Капон и Дал отиват заедно на избори

Мария Капон и Касим Дал и техните последователи ще се явят заедно на изборите на есен. Това обявиха двамата лидери, като посочиха, че партньорството им е дългосрочно, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Капон и Дал отиват заедно на избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ДАЛ И КОРМАН НЕ СА НАПУСКАЛИ ОЩЕ ВЕДНЬЖ НЕ СА НАПУСНАЛИ А ИЗГОНЕНИ ИЗГОНЕНИ ЗАТОВА ЧЕ ПИТАТ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ НЕУДОБНИ ВЬПРОСИ НА БАШ ЯРЛЬК БАШИЯТА НА БЬЛГАРИЯ И В АБСУРДИСТАН СЕ СРАМУВА ДА ПРОИЗНЕСЕ ТОВА ЕЙ ЗАТОВА ЩЕ РОБУВАМЕ НА ПУШМАН БИЗНЕСМЕНИ-ПОЛИТИЦИ ЯРЛЬКБАШИИИ АЗ КАЗАХ

Не плюйте толкова. Нищо лошо няма в това да се дръпнат гласове от Доган. Напротив.

Проектът Дал-Капон е ТУРСКИ проект, който има за цел във власта ВИНАГИ да има турска партия, може и две турски партии както е в Македония. В сегашния парламент ДПС малко или повече е изолирано от най-силните властови позиции. Това не означава, че потурчването и турското колонизиране на България е спряло, защото в това отношение нещата са отишли твърде далеч. Ако има две турски партии, турската примка на шията на България ще бъде по-силна и окончателна, защото винаги ще контролират и налагат властта.

Аутсайдери обединявайте се! Като не ви стигат силичките,прегръщайте се,целувайте се,съукуплявайте се,обяснявайте ни как сте единомишленици,как се обичате,а ние залюпените ще ви вярваме.В името да сте в играта на какво ли не сте способни1Цирка продължава,но и ние сме част от него.

Само като видя коментар в който пише че Капон е еврейка ми става ясни колко е кух автора. На Капон еврейско е само фамилното име. Тя е от български род и то достатъчно богат. Била била свиня - сигурно е. Който иска по-стройни да си избере между Костов и Трактора. Те са хем слаби, хем готини, хем достойни български политици.

Я, Марето Купон от Филибе отново спами в публичното пространство. Тази е толкова нахална и куха, че за нея важи само едно : на зла круша - зъл прът. Друга управия с нея няма. Непукиз е , оперирана от всичко. Кара си файтончето -партия , прави кинти и не й пука.

Сузи щом така прави - май не е куха.

Ашкоул са, машалла! С други думи - без коментар!

Че това го обявиха още на 25 юли по TV+, при Коритаров. Още преди три седмици...

Касим Дал е бивш член на БКП. Един от организаторите на турско нелегално движение организирало терористични атентати в периода 1981-1984 г. за което е бил осъден и лежал в затвора. Мила г-жо Капон това ли ти е ортака?

Знаеш ли Касим Дал кой набор е и къде е бил през 1981-1984 год ? В казармата войник.Понякога пишете така наизуст.

абе чета по-надолу коментарите и си мисля вие оше малко и тройната коалиция ше почнете да харесвате.касим дал е умен човек а мария капон е много принципна и искренна в намерението да работи за българия

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС!

...от дървени философи.

Целта е ясна. Да се разделят колкото се може повече гласовете за да няма победител още на първия тур на изборите и след това на втория тур всички срещу първия. Тактиката е известна отдавна, но няма да помогне. Само с тактики и манипулации изборите вече няма да могат да се печелят.

Абе и на тебе ли ти причи Костов,бре Касимчо?Ти десен ли си или си бесен?Второто си Дал,второто !

Дал и Капон? Ако все пак някой гласува за тях не е българин! Само моите домашни любимци Котю и Псето не са се кандидатирали за Президент и вице. Ще ги облека подобаващо и ще ги кандидатирам! От името на поддръжници!

Приятел, може и да не ги обличаш. Нали видя оня Юзеиров как се яви в ЦИК?

Поредната абсурдна на пръв поглед коалиция ! Когато и двамата имат малко избиратели , шанса им е след първите избори ако има балотаж по места да спазаряват гласовете си . Политика , няма лошо ! Но ми е интересно как ще работят заедно за България , при положение ,че Дал не е много убеден за единството и цялостта на българския народ и България. За Капон не зная , все пак не е Димитрова, Петрова , Иванова , не че те със сигурност работят за просперитета на България и българския народ . Дано да имат чисти помисли и действително да са дясна коалиция !

Касим пак е пич- ама ,защо с тази нагла буля, която само с патриарха не е направила коалиция, защото няма никаква партия, а е един файтон за бизнес употреба. От всякъде я изритаха-беше с СДС, ГРБ, РЗС -навсякъде губи на избори, Арогантна и нахална, пребоядисаната комсомолска секретарка на езиковата в Пловдив,живяла зад граница номенклатурно при Тато - днес виден демократ.....Да я цакаме на избори, българи, това е язва за БГ.

е това вече в повечко ми идва..................

Тези в "Стъклен дом" ли станаха звезди?

Вярвах на приказките на Капон до момента, в който разбрах, че е бизнесменка и богаташка от новия вид. Тоест - мошенник. Хора, които трупат милиони на гърба на разорените си събратя и бедни българи не могат да бъдат лидери. Това е висша форма на двуличие и духовна празнота.

според теб кой трябва да ни управлява бедните ли? Хората които имат пари поне няма да крадат толкова както ако сложиш един голтак и му дадеш власт. Виж в другите държави кой управлява няма всички са хора със солидна банкова сметка.

СЛАДКО НЕЩО Е ТОВА ДА СИ ПОЛИТИК. ОСОБЕНО ,КОГАТО СИ ПОЗАБРАВЕН.

Когато си позабравен не е чак толкова сладко.

Ако са истински и яростни антикомунисти,ще гласувам за тях!Мразя комунизма и комунистите,които само увъртат истината и никога не я казват!Затова гласувам за Бойко-изпитан антикомунист!Но още по-силен антикомунизъм ми е на сърцето,такъв който да ни прочисти от комунистическите остатъци!

Колкото и да се опитваш, не можеш да станеш по-тъп от нашия КГБ. Просто нямаш шанс.

Боко е толкова антикомунист колкото и Уго Чавес е капиталист,но ти си мнооого заблудена личност.

С последния параграф съм напълно съгласна - вече и политиците ни започват да се изразяват по-близко до истината. Ама страхотна предизборна кампания ни очаква!

Класика в жанра. Еврейка и Турчин правят партия.

За Капон е важно да не е капо - класика в превръщането на властта в лично облагодетелстване. Тази не трябва никога повече да влиза в парламента. Време е за парламентарно почистване.

Това е проект с Бъдеще защо: 1. Позициониран е в център дясно, а не Либерално ДПС-НДСВ за да се краде и да се прокарват антибългарси виждания... 2. Условието Партия без агенти на ДС това е Похвално защото те агентите и др. Съсипаха за 20 год. страната и си имат държава НЯМА друга партия без агенти ДС 3. Интегрират се Българи мюсолмани, защото бабите им основно са Българки с бащи турци с родина България и те нямат друга. Не ги правете насила други

Сериозно ? Сигурно се шегуваш :) Точно тези двата образа накуп - мали-и-ии..:)))

Нашите политици краднат от всяка позиция!

Дясното мухляса. Бъдещето е в ляво (БСП не е ляво). Но днес нито ляво, нито дясно дава гаранция, че няма да се краде и да се води антибългарска политика. Който е поискал се е интегрирал. Аз не съм светил на бабите им, за да знам, с кого си лягат. Който иска да е българин, никой не му пречи! Ако иска да се красти, ако иска да се навежда, ако иска да прави мудри! Затова, нужно е малко ляво, за да има пари за образование, просвета и повдигане на българския дух.

Ех, Дал залага на куца кобила... Ако беше поканил Сашка Васева - рейтингът му щеше да рипне като на младеж видял прашки в топла лятна нощ...

Друго да не е поне ще отмъкнат гласовете на ДПС и някой които се гласят да не гласуват. А такива нови формации ще подсшилят ГЕРБ.

ТАЯ САМО ДА Е ВЪВ ВЛАСТА И С ДЯВОЛА МОЖЕ ДА СЕ СЪЮЗИ

Нищо чудно! Зависи от посолствата и кой, как, срещу какво ще брои гласовете в ЦИК.

Първо да обяснят, какви са тези общи ценности между Капон и Дал! И да изложат подробно, за какъв нов модел за управление става дума! След широк обществен дебат, могат да го предложат. Накрая избирателят ще каже става ли, не става ли! Сега куцо и сакато изпълзяват като от миши дупки и цвъркат: ние сме добрите, новите, спасителите - повярвайте ни, защото са красиви очите ни!

Поредната политическа помия....

Чудесно. И заедно ще се върнат от изборите. Похвално.

Ми що не, добра макар и на пръв поглед невъзможна комбинация - еврейка и турчин?!?!?! Поразително парадоксална страна сме ние - този съюз е като дървено желязо... Ми защо не идат в БСП, НДСВ, СДС, ДСБ, Атака... Все български партии, не като етническата и мафиотска ДПС!?! Хайде да не е в ГЕРБ да не кажем, че го правят за облаги... Ми успех, ама си помислете!!!!!!

Отново едно мъртвородено проектче, което се прави за положение/депутатски места/ и пари/европейски проекти! Напомня ми Стефан Софиянски и Елеонора Николова и техния умалем модел Росен Плевнелиев, в борба за пари и статус на държавно ниво, там, където се харчат народни пари! Лайна и помия, нищо значи,о! Капон е политически ренегат, както и тези бивши ДПС активисти! Вече няма време за "да видим и поживеем", всекиму полагащото се! Борисов е и тук, в тази манипулативна схема! Нищо ново! Но изборите наближават, жалкото е че простолюдието в БГ е мнозинство! Иначе интелигенцията ще смеле сегашния формат на ГЕРБ! Нали интелигенти! Малко сме!

Вярно е, че Костов ни е виновен за всичко, ама и Капон си я бива. Тя май не знае къде да го снесе. Събирайки се с Касим Дал, тя всъщност ще докара истинското турско влияние в България. Да си припомним, че единствено с Дал се срещна Ердоган. Защото Доган все пак си е "наш" човек, демек от БКП-то. Но Дал е нещо друго. Той е истинският проводник на турското в политиката ни. Нищо, че се бие в гърдите и ги нарежда едни колко трудно им било на турците в България и т.н. А сега и Капон се намества в това пространство. Е, ще гледаме, дано да не стане твърде късно.

Малия Капон е бита карта, провокатор в уж дясното и известна политическа акробатка. Едва ли ще има толкова турски гласове за тази двойка. Други глупаци, без изборни манипулации, едва ли ще се намерят.