Попова: Децата ми нямат милиони в КТБ

Адвокатът на Цветан Василев заяви, че списъците с политици и магистрати с влогове в КТБ са манипулирани. Липсвали децата на Маргарита Попова. Тя обаче отрече.

Обратно в новината

Коментари - Попова: Децата ми нямат милиони в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То оставаше и да имат милиони.....е тогава щяха да се затруднят на въпроса, относно произходът им...макар че и за 250 хил. лв. също е доста трудно да се отговори.... Ама няма политик, който да не се е изцапал ...и скоро не се очаква такъв!

се обади в БТВ да се оправдава. Неприятна, лъжлива и мърлява. Как не си боядиса косата, като баба яга е

Смърфиета в защита,значи има нещо гнило.

на свети ден гнидава! Е, каква стана тя?! Май всички властимащи са и нещоимащи в КТБ?! Та така значи, дойде време да се види и това че освен гиздава нашта властница Мара е и гнидава, нищо от това къде, в коя държавна сграда се завряла и на кой стол е седнала! Айде Маро гнидава, време да се поокъпеш сама та да нет е къпат другите и не с друго, аме с вода направо от реката, че на всинца вече им додея повече от 26 години да се докарваш като гиздава, ама си се усмърдела отсекаде, па си станала даже и гнидава!

Ей ама кво лапане на лихви стана а? Шушу -мушу отворените пичове си смигаха и бяха като посветени и тайно общество със самочувствие на "елитни" отворковци близки до големите играчи за разлика от "балъците " , които взимаха двойно по-ниски лихви от тях, съответно на нисшия си статут. И къв им го нацепи елитния и харизматичен по критериите на ориенталския елит анадолски арменоид с приятелското име Цецу. Че и една година след това разправяха , че не фалирал, малоумните ни елитни крадци идиоти.

ангел марин стана милионер като вземаше пари за българско гражданство и помилване на престъпници!!!!!!!!!!що пък възпитаничката на сарайско - библиотекарския да не си подсигури челядта?КАКЪВ ПАЛАТ НАПРАВИ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ БАЙ АНГЕЛ!

ангел марин стана милионер като вземаше пари за българско гражданство и помилване на престъпници!!!!!!!!!!що пък възпитаничката на сарайско - библиотекарския да не си подсигури челядта?

Всеки може да стане сутринта милионер бързо и успешно, след като до вечерта е бил..милиардер, ако жена му е открила спестовната книжка под възглавницата. А младите трябва да се насърчават, че ако се обидят, ще си ги изтеглят и внесат на Алигаторските острови. Така че грижата за децата да е на първо място и стига с този груб ваш материализъм!Благодарим за вниманието.

Абе недейте така да искате да ги трепете първенците на нашата мила страна,че след години ще ви пишат и оплюват в учебниците по история,как сте изтрепали елита и интелигенцията...вижте ги всички колко са невинни и как никой никъде нищо няма.

Мама ви боклушка, та няма кой да ви изтрепе.

но нали са си милиони, независимо къде!

СВИНЬО, МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ, НО МОСАД И ЦРУ НЕ МОЖЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ ТИ ИЗВАДИХА НАСРАНИТЕ ГАЩИ!!! ...А НИЕ, ЩЕ ТЕ ОБЕСИМ, ВЕДНАГА ЩОМ СВАЛИМ НЕОБОЛШЕВИШКИЯ РЕЖИМ НА БОРИСОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А и все пак до един милион деветстотин деветдесет и девет хиляди деветстотин деветдесет и девет е милион, а над тази цифра е вече милиони!!! А и адвоката каза по- малка от тази цифра!!! :)))

Алчно. Ние ще плащаме.

Ебах тоз Делян Пеевски на всяка салата мерудия. Чак пък толкова ли е силен, че и турция го обвини контрабанда?!?! А и взема да ми писва във всяка новина неговото име!!! Да вземе най- накрая тези прокурори да се само сезират и да си свършат работата!!!!

След като не знае за влоговете на мъжа се откъде ли знае за влоговете на децата си. И защо не вземат да излязат всички които надуваха балона КТБ с години.Първо бяха НДСВ и след това КТБ.Всички държавни пари минаваха през тази банка и за тези услуги банката взимаше лихви и комисионни и щом държавни парите се разкараха от КТБ банката фалира.Дали е случайно ?! Няма нищо случайно !!!

Тая помия в КТБ ще се разлива дълго време и ще мерише... Бойко каза, че е дал 4,2 милярда народна пара за фалита на КТБ, но не го интересува кой е взел тези пари и кой му е позволил. Борисов си трае като СЪУЧАСТНИК. Като се има в предвид, че партие 4,2 милярда не са негови а народни не е ли редно да се предаде на прокурор? Престъпната власт, с престъпни прокурори и престъпен съд са възможни при престъпно Народно събрание и всичките охранявани от престъпна полиция и специални служби при престъпен Президент. Това е МАФИЯ! Бог да пази България...

И агент Гоце не виждам в списъка. От де синчето му купи хотел?

Момчето е пестило от банички, вероятно.

Аха, а аз се чудех с какво я държат госпожа Попова, та я карат от време на време да подлива вода на Президента... А то какво било?!

Сигурно, вече не, взехте си ги с лихвите, нали?

нема,в левове,само,по 500000долара...теегло...

Тя:,,Децата ми нямат милиони в КТБ" Адвоката:,,имат над милион" С други думи 1 милион не е много милиони.Няма противоречие :D

ми нямат децата по милион в банката имат по 999 999 хиляди

Да не би моите деца да имат.

В тази банка - толкова :)

Горките и дечица , сигурно имат само по няколко влога от по само 900 000 лева , а разправят че имали милиони . Клеветници !!

Некадърните и мързеливи трътльовци, да не надничат в чуждите чинии, а да бачкат!

Пеевица-Попопва е ясна от край време. Винаги приглася в хора на медиите на Дебелян. Те беше поставена за Правосъден министър точно от кръга на Пеевски, които държат Прокуратурата и след това за вицепрезидент!

Милиони не ,милиарди са.

Искате информация - е разбрахме, от депутата Атанасова, че КТБ е банка на съдебната система и те са виновни, за нейния фалит!Колко НЕудобно, с оглед настоящите събития!

Защо се натрапва проблем с въпроса "кой имал пари?". Много по-важен е въпроса "къде са в момента откраднатите пари - пори не само на частни фирми а най-вече на големи държавни предприятия, общини, болници,....???!!! Кой открадна тези пари???"

,,топ-секрет,,!!! може би след 50 години когато ще има ,,комисия,, по новите ,,досиета,,!!!

Очевидно тези, които ги откраднаха са свързани с тези, които накараха държавните предприятия, общини, болници ... да държат парите си в тази Банка. Защо ли интуицията ми подсказва, че имат някаква връзка с ГЕРБ /които нямали пари в тази банка/?

"Кой открадна тези пари???", ли? Ами потърсете и при тези, чиито имена никога и от никой не са се споменавали досега! Или това си е невинност по презумция...

Номера е за да ги изкарат бедни,чисти и да продължат да действат по далаверите!!!

Тези, които изгоряха, не са фактори....., тези които си ги изтеглиха........, са тези които формират общественото мнение с тези списъци!

Оня, дето утрепа котката го осъдиха!Магистратите милионери щяла да ги разследва етичната комисия. А и те не пискат,че им " изгорели " спяставанията.Да не са им ги възстановили?

Възстановиха всички влогове до 100 хил. евро с пари, които правителството взе на заем и които ние - данъкоплатците ще трябва да връщаме.

Къде се изгуби спасителят Борисов?

ЧЕ ТЯ ТРЯБВА ДА Е ПО ПРОСТА И ОТ МЕН ЧЕ ДА ГИ Е ВЗЕЛА НА ИМЕТО НА ДЕЦАТА СИ.ЗА КАКВО СА МУЛЕТАТА.

бедняци

Защо позволихте, управници, да платим ние дупката в КТБ, без никога там да сме влагали пари или теглили кредити?

И какво от това? Всяко чудо за седмица.Пример- диска с българските милионери в швейцарски банки. Живота си върви!

...в КТБ, имат в БТК...

Маргаритке, цвете шарено, на хиляда лева се осигурявах последните 12 години, преди това като лекар имах 20 години трудов стаж и получих 420 лв. пенсия, вече възрастна и болна. ОЩЕ РАБОТЯ КАТО ЧАСТЕН КОНСУЛТАНТ ЗА ДРЕБЕН ОБОРОТ, плащам данъци, които отиват за осигуровките на съдии, прокурори и полицаи....., а мен ме работят да продължа да плащам за всяка стотинка.

знаете ли колко ,,трудно,, е за тези хора от ,,системата,, двадесет и пет години да ,,държат,, цял народ в ,,преходно състояние,,??? всяка ,,работа,, се заплаща!!!

Не си прав- наградена е с почетната награда за лидерство " Ст.Стамболов"

Тя една награда. Не ме разсмивай.

Нямат милиони, но поне стотици хиляди хиляди си имат дечицата й, сладки - мамини, те!

Попова е аут и толкоз!

Сувушка знае що е жива.След мандата ще се понапъне още малко и хайде до пенсия в някоя екзотична държава като посранник ,а ние тука,на трастиката,която тя ни оставя.

"Начи, децата ми милиони в банката нямат! Вярно, че зет ми има няколко милиона, ама той не ми е дете, все пак. А това, че технически половината от тези пари са на дъщеря ми, понеже е съпруга на зет ми, нищо не променя. Децата ми нямат милиони в банката. За зет си няма да коментирам."

В тази връзка, те и съдии и министри видяхме много, които нямат лични сметки, но половинките им или свързани с тях лица са получавали хонорари от КТБ за "консултантски" услуги по няколко стотин хилияди лева.

Грух Грух Грух

Идеални условия за провеждане на съдебна реформа-НАП,Полиция,Финансово разузнаване,КФН, Сметна палата, Боркор.... и т.н.,могат да запретнат ръкави и тези с големите необясними депозити да докажат откъде са им доходитеНачалниците на държавата да подгонят подчинените си за установяване на крадците от КТБ.Какво ВНС, каква промяна на Конституцията.Законите са налице,олганите и началниците им - също.Защо не искат да го направят? Наляхме 2 млрд в Гаранционният фонд,кой ще ги връща.

да си видял ,,реформатор,, да се ,,автореформира,,???

от сега започнаха ,,увъртанията!!! ,,Етичната комисия на Висшия съдебен съвет се е самосезирала за стотиците хиляди левове на магистрати в КТБ, чиито имена се появиха в изнесения преди два дни списък на синдиците на банката. Това съобщи членът на съдебното правителство Соня Найденова в почивката по време на заседанието му.Тя обаче не можа да уточни какво точно ще разследва комисията - произхода на огромните суми или декларирането им. Шефът на Етичната комисия Ясен Тодоров смята, че внушенията, че магистратите в списъците на синдиците са прекалено много, не са верни и са политически. Тодоров допълни, че за тези пари и магистрати е образувана преписка и разследване ще се води. Тодоров допълни още, че ще изискват от синдицине повторно списъците с имената на магистратите, тъй като имали известни съмнения за истиността на вече обнародваните, а освен това вече са били засечени разминавания..,,!!!

"Попова: Децата ми нямат милиони в КТБ" - а къде имат милиони?

политици и магистрати- децата и може да не са такива,освен това са пълнолетни и могат да отговарят за своите деиствия

"... Кражба е престъпление. Кражба в особено големи размери, е бизнес. Ограбването на цял един народ, е политика..."

Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика.

Е да - децата и вече нямат милиони в КТБ - просто са изгорели над 100 000 евро ...