ , това ви трябва на вас, Дончев, за да оцелеете във властта.

тая луда ли е?анадолци и еничари в правителството????????

Прост, злобен, пиян и завистлив народ си заслужава крадливите управници... Жалко само за малцината свестни хора, които страдат заради безумието на мнозинството.

Може да включи Орлин Алексиев. Хем от ИТН, хем от ДПС. А и бивш гербаджия, става за вцепремиер.

Та да си дойдем надумата за кокала... При ГЕРБ всичко опира до кокала. Готови са и майка си да продадат за парче баница. 30 сребреника...

Такива циркове нямаше и в соца. Там българските власти бяха далеч по автономни и независими. Важна беше да се спазва само генералната линия.

Особено е смешно, когато уж пишат т.нар " управленска програма", която като приоритети е сведена до цели и задачи изцяло спуснати от Брюксел - все закони и "мерки" които местните зависими селяни представят на публиката уж като свои. И разбира се без значение кой ще "управлява" т.н. управленска програма остава същата...т.е. на едно мнение са всички. Тогава защо пък да ходим на избори да гласуваме като пътят е предначертан и е без особено значение кой точно ще е изпълнителя на място.

Може и да мине тоя кабинет. Продажни депутати колкото щеш.

Това проекто-правителство ще е, за да оправдаят уволнението на Габриел, че уж прави нещо. А освен това и да довърши окончателно Герб и ИТН.

Голяма мъка, големи усилия, емоции и преструвки. Що не предложат на европейската комисия да стане и правителство на България. То по същество е същото като да излъчат местни министри, за които всички знаем са просто едни посредници на властите в Брюксел и населението.

Добра идея, може и да е по добре без парламента у нас

Първата работа на новия министър-председател Мария Гаргамел ще е да събере новия кабинет на спешна среща за войната в Украйна, на която ще постави въпроса: "И така, господа министри, сега любов ли ще правим, или война"? Отговорът знаете какъв ще бъде...

Каквото и да е правителството, то ще е колониално и дефиниция. Ще налага Брюкселските закони и ще прави това, което му се нареди да прави. Изхождайки от тази принципна позиция, можеха просто да сложат в една шапка 100 имена и да теглят от нея 20 или там колкото са министрите. Простите работи ги правят сложни, а сложните ги опростяват.

По тази логика ние сме колонизирали 27 държави в Европа и каквото им кажем това правят.

Пределно ясно е кои две държави вземат реално решенията в ЕС и налагат наднационалното законодателство. Колонизираните сме ние и останалите 24. Служим за фон, както и останалите като нас

Ще включи ами, цялото задкулисие се впрегнало да спаси тиквата на толупът!

По-логично беше да утвърдят сегашното служебно правителство за редовно вместо да се опитват да правят невъзможни неща. Нали уж народното събрание е най важната и върховна институция в държавата. Защо правителството, което така или иначе се контролира от парламента да е толкова важно.

Мария Гаргамел -тъпа но нахална и амбициозна помакиня ,също и много грозна.По Бай Тошово време щеше да е най много отговорник на шило за сеитба на фиданки за тютюн

Не стой на два стола, накрая падаш на земята

Браво на Радев. Сложи ги всички на конци. Умен план и този път му проработи. Жалко за нас. Все повече завиваме на исток.

Не е забравено че именно Трифонов върна секциите за гласуване в Турция. Трифонов разтури правителството на ПП. И този човек се кълнеше в предаването си, че НИКОГА няма да подкрепи герб и Борисов. Нещо повече каза стара поговорка на Зулусите, че човек който не държи на думата си струва колкото въздухът над него- Е явно г-н Слави Трифонов е просто въздух... даже налягане няма-

го има на множество видео записи кълнящ се, че никога, ама никога няма да подкрепи правителство на ГЕРБ! Що за путка трябва да си, за да загубиш достойнството си човек?!

Славчо искаше да свали ГЕРБ и ДПС от власт, сега се готви да управлява с тях. Браво, другият път ще си под 1%

ИТН постъпва отговорно, това се оценява, биите Борисов пък тогава говорете. Хоарата вярват нанего повече отколкото на ПП, ДБ и Нинова.

Един много заблуден гражданин хи хи

Ставаме Македония 2. Какви европейци, нас ни превръщат в анадолци нашите еничари командвани от вън. Па ще дойде цар далеко,Бог високо и ние да се оправяме сами.

Така значи. Още правителство няма, на 12-ти спира държавата, НО вече са обещали за сметка на българския данъкоплатец пътищата на Украйна да се строят? А мерси!

Карата още срича български, но му се ще власт. Но нещо му се клатят краката.....

Той първо анализира, после кУментира.

Какво заглавие?! "Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН" Гласуваш за диванния гуру, получаваш Борисов

следи изкъсо прдукта си.

ГЕРБ намериха поредната калинка, която предлагат за премиер на България. Калинка, която е омъжена за французин и последните 20 г. не е живяла в България. Дори не се пита дали и тя не е с двойно гражданство. И тая калинка, която от Брюксел набързо уволниха, видите ли щяла да прави правителство на България. Боко Тиквата до кога ще има властта да се подиграва на българите и разпорежда с народа, който го мрази и не го желае? До кога? Тоя е за затвора, не му е мястото в Парламента. 12 г. Беше Премиер на страната и пренебрегваше същия тоя Парламент, като бягаше от него и се криеше по села и паланки когато го привикаха депутатите да отговаря на въпроси. Дори минискус скъса и се покри за един ден в болница от страх. А сега гласял правителство долепен плътно до калинката Габриел, лъжейки че тя имала свободата да избира. Гнус ме е от тая политическа измет.

Видяхте ли сега защо гологлавия минетчия свали правителството на промяната - за да могат да си спретнат ново правителство с Тиквата и Доган.

Мъка, та мъка! ГЕРБ се гърчи преди да се разпадне.

Е виновен. Прекара народа да се обедини срещу шайката на банкянския крадец, а сега си пускат езици. Мааама ви дейба мръсна продажна. Е нема такъв идиот

"патриотът" трифонов връща официално дпс във властта, с министри и областни управители, те бикновено вземат земеделието

Вместо да ходи да сади маруля в Хаджидимово, тръгнала да се упражнява с Родината ми. Помашка пръчка недоклатена. Ще ни оправи, както мъжът й ни оправи добитъка, уж болен от чума.

Коментари - Мария Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН в проектокабинета си | Днес.dir.bg

Мария Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН в проектокабинета си

Вървят разговори за състава на експертно правителство, заяви Теменужка Петкова

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН в проектокабинета си | Днес.dir.bg

Коментари

Тази жена явно не се определя като българка,както всички,които са вкарали дпс в парламента.То това просто е недопустимо!

Браво на Мария Габриел! Това е държавническо мислене.А на коментиралите пад статията ще кажа,да си заврат главите в задника ! И без това са кухи и мястото им е там!

Бас държа,че асфалтовия бос я е чаластрил.

Бойко, опс. Габриел или какво се казва там, прилага стара тактика на чекмеджан пазаруване на влезли в НС за пари и гювеч. Досега 116 остава още малко за да се покажат всичките лапачи. А това лозунга "За народа", "За хората и тяхното бъдеще" и т.н. е парламата зад която се крият.

Деса ОстротУ и Гаргамелката - двете велики интелектуалки на МутроТиквата Бай Йух.

РЕЗИЛ ЗА ГИРБ ДА ВКЛЮЧВАТ ДПС ВЪВ ВЛАСТА.ЗНАЕ Е ОТДАВНА се знаят имената им Кючюк помака външен м-,р. СРАМ МЕ Е ОТ ТОЗИ ЛИЗАЧ ПАРВЕНЮ И ПРОГРАМИРАН БОЙКО ХАРЕСВАХ ТЕ НО ТОВА АТВРЯЩАВА БЪЛГАРИТЕ. ПРОУМЕЙ ГО. ТАЗИ ПРОТУЛСКА ПАРТИЯ ООД Е ПРОКЛЯТШЕТО ЗА СТРАНАТА.ТУРСКИ МЕКЕРЕТА ИНСТАЛИРАНИ КАТО ТРОЯНСКИ КОВЕ ДОКАЗАХА ГО: НАЙ КОРУМПИРАНИ ГРАБИТЕЛИ ПРЕДАТЕЛИ И ОЩЕ И ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИТАТ ОТ ВСЯКАКВИ АСТОВИ СТРУКТУРИ ТЕ БЕЗ КРАЖБИ ЩЕ РУХНАТ ЗА МЕСЕЦ. КАКВЖ СТАНА С КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ НА ПОМАКА ПАРЗИДЕНТ КАРАДАИ. ПО ГОЛЯМ КАТИК ОТ ПАПАТА ЕДНА ДУМА НЕ ЗНАЕ НА ТУРСКИ НО ПО ГОЛЯМ ТУРЧИН ОТ ...ПАРОДИЯ В ТАЗИ ПАРОДИЧНА ДЪРЖАВА. ГНИДАТА ЦОНЕВ КАРИЕРИСТИТЕ СТАНИСЛАВ И Т.Н ХАМИД МИНАВА ЗА ЮРИСТ БОЖЕ БОЖЕ С КУПЕНИТЕ ДИОМИ

Хем.м ДПС и ИНТ ще са с министри, хем щяло да има експертно правителство..... Дървен камък има ли?Словоблудството е най-силната страна на ГЕРБиел. Лафове,лафове и накрая всичко по старому..... Вече започва страшно да си личи топлата връзка ИТН-ДПС.

Само провал на първия мандат и да се отива на втория

А не трябва особено първите

Видя се, че турците от ДПС и техните солташаци оня Тьпунгер от Учиндол Слави Кавала са част от мафията, която заедно с мращешниците от ГЕРБ са се събрали да оглозгват България.

Вижте, това е травестит с перука.

Експерти търсят по краденето, начело със бирник бориисооффф ,който се прави на сицилиански бос!

Той си е колега защо да се прави

Готова е да включи и Веселин Кънчев с цялата му рода, само и само да продължат да крадат и дерибействат.

да се каже? Ами, това което сега прави Мария е все едно да се натиска страшно да си купи фабрика на 9-ти септември или както един циганин си дава личната карта и подписа, за да му прехвърлят фалирала фирма с милиони лева задължения.

Експерти ли ще включва в правителството Габриел или експерти от ДПС и ИТН??? Т.е. експертно ли ще е правителството или коалиционно от подкрепящите партии. Нещо много се объркаха нещата, докато се опитват с литературни хватки да обясняват как бялото всъщност е черно, но с бял нюанс. Не било коалиция, ами било подкрепа за програма, ама програма всъщност никой не видя, освен няколко нищо не значещи общи заглавия. И никоде не се говори за УЖ най-важното за оцеляването на държавата, заради което УЖ е нужно правителство - бюджет. Май ни баламосват тия синковци!

Габриел, усети ли как БСП се изгавриха с теб. Със сигурност си мислила, идвам, трите партии ще са съгласни, правим правителство, първи сме и я подкарваме. Да, ама не позна.

Маре моме ,а не е ли преоритет беднотията която ни споходи от шарлатаните на мунчо

А от шарлатаните и крадците на тулупа какво остана?

То ясно,че защо иначе да я подкрепят? ДПС и Итн са в дует с Боко отдавна.

ГЕРБ и ДПС имат две патерици - една Къса и една Дълга! Късопишшков и Учиндолския Дългуч!

Оня смешник слави нали щеше да ги изчегърта герб а Е няма такива идиоти

"....кабинет ВИД успокоение от политическата криза". Успокоение на кого? От какво? Кабинет на илюзията, кабинет на замитане на отговорността, кабинет на опита за спасение на един политически елит , превърнал се в ОПГ , това ви трябва на вас, Дончев, за да оцелеете във властта.

тая луда ли е?анадолци и еничари в правителството????????

Прост, злобен, пиян и завистлив народ си заслужава крадливите управници... Жалко само за малцината свестни хора, които страдат заради безумието на мнозинството.

Може да включи Орлин Алексиев. Хем от ИТН, хем от ДПС. А и бивш гербаджия, става за вцепремиер.

Та да си дойдем надумата за кокала... При ГЕРБ всичко опира до кокала. Готови са и майка си да продадат за парче баница. 30 сребреника...

Такива циркове нямаше и в соца. Там българските власти бяха далеч по автономни и независими. Важна беше да се спазва само генералната линия.

Особено е смешно, когато уж пишат т.нар " управленска програма", която като приоритети е сведена до цели и задачи изцяло спуснати от Брюксел - все закони и "мерки" които местните зависими селяни представят на публиката уж като свои. И разбира се без значение кой ще "управлява" т.н. управленска програма остава същата...т.е. на едно мнение са всички. Тогава защо пък да ходим на избори да гласуваме като пътят е предначертан и е без особено значение кой точно ще е изпълнителя на място.

Може и да мине тоя кабинет. Продажни депутати колкото щеш.

Това проекто-правителство ще е, за да оправдаят уволнението на Габриел, че уж прави нещо. А освен това и да довърши окончателно Герб и ИТН.

Голяма мъка, големи усилия, емоции и преструвки. Що не предложат на европейската комисия да стане и правителство на България. То по същество е същото като да излъчат местни министри, за които всички знаем са просто едни посредници на властите в Брюксел и населението.

Добра идея, може и да е по добре без парламента у нас

Първата работа на новия министър-председател Мария Гаргамел ще е да събере новия кабинет на спешна среща за войната в Украйна, на която ще постави въпроса: "И така, господа министри, сега любов ли ще правим, или война"? Отговорът знаете какъв ще бъде...

Каквото и да е правителството, то ще е колониално и дефиниция. Ще налага Брюкселските закони и ще прави това, което му се нареди да прави. Изхождайки от тази принципна позиция, можеха просто да сложат в една шапка 100 имена и да теглят от нея 20 или там колкото са министрите. Простите работи ги правят сложни, а сложните ги опростяват.

По тази логика ние сме колонизирали 27 държави в Европа и каквото им кажем това правят.

Пределно ясно е кои две държави вземат реално решенията в ЕС и налагат наднационалното законодателство. Колонизираните сме ние и останалите 24. Служим за фон, както и останалите като нас

Ще включи ами, цялото задкулисие се впрегнало да спаси тиквата на толупът!

По-логично беше да утвърдят сегашното служебно правителство за редовно вместо да се опитват да правят невъзможни неща. Нали уж народното събрание е най важната и върховна институция в държавата. Защо правителството, което така или иначе се контролира от парламента да е толкова важно.

Мария Гаргамел -тъпа но нахална и амбициозна помакиня ,също и много грозна.По Бай Тошово време щеше да е най много отговорник на шило за сеитба на фиданки за тютюн

Не стой на два стола, накрая падаш на земята

Браво на Радев. Сложи ги всички на конци. Умен план и този път му проработи. Жалко за нас. Все повече завиваме на исток.

Не е забравено че именно Трифонов върна секциите за гласуване в Турция. Трифонов разтури правителството на ПП. И този човек се кълнеше в предаването си, че НИКОГА няма да подкрепи герб и Борисов. Нещо повече каза стара поговорка на Зулусите, че човек който не държи на думата си струва колкото въздухът над него- Е явно г-н Слави Трифонов е просто въздух... даже налягане няма-

го има на множество видео записи кълнящ се, че никога, ама никога няма да подкрепи правителство на ГЕРБ! Що за путка трябва да си, за да загубиш достойнството си човек?!

Славчо искаше да свали ГЕРБ и ДПС от власт, сега се готви да управлява с тях. Браво, другият път ще си под 1%

ИТН постъпва отговорно, това се оценява, биите Борисов пък тогава говорете. Хоарата вярват нанего повече отколкото на ПП, ДБ и Нинова.

Един много заблуден гражданин хи хи

Ставаме Македония 2. Какви европейци, нас ни превръщат в анадолци нашите еничари командвани от вън. Па ще дойде цар далеко,Бог високо и ние да се оправяме сами.

Така значи. Още правителство няма, на 12-ти спира държавата, НО вече са обещали за сметка на българския данъкоплатец пътищата на Украйна да се строят? А мерси!

Карата още срича български, но му се ще власт. Но нещо му се клатят краката.....

Той първо анализира, после кУментира.

Какво заглавие?! "Габриел ще включи хора на ДПС и ИТН" Гласуваш за диванния гуру, получаваш Борисов

следи изкъсо прдукта си.

ГЕРБ намериха поредната калинка, която предлагат за премиер на България. Калинка, която е омъжена за французин и последните 20 г. не е живяла в България. Дори не се пита дали и тя не е с двойно гражданство. И тая калинка, която от Брюксел набързо уволниха, видите ли щяла да прави правителство на България. Боко Тиквата до кога ще има властта да се подиграва на българите и разпорежда с народа, който го мрази и не го желае? До кога? Тоя е за затвора, не му е мястото в Парламента. 12 г. Беше Премиер на страната и пренебрегваше същия тоя Парламент, като бягаше от него и се криеше по села и паланки когато го привикаха депутатите да отговаря на въпроси. Дори минискус скъса и се покри за един ден в болница от страх. А сега гласял правителство долепен плътно до калинката Габриел, лъжейки че тя имала свободата да избира. Гнус ме е от тая политическа измет.

Видяхте ли сега защо гологлавия минетчия свали правителството на промяната - за да могат да си спретнат ново правителство с Тиквата и Доган.

Мъка, та мъка! ГЕРБ се гърчи преди да се разпадне.

Е виновен. Прекара народа да се обедини срещу шайката на банкянския крадец, а сега си пускат езици. Мааама ви дейба мръсна продажна. Е нема такъв идиот

"патриотът" трифонов връща официално дпс във властта, с министри и областни управители, те бикновено вземат земеделието

Вместо да ходи да сади маруля в Хаджидимово, тръгнала да се упражнява с Родината ми. Помашка пръчка недоклатена. Ще ни оправи, както мъжът й ни оправи добитъка, уж болен от чума.