Коментари - Мария Габриел: Премиерът каза, че има един ден за прошка, благодаря на българите, които ни я дадоха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на Габриелчето - заплатка, в евро! И кукумявчене до откат!

Сега е жизнено важно да се повиши незабавно жизненото равнище и бласъстоянието на народа. Доходите трябва да станат най-накрая европийски. Просто е дошло време да се дава иначе следващият път не се знае какво ще реши НАРОДА. Повече търпение и толерантност няма. Последните места са дошли до гуша на населението. Дофодите,заплатите и пенсиите,това вече трябва да е приоритетът на Държавата и управляващите.

Размечтахме се нещо май... Те Бойко и Цецко не са съвсем последни по доходи в Европа, а останалите... бе кой ги мисли останалите, дето гласуват за 30 лева...

за това ,че децата ни са в чужбина,за това ,че сме бедни,нещастни и необразовани,дава ли се прошка за съсипания живот ,а ?!изглежда ,да с този прост народ !!!

да сте живи и здрави айдуци - дано с тоя мандат да окрадете още повече та да се наядете. горко ти български народе ти ще ставаш по беден ,след като си седиш в къщи и мутрите печелят и ще бълнуваш за европа !!!!!

Изключително фалшива и куха женица, говореща само клиширани фрази и заучени изречения. Тази селяндурка естествено, че няма да свърши нищо полезно за България.

Колко са българите , подкрепили Герб? 30 % спечелени от 30 % гласували означава 9/100 от имащите право на глас, или малко над 500 000 реални гласа, т.е администрацията и циганите....

Комундетата да гледат не другите а себе си! Ма те си се знаят, вари ги, печи ги, все едно и също и повече няма !!!

Кои българи? За вас гласуваха циганеещите се българи-паразитите, които и 1 лев не могат да изработят! Или и 1 евро!!!

Койа си ти. Къде беше през последните години? Как така стана много актуална

тези двете със сменените имена ще работят за благото на България - фалшиви новини

отвращение

Една Трета са гласували и било избори и избрани ! Половината от тази трета са Мъртви души , купени цигани и Държавни служители и техните семейства и колко свободно Мислещи Семейства и граждани , малко и нищо !

На кого благодари тази пуйка ! Народа ошашавен и учуден , как след толкова скандали принудиха 500 хиляди Държавни служители и техните семейства да гласуват за ГРОБ ??? На всички нормални стана ясно че всички гласували за герб Държавни служители са в тези Учереждения за приятно прекарване на време и лапане на народна пара ! Да им се върне на тях ,както се връща и на българите глад , студ и мизерия !

Ох Мария, ох Габриел и ти наричаш това прошка ? От кого е тая прошка бре уважаема? Ами замислете се колко отидоха днес да гласуват и всъщност колко са ви "простили"? При измъчени 30% гласували на вас са ви простили има-няма 10% ,нека да ви простят 15% като ги преброят гласовете окончателно, ама едва ли ще станат. 10 или 15% от 30 пак казвам измъчени проценти. Та вас не ви одобряват дори близко до половината българи бе Миме! А ти се кефиш, че са ви "простили".

ГЕРБ е в края на своята ера, радвайте се, докато можете... А в Европа...не беше достатъчно раздухан скандала около вас и европарите, но има време, всичко с времето си...

Дай доводи защо гербаджиите си заминават. Те си заминават от сума време, а все са абонирани за спечелването на изборите. Държавата ще изчезне, но те няма, защото не са партия, а са картел, привличащ аспирациите на всички крадци, тарикати, интересчии и подлизурковци, а тези 4 категории обхващат значителен дял от населението, да не кажа болшинството... Съвсем на място са си гербаджиите и всичко е напълно закономерно. Не са някакви узорпатори, задушаващи доблестния ни народ. Гербаджиите са огледало на народа и не ми е ясно защо все сте изненадани от резултата.

Не драги, не си заминават и няма да си заминат! Не и докато като алтернатива се явява БСП, която дори не може да ги измести от лидерското място в държавата. А уж такива им бяха целите на тези Европейски избори. Докато основната опозиция са комунистите и никой друг герб просто са обречени да управляват, това е харесва ви или не!

В Армения 5 пъти правителството подправя изборите и накрая хората се вдигат и ги изхвърлят.Има Българи които да управляват но никой не ги показва защото медиите са купени

бе не че нещо, ама къде е курнелия бе?? къде ви е лидерката, бе смо..таняци??

Е, как къде е? Нямало да прибързва и щяла да изчака окончателните резултати. Тези 10% не са окончателни, а как да каже нещо, като току може да се окажат 9,3%, което тотално променя ситуацията и ще трябва съвсем друга реакция...

не знам тия как спечелиха -фалшифицираха ли изборити или народа е толкова прост? прост народ слаба държава

еее, как да знаеш, като сам казваш че си прост?!

Едното не изключва другото. Първо, гербаджиите държат т.нар. "мъртви души" - ние в държвата не сме 5 млн. общо с все децата, те изкарали над 6 млн. с право на глас. Второ - Корнелия и лелките около нея не стават за нищо и си мислеха, че ей така ще оберат протестния вот, а протесният вот беше, че гласуваха бабите - за тях и администрацията - за гербаджиите. Отделно турчолята си гласуваха стандартно под строй, а лумпените - за лъжепатриотите и картинката е готова.

Всеки има кусури. по малкото зло .....

Представете си избори в Гърция и подобни ултра мега скандали и накрая хоп - печелят изборите. Дали нямапе да подпалят Атина? А иначе сме по-добри от малаките нали? Само където всички се насочихте натам да си се пошляете, вместо да изхвърлите тия недоразумения. Кога българите ше проявят качество, което да прилича поне малко на народ или поне племе??

няма шанс, или е нищожен. Болшинството хора, които искат да направят нещо разумно по техните си разбирания от живота си, бягат от тук. Масата, няма воля или желание да промени каквото и да било- къде поради липса на сили, къде поради "справяне с живота" по всякакви нямащи общо с цивилизацията начини. Малкото дръзнали да направят нещо срещу тази "оправия" българите сами ги елиминират. Промените в България идват отвън, неизбежно, каквото и да значи това- дори ликвидиране на държавата. Това се е случвало вече. Интерес към нашите земи има. Некадърността на властта също я има. Ако нещо не се промени, е въпрос на време България да изчезне. Вероятността за промяна я има, винаги, но е малка. От един момента нататък става нищожна. Тогава държавата ще прекрати съществуването си.

Тя, тая държава си е в процес на изчезване в сегашния й вид от над десетилетие, при това доброволно. ЕС ще се федерализира, а предвид кои пак спечелиха и каква ще е ЕК - 99% ще разкажат играта на всички.

не знам точно кой и точно какво им е простил, но за историята знам, че със сигурност не прощава. България си отива: кой на Запад, кой при Господ, засега ни остава ГЕРБ, ама и това е докато има още за крадене, след това България ще е малка глава, подробност в нечий учебник по история.

Е, и? Голяма загуба за цивилизацията и историята... На нас все международното положение и Сорос са ни виновни, а не гербаджиите, които не са партия, а състояние на духа. По цял ден се разправям с гербаджиичета, които просто са на гише, а не оглавяват изпълнителната власт по стечение на обстоятелствата. Разбирам Боко да е боклук спуснат ни отгоре, а народът да е читав и различен, пък то - същата работа. Боко е съвсем на мястото си - еманацията на нацията.

Тази я слушах и гледах по ТВ и видях колко е "боса", горката...Лишена е от всякакво дар слово, а що се отнася до ПРОШКАТА...ТЯ ПРОШКАТА гербаджиите Я ОТКРАДНАХА ОТ КОНТЕКСТА НА ИЗКАЗВАНЕ НА ТЕХНИЯ ПРИЯТЕЛ Ахмед Доган !!

Ако не е лицемерие, страх ли се нарича да искат прошка от своите избиратели и Борисов и Доган ?! Това е лицемерие, породено от страх, че гражданите са отвратени от своите лидери...

Тази докога ще ни представлява пред Европата? Не си ли напълни напълни гушата вече?

Тя гуша няма и добре,че с тази дълга шия ...пълнене ...няма.... Като другата до нея .... торбалана....наяждане ...няма ...

Само незнам БСП какво толкова се натискаха за избори като губят с 10 %. Докога ще ни занимават с шизофренията си ?

че ви има тъпаци. ний крадем вие ни давате

Куха подмазвачка

Ми ще благодариш, как няма да благодариш на балъците дето ви гласуваха синекурните длъжности с огромни заплатки и топли кабинетчета в Брюксел.:))) Хайде, дано следшащите 4 години да дойдеш до България поне 6 пъти, че досега дойде само 5 за целия си престой в ЕК. :)))

КАК ТАКА ТАЗИ СЕЛЯНКА ЩЕ МИ ИДВА В СОФИЯ ДА ЖИВЕЕ И КРАДЕ А И В ЕВРОПА ЩЕ СЕ БУТА ТОВА ЧУЧЕЛО???????

Асансьора си е свършил работата перфектно. Лилето отива на поредна хранилка. Какво повече можем да искаме. От утре всичко е като от преди радио свободна европа. Лозенци да си купят тапи за уши, че небостъргача се очаква ударно да го довършат. Ще има и бонусчета за послушните партийци. Кой заменка, апартамент, парцел (шменти-капели).

Как така пак тези мръсници печелят, бе???? Хайде стига с тези нахалници и крадци.

са в българия само олигофрени, други такива да ги управляват

Наистина имате за какво да благодарите на шепа хора, която гласува за вас. Получавате прошка и ония апартаменти и всичко друго, което сте гепили, защото след тази "победа" вече наистина няма кой да ви съди.

НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ КАКЪВ Е ОБЩИЯ ПРОЦЕНТ НА ГЛАСУВАЛИТЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!?!

Никаква прошка не са получи8ли! 91% от българите не са гласували за тях. Бъля Габриел да благодари на липсата на политическа култура у българина. Който все оше не се е научил как се наказват корупирани политици!

И няма да се научи да наказва. Вместо шут в ... заради аферите - негласуване. За да могат да продължат да грабят с пълни шепи, както досега.

Тоя робот Габриел, като и махнат шаблоните които говори и преразказите какво бил казал Борисов, трябва да онемее. Досега от устата ѝ не е излязло нищо показващо че има собствени мисли.

Мурзилажа е в нокдаун ! В момента следва броенето …. Не е ясно дали ще се изправят !

В България справедливост няма Подигравка! Тази от снимката, дето ползвала голямо общинско жилище 10 години за склад, докато нуждаещи се семейства чакат по 30 години и нищо не получават! Така важат правилата за всички в България! И колко пари е спестила от наеми, ако сложим среден наем 700 лв? Ако наема на общинското жилище е 100лв/месец, то тя е спестила 72 000 лв за 10 години.

До Габриел ли е, каква е там онази невзрачна еница, та от енйно дясно стои едно оядено туловище, с наднормено тегло, болни стави, мургава кожа, висок холестерол и високо кръвно налягане... Този ТОПУЗ е внучка на едно полуграмотно "комунистическо" величие от близкото минало... Сложих го в кавички, защото сами виждаме, че явно представителите на този род, простете, на това свинско котило, са доста сервилни на силните на деня! Машаллах!

75% не са ви дали прошка !!! Горчива истина !!!

прошка моше да има след наказание

Истината е, че хване ли се някой за властта,трудно дава да му бъде отнета. В историята това се е случвало понякога, след революции или след кървави войни. Не твърдя, че нещата и след тях винаги са се подобрявали, защото и революциите са били организирани от власт имащи, за да изместят други - власт имали. За съжаление това е положението по целия свят. И нашите вече се понаучиха. Дали ще са едните или другите почти няма значение. За тях винаги е добре.

ДИР слугите пак трият коментари

с две думи ..... ОТВРАТИТЕЛНИ са !!!

това същество с поведение на комсомолски секретар е толкова отблъскващо и неприятно

редко неприятна жена отвърт чудя се как я избраха,

Абе рзабрахте ли, че нашата партийка пада от ГЕРБ. Ами нали Корнелия, нашият вожд каза, че ще бием? А и всички социологически агенции го казаха. Пък и падаме след като много от електората дето лъгахме не излена да гласува. Олеее, ами на местните избори, дето ще гласуват два пъти повече! Какво ще правим тогава другари и другарки. Хайде още от сега да мислим следващите лъжи да измамим простия електорат!

и заплашвате народО.

трябва да си пълен идиот, за да дадеш глас за това уродливо и безродно, соросоидно чучело с комсомолски манталитет и акъл! или за хазарския съсел! прост народ е българският, много прост!

КАЖЕТЕ КОЙ ПАК ГЛАСУВА ЗА КРАДЛИВИТЕ И НАХАЛНИ ГЕРБЕРАСТИ?????

Хей дигитално недоразумение, силно ме дразнят такива, които РЕАЛНО от нищо не разбират, уродливо хаджидимовско недоразумение

Хаха жалката Мария Габриел, отново безлична и елементарна си проси с мазнене и подмазвачество пост. Хаахаха

Габриелката да благодари на 80%-овите за прошката!

Да се благодари на краля слънце и пажовете.

отново не пропуснаха да оплюят Президента ! По евроГейски ! Джендърска работа ...

Полезно е да се знае, че освен ден за прошка има и ден за разплата... А той стремглаво се приближава.